Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu V podezření

Audiokniha V podezření

Délka:

14 hod 36 min

Čte:

Otakar Brousek ml.

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Hilda a pidilidi

Hilda a pidilidi

Modrovlasá rozumbrada Hilda je malá průzkumnice, která má na světě ze všeho nejradši svůj skicák, liškolouška Větvíka, maminku a všechny obry, trolly, hafíky a skřítky, co žijí u nich v údolí. Zničehonic však v domku, v němž s maminkou doposud spokojeně bydlela, vypukne

Obrázek podcastu Eliáš a babička z vajíčka

Eliáš a babička z vajíčka

Mami, tati, tady jsem! Vtipný, citlivý a laskavý příběh o malém chlapci, na kterého nemají jeho rodiče čas. Cítí se sám, dokud v zahradě neobjeví vejce, z něhož se vyklube malinká babička s křídly. „S rodiči je to jako s počasím. Člověk si je nevybírá. Ať se nám líbí, n

Obrázek podcastu Psychorádce

Psychorádce

Původní audio kazeta 1928 4338 "Psychorádce" autorů Josefa Svatopluka Matějky, PhDr. Rudolfa Kohoutka CSc a PhDr. Jaroslava Rybáře vydal Supraphon v roce 1987 - nyní tento relaxační titul vydáváme poprvé digitálně. Komentář autorů z tiskoviny k audio kazetě: PSYCHORÁDC

Obrázek podcastu Míša  Kulička

Míša Kulička

Míša Kulička žije se svou maminkou v jednom krásném lese a jeho největším přáním je poznat svět. Bohužel je tak trochu neposlušný a zapomíná poslouchat svou maminku. Častokrát vymýšlí spousty rošťáren, které se mu následně pořádně vymstí. Jednoho dne se rozhodne vyrazit

Obrázek podcastu Warren XIII. a prokleté třináctiny

Warren XIII. a prokleté třináctiny

Vítejte v Hotelu Warren, který se proměnil v obří loď a vyplul na širé moře! Poslední, strhující a dobrodružná plavba je tady. Ale klidně můžete zůstat v pohodlí svého pokoje. Velkolepý hotel Warren se totiž stejně čile dokáže pohybovat po lese i plout po vodě. A tak s

Obrázek podcastu Jak se dělá zoo

Jak se dělá zoo

Jak se ze staré, šedivé zoo stane jedna z nejkrásnějších na světě? Petr Fejk strávil třináct let (1997–2009) ve funkci ředitele Zoo Praha a nyní se k této barvité životní kapitole vrací ve svých vzpomínkách, protože – jak sám říká – to byla výjimečná doba plná výjimečný

Obrázek podcastu Někdy člověk nevypadá

Někdy člověk nevypadá

Dramatický monolog ženy, která rekapituluje vlastní život a řeší problémy s dospívajícím synem. Vynikající rozhlasové herectví Jany Štěpánkové v citlivé režii Hany Kofránkové.

Obrázek podcastu Bratři

Bratři

Cirkus je kouzelný svět. Akrobat je tak trochu klaunem. Právě to tvrdí bratři Gianni a Nello, synové potulného kejklíře a komedianta a krásné cikánky. Snaží se přesvědčit nejen cirkusové diváky, že svými stále novými a obtížnějšími akrobatickými čísly dokáží každého pře

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Kriegel: Voják a lékař komunismu

Kriegel: Voják a lékař komunismu

Žádný člověk není černobílý. Kdo je František Kriegel? Lékař, který nepodepsal moskevský protokol, nebo i zapálený komunista, co ani jako disident nepřestal věřit v komunistické ideály? František Kriegel je dnes většinou znám pouze jako člověk, který jediný v srpnu 19

Obrázek podcastu Alžběta, můj kluk a pes Pac

Alžběta, můj kluk a pes Pac

Dobrodružné, poetické a humorné pohádkové vyprávění s hlavní postavou fantastické babky Alžběty z telefonu, která přijde do rodiny mladé maminky a zde k radosti chlapce a psa způsobí zmatek v pořádku i ve výchově. Čte Ljuba Hermanová.

Obrázek podcastu Radostné historky aneb Sedmilhářské střípky

Radostné historky aneb Sedmilhářské střípky

Mnozí mají dosud v paměti populární rozhlasový cyklus Sedmilháři, ve kterém známé osobnosti kulturního života vyprávěly úsměvné příhody ze svého okolí. K "sedmilhářům" patřil tehdy i Vladimír Kalina, který po letech přichází s novými historkami o lidech známých ale i ne

Obrázek podcastu Mít, nebo být?

Mít, nebo být?

Ze štvance chtivosti člověkem, který se řídí svým svědomím a osobní zodpovědností k sobě samému i k svým bližním. Erich Fromm, jehož humanistické knihy již psychologii a filozofii zpřístupnily čtenářům několika generací, zde analyzuje povahu západní společnosti, hledá

Obrázek podcastu Je těžké být bohem

Je těžké být bohem

Pozemšťan na cizí planetě, procházející právě temným údobím středověku, plným špíny, intrik a krutosti, to nemá lehké. Znalostmi, schopnostmi a technickými možnostmi je roven bohům. Někdy je ale opravdu těžké být bohem…

Obrázek podcastu Petr Kachna

Petr Kachna

Petr Kachna, Vlaštovky a Amazonky na cestě za pokladem. Třetí kniha ze série o Vlaštovkách a Amazonkách se odehrává na moři, kam děti vypluly s Petrem Kachnou hledat poklad. Odolají pronásledujícím pirátům? Petr Kachna je třetí díl románového cyklu o prázdninových dobro

Obrázek podcastu Přednášejte jako na TEDu

Přednášejte jako na TEDu

Naučte se efektivně prezentovat své myšlenky a nápady - Máte-li přednášet, je vaším jediným opravdovým úkolem hovořit o něčem, co má hodnotu, a hovořit o tom autenticky vaším vlastním a jedinečným způsobem. Správně přednesený projev může posluchače uchvátit a změnit jej

Obrázek podcastu Nepil: Dobré a ještě lepší pondělí

Nepil: Dobré a ještě lepší pondělí

Výbor z autorových fejetonů.

Obrázek podcastu Život víry 2019/10

Život víry 2019/10

Život víry 2019/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Jitka Vyležíková, Bohdana Gillíková, Lída Hojková, Daniel Zeman, Štěpán Matuška, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Když křesťa

Obrázek podcastu Můj příšerný syn

Můj příšerný syn

„Adámek zdědil po tatínkovi všechno – podobu i vlastnosti. Bohužel jen ty špatné…“ říká s nadsázkou sobě vlastní herečka a spisovatelka Ivanka Devátá. V zábavném a nostalgickém vyprávění o svém mladším synovi Adamovi se noří do početných vzpomínek – na synovo dětství a

Obrázek podcastu Muž s břitvou

Muž s břitvou

Románová rekapitulace situovaná na začátek 20. století; v tomto příběhu "potřeštěného hrdiny" autor s humoristickým nadhledem načrtl portrét člověka usilujícího svobodně prožít život plný zajímavostí a nesvázaný konvenčními přikázáními a dobovými stereotypy.V režii Hany

Obrázek podcastu Brisingr

Brisingr

{'cs': 'Přísahy, zkoušky oddanosti, střet mocných sil...\nBitvou na Hořících pláních boj s Královstvím zdaleka neskončil a zdá se, že v nadcházejícím střetu bude Galbatorixův Jezdec mocným protivníkem. Eragona se Safirou proto čekají další zkoušky v boji, ale v příběhu

Obrázek podcastu Nepil: Štuclinka a Zachumlánek

Nepil: Štuclinka a Zachumlánek

Zimní příběh o dvou šikovných dětech, které si dokáží samy poradit, když kmotřínek, který se o ně stará, nečekaně onemocní, protože mu došel česnek, a musí do nemocnice. Štuclinka se Zachumlánkem občas s obtížemi, ale vždy vtipně a se spoustou fantazie vyřeší, jak zatep

Obrázek podcastu 10 kroků k radostnému životu a naplnění svých snů

10 kroků k radostnému životu a naplnění svých snů

Audioprogram 10 kroků k radostnému životu a naplnění svých snů vám přináší 10 základních a jednoduchým metod, jak naplnit svůj život radostí a smyslem. Zároveň zjistíte, jak si plnit svá přání a cíle efektivněji a snadněji. Tento program 10-ti kroků je možné zvládnout z

Obrázek podcastu Záhada zlaté štoly

Záhada zlaté štoly

Další z příběhů královského prokurátora Oldřicha z Chlumu se tentokrát odehrává v okolí Prahy. Nevysvětlitelným způsobem se při cestě z královských dolů v Jílovém u Prahy ztratí truhlice plná zlata. Král Přemysl I. Otakar povolá Oldřicha z Chlumu, protože je jasné, že v

Obrázek podcastu Moc přítomného okamžiku

Moc přítomného okamžiku

Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu. Jsou to brány, kterým