Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zaklínač VI Veža lastovičky

Audiokniha Zaklínač VI Veža lastovičky

Délka:

19 hod 51 min

Čte:

Milo Kráľ

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Kvak a Žbluňk se bojí rádi

Kvak a Žbluňk se bojí rádi

Audiokniha s příhodami nerozlučných žabáků Kvaka a Žbluňka v kouzelném podání Davida Novotného a Petra Čtvrtníčka je tím pravým kamarádem pro dni, kdy jako bychom vstali levou nohou z postele. Kvak a Žbluňk bydlí každý ve svém domečku se zahrádkou, ale rádi se navštěvuj

Obrázek podcastu Krápník a Františka

Krápník a Františka

Původní pohádka Krápník a Františka vznikla již v roce 1965 jako první autorská rozhlasová pohádka Zdeňka Svěráka (a první streofonní nahrávka u nás vůbec). Humorně laděný příběh se zčásti odehrává v podzemní jeskyni, jíž vévodí popudlivý krápník Punkvák, který miluje

Obrázek podcastu Manon Lescaut

Manon Lescaut

Příběh tragické lásky mladého rytíře de Grieux a krásné, lehkovážné dívky Manon, který se poprvé objevil v próze Abbé Prévosta, se od doby svého vzniku dočkal množství nejrůznějších zpracování. Režie Josef Henke.Osoby a obsazení: Manon Lescaut (Iveta Dušková), Pierre, j

Obrázek podcastu Théseus

Théseus

Pohádka podle antické báje. Za dávnou vinu platily Athény vládci Kréty krutou daň. Každých devět let přivážela loď mladé Athéňany do Krétského labyrintu, kde na ně čekala jistá smrt. Zdálo se, že tak tomu bude už navždy. Dcera krétského krále Ariadna se však z lásky odh

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Strašidlo z modrého pokoje

Strašidlo z modrého pokoje

Jaké zločiny má za sebou Patrick, který se stal duchem? Kdy a koho nejčastěji straší? Uslyšíte v komedii podle předlohy J. K. Jeroma s Taťjanou Medveckou, Ivanem Trojanem, Jiřím Holým a dalšími oblíbenými herci. Hrají: Taťjana Medvecká (Nanny), Soběslav Sejk (strýc),

Obrázek podcastu 101 esejů, které změní vaše myšlení

101 esejů, které změní vaše myšlení

Brianna Wiest si v posledních letech vydobyla reputaci autorky jímavých filozofických textů. V této nově uspořádané sbírce se dočtete, proč by se vaše jednání nemělo řídit vášní, nýbrž účelem, proč se nebránit negativnímu myšlení, jak nacházet smysl v rutinních záležito

Obrázek podcastu S Hupem a Hopem po sedmi mořích

S Hupem a Hopem po sedmi mořích

Zažijte dobrodružnou plavbu při poslechu pohádkového seriálu S Hupem a Hopem po sedmi mořích. Posádce velí kapitán Velryba, asistuje mu kormidelník Rybička, dále je tu jeden plavčík, kuchař, dvanáct námořníků a dva veselí opičáci Hup a Hop, které nejprve zachrání kormid

Obrázek podcastu Rýchlokurz geniality

Rýchlokurz geniality

Na prahu ďalšej technologickej revolúcie, vážnych následkov klimatických zmien a vo víre svetových megatrendov, ako je starnutie populácie či deglobalizácia, je úplne jedno, či niekto vie vymenovať všetky dôležité priemyselné odvetvia Hondurasu. Svet sa už dávno nekončí

Obrázek podcastu Dobrá, Jeevesi

Dobrá, Jeevesi

Bertie Wooster se po rozmíšce se svým komorníkem ve věci večerního úboru rozhodne vzít pro změnu věci do vlastních rukou. Určitě dokáže sblížit plachého Gussieho Fink-Nottlea, zamilovaného do Madeline Bassettové, s objektem jeho snů lépe než Jeeves. Pokus však neblaze z

Obrázek podcastu Pohádky tisíce a jedné noci 31-40

Pohádky tisíce a jedné noci 31-40

Pohádky tisíce a jedné noci - čtvrtá část výběru z mimořádně úspěšného rozhlasového cyklu z let 1995 - 1998. Vypravují Hana Maciuchová a Josef Somr.

