Audiokniha Tři auta

Game changers
Naučte se ze sebe dostat to nejlepší. Dave Asprey, uznávaný biohacker a podnikatel, nám ve své knize Game Changers prozradí, jak být tou nejlepší verzí sebe sama. Kniha Game Changers nevychází jen ze zkušeností autora, ale i z jeho projektu Bulletproof Radio podcast, te…

Arabština pro začátečníky
Děkujeme za zájem o poslechový kurz Arabština pro začátečníky. Kurz je určen pro začátečníky až mírně pokročilé a zaměřuje se na zvládnutí základů jazyka – abecedy, čtení, výslovnosti a zejména na komunikační obraty a fráze, které můžete použít při komunikaci s arabsky …

Lidstvo: Dějiny naděje
Při pochybnostech vycházejte z dobra! Zajímavý pohled na problematiku krizových situací, lidskosti, dobra a zla. Jedno z autorova desatera zní: Při pochybnostech vycházejte z dobra! Je člověk od přirozenosti sobecký a nedůvěryhodný, nebo v něm převládá dobro, laskavos…

Arila: Hranice času
Aldolon se rozpadá, jeden svět za druhým mizí. Prorokovaný konec světa je tady. Zbývající přeživší se stáhli do temporálního města, kde plánují poslední odboj. Jak ale zvítězit nad tím, co se nedá porazit? Arila před třemi měsíci v Raalmě zaplatila obrovskou cenu za zác…

Bridget Jonesová: Láskou šílená
{'cs': 'Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy („Přestanu před dětmi varovně počítat „Raz… dva…“, aniž jsem rozhodnutá, co v…

Podvolení
Francie, rok 2022. V prezidentských volbách vítězí kandidát strany zvané Muslimské bratrství, které ostatní strany podpoří, aby se prezidentkou nestala šéfka extrémně pravicové Národní fronty. Muslimská vláda za svou prioritu považuje pouze školství a vzdělávání, protož…

Ruština pro mírně pokročilé B1 - část 1
Děkujeme za zájem o poslechový kurz Ruština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky ruštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamen…

Môj príbeh
Pôsobivé a inšpiratívne osobné spomienky bývalej prvej dámy Spojených štátov amerických. Michelle Robinsonová prežila detstvo v južnej časti Chicaga, kde sa v malom byte na poschodí delila o spoločnú izbu s bratom Craigom a naháňala sa s ním v blízkom parku. Jej rodičia…

Zpěv Susannah
Série Temná věž popisuje cestu hlavního (anti)hrdiny Rolanda Deschaina z Gileadu, posledního „pistolníka“, při hledání Temné věže. V tomto díle musí Roland a jeho ka-tet zachránit těhotnou Susannah, v jejímž těle sídlí démonická matka Mia, která chce přivést na svět své…

Cesta pravého muže
Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter…

Never jej ani slovo
NEW YORK TIMES BESTSELLER Neprehliadnuteľný psychologický triler od autorky bestsellerov New York Times Lisy Jewellovej sleduje ženu, ktorá sa ocitne v centre pozornosti vlastného podcastu o skutočných zločinoch. Úspešná novinárka a autorka podcastov Alix Summerová os…

Polština pro začátečníky A1 - A2
Děkujeme za zájem o poslechový kurz Polštiny pro začátečníky A1_A2. Kurz je určen pro úplné i falešné začátečníky, takže pokud jste se polsky učili před nějakou dobou a chcete si základy důkladně zopakovat, je určen právě pro vás. Kurz je založen na kontextovém učení, t…

Klíčem je klid
RYAN HOLIDAY dokázal nadchnout pro moudrost starověku již mnoho čtenářů. Ve své nové knize Klíčem je klid ukazuje na nadčasových základech stoické a buddhistické filosofie, jak se vnitřní klid může stát naší tajnou zbraní. Všichni velcí myslitelé, umělci, sportovci a vizi…

Angličtina v pohode 1
V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí angličtine suverénne prvá pozícia. Súhrn 320 anglických fráz so slovenským prekladom vám pomôže začať rozhovor, predstaviť sa, osloviť či pozvať niekoho, získať informácie, požiadať či ponúknuť pomoc, poďakovať …

Zdrojový kód
Příběh o počátcích jednoho z nejvlivnějších byznysových lídrů, inovátorů a filantropů moderní doby První díl nejočekávanějších memoárů poslední dekády významem srovnatelný s přelomovou biografií Steve Jobs od Waltera Isaacsona Byznysové triumfy Billa Gatese jsou všeobec…

Ruština na cesty A1-B1
Ďakujeme za váš záujem o kurz kurzu Ruština na cesty A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíč…

Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte
1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se …

Matčin hrob
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky. I ona si v tom lese jako dítě hrávala, co nejdál od své nevyzpytatelné matky Belindy Roseové. Josie al…

Dcera impéria
První kniha ze Ságy o impériu zavede posluchače na druhou stranu trhliny. Domovský svět tsuranů, jejichž výpadům museli čelit hrdinové série Trhlinové války, se od Midkemie liší v mnohém. Vládnou zde přísné tradice a nelítostná politická hra. V ní musí obstát mladá Mara…

Průvodce klimatickou úzkostí
Jak si udržet chladnou hlavu na zahřívající se planetě. Průvodce klimatickou úzkostí nabízí doporučení a praktické techniky, jak odolávat pocitům viny za stav naší planety. Cenný průvodce světem lidí citlivých vůči životnímu prostředí. Environmentální žal, ekologická v…

Kalevala
Kalevala - výběr z textů legendárního finského eposu líčí v rámci fiktivního setkání dvou nepojmenovaných runopěvců vlastně všechny podstatnější příběhy z finské mytologie, především příběhy moudrého věštce a proslulého runopěvce Väinämöinena, čarodějného kováře Ilmarin…

Novičok nebo kulka
„Označují je za zrádce, nepřátele režimu, odpadlíky či prostě jen za nepohodlné oponenty režimu a neštítí se ničeho – ani vraždy.“ Šokující informace o tom, jak Putinovo Rusko zachází s lidmi, kteří jsou mu nepohodlní a že se v rámci jejich umlčení neštítí ničeho – ani …

Mizera
Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…

Griša - Světlo a stíny
Ravka byla kdysi mocná země, ale nyní je zpustošena válkami, obklopena nepřáteli a všude panuje strach. Když je regiment Aliny Starkové napaden a jejímu nejlepšímu kamarádovi hrozí smrt, odhaluje v sobě Alina skrytou sílu. Sílu, která by mohla být klíčem k osvobození ro…

Volání o pomoc
Madison Harperová se vrací do Lost Creek a s pomocí Natea Monroea hledá odpověď na řadu otázek: Kdo ji dostal do vězení za zločin, který nespáchala? Co se stalo s jejím synem? A kdo zabil její bývalou přítelkyni? K tomu se přidá smrt místní dívky, z jejíž sebevraždy se …