Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vánoční povídky ze Šumavy

Audiokniha Vánoční povídky ze Šumavy

Délka:

7 hod 38 min

Čte:

Ivan Řezáč

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Moudrost psychopatů

Moudrost psychopatů

Fascinující cesta do myšlení psychopatů. Známý oxfordský psycholog nás naučí odhalovat psychopaty mezi námi a ukáže, jak se můžeme snadno ubránit jejich často rafinovaným a nečekaným útokům. Psychopati bývají nebojácní, sebevědomí, okouzlující, bezohlední a soustředění

Obrázek podcastu Vlk

Vlk

Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců. Nedostatek důkazů ho přivede na nápad angažovat talentovanou studentku policejní akademie Miu Krügerovou. Ani s pomocí její intuice se vša

Obrázek podcastu Hra o přežití

Hra o přežití

Z nevinné zábavy se stává nebezpečná posedlost... Rodiče ji nechápou, děti ji milují. Lovci monster jsou hra, s níž školáci tráví celé dny. Musí pochytat imaginární nestvůry, aby pokročili do dalších levelů a překonali spolužáky. Jenomže k tomu je zapotřebí být v určitý

Obrázek podcastu Nové zbraně vlivu

Nové zbraně vlivu

>> Manipulativní techniky a jak se jim bránit – tváří v tvář i na internetu.<< # O audioknize Pojišťovákovi jste sympatičtí, zkusí vám vyjednat speciální nabídku. Lékárnici sympatičtí nejste: co vás to napadlo, chtít jiné dětské vitamíny než ty nejdražší? E-shop má skl

Obrázek podcastu In Search of a Missing Friend

In Search of a Missing Friend

Audiokniha In Search of a Missing Friend namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. What have the Black Hand Gang done? Have they kidnapped Wills, a brilliant young inventor? Where is he? Where have they taken him? No one knows where Will

Obrázek podcastu Koruna démonů

Koruna démonů

Když tým vědců narazí u brazilského pobřeží na ostrov, na němž byl veškerý život zničen a pohlcen nějakým neznámým druhem překonávajícím nejdivočejší představivost, zaútočí na ně ozbrojenci a zabijí všechny členy týmu kromě jednoho: entomologa a odborníka na jedovaté ži

Obrázek podcastu Conan - Hodina draka

Conan - Hodina draka

Ohromná dávka odvahy a nezlomné síly. Klasická akční fantasy, která rozehrává nespoutaný příběh ze světa bez pravidel zkažené civi-lizace, líčí boj o království ukradeném zlým čarodějem. Strhující fantasy román od původního autora Conana, legendárního hrdiny meče a ma

Obrázek podcastu Doktor Jajbolí

Doktor Jajbolí

Bol raz jeden les, v ktorom okrem zvieratiek a stromov žil aj pán zverolekár – Doktor Jajbolí. Všetci ho mali radi, lebo vedel každému správne pomôcť s jeho boliestkou. Každé ráno budil obyvateľov lesa i mestečka krásny spev kohútika Zlatohláska. Jediný, komu tým liezol

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Pokojská

Pokojská

Molly je na světě úplně sama. Je zvyklá být při své práci v hotelu Regency Grand neviditelná. Načechrává polštáře, utírá prach a střeží tajemství procházejících hostů. Je jen pokojská – proč by si jí měl někdo všímat? Když však objeví nechvalně proslulého hosta, pana Bl

Obrázek podcastu Není římského lidu

Není římského lidu

Všichni plakali, jen Petronius se usmíval a v očích mu plál oheň. Oblíbený román líčí poměry v Římě za vlády císaře Nerona. Hlavní postavou je básník a osobní přítel císaře Gaius Petronius, svědek císařovy cesty ke slávě i prokletí. Generacemi čtenářů oblíbený, uhranči

Obrázek podcastu Lem: Astronauti

Lem: Astronauti

Remasterovaná nahrávka dramatizace slavného vědecko-fantastického románu. Poprvé na CD a v digitálním formátu. Dobrodružný příběh mezinárodní vesmírné výpravy na Venuši. Skupina vědců je vyslána ze Země, aby se pokusila navázat kontakt s obyvateli planety. Po přistání

Obrázek podcastu Sbohem, armádo!

Sbohem, armádo!

Lze najít za válečné vřavy skutečnou lásku? Milostný příběh amerického sanitního dobrovolníka a anglické ošetřovatelky odehrávající se na italské frontě během první světové války. Válečný román uchvacující další a další generace čtenářů. Velká válka zasáhla nejen Evr

Obrázek podcastu Gilgameš

Gilgameš

Nesmrtelnost člověka pochází z jeho činů. Slavný Epos o Gilgamešovi převyprávěl Vojtěch Zamarovský s respektem k úchvatným básnickým obrazům, dramatickým scénám a síle myšlenek. Jedno z největších a zároveň nejstarších básnických děl světa Epos o Gilgamešovi, králi měst

Obrázek podcastu Pomocnice

Pomocnice

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ty moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu. Sama pak jím ve svém pokojíku

Obrázek podcastu Zlaté kapradí (1961)

Zlaté kapradí (1961)

Do Zlatého rozhlasového fondu patří pohádka Jana Drdy, kterou v citlivém a básnickém dotvoření a zpracování Františka Pavlíčka nastudoval v roce 1961 režisér Jan Berger společně s významnými českými herci.Osoby a obsazení: vypravěč (Zdeněk Štěpánek), ovčák (Luděk Munzar

Obrázek podcastu Šimek, Sobota: Ze Soboty na Sobotu

Šimek, Sobota: Ze Soboty na Sobotu

Luděk Sobota vytvořil s Miloslavem Šimkem počátkem sedmdesátých let znamenitou komickou dvojici, která svérázně a po svém navázala na humor dvojice Šimka a Grossmana. Již před tímto osudovým setkáním slavil ve Studiu Y Luděk Sobota velké divácké úspěchy komickým typem r

Obrázek podcastu Zůstal jsem klukem

Zůstal jsem klukem

V pětidílné četbě na pokračování podle knihy rozhovorů "Zůstal jsem klukem" poznáváme profesora Josefa Kouteckého nejen jako špičkového odborníka, lékaře s pevnými mravními a profesionálními zásadami, ale i jako laskavého člověka, osobnost, která svým životem i vyznáva

Obrázek podcastu Konkláve

Konkláve

„Žádný duševně zdravý člověk se nemůže chtít stát papežem.“ Kardinála Lomeliho čeká mimořádně náročný úkol. Poté co si Svatého otce k sobě povolal Bůh, je na něm, aby se jako děkan kolegia kardinálů chopil organizace konkláve, jež světu oznámí jméno příštího Kristova ná

Obrázek podcastu Večer s Josefem Bekem

Večer s Josefem Bekem

Josef Bek (*21.12.1918 - † 5. 5. 1995) původně ochotnický herec odešel k divadlu, aby se za války vyhnul pracovnímu nasazení. Dokud si nepoškodil svůj neškolený hlas, účinkoval v operetě a opeře v Olomouci, poté přešel k činohře. V divadle i ve filmu ztělesňoval předevš

Obrázek podcastu Případy Kim Stoneové - Tichá modlitba

Případy Kim Stoneové - Tichá modlitba

Ztratily se dvě. Vrátí se jen jedna. Ti druzí mají smůlu. Jejich holčička zemře… Zmizení Charlie a Amy, devítiletých nejlepších kamarádek, znamená pro jejich rodiny tragédii. Textová zpráva potvrzuje to, čeho se všichni obávali: obě se staly oběťmi únosu. Další esemeska

Obrázek podcastu Stopařův průvodce galaxií

Stopařův průvodce galaxií

Ano, stopovat po Galaxii se dá, dokonce za méně než třicet altajských dolarů denně. Zde je seznam toho, co k tomu potřebujete: kámoše, který už má projetou většinu galaktických barů; pivo; ručník; pouze reziduální pud sebezáchovy; vstřícnost k jiným formám života. A nes

Obrázek podcastu Nepil: Má stoletá láska Sparta

Nepil: Má stoletá láska Sparta

Známé fejetony Františka Nepila, které jsou určeny všem, kdo mají rádi sport, fotbal a především Spartu.

Obrázek podcastu Já, Poutník

Já, Poutník

Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu – nelze identifikovat ji ani pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé ostatky tří těl na horské

Obrázek podcastu Ranhojič

Ranhojič

Středověk nelze přežít bez šlechetnosti Robert Jeremy Cole, od devíti let sirotek, si uvědomuje, že dostal do vínku zázračný dar: schopnost vycítit v lidském organismu blížící se smrt. Čelil jí bezpočtukrát jako učeň potulného bradýře, s nímž se protloukal ponurou reali