Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Z Hurvínkova kalendáře

Audiokniha Z Hurvínkova kalendáře

Délka:

1 hod 38 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Zelený drak, karmínový lev

Zelený drak, karmínový lev

Tuto audioknihu můžete poslouchat několika způsoby: Jako historický román odehrávající se za vlády Rudolfa II. v Praze, jehož hlavními hrdiny jsou alchymisti Dee a Kelly, neméně významnou roli však v příběhu hrají i další skutečné postavy: Deeho manželka Jane, rabín Jeh

Obrázek podcastu Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce. Vznikl s jejím souhlasem, s podmínkou, že může být zveřejněn až po její smrti. Po celou kariéru se takovému odhalení vyhýbala. Důsledně si bránila své soukromí. Umožnila do něj vstoupit

Obrázek podcastu Rozum a cit

Rozum a cit

Světoznámý příběh o osudových láskách, nadějích a milostných zklamáních. Osudových lásek, nadějí, ale i zklamání nejsou ušetřeny Elinor a Marianna, hrdinky slavného románu britské autorky Jane Austenové Rozum a cit. Podle něj natočila v roce 2001 režisérka Hana Kofránko

Obrázek podcastu Meditace pro smrtelníky

Meditace pro smrtelníky

>> OPRAVDU VĚŘÍTE, ŽE JEDNOU PŘIJDE DEN, KDY BUDETE MÍT VŠECHNO POD KONTROLOU?

Obrázek podcastu Pyramida

Pyramida

Jak to vlastně všechno začalo? Mnohé fanoušky série o komisaři Kurtu Wallanderovi zajímalo, co se dělo před 8. lednem 1990 – tedy před oním časným zimním ránem v Ystadu, kdy tenkrát téměř třiačtyřicetiletého policistu vzbudil telefonát na začátku Vrahů bez tváře. Pětice

Obrázek podcastu Sběrači borůvek

Sběrači borůvek

Na borůvkových polích v Maine se ztratí čtyřletá holčička a její záhadné zmizení bude pronásledovat pozůstalé, rozvrátí rodinu a zůstane nevyřešeno téměř padesát let… Červenec 1962. Rodina Mikmaků z Nového Skotska přijíždí do Maine, aby zde přes léto sbírala borůvky. O

Obrázek podcastu Rok kobylek

Rok kobylek

Terry Hayes je zpět! Thriller Rok kobylek Terryho Hayese, autora kultovní knihy Já, poutník, je strhujícím příběhem z temného světa špionáže, násilí a globálních hrozeb. Hlavním hrdinou je Kane, elitní agent CIA, který se specializuje na nebezpečné mise v takzvaných „z

Obrázek podcastu Příběhy české šlechty

Příběhy české šlechty

Po stopách žijících i mrtvých šlechticů země české. Kniha Vladimíra Votýpky o osudech příslušníků českých šlechtických rodů vznikla v průběhu let 1970-1993.. Autor v ní nechává nahlédnout do životů lidí pronásledovaných jak Němci, tak i komunisty, a popisuje také dranco

Obrázek podcastu Vlaštovčí kopec

Vlaštovčí kopec

Chce to pořádnou kuráž, aby člověk dokázal zachránit sám sebe… V syrovém i dojemném románu úspěšné spisovatelky Donny Everhartové z prostředí terpentýnářských pracovních táborů, ukrytých v hloubi borových lesů, se odehrává drsný i vášnivý příběh o lásce, přátelství a bo

Obrázek podcastu Ztracené příběhy

Ztracené příběhy

"Audiokniha Ztracené příběhy je jedenáctým pokračováním úspěšné fantasy série s hraničářovým učněm. Hraničářův učeň #11 Většina legend Araluenu, od útěku hraničářského učně Willa ze Skandie až po Horácovu cestu do Nihon-džinu, od příběhu, jak princezna Kasandra přišla k

Obrázek podcastu Můj strýc Odysseus

Můj strýc Odysseus

Mazaný a činorodý Josef Frajvald začíná svou soukromou „odysseu“ ještě v časech rakousko-uherské monarchie, kdy se rozhodne zvelebit vyženěný pohřební ústav dosud nevídaným způsobem… Na čestné místo v pestré galerii slavných českých „literárních příbuzných“ patří vedle

Obrázek podcastu TOHLE SI POSLECHNI

TOHLE SI POSLECHNI

Výběr z fejetonů Pavla Tomeše Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně

Obrázek podcastu O víle Spinkalce

O víle Spinkalce

Když už jsme si se vším pohráli, když jsme všechno spapali, když už jsme dnes všechno viděli a něco nového se naučili, je čas jít spinkat. Ale ono to jaksi nejde. Druhý pokus. Taky nic. Co teď? Zavoláme Spinkalku! Začtěte se společně do pohádkového příběhu o snech pro

