Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Trieste Centrale

Audiokniha Trieste Centrale

Délka:

39 min

Čte:

Pavel Batěk

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Maigret na dovolené

Maigret na dovolené

Od pobytu v malém francouzském letovisku Les Sables d’Olonne si komisař Maigret slibuje především odpočinek. Pak je ale konfrontován se snad nejtragičtějším případem své kariéry, který začne podivným vzkazem: Pro smilování boží, požádejte o návštěvu u pacientky na čísle

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru

Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru

Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nepravděpodobnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se stalo. Ve druhé části sl

Obrázek podcastu Klub komiků a klaunů Petra Nárožného 1.

Klub komiků a klaunů Petra Nárožného 1.

Je to k nevíře, ale ze všeho se dá udělat dobře fungující úřad. Chce to jen schopného úředníka. Tajemník Klubu komiků a klaunů je dokonce všeho schopen. Jako vejce vejci se podobá herci Petru Nárožnému. On sám tvrdí, že je jeho dvojníkem, avšak zlí jazykové říkají, že j

Obrázek podcastu Dívka, která musí zemřít

Dívka, která musí zemřít

V jednom ze stockholmských parků se najde tělo žebráka s amputovanými prsty na rukou i na nohou. Vypadá to na nešťastnou smrt bezdomovce, avšak patoložka Fredrika Nymanová se nemůže zbavit pocitu, že s mrtvým je něco v nepořádku, a proto se spojí s Mikaelem Blomkvistem.

Obrázek podcastu Slovenské temno

Slovenské temno

História Slovenska, no predovšetkým jeho folklór a slovesná kultúra sú úzko späté a previazané s ľudovými povesťami, bájkami a legendami. Avšak aj súčasná doba vie z talónu vytiahnuť nejeden podivný, záhadný či strašidelný príbeh, niektoré sme dokonca zažili na vlastnej

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v

Obrázek podcastu Slyšíš, jak mluví stromy?

Slyšíš, jak mluví stromy?

Slyšíš, jak mluví stromy? Co všechno můžeš objevit v lese: audiokniha autora oblíbené knihy Tajný život stromů, Petera Wohllebena, provádí životem lesa tentokrát děti a odpovídá i na ty nejzvídavější dětské otázky o tom, co se v lese děje. S dětmi čte Martin Preiss. Maj

Obrázek podcastu Ziel Karminia

Ziel Karminia

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni B1 pro středně pokročilé. Alex, Kerstin und Eva aus Freiburg im Schwarzwald helfen der Archäologin Sonja Peng bei der Entdeckung der antiken Stadt Karminia. Die drei Freunde er

Obrázek podcastu Na volné noze

Na volné noze

„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj

Dědečku, vyprávěj

Knížka Dědečku, vyprávěj ukazuje svět etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka. Děti se naučí základům chování ve společenských situacích, které jsou přiměřené jejich věku a zkušenostem. Dozvědí se, jak se máme chovat v rodině, na ulici,

Obrázek podcastu Spejbl's herzliche Metaferosen, Der Wiehnachtskarpfen. Der Weihnachtsgeschichte mit einem Weihnachtsgruss von Spejbl & Hurvínek

Spejbl's herzliche Metaferosen, Der Wiehnachtskarpfen. Der Weihnachtsgeschichte mit einem Weihnachtsgruss von Spejbl & Hurvínek

Spejbl und Hurvínek gehören zu den populärsten dramatischen Helden des tschechoslowakischen Theaters und es stört auf keinen Fall, dass es sich nur um Helden aus Lindenholz handelt und dass ihnen Andere Leben verleihen. Auch Marionetten können das Recht auf Unsterblichk

Obrázek podcastu Tomáš Řepka: Deník ze dna

Tomáš Řepka: Deník ze dna

Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vám nabízí svou nejosobnější a nejsyrovější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho

Obrázek podcastu Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Bitevní vřavy a magie v historické fantasy. Akční historická fantasy odehrávající se na někdejším území dnešního Slovenska, v níž autor oživuje hrdiny starých řeckých bájí. Trójský princ se vydává hledat jantarový poklad, aby vykoupil rodné město ze spárů Hérakla, ale m

Obrázek podcastu Její pastorkyňa (2015)

Její pastorkyňa (2015)

Nové nastudování hry Její pastorkyňa připravil režisér Aleš Vrzák s Helenou Dvořákovou v roli Kostelničky a Klárou Suchou jako Jenůfou. Dvě ústřední mužské postavy, nevlastní bratry Števu a Lacu, si zahráli Ondřej Brousek a Jiří Vyorálek. Režisér se při práci nepouštěl

Obrázek podcastu Hospoda Jamajka

Hospoda Jamajka

Blatům vládne bestie. Ona však ovládá sama sebe ještě líp… Jako ptáče v kleci tu dře jen za byt a stravu. Mary Yellanová sem přijela, protože se coby osiřelá třiadvacetiletá žena neměla v Anglii za vlády regenta Jiřího IV. kam vrtnout. Jenže v zájezdní hospodě Jamajka v

Obrázek podcastu Téma číslo jedna

Téma číslo jedna

Sedm chlapců popsalo zeď kostela protikatolickými hesly. Tento malý delikt se ocitnul v soukolí velkých dějin a tak měl na zúčastněné fatální dopad. Poslechněte si hru, kde v hlavních rolích účinkují Svatopluk Beneš, Petr Svoboda, Miloš Hlavica, Viktor Preiss, Josef Vel

Obrázek podcastu Vzpomínka na Hamleta

Vzpomínka na Hamleta

Dvanáct let po slavných událostech na Elsinoru začíná děj hry Oldřicha Daňka Vzpomínka na Hamleta. Klaudius nezemřel Hamletovým mečem, přežil těžké poranění a nyní je Fortinbrasovým vězněm. Autor si pohrává s klasickou látkou, využívá "slabá" místa" Shakespearova Hamlet

Obrázek podcastu Časotvorba

Časotvorba

Je váš časový deficit stále na hraně? Máte každý den pocit, že ačkoliv máte napilno, nedokážete se pořádně ničemu věnovat a vaše cíle míjíte? Pak je tato revoluční audiokniha přesně pro vás! Staňte se Časotvůrci a získejte zpět kontrolu nad vlastním dnem i životem V a

Obrázek podcastu Křížová cesta

Křížová cesta

Méně známá dramatizovaná četba na pokračování ze zásadního románu a literárního dokazu spisovatele Alexeje Tolstého.Překlad Olga Bojarová a Pavel Bojar. Dramatizace Jan Strejček. Hudba Vadim Petrov. Režie Ludvík Pompe.

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Justýnka a asistenční jednorožec

Justýnka a asistenční jednorožec

Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta. Ten ji za pouhých šest dní naučí věci kolem sebe vidět úplně jinak – najednou je s

Obrázek podcastu KORA PAÁ do auta i do postýlky

KORA PAÁ do auta i do postýlky

PODPORUJEME LOUTKOVÉ DIVADLO! NÁKUPEM AUDIOKNIHY PODPOŘÍTE BUCHTY A LOUTKY. Pohádkové cd" KORA PÁÁ" je audio úprava dětských představení Buchet a loutek. A to Kocour v botách a Vánoční raketa. Buchty a loutky svým neobvyklým způsobem tvorby vytvářejí unikátní divadeln

Obrázek podcastu Valgir

Valgir

Na počátku byla poušť a muž, který měl v osudu napsanou dlouhou cestu na sever. Valgirův život plný zvratů a osobních proher i vítězství se stal kronikou první severské války a jejích dopadů na osud obyvatel Alatey. Příběh, který otevírá romány cyklu Ilusie, byl inspir