Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tři muži ve člunu a na toulkách

Audiokniha Tři muži ve člunu a na toulkách

Délka:

2 hod 40 min

Čte:

Oldřich Kaiser

Vydavatel:

Audiostory

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Esence

Esence

Thriller, který probudí všechny vaše smysly. Kniha, která má svou vlastní vůni: vůni toho, po čem postavy touží, emocí, momentů, minulých životů. Příběh napsaný čichem vypravěče, který se naučil převést emoce na částečky a teď je proměňuje ve slova. Představte si kombin

Obrázek podcastu Elementárie

Elementárie

Kouzelný příběh o dvou sourozencích, Adélce a Šimonovi, kteří se společně se svými rodiči přestěhují na okraj města do Šeříkové ulice. Jejich nový dům je ale jiný než všechny ostatní. Na první pohled velmi neutěšené staré stavení totiž skrývá tajemství. Na zahradě, již

Obrázek podcastu Zmizela v mlze

Zmizela v mlze

Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katri

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 12

Hovory o józe a mystice č. 12

Jak rozumět nedvojné filosofii, Rámagíta, Džňána gíta. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Tahle země není pro starý

Tahle země není pro starý

Krimi thriller jednoho z nejtemnějších žalobců současného stavu americké společnosti o absolutní ztrátě hodnot. Filmová adaptace vyhrála čtyři Oscary. „Na něco se tě zeptám. Jestli tě tvý pravidla dovedly až sem, k čemu ty pravidla byly?“ Llewelyn Moss vyrazí na lov a b

Obrázek podcastu Deník 1938-1945

Deník 1938-1945

Příběh dívky, která přežila holocaust. Vůbec první vydání autentického deníku pražské židovské dívky vychází s předmluvou Zdeňka Mahlera a doslovem Ivana Klímy. Deník Helgy Weissové je autentickým svědectvím dívky z pražské židovské rodiny, která přežila hrůzy druhé svě

Obrázek podcastu Towers, 9/11 Story

Towers, 9/11 Story

Anglická verze strhujícího a pravdivého příběhu česko-amerického architekta, přímého účastníka pádu newyorských věží. Svou obětavostí a za použití odborných znalostí přispěl k záchraně mnoha lidských životů a urychlení odstraňování trosek WTC. Nahlédněte spolu s ním do

Obrázek podcastu Dějiny českého divadla

Dějiny českého divadla

Původní komplet 8 desek 0 29 0551 - 558 Dějiny českého divadla vydal Supraphon v roce 1971 - nyní tento komplet vydáváme poprvé digitálně. Technická kvalita některých záznamů odpovídá jejich stáří, nicméně se jedná o historicky cenné zvukové záznamy s ukázkami z divadel

Obrázek podcastu Život víry 2023/01

Život víry 2023/01

Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Marek Valda: Pere se ve mně strach a víra V 16 letech začal br

Obrázek podcastu Co se děje se světem?

Co se děje se světem?

Co se děje se světem? Náš svět prochází velkou proměnou a Václav Cílek se na ni dokáže podívat z rozmanitých úhlů pohledu a s vtipem. Úryvek z Koronavirového dodatku pozn. Možno ještě zkrátit Resilience je dynamická odolnost. Zatížíte kus oceli, prohne se, ale pak se

Obrázek podcastu Hledá se medvěd

Hledá se medvěd

Jak daleko byste šli za láskou? Pokračování oceněného bestselleru Poslední medvěd. Uplynul víc než rok od doby, kdy se April Woodová vrátila domů z Medvědího ostrova s hřejivým pocitem, že zachránila posledního ledního medvěda, který zde uvízl, a dostala ho zpátky na Šp

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro - Věra Galatíková - Usebraná láska

...Mluviti stříbro - Věra Galatíková - Usebraná láska

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. O svých kořenech, obavách o to nejcennější a o smyslu svého života vyprávěla přední česká herečka Věra Galatíková v citovém rozhovoru se sp

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Malý miliardář

Malý miliardář

Anglická slovíčka - úroveň 1 pro začátečníky - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a užití. Audiokniha vás učí poslouchat jednoduché věty pořád dokola a to dlouho, až přes 8 hodin. Můžete poslouchat celkem 1770 jednoduchý

Obrázek podcastu Zrcadlový muž

Zrcadlový muž

Když jí navlékl smyčku okolo krku, byla ještě naživu. Došel zpátky k navijáku a uchopil rukojeť. Jediným svědkem brutálního činu je psychicky nemocný muž, jehož chatrná paměť si odmítá vzpomenout, co viděl. Komisař Joona Linna se proto znovu spojí s hypnotizérem Erikem

Obrázek podcastu Lada: O chytré kmotře lišce

Lada: O chytré kmotře lišce

Dramatizace známé dětské knížky malíře Josefa Lady zpracovává příběh chytré lištičky, kterou myslivcova dcerka naučí mluvit lidskou řečí. Liška využívá své dovednosti, sama si pak například telefonem objednává kýty šunky a přelstí všechny uzenáře v dalekém okolí. V přev

Obrázek podcastu Dračí náhrdelník

Dračí náhrdelník

Uprostřed okázalé slavnosti na hradě Šternberku zmizí krásná paní Elška, manželka veverského purkrabího Drslava. Elška nemá zrovna pověst ctnostné manželky, takže celé události nepřikládá nikdo z hostů váhu. Jenže její manžel vyhledá Oldřicha z Chlumu a se slzami v očíc

Obrázek podcastu Heuréka!

Heuréka!

>> „Neobyčejně otevřený a autentický příběh – s konkrétními radami, spoustou inspirace i odvahou přiznat chyby.“ — Petr Bena, vice chairman of the board Alza.cz<< >> „Místo superlativů nabízí ‚aha‘ momenty a praktické rady z reálného byznysu.“ — Jitka Dvořáková, ex-CEO

Obrázek podcastu Chata ve Švýcarsku

Chata ve Švýcarsku

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala hitem internetu. S jasným cílem dát s

Obrázek podcastu Hra na lháře

Hra na lháře

Hra na lháře má celkem jednoduchá pravidla: 1. Vyslov lež! 2. Na svém výmyslu trvej! 3. Nenech se načapat! Isa a její kamarádky spolu kdysi v internátní škole hrávaly hru na lháře: spolužačkám, učitelkám a vlastně kdekomu vykládaly smyšlené historky. Jejich zábava se al

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 62 - Petr Orel 07.06.2014

100 statečných - Host č. 62 - Petr Orel 07.06.2014

Hostem L. Výborné - P. Orel (ornitolog, vedoucí záchranné stanice živočichů v Bartošovicích)

Obrázek podcastu Znamení lva

Znamení lva

Melounář Teng se bude ucházet o ruku krásné Gwen, dcery statkáře Bang-Čenga, zvaného také Půlka města. Ten by tuze rád ovládl celé město, ale k tomu potřebuje dvě věci - zbavit se Tenga a spojit břehy říčky, která město rozděluje. Jenže právě tam kdesi v dáli u nenápadn

Obrázek podcastu Král

Král

Carl a Roy Opgardovi dosáhli všeho, čeho ve vesnici, jako je Os, dosáhnout mohli. Carl řídí luxusní wellness hotel, zatímco majitel benzínky Roy tu hodlá vybudovat zábavní park s horskou dráhou. Plánovaná přeložka silnice je však může připravit o vše – a tak si zase jed

Obrázek podcastu Prostě vztahy

Prostě vztahy

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dř

Obrázek podcastu Husitská epopej I-VII

Husitská epopej I-VII

Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro dějepisné líčení o to složitější, že obě strany,