Obrázek podcastu Zločiny s pečetí modré krve

Zločiny s pečetí modré krve

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Boskovická svodnice – čte Jan Hyhlík Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává z vyššího povolání na Moravu. V Boskovicích tou dobou dojde k podivné smrti

Obrázek podcastu Ježek, Trojan: Tak nám zabili Ferdinanda

Ježek, Trojan: Tak nám zabili Ferdinanda

Je neděle 28. 6. 1914. Zmatený řidič Leopold Lojka zastavuje vůz s Františkem Ferdinandem a jeho ženou. Zařazuje zpátečku a tím dává příležitost Gavrilu Principovi k útoku. Pro bezmocného Lojku se z tohoto okamžiku stává doživotní trauma. Sarajevský atentát je i po sto

Obrázek podcastu Troufalá vášeň

Troufalá vášeň

Když se Jordan nastěhuje k otci svého přítele, má to být jen dočasné řešení komplikované situace. Jenže Pike Lawson se jí brzy začne dostávat pod kůži. Oba vědí, že by se svým touhám neměli poddat, a snaží se s nimi bojovat. I kdyby to nebyl Coleův táta, pořád je mu osm

Obrázek podcastu Král na scestí

Král na scestí

Legendární pražská kavárna U Nováků ve Vodičkově ulici nebývala jen vyhlášeným centrem fanoušků kulečníku, své zázemí tu měli i milovníci královské hry. Právě mezi nimi se odehrává napínavý příběh, na jehož konci je vražda. Ostřílený detektiv Bodlák rozplétá složitý př

Obrázek podcastu Beznadějný Marsyas

Beznadějný Marsyas

Stát se skvělým umělcem nemusí být snadné ani v pokročilé budoucnosti. Pozoruhodné české sci-fi drama s hudbou Miloslava Ducháče, zvláštní svým zaměřením na svět umění.. Tři mladíci maturují v blíže neurčené budoucnosti, kdy "vesmír je bez hranic a bez hranic jsou i jej

Obrázek podcastu Prázdniny Billa Madlafouska

Prázdniny Billa Madlafouska

„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Obrázek podcastu Já, Finis

Já, Finis

Nepřítel, který unáší kluky ze Země, není z téhle planety… Svět má potíže. Mizí z něj všichni aspoň trošku zdraví chlapci, jen co oslaví osmé narozeniny. Dvanáctiletého Petra sice prokletí minulo, protože jako světloplachý jedinec nesundává černé brýle, a přece není sle

Obrázek podcastu Jsem tu novej

Jsem tu novej

Tonami, Brasilia, Sarajevo, Praha. Jak obtížné je začít znovu, na novém místě, v nové práci, v novém jazyce nebo s novými lidmi? Od chvíle, kdy vystoupil z tramvaje číslo 22 na Malostranském náměstí, je britský velvyslanec Matt Field v České republice nadšeným hostem a

Obrázek podcastu Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Na jednom zámečku v Čechách žije podivná rodinka. Upíří rodinka! Nejmladší ze tří bratrů Tyrano se ale jako upír moc nevyvedl. Má zrzavé vlasy a nenarostly mu ani upíří špičáky. Když už rodina neví, co s ním, vystěhuje ho do opuštěné chatky v lese, kde má žít a každý mě

Obrázek podcastu Zajatci polárního moře

Zajatci polárního moře

Dramatizace jedné z Vernových povídek, která původně vyšla v souboru nazvaném Doktor Ox. Povídky a novely z této sbírky autor do svého cyklu Podivuhodné cesty nezařadil, přesto je dnes zejména titulní novela v rámci tohoto cyklu samostatně vydávána. Vydejte se s rozhla

Obrázek podcastu Co se stalo, nemůže se odestát

Co se stalo, nemůže se odestát

Před německým soudem stojí československý emigrant, bývalý velitel internačního tábora pro Němce, a proti němu desítky svědků vypovídající o násilí a krutostech, kterých se na internovaných dopouštěl. Dokumentární drama Jaromíra Ptáčka na ožehavé téma poválečného odsunu

Obrázek podcastu Pinocchio

Pinocchio

Mistru Antoniovi, neboli mistru Třešničkovi, se jednoho dne dostalo do rukou pěkné polínko. Chtěl si z něho udělat nohu ke stolu, když tu se z polínka ozval slabounký hlásek! Ještěže přišel kmotr Geppetto a mluvící kus dřeva odnesl! Co se stalo pak? Jak Pinocchio přišel