Obrázek podcastu Těžší než nebe: životopis Kurta Cobaina

Těžší než nebe: životopis Kurta Cobaina

Strhující životopis rockové legendy Kurta Cobaina ožívá v audioknize Těžší než nebe v podání Matěje Hádka. Frontman kapely Nirvana byl považován za jeden z nejsilnějších hlasů své generace a hudebního stylu grunge. Byl obdivován fanoušky i kritikou, zároveň ale zápasil

Obrázek podcastu Čapek: Bílá nemoc

Čapek: Bílá nemoc

Karel Čapek (*9.1.1890 - †25.12.1938) napsal své protiválečné drama podle svých vlastních slov jako reakci na "konflikt ideálů demokracie s ideály neomezených a ctižádostivých diktatur". Dílo vzniklo nedlouho před vypuknutím 2. světové války v roce 1937; reaguje na souč

Obrázek podcastu Odysseia

Odysseia

Dramatizovaná četba na pokračování ze slavného Homérova eposu. Z překladu Vladimíra Šrámka připravili Jan a Jaroslava Strejčkovi. Režie: Jiří Horčička.Účinkují Vladimír Ráž, Eduard Cupák, Petr Svojtka, Miloš Nedbal, Věra Kubánková, Věra Galatíková, Blanka Bohdanová, Růž

Obrázek podcastu Když se zlé věci stávají dobrým lidem

Když se zlé věci stávají dobrým lidem

Rabín Kushner se po zkušenosti s nevyléčitelnou chorobou svého syna zamýšlí nad věčnou otázkou: Proč se zlé věci stávají nevinným lidem? Rabín Kushner, jako každý duchovní, mnohokrát pomáhal lidem překonávat bolest a zármutek. Ale teprve když se dozvěděl, že jeho třílet

Obrázek podcastu Mistr Blecha

Mistr Blecha

Zřejmě nejvýraznější obsáhlá povídka významného německého autora. Navzdory fantastické scenérii a nadpřirozeným protagonistům je Hoffmann jedním z nejrealističtějších soudců a kritiků přízemního života své doby. Příkré kontrasty udivující imaginace a vášnivá síla výrazu

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Drobečky z půjčovny duší

Drobečky z půjčovny duší

Vlastimil Brodský čte z knihy vlastních vzpomínek. Jemný a laskavý humor, sebeironie a hluboká životní moudrost charakterizují knihu vzpomínek herce Vlastimila Brodského. Rozhlasová úprava Eva Kopecká. Režie Karel Weinlich.

Obrázek podcastu Křest svatého Vladimíra

Křest svatého Vladimíra

Křest svatého Vladimíra, poslední ze tří satirických veršovaných skladeb napsaných v době Havlíčkova pobytu ve vyhnanství v Brixenu, patří mezi nesmrtelnou klasiku české literatury. Jeden z největších českých novinářů a Mistr satirických epigramů v ní v roce 1855 zveršo

Obrázek podcastu Koľko stojí vaše šťastie?

Koľko stojí vaše šťastie?

Peniaze nie sú cieľ. Predstavujú nástroj na šťastnejší život. Pre väčšinu ľudí sú však zdrojom stresu. Táto audiokniha vás naučí narábať s nimi tak, aby vám prinášali pokoj, istotu a viac slobody v rozhodovaní. V desiatich praktických krokoch si na začiatku upraceme oso

Obrázek podcastu Humelšnábl a boj se smrtí

Humelšnábl a boj se smrtí

MUDr. Humelšnábl je handicapován nejen komickým příjmením, ale také řadou komplexů, které si nese s sebou už od dětství a ze školy. Odreagovává se zdánlivou suverenitou, a ta jej, bohužel, přivádí do nepříjemných situací. K tomu je třeba přičíst určitý idealismus, se kt

Obrázek podcastu Čech a Němec

Čech a Němec

Jméno Jana Nepomuka Štěpánka upadá neprávem v zapomnění. Přesto to byl právě on, kdo v české premiéře uvedl mnohé Shakespearovy nebo Moliérovy hry. Štěpánek byl také prvním Čechem, který stanul v čele Stavovského divadla, a nadto byl velmi plodným dramatikem. Příběh jed

Obrázek podcastu Twain: Dobrodružství Toma Sawyera

Twain: Dobrodružství Toma Sawyera

Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru a romantiky. Oběma přá

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 80 - Jan Čech 08.06.2014

100 statečných - Host č. 80 - Jan Čech 08.06.2014

Hostem L. Výborné - J. Čech (letecký mechanik ČSA)

Obrázek podcastu Návštěvy u pana Greena

Návštěvy u pana Greena

Jsou jedné víry. Jenže nejdřív se musejí domluvit jako lidé. Newyorský soud devětadvacetiletému manažerovi Gardinerovi určil, že je další půlrok povinen týden co týden vypomáhat v domácnosti židovského souvěrce pana Greena, kterého na ulici srazil autem. Šestaosmdesátil