Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Sulek maluje

Audiokniha Sulek maluje

Délka:

4 hod 20 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 1 - Princ Bajaja & Potrestaná pýcha

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 1 - Princ Bajaja & Potrestaná pýcha

Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Sólo pro bílého králíka

Sólo pro bílého králíka

Luba Skořepová v monodramatu o ženě, která bilancuje svůj dosavadní život, srovnává své notně idealizované první manželství s prozaickým soužitím se stávajícím partnerem.Ve své divadelní podobě pod názvem Robertovi s láskou měla hra premiéru v květnu 1989 v pražské Viol

Obrázek podcastu Hora v moři

Hora v moři

Co když první cizí inteligence, s níž se lidstvo střetne, nepřijde z hvězd, ale z mořských hlubin? Chobotnice jsou samotáři. Jejich dospělý život začíná osamělým oceánským bloumáním, dokud se neusadí v místech, kam je zanesl proud. Přestože se vyznačují vysokou intelige

Obrázek podcastu Temná hra

Temná hra

Čerstvě povýšený inspektor Henry Ford je povolán k vyšetřování dvojité vraždy. I přes nedostatek indicií tuší, že za vším stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastní zkušenosti dobře ví, jak po sobě zločinci zahlazují stopy. Před lety přišel o manželku při horolezecké neho

Obrázek podcastu Jiří Adam z Dobronína - Zločiny na Starém Městě pražském

Jiří Adam z Dobronína - Zločiny na Starém Městě pražském

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. První díl edice obsahuje tyto tituly: Trpké víno – čte Jan Hyhlík Mstitel z Jenštejna – čte Jan Hyhlík Ulička hanby – čte Jan Hyhlík Manželské zrcadlo – Jan Šť

Obrázek podcastu Malí ľudia, veľké emócie

Malí ľudia, veľké emócie

Sme uprostred revolúcie vo výchove, ktorá radikálne mení spôsob, akým vychovávame naše deti. Už sú preč časy mávnutia rukou nad detskými pocitmi: Neplač; Veď si v poriadku; Nerob scény. Keďže sa naše chápanie vyvíjajúceho sa mozgu zväčšilo, dnešní rodičia hľadajú nový s

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Šlechta (fitness trenér)

Obrázek podcastu Dům hlasů

Dům hlasů

Pietro Gerber není jen tak ledajaký psycholog. Specializuje se na hypnózu a jeho pacienty spojuje jedna věc: jsou to děti. Často jsou traumatizované, poznamenané dramatickými událostmi nebo mají hluboko v paměti ukryté důležité informace, které policie a soudci využívaj

Obrázek podcastu Rok XXV A. D.

Rok XXV A. D.

Tvář naší planety po všeobecném a úplném odzbrojení. Reportáž z všelidské globální oslavy prvního dne roku XXV A.D. vysílaná ze zvukového záznamu budoucnosti.Představy vzdálené budoucnosti lidstva a vědeckotechnického pokroku zřejmě odedávna přitahovaly nejen vědce, ale

Obrázek podcastu Údolí strachu

Údolí strachu

Sherlock Holmes a jeho věrný souputník doktor Watson se opět vydávají po stopě zločinu, který má tentokrát kořeny v minulosti a je důsledkem dávného zla. Celý příběh je názornou ilustrací anglického přísloví o tom, že staré viny mají dlouhé stíny. Čte: Josef Kaluža

Obrázek podcastu Loutkář

Loutkář

Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd – jejich oběšené oběti mají na hrudi vyřezáno slovo „NÁVNADA“. Stejně označen

Obrázek podcastu Geniální přítelkyně II.

Geniální přítelkyně II.

Druhý díl „neapolské tetralogie“. Audioverze bestselleru tajemné Eleny Ferrante z cyklu Geniální přítelkyně. Druhý díl nás provádí dospíváním obou hrdinek a jejich tápáním ve světě . Společný svět obou dívek se po svatbě Lily rozdělil. Provdaná kamarádka vzhledem ke své

Obrázek podcastu Marie Terezie: Symfonie života velké císařovny

Marie Terezie: Symfonie života velké císařovny

Barvitý portrét jediné ženy na habsburském i českém trůně se zaměřuje nejen na státnické působení Marie Terezie v roli císařovny Svaté říše římské v letech 1740–1768, ale líčí i její soukromé záliby a vrtochy, obavy či frustrace. Zkušený popularizátor sleduje její vztah

Obrázek podcastu Stroj času

Stroj času

Existuje čtvrtá dimenze? Jeden z nejpůsobivějších a nejvlivnějších románů sci-fi, jaké byly kdy napsány o putování v čase a prostoru od kultovního autora sci-fi H. G. Wellse. Stroj času je dílo, které předběhlo svou dobu a ovlivnilo celý jeden literární žánr. Wellsův

Obrázek podcastu Zachrání doktor Proktor Vánoce?

