Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ultrazpracovaní lidé

Audiokniha Ultrazpracovaní lidé

Délka:

12 hod 48 min

Čte:

Ondřej Novák

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Zeptej se ďábla

Zeptej se ďábla

Dřív naháněl hrůzu jiným, teď marně zápasí s vlastními běsy… Ve starém Františkovi, důchodci živořícím v Ústí nad Labem, by dnes už málokdo poznal nechvalně proslulého komunistického vyšetřovatele s přezdívkou Rudej vztek. Po Listopadu se z něho stal vyvrženec, kterého

Obrázek podcastu Temná tajemství

Temná tajemství

Zavražděný gymnazista? Smutná záležitost, ale hlavně nesmí utrpět dobrá pověst školy! Poklidný život obyvatel švédského Västerås, proslulého pěstováním okurek a množstvím cyklostezek, naruší nález zohaveného těla šestnáctiletého chlapce v nedalekých bažinách. Rogeru Eri

Obrázek podcastu Písečná bouře

Písečná bouře

Když se londýnským muzeem rozlehne ničivý výbuch, odstartuje závod o to, kdo první odhalí, co přesně se stalo a proč. Rodina lady Kary Kensingtonové zaplatila za založení galerie, která je následkem výbuchu v troskách, opravdu vysokou cenu. Proto se spolu s kurátorkou a

Obrázek podcastu Varvara

Varvara

Objevte fascinující podmořský svět s velrybou Varvarou. Příběh o velrybím kytovci, který pod dohledem vědců uplaval nejdelší dráhu, jakou kdy nějaký savec urazil. Věřili byste, že Varvara uplavala na své cestě Pacifikem neuvěřitelných 22 500 kilometrů? Vesele smutný, sm

Obrázek podcastu Playground

Playground

Co se stane během těch několika vteřin, kdy se zastaví srdce? Poručice švédské armády Jasmin Pascalová-Andersonová je při misi NATO v severním Kosovu těžce raněna. Než se v nemocnici probere z narkózy, na minutu a čtyřicet vteřin jí přestane bít srdce. Po svém probuzení

Obrázek podcastu Dívka v pavoučí síti

Dívka v pavoučí síti

„Zaměřte se na nejslabší místo. Bojujte.“ – Lisbeth Salanderová Časopis Milénium má nové majitele a jeho kritici tvrdí, že Mikael Blomkvist kvůli syndromu vyhoření uvažuje o změně zaměstnání. Pozdě v noci Blomkvistovi zavolá profesor Frans Balder, přední odborník na výz

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru

Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru

Caul byl vzkříšen v Knihovně duší a je mocnější než kdy dřív! Poslední, co Jacob Portman uviděl, než svět zčernal, byla děsivá, důvěrně známá tvář. Najednou se spolu s Noor opět ocitá na místě, kde všechno začalo – v domě svého dědečka. Jacob netuší, jak se jim podařilo

Obrázek podcastu Nepil: Štuclinka a Zachumlánek

Nepil: Štuclinka a Zachumlánek

Zimní příběh o dvou šikovných dětech, které si dokáží samy poradit, když kmotřínek, který se o ně stará, nečekaně onemocní, protože mu došel česnek, a musí do nemocnice. Štuclinka se Zachumlánkem občas s obtížemi, ale vždy vtipně a se spoustou fantazie vyřeší, jak zatep

Obrázek podcastu Malé principál

Malé principál

Malý princ v brněnském hantecu je konečně na světě! Kdo by neznal Malého prince, nejznámější literární dílo francouzského spisovatele a pilota Antoina de Saint-Exupéryho. Byl přeložen do více než 300 jazyků a dialektů. Vášnivá sběratelka knižních vydání tohoto díla, Mar

Obrázek podcastu Spát v moři hvězd - Kniha I.

Spát v moři hvězd - Kniha I.

