Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Time Management nejvyšší generace

Audiokniha Time Management nejvyšší generace

Délka:

1 hod 3 min

Vydavatel:

Gruber

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Rytíř milostného květu

Rytíř milostného květu

Příběh o Záviši z rodu Vítkovců, který měl ve znaku růži, milostný květ. O životě plném touhy po moci a koruně, o odvaze a rozumu, ale také o pýše a zradě. Vyprávění o muži, který se zmocnil vlády, bránil se Rudolfu Habsburskému a pomohl králi Václavovi k velikosti. Boh

Obrázek podcastu Chůze

Chůze

Americký filozof a básník Henry David Thoreau (1817-1862) je považován za zakladatele přírodního eseje v moderní světové literatuře. Thoreau se na svých toulkách přírodou často setkával s různými formami divokosti, která ho se vzrůstající intenzitou přitahovala. Na toto

Obrázek podcastu Poslední dům v Needles Street

Poslední dům v Needles Street

Tenhle dům je jako Twin Peaks – nic v něm není takové, jak se napohled zdá… Stopy v případu pohřešované šestileté dívenky, která se ztratila u jezera, dávno vychladly a policie ho založila jako „pomníček“. Její sestra Dee Waltersová se ovšem nemíní vzdát. Zůstala na svě

Obrázek podcastu Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate – ta nejvš

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Neobvyklá pohádka o Šídlovi a Teplomilovi – šaty pro princeznu

Neobvyklá pohádka o Šídlovi a Teplomilovi – šaty pro princeznu

Neobvyklá pohádka o chudém krejčíkovi, který musí ušít princezně šaty na její první ples. Ale takové, jaké nosí víly! Možná mu v tomto nelehkém úkolu pomůže nová pohádková bytůstka, která se právě o kousek dál zrodila z mlhy a par. Setkání potřeštěného krejčího a zasněn

Obrázek podcastu Dokonalá tma

Dokonalá tma

Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem. Když se ale v Paříži najde tělo skotského občana, kterému někdo odebral vnitřnosti, musí se Callanach spojit se svou šéfinspektorkou Avou Turnerovou v Edinburghu. Té vša

Obrázek podcastu Vražda v knihkupectví

Vražda v knihkupectví

Annie miluje detektivky a práce v knihkupectví je pro ni splněným snem. Jenže prodeje klesají, a tak uspořádá Detektivní festival, který zachrání i další podniky v ospalém městečku Redwood Grove – včetně hospody, jejíž majitel Liam akci moc nefandí. Ale pak je mezi regá

Obrázek podcastu Dítě prachu

Dítě prachu

Autorka mezinárodně úspěšné knihy Hory zpívají přichází s dalším románem o rodinných tajemstvích, potlačovaných traumatech i nekonečné síle odpuštění, který začíná během války ve Vietnamu a pokračuje i mnoho let poté. V roce 1969 se sestry Trang a Quynh rozhodnou odejít

Obrázek podcastu Jmenuji se Martina

Jmenuji se Martina

Martina vyrůstala pouze se zamindrákovanou matkou. Veškerá výchova směřovala k tomu, aby se z dcery nestala boubelka. Nesmí být tlustá, osamělá a nešťastná jako máma. Martina tedy kopíruje matčiny nepřetržité diety, až se odmítáním jídla dostane na okraj propasti. Ač se

Obrázek podcastu Arila: Stříbrné město

Arila: Stříbrné město

{'cs': 'Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je. Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradáv

Obrázek podcastu Svědkyně obžaloby a další povídky

Svědkyně obžaloby a další povídky

Záměr, náhoda, nehoda? Anebo vyšší moc? Pokus o vraždu nabere nečekaný obrat, neboť najednou se role útočníka a oběti vymění… Ženský šestý smysl a nabitý revolver – to nevěstí nic dobrého… Motorista v nesnázích hledá útočiště v blízkém sídle, avšak je přivítán prazvlášt

Obrázek podcastu Políbit tu správnou nevěstu

Políbit tu správnou nevěstu

V životě June je všechno skoro dokonalé. Spolu se svými kamarádkami vede agenturu Wedding Dreams, vytváří fantastické dorty a okouzluje jimi své klienty. Tak co na tom, že v lásce to trochu vázne? Když do agentury přijde požadavek, aby zorganizovala zimní svatbu pro dce

Obrázek podcastu Můj přítel Maigret

Můj přítel Maigret

„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “ Maigret se za doprovodu korektního pana Pyka ze

Obrázek podcastu Povznesení

Povznesení

I když sám záhadně hubne, snaží se ulehčit život druhým… Vítejte zpět v městečku Castle Rock, dějišti řady nezapomenutelných příběhů Stephena Kinga! Tentokrát nasadil mistr hrůzy poněkud civilnější tón, přesto jeho vyprávění nese příchuť tajemna. Hrdinou novely Povznese

Obrázek podcastu Kejklíř Pantalon

Kejklíř Pantalon

Rozverné vyprávění o poustevníkovi Pantalonovi, který se nakonec stal kejklířem, vzniklo originálním zpracováním příběhu, který autor našel ve středověké sbírce byzantských legend a mravoučných historií.Četbu na pokračování natočila Markéta Jahodová, účinkují Jan Šťastn

Obrázek podcastu Ochutnávačka

Ochutnávačka

Jejím úkolem je ochutnávat jídlo pro samotného Adolfa Hitlera. Uprostřed bouřlivých událostí druhé světové války najde mladá Němka nejisté útočiště, které je ale daleko blíž zdroji nebezpečí, než si kdy dokázala představit... Počátkem roku 1943 posílají rodiče Magdu Rit

Obrázek podcastu Kubátová: Jak Krakonoš s Trautenberkem vedli válku

Kubátová: Jak Krakonoš s Trautenberkem vedli válku

Od autorky námětu televizního večerníčku "Krkonošská pohádka".

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1983

Neumannovy Poděbrady 1983

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0651-53 v roce 1984 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci¨ - Fanfáry pro kr

Obrázek podcastu Cilčina cesta

Cilčina cesta

Přežila koncentrák, aby skončila v gulagu. Přesto neztratila touhu žít a milovat… Když bylo Cecílii Kleinové pouhých šestnáct let, odvlekli ji do koncentračního tábora Osvětim-Březinka. Krásné dívky si brzy povšiml i velitel Schwarzhuber, díky jehož přízni Cilka přežila

Obrázek podcastu Symfonie s úderem kotlů

Symfonie s úderem kotlů

Dramatizace povídky ze sbírky Muzikální Sherlock, ve které houslista Sherlock Holmes s orchestrem studuje Haydnovu symfonii S úderem kotlů. V roli Sherlocka Holmese Josef Kemr Ilja Hurník (1922–2013), skladatel, klavírista, hudební pedagog a spisovatel, napsal v úvodu

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 69 - Robin Duspara 08.06.2014

100 statečných - Host č. 69 - Robin Duspara 08.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Duspara (zabývá se storm chasingem, tedy lovec bouřek)

Obrázek podcastu Šťastný princ (četba)

Šťastný princ (četba)

Slavný poetický, pohádkový příběh Oscara Wildea: Šťastný princ, čtou a vyprávějí: Karel Höger a Vladimír Šmeral.

Obrázek podcastu Heřmaňský poklad

Heřmaňský poklad

Téměř detektivní pátrání po ztraceném pokladu rozehraje starosta Heřmaně... Jak je to ale všechno doopravdy, nikdo netuší. Pohádkové napětí, které však nepostrádá osobitou básnivou poetiku v protikladu k zemitosti a šibalství hlavních postav, je spolu s výbornými herec