Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Trapný konec rytíře Bartoloměje

Audiokniha Trapný konec rytíře Bartoloměje

Obrázek podcastu Na divokém venkově

Na divokém venkově

Z Oxfordu na moravský venkov. Malvína, doktorandka na univerzitě v Oxfordu se na čas vrací k rodině na severní Moravu. Střet s rázovitým okolím je zdrojem komických situací. Sedmadvacetiletá Malvína Velehorská má dva magisterské tituly, rozpracovanou disertační práci ze

Obrázek podcastu Dědeček Koller

Dědeček Koller

Autorem je pražský německy píšící spisovatel a malostranský rodák Rudolf Slawitschek (1880-1945). Povídka vyšla poprvé v německém originále v roce 1941 v Die Stadt am Strom (1941), s. 42-48. Obsazení: Vypravěč Rudolf Slawitschek - Zdeněk Maryška Josef Koller - František

Obrázek podcastu Byteček na jihu

Byteček na jihu

Dobová komediální moralitka slavného autora televizních seriálů. Osoby a obsazení: ing. Magdalena Poncarová, investorka (Simona Stašová), ing. Mojmír Kyselka (Alfréd Strejček), Kořán, stavbyvedoucí (Vítězslav Jandák), Tatík (Svatopluk Skládal), Frajer, mistr zednický (M

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 2 - Rodrick je king

Deník malého poseroutky 2 - Rodrick je king

Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit... nejradši by zkrátka s novým školním rokem na všechno zapomněl, obzvláště na JEDNU trapnou událost... Nejhorší na tom je, že jeho starší bratr R

Obrázek podcastu Zaklínač V Krst ohňom

Zaklínač V Krst ohňom

Dryády dokázali zázraky a vyliečili Geraltovo zlomené telo. Rany na jeho duši však bolestivo tepú, keď precitne do sveta bez Ciri. Napriek nevôli dryád sa s novou spoločníčkou unáhlene vydáva na neistú záchrannú výpravu. Samotársky zaklínač by najradšej putoval sám, no

Obrázek podcastu Zápas o Ameriku

Zápas o Ameriku

Hlasy z rozeštvané země. Jak přemýšlejí příznivci Donalda Trumpa, co si o současné Americe myslí původní obyvatelé nebo jaký je život na americké jižní hranici. To jsou některá z témat knihy Jana Kaliby, bývalého zpravodaje Českého rozhlasu v USA. „Trump to dělá pro Am

Obrázek podcastu Bílé noci

Bílé noci

Osamělý mladík narazí jednoho dne na břehu řeky na půvabnou dívku, k níž vzplane touhou. Dívka ale čeká na svého nastávajícího, který by měl každým dnem dorazit do města. Čas ovšem běží, snoubenec o sobě nedává vědět a zamilovaný mladík se rozhodne jednat.

Obrázek podcastu Na volné noze

Na volné noze

„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred

Obrázek podcastu Věc makropulos

Věc makropulos

Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti. Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou. Audioverze z původní předlo

Obrázek podcastu Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále

Moc může spočívat v té nejmenší z věcí... V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem. Spojené armády lidí a elfů nakonec Saurona porazily a prsten mu odňaly, tato magic

Obrázek podcastu Krápník a Františka

Krápník a Františka

Původní pohádka Krápník a Františka vznikla již v roce 1965 jako první autorská rozhlasová pohádka Zdeňka Svěráka (a první streofonní nahrávka u nás vůbec). Humorně laděný příběh se zčásti odehrává v podzemní jeskyni, jíž vévodí popudlivý krápník Punkvák, který miluje

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Divokým Kurdistánem

Divokým Kurdistánem

Kara ben Nemsí zachraňuje šejkova syna. Ve stínu Pádišáha se odehrává v horách Kurdistánu, kde leží pevnost Amádija, odkud má Kara ben Nemsí osvobodit syna šejka Amína. Hrdinové mají hodně co dělat v okolí měst Mosul a Amádija. Kara ben Nemsí se s přáteli, šejkem Muhamm

Obrázek podcastu Jerome: Myšlenky lenivého člověka

Jerome: Myšlenky lenivého člověka

Pro sváteční zahálku... Jeden z nejpopulárnějších humoristů evropské literatury, Jerome Klapka Jerome, známý autor Tří mužů ve člunu byl ve svém osobním životě velký milovník lenošení. I svůj měsíčník nazval "Lenoch". Ve sbírce humoristických esejů Myšlenky lenivého člo

Obrázek podcastu Odvaha letět

Odvaha letět

Dva roky po ztrátě milovaného muže se Morgan Bartleyová snaží začít znovu. Rekonstrukce domu na pláži má být její terapií – způsobem, jak zmírnit záchvaty úzkosti a bolest v srdci. Jenže pak potká svého souseda. Jackson Montgomery, svobodný otec pětileté holčičky a pilo

Obrázek podcastu Fulmaya na rázcestí

Fulmaya na rázcestí

Z Nepálu cez Moskvu až domov na Slovensko. Kto by to bol o Fulmayi povedal? Pokračovanie úspešnej prvotiny Fulmaya – príbeh hudobníčky a herečky Doroty Nvotovej a jej nepálskeho alter ega Fulmaya. Po divokých rokoch cestovania a sprevádzania v Himalájach sa Fulmaya ocit

Obrázek podcastu Jak chutná moc

Jak chutná moc

Moc doslova rozkládá své nositele, působí hnilobně – ze vzpurného bojovníka oddaného pravdě se vyklube uzurpátor, jenž opustil mravní příkaz pravdivosti i prostý zdravý rozum. Rebelantský Mňačko, sám vždy jednající podle svého nejlepšího svědomí, líčí, jak při pohledu z

Obrázek podcastu Padrino Krejčíř - Gangster

Padrino Krejčíř - Gangster

Příznivci Jaroslava Kmenty se v této audioknize dozvědí o vyšetřování zločineckých aktivit Radovana Krejčíře. Tento titul vrátí posluchače na začátek kariéry Krejčíře do devadesátých let a na přelom tisíciletí. Posluchači se dozví, jak Krejčíř začínal, jaké podvody plán

Obrázek podcastu Dalila a výtah bez dveří

Dalila a výtah bez dveří

Žijí v tohle domě jenom podivíni? Jako by nestačilo, že mezi patry obíhá záhadný výtah bez dveří. Dalile, která se přistěhovala teprve nedávno, neušlo, že každý ze sousedů před ostatními něco tají. Má totiž na lidi nos. Klára Smolíková je česká spisovatelka, scenáristk

Obrázek podcastu Kamenná opice

Kamenná opice

Je jako přízrak… Kde se ukrývá? K přístavu na Long Islandu se blíží velká čínská nákladní loď s uprchlíky a lidskými otroky. Americkým úřadům se podařilo zjistit, že na palubě se nachází i mezinárodně hledaný zločinec přezdívaný Duch, a požádaly proto o spolupráci věhla

Obrázek podcastu Bezouška: Noví hrdinové okamžiku

Bezouška: Noví hrdinové okamžiku

Z komentáře Bohumila Bezoušky k původnímu 2LP albu 1218 0661 "Noví hrdinové okamžiku" vydanému Supraphonem v roce 1985 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nebyla to jen snaha přispět k oslavě 100. výročí otevření Národního divadla, co mě přivedlo k myšlence napsat po

Obrázek podcastu Bezchybně

Bezchybně

Rhett je dvojnásobný šampión v jízdě na býku a miláček davů – dokud neudělá zásadní přešlap. Jeho agent se mu snaží zachránit kariéru, a tak pověří svou dceru Summer, aby Rhetta po zbytek sezóny „hlídala“. Rhett o žádnou chůvu rozhodně nestojí – a už vůbec ne o sexy kra

Obrázek podcastu Průvodce ztracených

Průvodce ztracených

Páté pokračování série Sedmý smysl. I dvojčata Mojeranova se musejí poprat se svým osudem v poněkud netradiční magické škole.

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad