Audiokniha Umění konverzace

Cesta pravého muže
Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter…

Zásnubní prsten
Jiří Adam z Dobronína řeší zapeklitý mord. Během jednoho týdne zmizí na Starém Městě pražském tři pohledné mladé dívky. Pátrání po nich se ujme Jiří Adam z Dobronína, vzápětí však dojde k vraždě zlatnického tovaryše. Během jednoho týdne zmizí na Starém Městě pražském t…

Hercíková: Nové příběhy o zvědavém štěňátku
Zvědavé štěňátko, které známe z animovaných filmů Zdeňka Milera, se spřátelilo se všemi zvířátky na dvorku domu, u kterého žilo. Stále je neobyčejně zvídavé. Začne padat sníh a štěňátko by rádo lyžovalo. Zkusí to, a hned se rozhodne, že uspořádá na dvorku lyžařské závod…

Leonardo da Vinci
Autor životopisů legendárních mužů jako Steve Jobs, Benjamin Franklin a Albert Einstein oživuje v nové biografii postavu génia všech dob – Leonarda da Vinciho. S pomocí rozsáhlých Leonardových deníkových záznamů dokázal Walter Isaacson rekonstruovat životní příběh renes…

Vladana a Prasopes 3
Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země…

Bez hanby o ohanbí
Bez hanby o ohanbí je audiokniha, ktorá vysvetľuje všetko, čo ste chceli vedieť o vagíne, ale neodvážili ste sa opýtať. Autorky, lekárky Ellen Stokken Dahl a Nina Brochman, vás s humorom, vedeckými znalosťami a bez servítky prevedú fascinujúcim svetom ženských pohlavnýc…

Album pohádek "Supraphon dětem" 14. - Kocour Vavřinec a jeho přátelé, O třech malých princezničkách, Sloní mládě...
Z "miniserie" našich Alb pohádek "Supraphon dětem" se stává postupem času, přibývajícími díly a také zájmem našich zákazníků "serie" - a to ani tímto 14. titulem ještě nekončíme! Na malé i velké posluchače čekají v tomto dílu pohádky vyprávěné renomovanými herci jako na…

Opuštěná společnost
Opuštěná společnost - Česká cesta od Masaryka po Babiše - audiokniha obsahuje pohled šéfredaktora týdeníku Respekt na současnou českou společnost v historickém a evropském kontextu. Vítěz ceny Magnesia literatura Kniha roku za rok 2018. Opuštěná společnost byla Asociací…

Motivace zvenčí je jako smrad
Kniha Motivace zvenčí je jako smrad vznikla z první hodiny školení Základy vedení lidí. Už dvacet let se Ivo Toman zabývá lidskou motivací. V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodi…

Goethův Faust
Známe ale Goethovo stěžejní dílo opravdu dobře? Jde o dílo skutečně mnohovrstevnaté... Významný literární vědec František Tomáš Bratránek faustovské téma vykládá ve svém díle Goethův Faust. Zvukovou adaptaci tohoto pozoruhodného díla vydalo AudioStory v koprodukci s MI9…

Moji milí básníci
V Českém rozhlase natočila Gabriela Vránová dvacetidílný rozhlasový seriál s podtitulem Moji milí básníci, ve kterém autorka populární formou odhalovala posluchačům tajemství poezie, kterou má sama ráda. Ve vydavatelství Radioservis poté vyšlo CD Moji milí básníci s výb…

Lišák Pseudolus
Klasická antická komedie o sluhovi, který dopomohl ke štěstí svému pánovi. Otrok Pseudolus dokáže svým neodolatelným důvtipem získat pro syna svého pána milovanou milenku a vyrvat ji z chamtivých rukou profesionálního kuplíře Balia. Rozhlasová úprava a dramaturgie Jaros…

Čapek: Dášeňka
Slavná kniha Karla Čapka Dášeňka patří do zlatého fondu české literatury. Spisovatel popsal první dny, týdny a měsíce života štěňátka, foxteriéra Dášeńky, s tak neopakovatelným humorem, zaujetím, do té míry vřele a s láskou, že se jeho vyprávění stalo jakousi biblí chov…

