Obrázek podcastu Umrlčí tanec

Audiokniha Umrlčí tanec

Délka:

12 hod 17 min

Čte:

Vojtěch Hamerský

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Eliáš a babička z vajíčka

Eliáš a babička z vajíčka

Mami, tati, tady jsem! Vtipný, citlivý a laskavý příběh o malém chlapci, na kterého nemají jeho rodiče čas. Cítí se sám, dokud v zahradě neobjeví vejce, z něhož se vyklube malinká babička s křídly. „S rodiči je to jako s počasím. Člověk si je nevybírá. Ať se nám líbí, n…

Obrázek podcastu Stříbrný potok a zářivá hvězda

Stříbrný potok a zářivá hvězda

Příběh z daleké Kamčatky vypráví nejen o lidech a mrazivém počasí, ale taky o osudech jedné zvláštní bílé sobí laněHrají: Vladimír Brabec, Petr Svojtka, Miroslava Špánková-Hozová, Karel Beníško, Václav Mareš a dalšíRežie: Jan Berger

Obrázek podcastu Poslední vlak z Frývaldova

Poslední vlak z Frývaldova

První díl volné trilogie líčící složité dospívání mladé dívky v období protektorátu. V hlavní roli: Stanislav Zindulka. Tři hry, které napsala pro brněnské studio v letech 1978 až 1980 Věra Sládková na motivy svých knížek, (Poslední vlak z Frývaldova, Bílé punčochy, Ned…

Obrázek podcastu Parker Pyne zasahuje

Parker Pyne zasahuje

Šťastný klient, náš cíl! Chcete být šťastní? Pan Pyne to zařídí. Jeho kancelář zbavuje lidi příčin jejich neštěstí. Pět originálních povídek z pera první dámy zločinu. Chcete být šťastní? Kdo by nechtěl! Pan Parker Pyne, penzionovaný úředník, ví, jak nešťastným lidem ke…

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ…

Obrázek podcastu Život Ježíšův na Zemi

Život Ježíšův na Zemi

Život Ježíšův na Zemi - audiokniha zachycuje významné okamžiky Ježíšova života. Audiokniha obsahuje vybrané texty z knihy Z doznělých tisíciletí, ve které je vylíčen život a působení historických osobností, jež byly zvěstovateli a připravovateli cesty Pravdy na Zemi. Dě…

Obrázek podcastu Učedník kouzelníka Čáryfuka

Učedník kouzelníka Čáryfuka

Mnoha generacemi oblíbený pohádkový příběh Učedník kouzelníka Čáryfuka spisovatele Antonína Zhoře. Kouzelník Čáryfuk byl skutečným mistrem, a tak se jednou rozhodl, že přijme učedníka. Jak si šikovný Bonifác poradí se zákeřnou bandou lupičů nebo rytířem Frydlínem?Hrají:…

Obrázek podcastu Psychoterapie lidské závislosti zdravým rozumem

Psychoterapie lidské závislosti zdravým rozumem

Audiokniha, kterou jejíž poslech právě zvažujete, je určená pro široký okruh posluchačů. Ačkoliv její název by napovídal, že ji zužitkují pouze ti, kteří jsou se závislostí nějakým způsobem spjati (tedy samotní závislí, jejich příbuzní či známí nebo ti, kteří se jejich …

Obrázek podcastu Hlavně o mamince...

Hlavně o mamince...

"Když jsem si vzpomněl, co mi maminka vykládala o svém dětství, o životě v městečku nedaleko Lvova.... Sotva jsem o tom začal psát, najednou se to začalo hrnout. Motor fantazie se spustil a byla z toho knížka povídek s názvem Hlavně o mamince.Autorské čtení: Arnošt Gold…

Obrázek podcastu Heda Gablerová

Heda Gablerová

Když Henrik Ibsen v roce 1890 publikoval Hedu Gablerovou, kritika označila titulní hrdinku za zrůdu. V souvislosti s jejím uvedením v Národním divadle v roce 1911 pak F. X. Šalda o protagonistce napsal, že je to „vtělená ďáblice, pustá a zprahlá vnitřně, dům obydlený vš…

Obrázek podcastu Máj (2009)

Máj (2009)

Studiová nahrávka představení v pražské poetické vinárně Viola z roku 2009 v interpetaci Báry Hrzánové"Hrzánová přednáší celý Máj zpaměti, už to je samo o sobě hodno obdivu, a zmocňuje se ho suverénně a především - a v tom je dědicem Mistrů z Violy - dokáže vychutnat se…

Obrázek podcastu Bill Gates

Bill Gates

Důkladná investigace Nadace Billa a Melindy Gatesových, která odhaluje, jak Bill Gates využívá filantropii k uplatňování politické moci bez odpovědnosti. Bill Gates se díky svým filantropickým aktivitám proměnil z technologického padoucha v jednoho z nejobdivovanějších…

Obrázek podcastu Remek: Pod námi planeta Země

Remek: Pod námi planeta Země

Komentář k původnímu LP albu vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:...A stovky setkání s dělníky, zemědělci, vojáky, pohraničníky, vědci, pracovníky podniků, úřadů, s mládeží. Všichni budou chtít vědět a znát. Budou se ptát vcelku na to…

Obrázek podcastu Darkness

Darkness

Nine steps have led us to the final stage – right into the heart of the Darkness. Aptly enough, the iconic author from Ireland is on the doorstep; Bram Stoker – and with his Dracula to boot. Well, wait a second – not exactly, to be honest. Dracula’s Guest is one of the …

Obrázek podcastu Rozprávkové Vianoce

Rozprávkové Vianoce

Dramatizované spracovanie rozprávok. Účinkujú: Emíliou Vášáryová, Dušan Jamrich a další

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 5. - Jak princezna hádala, až prohádala, Silný Honza, Jak se z Matěje stal učenec

Album pohádek "Supraphon dětem" 5. - Jak princezna hádala, až prohádala, Silný Honza, Jak se z Matěje stal učenec

Třetí díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" představuje další - tentokrát pouze dramatizované - pohádky ze supraphonského archivu. Pohádky ze 60. let Jak princezna hádala, až prohádala, Silný Honza a Jak se z Matěje stal učenec v interpretaci zvučných jmen našic…

Obrázek podcastu Pád nebes

Pád nebes

Není to sice nejvyšší hora Evropy, ale prý je nejkrásnější. Poslední vrchol Alp, jenž v polovině 50. a 60. let 19. století ještě nebyl pokořen, provokoval a přitahoval horolezce, kteří se ho pokoušeli zdolat. Reinhold Messner líčí „boj o Matterhorn“ z roku 1865 – soupeř…

Obrázek podcastu Všichni za jednoho

Všichni za jednoho

Čtyři statečná zvířátka, Makovička, Daňka, Chrochtík a Míša, nemůžou uvěřit svým vlastním očím: v Medovém lese se zničehonic objevilo koťátko, které se o sebe určitě nedokáže samo postarat. Ještě štěstí, že do lesní školky právě nastoupila velmi nevšední holčička, která…

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 12. - Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce aj.

Album pohádek "Supraphon dětem" 12. - Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce aj.

Jedenáctý díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" představuje opět svým malým i velkým posluchačům výběr známých i méně známých pohádek vyprávěných i dramatizovaných. Pohádky Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce patří mezi dramatizované; účinkují v nic…

Obrázek podcastu Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Manitouovi i Matce přírodě je úplně jedno, jestli přežijeme. Upřímná i trochu fiktivní kniha úspěšné blogerky o životě Češky mezi indiány kmene Čerokí. Něžné a vtipné vyprávění o lidskosti, přátelství, rodině, lásce a přírodě. Protože život má dokonalý smysl pro ironii,…

Obrázek podcastu A Midsummer Night's Dream

A Midsummer Night's Dream

Audiokniha A Midsummer Night's Dream namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. Theseus of Athens is looking forward to his wedding to Hippolyta, Queen of the Amazons. But two other youngcouples are not so happy: Hermia wants to marry…

Obrázek podcastu Metráček I.

Metráček I.

Nemožně tlustá holka se nevzdává. Hledání sebe sama, svého sebevědomí i místa na světě a mezi přáteli. To jsou témata, která v dospívání řeší každý mladý člověk. Korpulentní Jitka se postaví posmívání svých spolužáků svou odhodlaností ukázat jim, že i „nemožně tlustá h…

Obrázek podcastu Pohádky I.

Pohádky I.

Pohádky na albu z roku 1977 jsou určeny pro větší děti. Album obsahuje dramatizaci O kurážné Majdalence a O uplakaném králi, vyprávění O líném a mlsném králi a scénku z dílny S+H Codokáže lidské srdce. Majdalenku, která se nechala naverbovat do války místo svého tatínka…

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan…