Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Werich: Fimfárum 1 - Fimfárum a 3 další pohádky

Audiokniha Werich: Fimfárum 1 - Fimfárum a 3 další pohádky

Délka:

1 hod 9 min

Čte:

Stella Zázvorková

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump - audiokniha obsahuje nezkrácenou verzi původního románu Winstona Grooma, jenž proslul hlavně svou filmovou adaptací s Tomem Hanksem. Čte Jan Hartl. Film Forrest Gump se podstatně liší od knihy, na jejíž motivy byl natočen. Pro čtenáře a nyní i posluchače

Obrázek podcastu Raději zešílet v divočině

Raději zešílet v divočině

Někteří si postavili v lese chýši, jiní žijí v maringotkách, případně na horských samotách. Jeden přespává přímo pod stromy. K některým se dá dojet autem, k dalším se musí pěšky. Názory a životy šumavských samotářů se nepodobají ničemu, co znáte. Osm předních hereckých

Obrázek podcastu Zdivočelá země

Zdivočelá země

Ve válce nepřítele snadno poznal, ale doma jím může být kdokoliv... Ovdovělého českého pilota a válečného hrdinu Antonína Maděru, který se vrací domů v uniformě RAF a s hodností podplukovníka, ty nejtěžší zkoušky teprve čekají. Řízením osudu se z něho stává správce velk

Obrázek podcastu Dřevěné zbraně

Dřevěné zbraně

Přijměte pozvání k cestě na divoký západ do doby, kdy se tu proháněli kovbojové s kolty proklatě nízko. Mezi nimi i Jim Conover, kterému však jedno zranění změní život. Napínavý rozhlasový western pro celou rodinu. Dramatizace: Viktorín ŠulcÚčinkují: Petr Haničinec, Alo

Obrázek podcastu Panský dům a jeho dcery

Panský dům a jeho dcery

Marie a Paul Melzerovi si užívají rodinného života, ale jejich štěstí netrvá dlouho. Vypukla první světová válka a muži narukují na frontu. Paul jako dědic průmyslnické rodiny je zpočátku zproštěn vojenské povinnosti, neboť je potřebný doma jako odborník v továrně. Jenž

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 90 - Roman Šmucler 08.06.2014

100 statečných - Host č. 90 - Roman Šmucler 08.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Šmucler (moderátor, stomatolog a pedagog)

Obrázek podcastu Ze světa lesních samot (četba)

Ze světa lesních samot (četba)

Román klasika české literatury zobrazuje dramatické změny poměrů na česko-bavorském pomezí v posledním čtvrtletí 19. století, kdy ustálený životní řád "světa lesních samot" narušila živelná katastrofa.Klostermannův příběh nabízíme nyní i jako jednohlasou četbu na pokrač

Obrázek podcastu Portnoyův komplex

Portnoyův komplex

Souložím, tedy zachraňuju lidstvo. A přece to nezvládám bez svého psychoanalytika… V roce 1966 ulehl na gauč věhlasného newyorského cvokaře a rád by se mu vyzpovídal, neboť s jinou formou hříšné relaxace jeho víra nepočítá. Alexander Portnoy – židovský vzorňák v… ehm… K

Obrázek podcastu Barva z kosmu

Barva z kosmu

Ve vesmíru strašidelného příběhu přesunul H. P. Lovecraft zdroj hrůzy z člověka a jeho malého světa do temných neprobádaných propastí mezihvězdného prostoru… Klasický hororový příběh H. P. Lovecrafta je poctou velikánovi tohoto literárního žánru a ideálním dárkem pro vš

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 3 - Hana Roháčová  06.06.2014

100 statečných - Host č. 3 - Hana Roháčová 06.06.2014

Hostem L. Výborné - H. Roháčová (primářka infekčního oddělení Nemocnice Na Bulovce)

Obrázek podcastu Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

Kniha Navzdory je unikátním a jedinečným příběhem válečného veterána Petra Matouše, vojáka z bojů v Afghánistánu a bývalého operátora 601. skupiny speciálních sil armády ČR. Navzdory není jen kniha. Je to život a zkušenost z rukou profesionálů. Tak pojďme využít vzácnéh

Obrázek podcastu Dobrý proti severáku

Dobrý proti severáku

{'cs': 'Milostný román v e-mailech podle knižního bestselleru.\nEmmi/ Jana Štvrtecká-Kaločová\nLeo/ Martin Sláma\nBernard/ Vladimír Hauser\nRežie: Lukáš Kopecký\nNECHRÁNĚNÉ SPOJENÍ Známe to skoro všichni. Když se v naší mailové schránce objeví neznámé jméno, obvykle jen

Obrázek podcastu S láskou z Londýna

S láskou z Londýna

Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technolo

Obrázek podcastu Návštěvy u pana Greena

Návštěvy u pana Greena

Jsou jedné víry. Jenže nejdřív se musejí domluvit jako lidé. Newyorský soud devětadvacetiletému manažerovi Gardinerovi určil, že je další půlrok povinen týden co týden vypomáhat v domácnosti židovského souvěrce pana Greena, kterého na ulici srazil autem. Šestaosmdesátil

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Pád titánů

Pád titánů

První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.

Obrázek podcastu Ztracené příběhy

Ztracené příběhy

"Audiokniha Ztracené příběhy je jedenáctým pokračováním úspěšné fantasy série s hraničářovým učněm. Hraničářův učeň #11 Většina legend Araluenu, od útěku hraničářského učně Willa ze Skandie až po Horácovu cestu do Nihon-džinu, od příběhu, jak princezna Kasandra přišla k

Obrázek podcastu Starověké báje a pověsti

Starověké báje a pověsti

Audiokniha nás seznamuje se mytologickými příběhy, báji a pověstmi starověkkého Řecka a Říma. Ponořme se do příběhu stvoření světa, ovládnutí Olympu Diem, o sympatiích Prométhea s lidmi i přes nepřízeň bohů, o nejkrásnějším z bohů Apollonovi, o bohyni úrody Deméther a s

Obrázek podcastu Aristokratka pod palbou lásky

Aristokratka pod palbou lásky

„Jsem v pozici obklíčené jednotky a čekám na útok...“ Z Marie je po návratu na Kostku mezinárodní celebrita. Nejenže svým šarmem oslnila Její Veličenstvo Beatrix i všechen nizozemský lid, ale dokonce naprosto okouzlila místní nejlepší partii „se šrajtoflí jenom o něco t

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

„Tak tohle by nešlo, pane Foltýne,“ řekl jsem. „Takhle by to naprosto nešlo. Můžete to zahodit a začít znovu.“ Byl úplně zdrcen a namáhavě polykal. „Vy myslíte, že je to tak špatné?“ „Docela špatné,“ řekl jsem. „Máte tam dobré věci, ale dohromady je to špatné.“ Poslouch

Obrázek podcastu Myšlenky za volantem 2

Myšlenky za volantem 2

Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem 2 představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2020–2024. Co se člověku honí hlavou, když sedí za volantem? Při tak mechanické činnosti prakticky cokoli. Marek Eben s posluchači sdílí své radosti i st

Obrázek podcastu Nimbus

Nimbus

Rowan se rozhodl, že na vlastní pěst napraví cech smrtek a podrobí jej zkoušce ohněm – a to doslova. Po zimním konkláve zmizel v ústraní a od té doby podniká útoky na zkažené smrtky — nejen ve StředoMerice, ale na celém kontinentu. Stal se z něj lidový hrdina – smrtka L

Obrázek podcastu Cesta kolem Měsíce

Cesta kolem Měsíce

Jules Verne téměř věšteckým způsobem předpověděl řadu prvků, které později lidé při cestě na Měsíc využili, konfrontoval protichůdné vědecké názory a vždy se včas zastavil, když vyprávění začalo být až příliš neuvěřitelné. Humorem a ironií pak maskoval nedostatek lidský

Obrázek podcastu Doktor Proktor a vana času

Doktor Proktor a vana času

Doktor Proktor se vydal do Paříže, aby znovu našel svou dávnou lásku. Líza s Bulíkem o něm nemají žádné zprávy, dokud nepřijde pokroucená pohlednice s šifrovanou prosbou o pomoc. Aby Julietu Margarínovou získal zpět, musel se doktor Proktor pomocí svého vynálezu - vany

Obrázek podcastu Kočky od 311. peruti

Kočky od 311. peruti

Mohly obyčejné kočky zasáhnout do leteckých soubojů druhé světové války? Jasně že mohly! A dokonce zásadně! Hangáry v Honingtonu jsou základnou československých letců bojujících v Anglii proti Německu, ale také domovem dvou koček, Čertiny a Božky. Obě šelmičky si tu vce