Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zahrada sirén

Audiokniha Zahrada sirén

Délka:

15 hod 18 min

Čte:

Jiří Wittek

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 10

Staré řecké báje a pověsti 10

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Vánoční hudba středověku a renesance

Vánoční hudba středověku a renesance

Pořad o mnohotvárných podobách vánoční hudby ve středověkých a renesančních Čechách. Ukázky vánoční vokální polyfonie s odborným výkladem a komentářem. V roce 1989 připravil muzikolog Jaromír Černý. Zpívají soubory Dyškanti a Pražští madrigalisté. Slovem provázejí Dan

Obrázek podcastu Deset nejčastějších podnikatelských chyb

Deset nejčastějších podnikatelských chyb

Chybami se člověk učí a těch deset nejzásadnějších, kterých se podnikatelé dopouštějí dnes a denně, představuje další vzdělávací audiokniha pro podnikatele. Většinou jde o stejné chyby, které dělají podnikatelé opakovaně. Proto je cílem této audioknihy naučit je těmto c

Obrázek podcastu Z Hurvínkova kalendáře

Z Hurvínkova kalendáře

Titul, který v dvanácti dílech "mapuje" měsíc po měsíci Hurvínkův rok, patří k tomu nejzdařilejšímu, co Miloš Kirschner se svými spolupracovníky za své dlouholeté éry natočil. Vtipně napsané scénky (Jiří Středa) dobře charakterizují jednotlivá údobí roku a dávají interp

Obrázek podcastu Můj životopis a mé vynálezy

Můj životopis a mé vynálezy

Pohled do magické mysli génia. Vlastní biografie nejvýznamnějšího vynálezce všech dob, objevitele střídavého proudu a rádiových vln, který už na počátku 20. století předpověděl bezdrátové přenosy dat mobilními sítěmi. Vlastní biografie nejvýznamnějšího vynálezce všech

Obrázek podcastu Restart

Restart

Audiokniha Restart vám ukáže lepší a snažší způsob, jak uspět v podnikání. Je stručná, srozumitelná a zbavená plevele profesního žargonu. A především je plná jednoduchých pravidel a rad pro úspěšné podnikání a jak podnikat ve 21. století. Dílo je opatřeno technickým pro

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1151-1200

Toulky českou minulostí 1151-1200

Na počátku byla kniha Petra Hory-Hořejše Toulky českou minulostí, pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin. Kniha začala vycházet nejdříve jako speciální příloha časopisu Mladý svět, potom se dočkala

Obrázek podcastu Pohádky IX.

Pohádky IX.

Pohádky autorů Pavla Gryma, Miloše Wolfa, Marie Jehličkové a Františka Nepila byly pro Supraphon nahrávány v lednu až březnu 1979 v pražském studiu Lucerna s herci Janem Fišarem, Ladislavem Peškem, Helenou Štáchovou, Josefem Kemrem, Miroslavem Masopustem, Vlastou Matulo

Obrázek podcastu Russkie byliny

Russkie byliny

Audiokniha v ruštině seznámí s osmi nejznámějšími ruskými bylinami, které byly zpracovány pro účely těch zájemců, kteří teprve začínají s v cizím jazykem. Poslechnete si o slavných bohatýrech a bohatýrkách, kteří se nebojí ani hrůzostrašných draků, ani mocných tatarskýc

Obrázek podcastu Košlerová: Příběhy včelích medvídků

Košlerová: Příběhy včelích medvídků

Soubor oblíbených pohádek, známých z televizního Večerníčku, obsahuje vše, co dosud Supraphon se včelími medvídky vydal (Příběhy včelích medvídků 71 0293-2, Další příběhy včelích medvídků /2 71 0544-2, Nové příběhy a písničky včelích medvídků /3 SU 5193-2 a Pučmeloud a

Obrázek podcastu Prodejem k Vítězství

Prodejem k Vítězství

Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči

Obrázek podcastu Osm žen z Hradu

Osm žen z Hradu

Pavel Kosatík a dramatizovaná četba z jeho knihy, v níž popisuje osudy manželek československých prezidentů. Na základě dostupných materiálů (literárních a archívních pramenů, vzpomínek dosud žijících členů rodiny a dalších pamětníků), se pokusil zrekonstruovat obraz je

Obrázek podcastu Paměti Bianky Capellové

Paměti Bianky Capellové

Šestidílná četba na pokračování z memoárů známé benátské šlechtičny v podání Jany Preissové a v režii Markéty Jahodové.

Obrázek podcastu Meditace

Meditace

Meditace patří mezi nejvýznamější a také nejúčinnější techniky, které slouží k dosahování cílů. Meditace je cestou, která nás vede do vlastního nitra, k našemu vyššímu vědomí a k univerzální moudrosti. Meditace znamená jen být - není v ní činnost, žádné úsilí, ani konce

Obrázek podcastu Král Oidipus

Král Oidipus

Jedna z nejdokonalejších a nejznámějších antických tragédií, o neodvratné síle osudu.

Obrázek podcastu Okouzlení slovem

Okouzlení slovem

Výběr z úspěšného rozhlasového cyklu. Účinkují František Novotný a Luděk Munzar. „Já ti někdy, Františku, když na mne dolehne ta zbytečná malost, agrese, arogance, zloba a jiný podobný marasmus doby, tak mám naprosto nutkavý pocit říct si honem nějaké obyčejné, krásné,

Obrázek podcastu Život v Otcovej láske

Život v Otcovej láske

Audiokniha Život v Otcovej láske, je vzácnym zhrnutím duchovného dedičstva manželov Hoxarovcov, ich životných skúseností a cesty poznávania Božieho otcovského srdca. Je to súhrn všetkých vyučovaní, ktoré účastníci môžu počuť na seminároch Otcovo srdce, spolu s otázkami

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu Vlastní životopis

Vlastní životopis

„Nejraději mluvíme o sobě, n’est-ce pas, mes amis?“ Hercule Poirot. Co do brilantnosti předčí postřehy pana Hercula Poirota jedině jeho stvořitelka: nejprodávanější autorka všech dob, znamenitá Agatha Christie! I ona se v závěrečné etapě životní dráhy rozhodla druhým ot

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 3

Smích prodlužuje život! 3

...aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka

Obrázek podcastu O Pavlovi

O Pavlovi

Audioknižní zpracování vzpomínek Dani Horákové na svého manžela, scénáristu a režiséra Pavla Juráčka, které byly oceněny Knihou roku Lidových novin 2020. V roce 1979 se Daňa Horáková stala třetí, poslední, manželkou režiséra a scénáristy Pavla Juráčka (1935–1989). Ve st

Obrázek podcastu Z dopisů Jiřího Voskovce a Jana Wericha

Z dopisů Jiřího Voskovce a Jana Wericha

Čtyři části rozhlasové podoby korespondence V+W trvají celých šest hodin, což se na první pohled může jevit jako velmi rozlehlá plocha, ale když si uvědomíme, že tři svazky obsahují přibližně čtrnáct set stran, je zřejmé, že jsem musel hodně škrtat a některé části kores

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 9

Staré řecké báje a pověsti 9

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Popelka

Popelka

Jedna z klasických nedělních českých pohádek, které si oblíbilo několik generací posluchačů...Osoby a obsazení: vypravěč (Luděk Munzar), Popelka (Hana Maciuchová), Malvína (Dana Hlaváčová), Adéla (Taťána Medvecká), macecha (Dana Medřická), princ (Petr Svoboda), rádce (M