Měl to být rutinní průzkum neobydlené planety. Ale když pod povrchem neznámého světa narazí xenobioložka Kira Navárezová na pozůstatek mimozemské stavby, změní to navždy nejen ji, ale i chod lidských dějin. Hrůzy i zázraky prvního setkání s novým druhem, monumentální bi

Obrázek podcastu Poslední kmotr

Poslední kmotr

Krvavý byznys smí mít jediného vůdce. Přebytečné čeká svaté přijímání bez hostie, bez vína a bez slitování. Mafiánský don Domenico Clericuzio byl v přesladkých letech šedesátých natolik prozíravý, že dal včas vystřílet elitu konkurenčního klanu z Bronxu. Současně rozhod

Obrázek podcastu Zmizet

Zmizet

Tři příběhy vyprávěné z pohledu dětí, které se snaží vyrovnat s osamělostí, nepochopením a neuspořádanými rodinnými poměry. První se zaměřuje na křehkého a posléze i hendikepovaného Kubíka, který trpí nezájmem otce a šikanováním staršího bratra. Drobné šarvátky bují i m

Obrázek podcastu Vlk

Vlk

Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců. Nedostatek důkazů ho přivede na nápad angažovat talentovanou studentku policejní akademie Miu Krügerovou. Ani s pomocí její intuice se vša

Obrázek podcastu Moje roky v Izraeli

Moje roky v Izraeli

David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu. Jak moc je tam (ne)bezpečno a co obnáší práce novináře v tak turbulentní oblasti? Existuje něco jako izraelská mentalita? Čeho se týkají tamní politické hádky? A jak vypadá izraelsko-palestinský k

Obrázek podcastu Dobrodružství Toma Sawyera

Dobrodružství Toma Sawyera

Kniha dětství, která se nikdy neomrzí. Příběh, který nestárne. Tom Sawyer a jeho věrný kamarád Huckleberry Finn spolu zažívají řadu nejrůznějších dobrodružství. Oblíbená četba mnoha generací. Mark Twain vypráví příběh, který nestárne. Tom Sawyer a jeho věrní kamarádi Hu

Obrázek podcastu Voňavé léčivé pohádky

Voňavé léčivé pohádky

Znáte heřmánkovou princeznu? Nebo draka z mateřídoušky? A co třeba Vymetáčka mátového? Víte, že tyto kouzelné bytosti mají léčivou moc a dokážou dětem ulevit třeba od bolavého bříška či ouška nebo vyhnat nachlazení? A takových skřítků a princezen a jiných stvoření exist

Obrázek podcastu Pozvánka

Pozvánka

Marla Lindbergová se těší na prodloužený víkend v Alpách. Dostala pozvání na třídní sraz. Krátce po příjezdu si však uvědomí, že jen jedna věc je smrtelně nebezpečnější než opustit odlehlý horský hotel a vydat se do ledové noci: zůstat uvnitř... Se svými bývalými spoluž

Obrázek podcastu Tibetská kniha o životě a smrti

Tibetská kniha o životě a smrti

Očistná, uklidňující a hojivá kniha. Klasické dílo spirituální literatury & mezinárodní bestseller. Tibetská kniha o životě a smrti inspiruje, jak žít, ale také připravuje na to, jak se chovat s příchodem smrti. Toto uznávané duchovní dílo je považováno za jednu z nejle

Obrázek podcastu The Call of the Wild

The Call of the Wild

Audiokniha The Call of the Wild namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Buck, a happy, quiet dog living in sunny California, is kidnapped and sent north to begin a new hard life as a sled dog during the Klondike Gold Rush. Read a

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Loď s otroky

Loď s otroky

Populární žurnalista Josef Klíma napsal detektivní román o investigativním novináři, který odhaluje skrytá tajemství politiky. Román je zrcadlem české společnosti po sametové revoluci, kdy se teprve formují pravidla demokracie a tržní mechanismy. Investigativní novinář,

Obrázek podcastu Cari Mora

Cari Mora

Šestý román tvůrce Hannibala Lectera, na který čekal celý svět. Cari Mora uprchla před válkou v rodné Kolumbii do USA a pod dohledem imigračního úřadu žije na dočasné povolení pobytu v Miami. Aby se uživila, stará se o luxusní sídlo přímo na pláži Miami Beach. Nemá ale

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila

Obrázek podcastu Na hraně temnoty

Na hraně temnoty

Inspiroval se vrah vraždami spáchanými před desítkami let? Hrdina knihy Davida Morrella, anglický romantický spisovatel Thomas de Quincey, popíše ve své eseji vraždu spáchanou před desítkami let do takových podrobností, že mu policie nevěří, že není pachatelem vražd, kt

Obrázek podcastu Osmnáct pod nulou

Osmnáct pod nulou

Třetí temný případ Fabiana Riska. Třetí mrazivý thriller z pera švédského bestselleristy Stefana Ahnhema. Automobilová honička u helsingborského přístavu skončí pro jeden vůz tragicky – pádem do ledových vod. Na předním sedadle je nalezen jeden z nejvlivnějších švédskýc