Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vážka v jantaru

Audiokniha Vážka v jantaru

Délka:

34 hod 37 min

Čte:

Jitka Ježková

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Najbohatší muž v Babylone

Najbohatší muž v Babylone

Táto nadčasová klasika, ktorú zbožňujú milióny ľudí, obsahuje kľúč ku všetkému, po čom túžite a ku všetkému, čo chcete dosiahnuť. Odhaľuje tajomstvo, ako dosiahnuť osobný blahobyt. TAJOMSTVÁ ÚSPECHU STARÝCH NÁRODOV – ISTÁ CESTA K ŠŤASTIU A PROSPERITE Nespočetnému množst

Obrázek podcastu Říha: Indiánská romance

Říha: Indiánská romance

Původní LP album 1118 4201"Bohumil Říha Indiánská romance" vydal Supraphon v roce 1984 - nyní titul vyprávějící skoro pohádková dobrodružstvé malé Kateřiny a jejího tatínka ve vysněné Dešťové zemi kdesi na svazích jihoamerických And vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Němý svědek

Němý svědek

Slečna Emily Arundellová trávila poklidné stáří nejraději se svým čtyřnohým přítelem Bobem. Těšila se dobrému zdraví a rozhodně nestrádala ani finančně – zdědila obrovský majetek. Peníze naopak zoufale potřebovali její příbuzní, jenže ty tetička nijak podporovat nehodla

Obrázek podcastu Pro kravičku

Pro kravičku

Vtipná novela s laskavou moudrostí a lidskostí odehrávající se v Postřekově na Chodsku o prostých lidech, kteří se vydávají za prací do Mnichova, aby si vydělali na kravičku. Hlavní hrdinové Hadam a Barka po roční dřině v Mnichově, při níž se seznámí s malířem Pavlíkem,

Obrázek podcastu S Blbounem do říše pohádek

S Blbounem do říše pohádek

Vydejte se s Jeníčkem a Mařenkou do kouzelného lesa plného pohádek. Na cestě plné dobrodružství a neuvěřitelných setkání je doprovází pták Blboun nejapný. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, protože žije už jen v pohádkové říši. Jeníčka a Mařenku provede nejznáměj

Obrázek podcastu Pozdravy záhrobí

Pozdravy záhrobí

Pracovní náplní Benedikta Klausnera je odhalovat pojistné podvodníky. K jejich dopadení používá neobvyklé metody – vidí do minulosti a rozmlouvá se záhrobím. Své schopnosti úspěšně tají až do chvíle, kdy podnikatel Mlynář zabije svou dobře pojištěnou manželku. Usvědčení

Obrázek podcastu Mikulášovy patálie

Mikulášovy patálie

Mikuláš je malý nezbedný kluk s partou kamarádů, kupou bláznivých nápadů a úžasným dětským pohledem na svět. „Když jsem přišel domů, maminka mi vynadala, že jsem přišel pozdě na večeři. Když jsou takoví, tak tedy bez milosti: Zítra uteču z domova. Tatínek s maminkou se

Obrázek podcastu Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

{'cs': 'První audio vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové. Už jste to slyšeli? Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi a všechny děti srdečně zve! Smrk je krásně nazdobený a hned vedle stojí domeček ze sněhu. Uvnitř už je spousta dětí, dortů a zábavy

Obrázek podcastu Pouť krkonošská, Máj, Marinka a další

Pouť krkonošská, Máj, Marinka a další

Hluboký dotyk se vzácnými okamžiky volnosti. Básnická próza nejslavnějšího českého básníka. Mácha za svůj krátký život prochodil mnohé krajiny Čech a své zážitky z těchto cest ztvárnil ve svém díle. Koncem léta roku 1833 vykonal Karel Hynek Mácha se svým přítelem Eduar

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – Obušku z pytle ven

Pohádky víly srdíčkové – Obušku z pytle ven

Lojzík myslí, že s každým vyjde po dobrém, avšak narazí na chamtivého hostinského, který ho obere o vajíčka, slepičku Pipinku, a dary kouzelného dědečka. Jenže je tu obušek, a ten se postará, aby každý dostal, co si zaslouží.

Obrázek podcastu Zlatá jablka a devět pávic

Zlatá jablka a devět pávic

Poslechněte si příběh o království, kde rostou zlatá jablka. Kvůli nim se tam se každou noc slétá hejno krásných pávic. A pohádka může začít. Na motivy stejnojmenné pohádky K. J. Erbena napsal František PavlíčekOsoby a obsazení: princ Vítek (Petr Svoboda), jeho bratr (R

Obrázek podcastu Panoptikum hříšných lidí

Panoptikum hříšných lidí

Případy vrchního policejního rady Vacátka a jeho detektivů z pražské "Čtyřky" patří mezi nejpopulárnější české kriminální povídky. Zásluhu na tom bezpochyby má i jejich filmové zpracování. Z knižní trilogie Jiřího Marka jsme pro vás vybírali ty méně známé příběhy. Všech

Obrázek podcastu Macourek, Vorlíček, Sýkora: Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

Macourek, Vorlíček, Sýkora: Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

Scénář Miloše Macourka a Václava Vorlíčka ke stejnojmennému filmu, převyprávěný Pavlem Sýkorou, je podkladem pro vyprávění Petra Nárožného. Ten je již neodmyslitelným interpretem podivuhodných příhodžáků III. B., kteří vlastní kouzelné sluchátko, plnící každé přání. V t

Obrázek podcastu Prezidentské konzilium

Prezidentské konzilium

Prezident republiky leží na VIP oddělení největší nemocnice v zemi. O jeho léčbě má rozhodnout konzilium odborníků, ale za zavřenými dveřmi nejde jen o medicínu. Primář Josef Dressler se ocitá uprostřed hry, v níž rozhodují loajalita, strach a moc. Nemocniční hierarchie

Obrázek podcastu Jak táhla mračna

Jak táhla mračna

Obrazy ze života básníka Jaroslava Vrchlického v rozhlasové hře se skvělkým hereckým obsazením.Osoby a obsazení: Jaroslav Vrchlický (Pavel Soukup), Bedřich Frída, jeho bratr (Vlastimil Fišar), Sofie Podlipská (Jaroslava Adamová), Ludmila-Mimi, její dcera a Vrchlického ž

Obrázek podcastu Případy soudce Ti: Pomsta Bílého tygra

Případy soudce Ti: Pomsta Bílého tygra

Příběh vypráví o sérii podivných událostí, na jejímž počátku je smrt významného muže. Následují záhady, které se zdají být propojené s legendou o "Bílém tygru ", symbolu pomsty.

Obrázek podcastu Bouře

Bouře

Příběh o lásce a nenávisti, o mstě a odpuštění, vypráví o ztroskotancích, kteří se na pustém ostrově setkávají se zázraky a divy. Hra, spojující vrcholnou poezii s groteskní komikou smutných klaunů, ukazuje lidský život jako úchvatnou marnost. Slavná Shakespearova Bouře

Obrázek podcastu Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Ivan Mládek, hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér, je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské, tak i ve vyprávění se z

Obrázek podcastu Alžběta, můj kluk a pes Pac

Alžběta, můj kluk a pes Pac

Dobrodružné, poetické a humorné pohádkové vyprávění s hlavní postavou fantastické babky Alžběty z telefonu, která přijde do rodiny mladé maminky a zde k radosti chlapce a psa způsobí zmatek v pořádku i ve výchově. Čte Ljuba Hermanová.

Obrázek podcastu Angličtina pre všetkých 2

Angličtina pre všetkých 2

Praktická audio učebnica angličtiny, s ktorou významne pokročíte pri učení. Každú vetu počujete najprv po anglicky, potom v slovenskom preklade a znovu v originálnom znení. Počúvam - rozumiem - hovorím. Rovnako ako v prvej časti spoznávate cudziu reč počúvaním takmer 24

Obrázek podcastu Neviditelný

Neviditelný

Jen málo českých spisovatelů dokázalo dát svým příběhům tak hutnou a působivou atmosféru jako Jaroslav Havlíček, nejvýznamnější představitel tuzemského psychologického románu 20. století. Právě pro znepokojivý spodní proud, kterým autor podemílá životy postav, se dodnes

Obrázek podcastu Letadlo E jako Edward

Letadlo E jako Edward

Autentická reportáž o provozu britských bombardérů za II. světové války a svědectví o průběhu náletu na Berlín. Nahrávky z gramofonových desek BBC.

Obrázek podcastu Kriegel: Voják a lékař komunismu

Kriegel: Voják a lékař komunismu

Žádný člověk není černobílý. Kdo je František Kriegel? Lékař, který nepodepsal moskevský protokol, nebo i zapálený komunista, co ani jako disident nepřestal věřit v komunistické ideály? František Kriegel je dnes většinou znám pouze jako člověk, který jediný v srpnu 19

Obrázek podcastu Povídky z jedné kapsy

Povídky z jedné kapsy

Povídky z obou kapes, jenž byly napsány v roce 1929. Patří ke skvostům české moderní prózy, která už dnes plným právem náleží do klasiky. Jde o řady kriminalistických příběhů. Důležitější než odhalení zločinu, je však u Čapka pohled do duší zlodějíčků i dobráckých stráž