Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Traktor

Audiokniha Traktor

Délka:

1 hod 2 min

Čte:

Jiří Knot

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

Audiokniha Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory (Velmi praktický návod, jak se domluvit prakticky s každým) Autoři Peter Boghossian, James Lindsay. Čte Jan Eisler. Zdá se, že v současné atmosféře je nemožné vést rozumnou konverzaci s někým, kdo zastává odlišný názor.

Obrázek podcastu Hunger Games - Aréna smrti

Hunger Games - Aréna smrti

Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. Hunger games začínají… V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udr

Obrázek podcastu Krajina smrti

Krajina smrti

I v Yorkshiru se vraždí. Na pláži přímořského města je objeveno tělo mladého muže a vyšetřování se ujímá místní seržantka a inspektor Raven, který přijíždí z Londýna. Na pláži přímořského města je při odlivu nalezeno tělo. Záhy se zjistí, že mrtvý mladý muž měl slibnou

Obrázek podcastu Zadní pokoj

Zadní pokoj

Na chatě bývalého ministra zdravotnictví a zahraničí Bernharda Clausena se našla pozůstalost neslučitelná s obrazem bezúhonného politika. V sázce mohou být i národní zájmy. Během utajeného pátrání se vynoří stopy vedoucí k případu zmizelého rybáře u jezera Gjersjo, kter

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 69 - Robin Duspara 08.06.2014

100 statečných - Host č. 69 - Robin Duspara 08.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Duspara (zabývá se storm chasingem, tedy lovec bouřek)

Obrázek podcastu Křišťálový klíč III.

Křišťálový klíč III.

Podnikavý sklářský rod Heřmanů ve stínu blížící se Války o rakouské dědictví. Šestidílná kronika vypráví o osudech severočeského podnikatelského rodu Heřmanů od konce 17. století až do zrušení nevolnictví na sklonku 18. století. Životní peripetie členů rodu, kteří se s

Obrázek podcastu Příběhy zvířátek

Příběhy zvířátek

Příběhy z říše zvířat, které jsou tím nejlepším z pokladnice klasických pohádek od autorů Rudyarda Kiplinga, Jamese Baldwina a D.G. Mukerjiho. Příběhy zvířátek vycházejí z bájí a zázraků přírody, a popisují kouzlo přátelství a neuvěřitelných příběhů. Chcete vědět, proč

Obrázek podcastu Medvěd

Medvěd

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •Smirnov – Milan Enčev •Popovová – Vanda Hybnerová •Luka – Otto Rošetzký režie – Lukáš Burian producent – Filip Mareš hudba a efekty – Zdeněk Urbano

Obrázek podcastu Okraj nebe

Okraj nebe

Elen se pokouší zachránit to, co z jejího života zbylo. Její dospívající dcera Viky přežívá jen skrze bolest. Bývalá učitelka Vilma ztratila blízké i důstojnost. Všechny stojí na hraně a stačí málo, aby přepadly na špatnou stranu. Když je kriminalistka Elen povolaná do

Obrázek podcastu Jablka ze stromu nepadají

Jablka ze stromu nepadají

„V jakémkoli manželství, které vydrží tolik let, se motivů k vraždě najde spousta.“ Stanovi a Joy Delaneyovým leckdo závidí. Jejich vztah přetrval celé půlstoletí, vychovali čtyři děti, založili úspěšnou tenisovou akademii a sami zvládli vyhrát řadu turnajů. Pak se ale

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu Pelc: Požár na obloze

Pelc: Požár na obloze

Komentář Tomáše Vondrovice k původnímu LP albu 11 0217-1 811 Požár na obloze (autor Jaromír Pelc (* 23. května 1952)) vydanému Supraphonem v roce 1988 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Požár na obloze - s podtitulem "Zaklínání na téma láska a rozvod" uvedla v režii

Obrázek podcastu Myšlenky vraha

Myšlenky vraha

Celých čtrnáct let jsou unášeny dívky ve věku šesti až deseti let. K jejich mrtvolám ukazují cestu červené stuhy přivázané na stromech. Policie se pachateli dlouhou dobu nemůže dostat na stopu. Nakonec jednoho večera zatkne Waltra Lesniaka, mezinárodně proslulého profes

Obrázek podcastu Prázdniny s Sherlockem Holmesem

Prázdniny s Sherlockem Holmesem

Humorné vyprávění o pražském chlapci pozvaném samotým Sherlockem Holmesem na prázdniny do Londýna, aby mu pomáhal v objasňování detektivních záhad. Další literární pastiše na téma Doylova slavného detektiva.

Obrázek podcastu O posledných prázdninách dráčika Spáčika

O posledných prázdninách dráčika Spáčika

Tretie pokračovanie dráčikovských príbehov je o veľkom dobrodružstve malého dráčika Spáčika. Pamätáte si ešte na Spáčika? To je ten, čo zaspí, ešte aj keď letí. Jeho otec, starý známy – dráčik Háčik, má už synovho leňošenia a vyspávania plné zuby. Rozhodne sa, že ho nau

Obrázek podcastu Pán much

Pán much

Jak tenká linie dělí civilizaci od barbarství! Dnes již klasický příběh chlapců z britské internátní školy, kteří se ocitnou na opuštěném ostrově. V extrémních situacích se začnou měnit jejich charaktery i ochota působit zlo. Prvotina britského nositele Nobelovy ceny

Obrázek podcastu Ptáčátko

Ptáčátko

V Kodani řádí bestiální sériový vrah. Nemá jinou zbraň než telefon, přesto své oběti dokáže dovést až na pokraj šílenství. Jeho ohavné zločiny opět svedou dohromady agenta Europolu Marka Hesse a Naiu Thulinovou, která opustila oddělení vražd, aby se mohla věnovat nové p

Obrázek podcastu Můj přítel Maigret

Můj přítel Maigret

„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “ Maigret se za doprovodu korektního pana Pyka ze

Obrázek podcastu Sestřička Carrie

Sestřička Carrie

Realistický román, první velké dílo významného amerického spisovatele, líčí život v Chicagu a New Yorku koncem 19. století. Jeho dějovou osou je životní příběh dívky, sestřičky Carrie, která přijíždí z maloměstského prostředí do Chicaga za lepším životem. Těžce si vyděl

Obrázek podcastu Truhla času

Truhla času

Času není nikdy dost, ale snaha jej ošálit se nevyplácí... Byla jednou jedna princezna, která se jmenovala Havrantýnka a jejíž otec, mocný král, složil své milované dceři k nohám celý svět. A protože neunesl pomyšlení, že by spanilá dívka zestárla jako obyčejný smrtelní

Obrázek podcastu Erben: Kytice I

Erben: Kytice I

První díl dnes již klasické nahrávky Erbenovy Kytice, stěžejního básnického díla české literatury. Erbenovy balady čerpají z lidových pověstí a báchorek. Některé básně jsou více pohádkou, jiné zase hrůzostrašným hororem, plném krutých démonů. V tomto výboru recitují bás

Obrázek podcastu POHÁDKY z Dračí skály

POHÁDKY z Dračí skály

Na Šumavě, v Dračích skalách poblíž vesničky Svojše žije velký počet zvláštních lesních potvůrek. Nastěhovaly se tam proto, že je to tam nejhezčí, a nemusí mít strach, že by je někdo obtěžoval nebo dokonce lovil. Jsou totiž neviditelné. Jediný člověk, který je vidí, je

Obrázek podcastu Usedlost

Usedlost

Jeden dům, čtyři století rodinných tajemství. Veterán třicetileté války Mats nachází domov v pustině na západě Finska, v místě zvaném Nevabacka, obklíčeném lesy a mokřady. Tuší, že tu žijí i jiné bytosti než zvířata a ptáci. Místní jsou s nimi zadobře, nebo se jim vyhýb

Obrázek podcastu Prohnilé město

Prohnilé město

Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada. Proto musí napnout všechny své síly, aby získali to, co jim patří. V temných ulicích zkorumpovaného Ketterdamu