Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Total Recall

Audiokniha Total Recall

Délka:

28 hod 1 min

Čte:

Luboš Ondráček

Vydavatel:

XYZ

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Země příběhů - Kouzelné přání

Země příběhů - Kouzelné přání

Snad každé dítě touží po tom, žít v zemi pohádek. Dvojčatům Alex a Connerovi se jejich sen splnil díky kouzelné knize, která je přenesla do země pohádkových příběhů. Brána do světa lidí se ale uzavřela a vypadá to, že není cesty zpět. Čekají je napínavá dobrodružství pl

Obrázek podcastu Hvězdná hora

Hvězdná hora

Příběh nás zavede do mystického království ztraceného uprostřed africké pouště, kam se náš hrdina dostane na počátku boje o trůn, protože vládce Hvězdné hory náhle zemřel a jeho jediná dcera musí učinit životní rozhodnutí.

Obrázek podcastu Prázdninový příběh pejska a kočičky

Prázdninový příběh pejska a kočičky

Pejsek a kočička se domluvili, že by chtěli strávit léto podobně jako děti. A tak se rozhodli, že budou tábořit v lese. A co by to bylo za táboření bez stanu a lovení bobříků? Jenže ouha – stan doma neměli a bobříky také nikdy nelovili. Ale jak už je u nich dobrým zvyke

Obrázek podcastu Tajemství pomocnice

Tajemství pomocnice

Pokračování bestselleru Pomocnice! Je těžké najít zaměstnavatele, který se nebude příliš vyptávat na mou minulost. A tak děkuji svým šťastným hvězdám, že jsem získala místo u Garrickových. Chvíli tu můžu v klidu pracovat, dokud nedostanu, co chci. Je to téměř dokonalé.

Obrázek podcastu Jan Kryštof

Jan Kryštof

Jan Kryštof je asi nejvýznamnější dílo francouzského spisovatele a nositele Nobelovy ceny za literaturu z roku 1915 Romaina Rollanda. Jedná se o románový cyklus, koncipovaný jako symfonie, který podává na osudech geniálního hudebního skladatele německého původu Kraffta

Obrázek podcastu Padesát odstínů svobody

Padesát odstínů svobody

Ve chvíli, kdy se Anastasia Steeleová poprvé setkala s mladým úspěšným podnikatelem Christianem Greyem, netušila, jak moc se jí změní život. Ana od počátku věděla, že se musí naučit sdílet s Christianem jeho styl života, který jí nikdy nebyl vlastní, on se musí na oplát

Obrázek podcastu White Fang

White Fang

Audiokniha v angličtině vypráví o vlkovi, v jehož žilách koluje psí krev. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení. Příběh je zjednodu

Obrázek podcastu Autogenní trénink

Autogenní trénink

Tuto patrně nejznámější relaxační techniku na světě vyvinul německý lékař, neurolog a psychiatr, Johannes Heinrich Schultz (1884 – 1970). Autogenní trénink je relaxační technika, která při pravidelném provádění přispívá k rychlému obnovení sil a k odstranění napětí, ne

Obrázek podcastu Hra na schovávanou

Hra na schovávanou

Už zase ty zlověstné symboly. Ďábelská hádanka, úchylná křížovka, nebo jen zástěrka? Případ, který původně ani nespadal do Rebusova revíru, zprvu dokonce ani neměl punc úkladné vraždy. Ve squatu sídliště na okraji Edinburghu se našla mrtvola mladého narkomana, který ze

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Temná tajemství

Temná tajemství

Zavražděný gymnazista? Smutná záležitost, ale hlavně nesmí utrpět dobrá pověst školy! Poklidný život obyvatel švédského Västerås, proslulého pěstováním okurek a množstvím cyklostezek, naruší nález zohaveného těla šestnáctiletého chlapce v nedalekých bažinách. Rogeru Eri

Obrázek podcastu O lidech a psech

O lidech a psech

Žolík, Pluto, Timur, Lišák, Aramiska, Saracen… to jsou hlavní hrdinové povídek od renomovaných českých autorů, v nichž hraje hlavní roli vztah člověka a psa. Vlídný, dojemný, osudový, nenahraditelný, ale někdy složitý, zpočátku i nedůvěřivý... Pes je prý nejlepší přítel

Obrázek podcastu Dievča A

Dievča A

Kto sa naučil žiť s traumatickou minulosťou a kto ju nikdy neprekonal? Lex Gracieová prežila kruté detstvo. Sadistickí rodičia ju aj jej piatich súrodencov neprestajne týrali, držali v dome o hlade, zväzovali reťazami, zamykali potme v špinavých nevykúrených izbách so z

Obrázek podcastu Neodvratný skon maratónského běžce

Neodvratný skon maratónského běžce

Děj hry Jiřího Vilímka Neodvratný skon maratónského běžce se začíná odvíjet na samém sklonku války, v ilegální redakci jakýchsi novin. Skupinka mužů různého charakteru a různé válečné zkušenosti tu přepisuje a postupně vydává deník hrdiny, jemuž všichni říkají Atéňan. T

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Ďáblův prach

Sherlock Holmes a Ďáblův prach

Co skrývá tajemná zpráva napsaná těsně před smrtí, a jakou roli v ní hraje muž, jehož život byl plný honů na divokou zvěř? Londýn, rok 1884. Sherlock Holmes a Dr. Watson jsou povoláni k případu otráveného nájemníka, jehož poslední činy zanechaly více otázek než odpověd

Obrázek podcastu Kolo času V.: Oheň z nebes

Kolo času V.: Oheň z nebes

„Za obzorem propuknou bouře a oheň z nebes očistí zemi. Bez zničení není vykoupení, není naděje na této straně smrti.“ V Randu al’Thorovi by už málokdo poznal plachého ovčáka z Dvouříčí. Stal se z něj zdatný šermíř i respektovaný vůdce a je také čím dál zběhlejší v usmě

Obrázek podcastu Mikulášovy patálie

Mikulášovy patálie

Mikuláš je malý nezbedný kluk s partou kamarádů, kupou bláznivých nápadů a úžasným dětským pohledem na svět. „Když jsem přišel domů, maminka mi vynadala, že jsem přišel pozdě na večeři. Když jsou takoví, tak tedy bez milosti: Zítra uteču z domova. Tatínek s maminkou se

Obrázek podcastu Dlouhá kakaová řasa

Dlouhá kakaová řasa

Srpen 1968 na malém moravském městě nahlížený očima malého chlapce - Jaroslava Formánka, který se v roce 2000 rozhodl k tomuto tématu, coby etablovaný Pařížan, vrátit. "A v té mléčné tmě uviděl jsem zázrak, skála se rozestoupila, spatřil jsem tajemství - dlouhé kakaové

Obrázek podcastu Murtagh

Murtagh

Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno. Zlý král byl svržen a z nich se stali vyděděnci. Po celé zemi se navíc začínají šířit zvěsti o pukající zemi a zápachu síry, který se vznáší ve vzduchu. Zdá se, že ve stínech Alagaësie se skrývá co

Obrázek podcastu Tajemná řásnovka

Tajemná řásnovka

Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky. To pravé dobrodružství začíná, když je osloví Tonda Men

Obrázek podcastu Kala

Kala

Dvojice zmizelých irských dívek má svou předchůdkyni. Byla nepřehlédnutelná a jmenovala se Kala... Hustá záplava tmavejch vlasů, na ústech náznak stínu. A obočí – jako z Hollywoodu. Krásná a nebojácná Kala, ústřední postava skupiny šesti nerozlučných teenagerů, zmizela

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 4

Business Risk Buster Intervenes 4

Business Risk Buster Intervenes 4 - audiokniha obsahuje čtvrtý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, John Chancer. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successfu

Obrázek podcastu Theomachia: Válka bohů

Theomachia: Válka bohů

Vlny Egejského moře se tříští o řecké pobřeží, na pozadí poklidné scenérie se ale schyluje ke krvavé válce! Když se bohové sváří, Úranova nebeská klenba zrudne krví a země praská ve švech. Na pobřeží Kárie se shromažďují lodě, chystá se největší tažení od dob trojské vá

Obrázek podcastu Nimbus

Nimbus

Rowan se rozhodl, že na vlastní pěst napraví cech smrtek a podrobí jej zkoušce ohněm – a to doslova. Po zimním konkláve zmizel v ústraní a od té doby podniká útoky na zkažené smrtky — nejen ve StředoMerice, ale na celém kontinentu. Stal se z něj lidový hrdina – smrtka L

Obrázek podcastu Tajemství pramenů

Tajemství pramenů

Pozor na to, co si přejete... Současnost. Když sociální pracovnice Jackie zjistí, že má devět zmeškaných hovorů od své starší sestry Lexie, nebere to příliš vážně. Myslí si, že jde jen o další manickou epizodu, při které Lexie ztrácí kontakt s realitou. O to větší je je