Úvod
Audioknihy
Umění a zábava
Supraphon vypravuje...4 (Boccaccio, Eisner, Vrba, Hašek, Jerome, Preclík)

Audiokniha Supraphon vypravuje...4 (Boccaccio, Eisner, Vrba, Hašek, Jerome, Preclík)

Mé tety jsou víly
Jak vypadá lidské štěstí? Jakou má podobu? To se v pohádkovém příběhu pokusí zjistit tři postarší víly - Celestýna, Rozalína a Marmelína v podání Věry Kubánkové, Marie Marešové a Stelly Zázvorkové...

Osamělá holubice
Velkolepý román o soumraku amerického Západu. Osamělá holubice Larryho McMurtryho je Pulitzerovou cenou oceněná klasika, milostný příběh, dobrodružství a hraničářský epos, ale také největší román, jaký byl kdy napsán o poslední vzdorující divočině Ameriky. Děj románu se…

Soudce Jack
Padouch je sice znám, ale jde o to, dokázat mu vinu? Podaří se to soudci Jackovi, což ale není ctihodnost v soudcovském taláru, nýbrž tajemná bytost, která se zjevuje v nečekaných chvílích. V rozhlasové hře podle románu Edgara Wallace "Křížový spodek" účinkují Miroslav …

Všechny tváře smrti
Plukovník Veřejné bezpečnosti Vincent Haas odpočítává poslední dny své dlouhé kariéry. Na Prahu se začíná snášet první sníh a konec roku se neodvratně blíží. Tajemná čtvrť Severní Pfalz si stále žije svým životem, odstřižena od zbytku světa. Nyní se ale každý den bojí p…

Bergman: Nový návrat malého prince
Původní česká dramatizace! Volné pokračování Malého prince od Antoine de Saint-Exupéryho. Titul je volným pokračováním jednoho z nejkrásnějších příběhů světové literatury - Malého prince od Antoine de Saint-Exupéryho. Jedná se o další osudový příběh pilota, který se dí…

Profesor Morus
Hra Ilji Hurníka, která jako vždy odkazuje k hudbě jako k jednomu z hlavních témat a také ona má v sobě plno humoru. I když svým laděním je spíše nostalgická.Dovolává se osobní vzpomínky autora, nicméně hlavní postavou je Kamila, starší žena, která rekapituluje svůj živ…

Sběrači borůvek
Na borůvkových polích v Maine se ztratí čtyřletá holčička a její záhadné zmizení bude pronásledovat pozůstalé, rozvrátí rodinu a zůstane nevyřešeno téměř padesát let… Červenec 1962. Rodina Mikmaků z Nového Skotska přijíždí do Maine, aby zde přes léto sbírala borůvky. O …

Mrtvý na Pekelném vrchu
Drsný kapitán Stein a diplomat Barbarič jsou tady! Zemi ohrožují hordy mohamedánů a jen Joachim Stein se svou partou dokáže odvrátit katastrofu! První díl ze série detektivek z rudolfinské doby je tu! Kdo zrazuje křesťanské bojovníky a prodává informace mohamedánům? Je…

Moje teta, tvoje teta
Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa…

Berta a Ufo
Veselé příhody o tom, jak se začala holčička Berta, nejmenší ve školce, přátelit s Ufíkem, nejmenším ve vesmíru. Že Ufo neexistuje? Ale ano, a dokonce je s ním velká legrace! Roztomilé příběhy z večerníčku nyní i k poslechu! Miroslav Adamec (1957) je spisovatel a scená…

Růžička je červená
Pohádka na irské motivy s Luďkem Munzarem a Vladimírem Brabcem.Hrdina Finn McCool pletl ze slámy a proutí, co se dalo. Jednou se za vlahého letního večera vracel z trhu. U potoka, půl míle před vesnicí, zabloudil. Zatočila se mu hlava a vyčerpáním usnul na kameni. Zdály…

HEALTHY LONGEVITY Máte na déle, než si myslíte
Připojte se k nám na cestě za odhalením tajemství dlouhého a zdravého života ve světě, kde je moderní věda na pokraji průlomových objevů. Moderátoři Petr Šrámek a Jan Mühlfeit odhalí, jaký vliv mají na naše zdraví smysl života, strava, pohyb a psychologie. Současně sdíl…

66 poviedok na večery a noci
Kniha 66 poviedok na večery a noci je šiestou zo série 7 kníh, ktoré spolu obsahujú 400 mystických poviedok. V tejto sérii sú krátke z nich, ich dĺžka je 6 až 8 strán. Všetky sú zoradené od kratších po dlhšie. Najznámejšie z nich sú = 50*/ Popoluška, 57*/ Janko a Marien…

Vypravěč
V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost. Hluboko pod zemí prý žije červ, kterého je třeba krmit – radostí, strachem, výčitkami …

Boží trest
Vlastimil Brodský jako Otec Brown řeší případ záhadné smrti záletného plukovníka. Jednou z nejznámějších a také nejzábavnějších postav detektivní literatury je katolický kněz, otec Brown. Gilbert Keith Chesterton vybavil svého detektiva amatéra vedle chladného rozumu i …

Relaxace s Davidem Gruberem
Tato relaxace je oblíbenou součástí kurzů Davida Grubera. Podmalováno příjemnou valašskou lidovou hudbou (cimbál, housle atp.). Pomalé skladby vás uvedou do příjemného stavu a umožní setrvat v něm, rychlé skladby vás nabijí novou energií při návratu zpět z relaxovaného …

Zamilujte se do angličtiny
>>Jestli vám někdo někdy tvrdil, třeba i vy sami, že se anglicky stejně nikdy nenaučíte, tak vám lhal! Máme důkaz, že angličtinu zvládne každý, kdo opravdu chce. Takže i vy. # O audioknize Znáte takové ty učitele, kteří umějí předat celé třídě totální nadšení a lásku …

Kladivo na čaroděje: Magie pro každého
Když vám teče do bot, když máte v patách přízraky – koho zavoláte? V Praze roku 2012 není o nadpřirozeno nouze. Najdou se v ní oživlé mrtvoly, vychytralí démoni, temné přízraky i nevyzpytatelná inkvizice – a teď mluvíme jen o kladných hrdinech. Když tajemný zabiják odpr…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Oživlý kámen
Léto vrcholí, vrchní inspektor quebecké Sureté Armand Gamache si jako každý rok připomíná s manželkou Reine-Marie výročí seznámení v Manoir Bellechasse, odlehlém luxusním hotýlku nedaleko Three Pines. Nejsou však sami. Sjela se sem také početná, bohatá a vážená rodina F…

Karanténa s moderním fotrem
Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě! To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste s rodinou zabarikádovaní doma, protože venku číhá smrt. Šijete roušky, tleská…

Příběhy z Mezivěku
V království propukla vzpoura. Armáda psanců vedená bývalým lapkou Ferrym a odpadlým šlechticem Sebastianem pochoduje k hlavnímu městu. Do země vyrývá ohnivou brázdu a za sebou zanechává jen smrt a zkázu. Na popravištích, nebo v očistných plamenech končí i spousta nevin…

Prázdniny s dráčkem
{'cs': 'Mohly to být prázdniny jako každé jiné. U babičky a dědy na vesnici čekají na Vojtu pokaždé nejen jeho kamarádi, ale i spousta dobrodružství. Tentokrát si ale Vojta najde úplně nového kamaráda, a ne jen tak ledajakého! Z tečkovaného vajíčka se totiž vylíhne malý…

Hlava plná lásky
Bee Königswasserová se v životě řídí jednoduchým pravidlem: Co by udělala Marie Curie? Kdyby Marii NASA nabídla vedení neuroinženýrského projektu, jistě by neváhala ani vteřinu. Matka moderní fyziky ale nikdy nemusela spolupracovat s Levim Wardem. Samozřejmě, Levi je př…