David Hecl: Mluví k vám kapitán
Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všim…

Hodiny pro nevěstu
Pohádka básníka Karla Šiktance - příběh starého hodináře Matouše a jeho ztracené, zakleté dcery. Účinkují Jana Štěpánková, Jaromír Meduna, Štěpánková, Jaromír Meduna, Dana Černá, Ladislav Županič, David Prachař, Svatopluk Schuller, Jaroslav Vlach, Marek Libert, Lenka Kr…

Za pohádkou kolem světa
K čemu je dobrý divotvorný hrnec? Jak se kalí drak a k čemu může být dobrý kocour v botách? Poznejte známé i neznámé pohádkové příběhy ze čtyř kontinentů. Poslechněte si nejkrásnější báje z Evropy i dálného orientu nebo Afriky. Audiokniha Za pohádkou kolem světa předsta…

Petr a Lucie
Dramatizovaný průřez kultovním dílem Romaina Rollanda s Janem Hartlem, Eduardem Cupákem a Martou Vančurovou. Křehký příběh dvou mladých lidí, který se rodí a zároveň zhasíná na pozadí dějinných událostí 1. světové války.

Politika teoreticky i prakticky
Vyvíjí se politika a vůbec historie nahodile anebo jsou řízeny nějakými zákony? A jakými? Je politika vědou anebo jen snůškou nahodilých událostí? Je politika uměním? Jaký je podíl subjektivních a objektivních faktorů v politice a dějinách? A jak na to lze odpovědět pří…

Jak jsme pašovali Turka
Druhá série povídek z cyklu Povídky a průpovídky. Patnáct jiskřivých příhod, které byly primárně napsané pro vyprávění na divadelních prknech. Jsou to historky, monology, plné nečekaných obratů a překvapivých asociací, typické svou košatostí vyprávění. Všední příhody i …

Přítelkyně z domu smutku
Příběh se odehrává na konci světa, ve světě zabsolutizovaného násilí, a já po napsání knihy zjistila, že snad žádné jiné prostředí není tak velkou autorskou příležitostí. Nikde jinde bych se nesetkala s lidmi tak rozdílnými, a současně tak otevřenými. Má hlavní autorská…

Rozum a cit
Světoznámý příběh o osudových láskách, nadějích a milostných zklamáních. Osudových lásek, nadějí, ale i zklamání nejsou ušetřeny Elinor a Marianna, hrdinky slavného románu britské autorky Jane Austenové Rozum a cit. Podle něj natočila v roce 2001 režisérka Hana Kofránko…

Bohatý táta, chudý táta
Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým. Je to jedinečný úvod do psychologie tvoření bohatství. Abyste se dostali nad finanční vrchol, musíte si přečíst tuto knihu Roberta Kiyosaki…

A jestli se nezabili…
Miranda zažívá typický příběh ženy kolem padesátky – zůstala svobodnou matkou a jediné dítě se co nevidět postaví na vlastní nohy. Její rodiče žijí ve zchátralém domě na francouzském venkově, kde mají dvě lamy, osm kachen, pět slepic, dvě kočky a prastarý mrazák napěcho…

Nagaraja: Buddhovy pohádky
Devatenáct pohádek se zajímavými a neobvyklými příběhy o zvířátkách, princeznách a princích je v podstatě vyprávěním, skrývajícím v sobě jednoduchá základní ponaučení, pomáhající pochopit základy buddhismu. Příběhy vedou svého posluchače k poznání vnitřního klidu, rados…

Cirkus Svět
Bylo nebylo. Na neznámém místě se vždy jednou za sto let koná slet čarodějnic a jiných nadpřirozených bytostí. Ten letošní je však výjimečný - kouzelný poradní Oheň má určit, kdo se stane Vládcem světa na příštích sto let. Strašlivý černokněžník Raven nepochybuje, že to…