Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vražda potřebuje reklamu

Audiokniha Vražda potřebuje reklamu

Délka:

13 hod 2 min

Čte:

Otakar Brousek ml.

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Pozor! Pohov!

Pozor! Pohov!

Naléhavý a niterný román o mateřské lásce, ale také o úzkosti a pochybení. Vypravěčkou a hlavní hrdinkou románu je matka, jež vychovává své první dítě. Své mateřství zvládá jen s vypětím všech sil. Její vyprávění představuje pozorné a pravdivé vylíčení zdánlivě triviáln

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Korespondence

Korespondence

Jeden z největších projektů historie audioknih. Více než třicet let 20. století v dopisech dvou kamarádů na život a na smrt. V celkem 561 dopisech se dva legendární klauni představují tak, jak je neznáme. Prožívají přes oceán všechny své pracovní úspěchy i nezdary a oso

Obrázek podcastu Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů

Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů

Audiokniha Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů Autor Randall Munroe. Čte Jan Eisler. Nejzábavnější a nejneužitečnější domácí rádce. Od nápaditého tvůrce populárního webového komiksu xkcd a bestsellerů Co kdyby? a Velký vysvětlovač. Ať

Obrázek podcastu Labutí dům

Labutí dům

Jdi za svým snem, jakkoliv se zdá být vzdálený . Půvabná pohádka s dětskými hrdiny, kteří vás vtáhnou do magického světa módních salonů, biografů, kaváren a divadel prvorepublikové Prahy Píšou se 20. léta 20. století a Československem hýbe technický pokrok. Automobilis

Obrázek podcastu Selský baroko

Selský baroko

Ono se snadno řekne udělat tlustou čáru za minulostí... Většině lidí není jejich původ lhostejný a genealog Pavel Straňanský si na tom založil živnost. Spolu s informacemi o předcích však leckdy vypluje na povrch i špína, o kterou jejich potomci rozhodně nestojí – zato

Obrázek podcastu Náš manžel

Náš manžel

Tři různé ženy spojuje jediné: stejný muž. Imogen opustil Phillip kvůli mladší a hezčí ženě. Během nepříjemného rozvodového řízení se u ní najednou objeví a vyhrožuje, že ji připraví o syna, jestli do konce měsíce nezmizí z jejich domu. Vyděšená Imogen provede něco šíle

Obrázek podcastu Ach, rusovlasá kouzelnice!

Ach, rusovlasá kouzelnice!

Hlavní hrdina až v pozdním věku zjistí, že krásná žena, do níž se kdysi zoufale zamiloval a která se pro něho stala nedosažitelným idolem, byla ve skutečnosti někým úplně jiným, než si ve svých marných touhách představoval.

Obrázek podcastu Čtení ze Starého zákona

Čtení ze Starého zákona

Mám rád pohádky, zejména ty staré, v nichž je skryta pradávná lidská moudrost. Starý zákon sice není pohádkou, ale čte se jako pohádka, a moudrostí je v něm jako v žádné jiné knize na světě. Chci se pokusit přečíst vám několik úryvků z této prastaré knihy a připomenout

Obrázek podcastu Krakatit

Krakatit

Románu Krakatit Karla Čapka bude brzy 100 let, což je úctyhodný věk, přesto může mít i jeho dnešní čtenář pocit, že se jedná o knížku současnou. Ing. Prokop hledá odpověď na navýsost živou, aktuální otázku: jakou roli vlastně má hrát v moderním světě slušný a schopný

Obrázek podcastu Bez bontonu, bez konvencí

Bez bontonu, bez konvencí

Oblíbená autorka řady populárních knih (Důchodkyně nestřílejte, V padesáti na začátku, Asi nejsem ženská, Z lodiček do holin, Dvakrát dole, jednou nahoře aj.) přichází s novým titulem. Opět v něm vypráví nenapodobitelným stylem o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodr

Obrázek podcastu Ocelové město

Ocelové město

Kdo má sílu, má i moc. Na Franceville mají zálusk vládci Ocelového města, kteří připravují „normální vojenskou operaci“ ke zničení mírumilovného souseda. Na začátku všeho stálo pohádkové dědictví, které rovným dílem připadlo francouzskému doktoru Sarrasinovi a německému

Obrázek podcastu Barabizna

Barabizna

Mates a jeho kamarádi mají vlastní youtubový kanál, ale moc lidí jejich videa nesleduje. Pak ale dostanou skvělý nápad – budou se natáčet, jak plní skautské bobříky! To, co zprvu vypadá jako velká legrace, se ale brzy změní v noční můru. Jaká tajemství ukrývá rozpadlý s