Zachrání doktor Proktor Vánoce?

Víte, co potřebujete ke zničení Vánoc? Stačí k tomu jeden chamtivý obchodník, který k nim skoupí veškerá práva. A teď je nikdo nesmí slavit. Tedy pokud nejdřív neutratí slušnou sumičku v jeho obchodech. Líza, Bulík a doktor Proktor to tak nenechají. Před tím, než ale Vá

Obrázek podcastu Osvobozené divadlo 1929-1938

Osvobozené divadlo 1929-1938

Doplněno odbornými komentáři Vladimíra Justa a Petra Prajzlera Jiří Voskovec, Jan Werich, Ježkův orchestr a vše, co stvořilo zázrak zvaný Osvobozené divadlo Když v roce 2007 vyšel komplet 7 CD z nahrávek Osvobozeného divadla, šlo tehdy o velkou událost. Mezi raritami

Obrázek podcastu Lada: Bubáci a hastrmani

Lada: Bubáci a hastrmani

Původní titul 1 18 2049 Bubáci a hastrmani autora JOSEFA LADY (*17.12.1887 – †14.12.1957) vydal Supraphon v roce 1977 - nyní vychází kompletní nahrávka poprvé digitálně. V nahrávce ze supraphonského studia Lucerna účinkují Josef Beyvl, Karel Effa, Jiřina Jirásková, Jaro

Obrázek podcastu Pohádka o tom draku z Turkových Vrat

Pohádka o tom draku z Turkových Vrat

Vyprávění o tom, jak je náročné zjednat na zemi pořádek a dát průchod spravedlnosti. Jednoho dne kontrolují v pekle výkazy spáchaných lidských hříchů a zjistí, že čerti už dlouho nedohlédli na dění v obci Turkova Vrata. Když se dobře podívají, uvidí zasedání turkovratec

Obrázek podcastu Emil a detektivové

Emil a detektivové

Kdo ukradl Emilovi peníze pro babičku? Oblíbená detektivka plná napětí a vtipu, která těší děti od prvního vydání dodnes. Maminka dvanáctiletého Emila Tischbeina pracuje jako kadeřnice, protože po smrti manžela na tom nejsou finančně nejlíp. Aby si chlapec alespoň troš

Obrázek podcastu Lotosové střevíčky

Lotosové střevíčky

Čína na sklonku 19. století je světem tradic, přísných hierarchií a krutých omezení, především pro ženy. Zde se začnou splétat osudy dvou dívek z odlišných světů. Lin-ťing vyrůstá obklopená bohatstvím a privilegii, ale také přísnými pravidly. Květinka, její služka a otr

Obrázek podcastu Předepíšeme vám kočku 2

Předepíšeme vám kočku 2

Okouzlující pokračování oceňované japonské knihy Předepíšeme vám kočku, v němž klinika Kokoro pro léčbu duše znovu otevírá své brány. V rušném Kjótu, v pátém patře budovy na konci zapadlé uličky sídlí klinika pro léčbu duše Nakagjó Kokoro. Najít ji může ovšem pouze ten

Obrázek podcastu Pes baskervillský

Pes baskervillský

Nejznámější dílo, ve kterém figuruje Sherlock Holmes. Hrůzostrašné zvíře obchází místními bažinami a naplňuje kletbu, která v minulosti padla na slavný baskervillský rod. Kdo za touto tragédií stojí, kdo spřádá plány, jak se zmocnit značného majetku? To pochopitelně odh

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Poslední zlato z Yukonu

Poslední zlato z Yukonu

Cestopisný autentický příběh o výpravě za posledním zlatem z Yukonu vtáhne posluchače do pátrání po následcích starého zločinu s prvky americké „drsné“ školy. Dobrodružství se odehrává uprostřed divoké přírody kanadské provincie Yukon a subtropech floridských ostrovů.

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad