Obrázek podcastu Vlčpanna

Audiokniha Vlčpanna

Délka:

51 min

Čte:

Jan Konečný

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Bridget Jonesová: Láskou šílená

Bridget Jonesová: Láskou šílená

{'cs': 'Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy („Přestanu před dětmi varovně počítat „Raz… dva…“, aniž jsem rozhodnutá, co v…

Obrázek podcastu Cela číslo 17

Cela číslo 17

Díl 5. ze série - Deník dobrého detektiva. Profesor Kamil Puiskailer je odsúdený za vraždu manželky na trinásť rokov. Je internovaný na cele číslo 17. S tromi vrahmi. Riaditeľ väznice sa rozhodne využiť jeho matematické vedomosti na prípravu vlastného syna na maturitnú …

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o…

Obrázek podcastu Svědectví o životě v KLDR

Svědectví o životě v KLDR

Všechno, co jste chtěli vědět o životě v KLDR (a totalitě vůbec), ale báli jste se zeptat… Z několika desítek rozhovorů, jež pořídila s uprchlíky ze Severní Koreje, vybrala česká koreanistka sedm, které nejvýmluvněji zachycují různé aspekty každodenního života v nejuza…

Obrázek podcastu Pláňka

Pláňka

Drama mladé ženy, která vášnivě touží po dítěti. Navzdory lhostejnosti svého muže, navzdory morálce své vesnice, navzdory sama sobě. Navzdory všem. Rozhlasovou inscenaci z roku 1965 natočil Miloslav Jareš v hlavní roli s Violou Zinkovou Španělský básník Federico García …

Obrázek podcastu Vánoce s Dádou

Vánoce s Dádou

Album těchto vánočních písní Dagmar Patrasové vzniklo již před čtrnácti lety, v atmosféře skutečné lásky a pohody. Z písní zní nefalšovaně prožitá oslava velkého svátku, velkolepý triumf radosti zeživota. Seznam skladeb také oslňuje jmény autorů hudby, mimo jiné Michael…

Obrázek podcastu F1: Přísně tajné

F1: Přísně tajné

Startovní světla zhasínají… Začíná fascinující jízda světem formule 1! Piloty F1 znají a obdivují miliony lidí po celém světě, do zákulisí jejich sportu však smějí nahlédnout jen vyvolení. Zásluhou dlouholetého insidera Gilese Richardse k nim nyní můžete patřit také vy…

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 16 Giacomo Puccini – Turandot

Nebojte se klasiky! 16 Giacomo Puccini – Turandot

Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží zpívaných tentokrát v italštině.

Obrázek podcastu Paganiniho smlouva

Paganiniho smlouva

Kvůli čemu byste se upsali peklu? V lodní kajutě je nalezena utonulá dívka, která se vůbec nenamočila v moři, ale její plíce jsou plné slané vody. Na lustrovém háku v prázdné místnosti bez nábytku, na který by bylo možné se postavit, se houpe oběšenec. Jak tahle záhadná…

Obrázek podcastu Sami na této zemi?

Sami na této zemi?

Známý salesiánský kněz ve své nové audioknize vede posluchače k tomu, aby si uvědomil, jak intenzivně nás Boží přítomnost obklopuje. Není místa, kde bychom se s Bohem nemohli setkat, ať je to nemocniční pokoj, nebo rockový koncert. Jde jen o to, abychom se neuzavírali d…

Obrázek podcastu Dousková: Darda

Dousková: Darda

Helenka Součková, hrdinka románů Ireny Douskové Hrdý Budžes a Oněgin byl Rusák, dospěla, je herečkou v pražském divadle, hraje v populárních seriálech, má dvě děti, několik věrných kamarádů, vzpomínky na otce pohřbeného v Izraeli a neztratila smysl pro humor. Což je zvl…

Obrázek podcastu Na vlně 57 metrů

Na vlně 57 metrů

Poznal tajemství jihoamerických džunglí, procestoval Spojené státy i Evropu. Pracoval na zaoceánských parnících, setkal se s válečnými hrdiny i desperáty amerického Středozápadu. Své příběhy sbíral v rozpáleném Orientu i na dálném mrazivém Severu. Otakar Batlička, jeden…

Obrázek podcastu Tři Mušketýři, I. Díl

Tři Mušketýři, I. Díl

Jeden za všechny, všichni za jednoho. Jednoduše pro potěchu nás všech! D’Artagnan není žádný vesnický jeliman, nýbrž hrdý syn Gaskoňska, což hodlá stvrdit službou v Paříži. Už na cestě do centra dění ho však kordem popichuje jakýsi nádiva s titulem, kterému to ještě vyt…

Obrázek podcastu Zátopkovi u Nepilů

Zátopkovi u Nepilů

Unikátní reportáž z návštěvy Dany a Emila Zátopkových u Zdeny a Františka Nepilových na chalupě ve Stradonicích na jaře 1988 Dana a Emil Zátopkovi mi pomáhali, už je to dávno, skoro čtyřicet let, propagovat hnutí Buď fit. Ve šťastné chvilce se zrodil nápad seznámit je …

Obrázek podcastu Košile štěstí

Košile štěstí

Panu králi neschází nic, ale šťastný stejně není. A to i přesto, že je zdravý, má krásnou ženu a fůru peněz. Čím to? Najde se svým šaškem ve světě šťastlivce?Rozhlasová pohádka Věry Provazníkové z roku 1975.

Obrázek podcastu Nebožtík Mattia Pascal

Nebožtík Mattia Pascal

Mladík Mattia Pascal se z boháče stane takřka žebrákem, jeho manželství ztroskotá na zlé tchyni. Nejkrásnějším snem je mu uniknout z této ponižující situace. Lze však opustit to, čím jsme byli a stát se někým úplně jiným? Zvolit si nový osud? Ten nový člověk, ten druhý …

Obrázek podcastu Třešně v rumu

Třešně v rumu

{'cs': 'Co všechno způsobila bezmála měsíční cesta s cholerickým dědou (!) komunistou (!), kterého vzala jeho vnučka na vysněnou dovolenou na Kubu? Svérázné a humorné zápisky z cest, jež ve výsledku nejsou cestopisem, ale spíš deníkem bizarních situací v kubánských kuli…

Obrázek podcastu Cesta domov

Cesta domov

Kto pozná dátum svojej smrti, už umiera... Je sobota, krátko pred polnocou. Jules Tannberg má službu na tiesňovej linke určenej ženám, ktoré v noci cestou domov dostanú strach a potrebujú počuť upokojujúci hlas, ktorý ich bezpečne prevedie cez nástrahy tmy – alebo v prí…

Obrázek podcastu Imunita (CZ)

Imunita (CZ)

Průvodce imunitním systémem, který vám změní pohled na vlastní tělo, od autora oblíbeného populárně-vědeckého youtubového kanálu KURZGESAGT – IN A NUTSHELL Ráno se probudíte a trochu vás šimrá v krku. Bolí vás hlava. Chystáte děti do školy, sebe do práce a maličko brbl…

Obrázek podcastu Canterburské povídky

Canterburské povídky

Canterburské povídky náleží již více než šest set let ke světové literární klasice. Hlavním důvodem, proč jsou stále živou četbou, je skutečnost, že Geoffrey Chaucer, královský panoš, celní úředník, příležitostný diplomat a básník, nenapsal intelektuální dílo z uzavřené…

Obrázek podcastu Strýc Dynamit

Strýc Dynamit

Zábavné eskapády lorda Ickenhama pro všechny milovníky anglického humoru Lord Ickenham, v mládí zvaný „poděs“ ničí nervy širokému okolí a pranic si z toho nedělá. Vždyť přece nechce nic jiného než šířit kolem sebe lásku! Ještě štěstí, že anglický spisovatel P. G. Wode…

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan…

Obrázek podcastu Hejkalov

Hejkalov

Kdybyste se vypravili do Hejkalova, možná byste dopadli jako dosud málo uznávaný profesor Hejhula. On tu totiž učinil objev hodný Nobelovy ceny. Svérázným způsobem proniká do tajemství, které je pro jedinou lidskou obyvatelku Hejkalova, vdovu Šelestákovou, denním chlebe…

Obrázek podcastu Prostě vztahy

Prostě vztahy

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dř…

Obrázek podcastu Nemocná dívka

Nemocná dívka

Dramatická báseň, jejímž jádrem je boj za záchranu lidského života i naděje, že budou zachráněny i mnohé životy další. Rozhlasová úprava a režie Josef Melč. Hudba Marek Kopelent.Osoby a obsazení: statkář Rataj (Miroslav Doležal), jeho dcera Ida (Gabriela Vránová), Křika…