Obrázek podcastu Má americká krása

Má americká krása

Soubor unikátních povídek a reportáží dlouholeté novinářky Reflexu zavádí posluchače do New Yorku v září 2001, kde jako přímá svědkyně útoků na věže WTC sbírá emoce a názory běžných obyvatel města. Netradiční a vtipnou formou přináší pohled i na nejslavnější místa New Y

Obrázek podcastu Operativec II - Břídilové z Kábulu

Operativec II - Břídilové z Kábulu

Operativec opět zasahuje. Tentokrát při únosu v Afghánistánu. Románová trilogie Operativec pokračuje druhým dílem. Znovu se setkáváme s kapitánem Davidem Prokopem, který je tentokrát jako operativec vojenské zpravodajské služby nasazen v rámci kontingentu sil Armády Če

Obrázek podcastu Podnikání pod Davidovou hvězdou

Podnikání pod Davidovou hvězdou

Bondy • Kolben • Popper • Petschek • Löw-Beer • Auerbach • Waldes • Reich • Tugendhat Příběhy židovských rodin v této audioknize mají nejen historickou výpovědní hodnotu, ale čtou se často jako epická dramata. Za jejich úspěchem stály odříkání a dřina, ale pak všechny

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Krotitel

Krotitel

Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nešťastné nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela z místní jezdecké školy. Při ohledání vychází najevo, že byla během svého uvěznění vystavena nelidskému

Obrázek podcastu 5x Sherlock Holmes

5x Sherlock Holmes

Audiokniha 5x Sherlock Holmes, autor Sherlock Holmes, čte Jiří Miroslav Valůšek. Pět případů pro geniálního detektiva Sherlocka Holmese a jeho přítele doktora Watsona. Osamělá cyklistka Charles Augustus Milverton Tančící figurky Zlatý skřipec Černý Petr Překlad Frant

Obrázek podcastu Humelšnábl a boj se smrtí

Humelšnábl a boj se smrtí

MUDr. Humelšnábl je handicapován nejen komickým příjmením, ale také řadou komplexů, které si nese s sebou už od dětství a ze školy. Odreagovává se zdánlivou suverenitou, a ta jej, bohužel, přivádí do nepříjemných situací. K tomu je třeba přičíst určitý idealismus, se kt

Obrázek podcastu V ráji šumavském

V ráji šumavském

Román klasika české literatury zobrazuje dramatické změny poměrů na česko-bavorském pomezí v posledním čtvrtletí 19. století, kdy ustálený životní řád "světa lesních samot" narušila živelná katastrofa. V dramatizované četbě na pokračování účinkují Miloš Hlavica, Roman H

Obrázek podcastu Znamení padlých

Znamení padlých

Mezi lidmi zuří válka, to nejhorší však teprve přijde Dva národy – jeden nekončící svár. Po deseti letech křehkého míru se rozhořel nový konflikt a nemilosrdně zasáhl do životů všech lidí. Styr a a Lišja se snaží odhalit viníky strašlivých jatek, každý z nich však z jin

Obrázek podcastu Vzpomínky na něj

Vzpomínky na něj

CO MUSÍ KENNA UDĚLAT, ABY SE MOHLA OPĚT STÁT SOUČÁSTÍ ŽIVOTA SVÉ DCERY? Kenna Rowanová si odseděla pět let ve vězení za tragický omyl. Nyní se vrací do města, kde se vše zvrtlo, a doufá, že se znovu setká se svou čtyřletou dcerkou. Ukazuje se však, že mosty, které za se

Obrázek podcastu Nightflyers

Nightflyers

Sci-fi horor od autora Hry o trůny Sci-fi horor od autora bestselleru Hra o trůny napsaný svižným jazykem, vtipem a pečlivě vybudovanými pointami. Devítičlenný tým akademických vědců se vydává na výpravu za volkryny, mýtickou rasou mezihvězdných nomádů, a jedinou lodí,

Obrázek podcastu Dom 490

Dom 490

Psychologický thriller s výraznými prvkami hororu. Príbeh, z ktorého tuhne krv v žilách! Román v štýle filmov Amityville Horror, Paranormal Activity a kníh Žiarenie a Exorcista. Zuzana už dávno vedela, aký zavádzajúci je pojem „materská dovolenka". Akáže dovolenka! Byť