Audiokniha Stříbrný vítr

Kalibův zločin
Dramatizovaná četba na pokračování. Kalibův zločin byl poprvé vydán časopisecky roku 1892 a knižně vyšel v roce 1895. Patří mezi klasická díla K.V. Raise.

Prázdniny Billa Madlafouska
„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Bretaňské světlo
BRETAŇSKÉ PRÁZDNINY A ZÁLUDNÝ ZLOČIN. Šestý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. Zatímco Claire se spokojeně oddává prázdninovému lenošení u moře, komisař Dupin využívá každou vhodno…

Váš kapesní terapeut
>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Jak mluvit s dětmi o čemkoli
Průvodce krok za krokem, jak odpovědět na nejtěžší otázky vašich dětí. „Když lidé zemřou, kam jdou?“ „A jak se to miminko dostane do bříška dostane?“ „Proč má tmavší pleť než já?“ Nepropadejte panice. I když víme, že prvním krokem k hlubokému spojení s našimi dětmi je s…

Průvodce ztracených
Páté pokračování série Sedmý smysl. I dvojčata Mojeranova se musejí poprat se svým osudem v poněkud netradiční magické škole.

Prečo mi to nikto nepovedal?
Ak zažívate ťažké obdobie, alebo si neviete dať rady so spracovaním niektorých emócií, klinická psychologička Julie Smith vám touto audioknihou môže zmeniť život. Vďaka nej zistíte, prečo sa cítite tak, ako sa cítite, a poradí vám, čo sa s tým dá robiť. Vlastná myseľ ná…

Mlsné medvědí příběhy
Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi, které znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevyjde podle jejich představ, a to je pak v medvěd…

Afrika
"V pořadí objevů 14. Cimrmanova hra nás zavede do nitra kontinentu téměř nedotčeného civilizací. Čeští cestovatelé se tu setkají s podivným kmenem lidojedů a málem skončí na jejich jídelním lístku." - čteme mimo jiné v divadelním programu k tomuto představení Divadla Já…

Jak uzavírat nové obchody
Jak uzavírat nové obchody je audiokniha pro každého, kdo pro své povolání potřebuje znát, jaké je potřeba mít dovednosti k získání nových zákazníků a obchodů, ale na druhou stranu postrádá dostatečné školení nebo kuráž prodávat efektivně. Dílo je opatřeno technickým pro…

Vampýrská akademie
Vstupte do tajemného a ponurého světa upírské školy. Kniha z young adult série Vampýrská akademie. Morojská upírka, princezna Lissa, je překážkou plánu Strigojů na ovládnutí světa vampýrů. Na akademii je v obrovském nebezpečí, ale stojí při ní její nejlepší přítelkyně …

Divadlo, divadlo, divadlo / George Bernard Shaw
Divadlo, divadlo, divadlo - miniserie určená pouze pro digitální prodej je věnovaná divadlu a autorům s divadlem spjatým. George Bernard Shaw (*26. 7. 1856 - 2. 11. 1950} byl anglický dramatik, prozaik a esejista irského původu, nositel Nobelovy ceny za literaturu za r…

Dědečku, už chodím do školy
Třetí audiokniha mistra etikety o Viktorce Dědečku, už chodím do školy je dalším pokračováním oblíbené série knížek Dědečku, vyprávěj a Dědečku, ještě vyprávěj. Laskavý dědeček si opět povídá se svou zvídavou vnučkou Viktorkou o světě kolem nich. Viktorka už je ovšem šk…

Hodina duchov
Ľudia odpočítavajú posledné sekundy starého roka a v Hollywoode vládne chaos. Detektívka Renée Ballardová z LAPD čaká na tradičnú oslavnú paľbu do vzduchu. No o pár minút neskôr ju zavolajú na miesto, kde jedna z guliek zasiahla majiteľa autoservisu. Renée rýchlo zistí,…

100 statečných - Host č. 91 - Jaroslav Pejčoch 08.06.2014
Hostem J. Pokorného - J. Pejčoch (odborník na krizové plány)

Zlaté tajemství
V pohádce Zlaté tajemství se vypravíme na španělský zámek Alhambra a budeme pátrat po starém maurském pokladu, který se prý podle pověsti ukrývá v jeho podzemí.

Tarzanův návrat
Hrdina z pralesa v Paříži neobstál. V druhém dílu klasiky dobrodružné literatury Tarzan po zklamání v lásce opouští Paříž a vrací na palubě luxusního parníku zpět mezi své zvířecí přátele do afrického pralesa. V druhém dílu klasiky dobrodružné literatury Tarzan po zklam…

Pučálkovic Amina
Když vážený pan poštovní tajemník Pučálka našel s dětmi v chumáči slámy žluté štěňátko, ještě netušil, jak mu toto malé stvoření změní život. Ale znáte to – přece to nebožátko nemohli nechat napospas osudu. Donesli si ho pěkně domů, dali mu jméno Amina a zvířátko si za …

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?
Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po…

Sidonie Nádherná
Sidonie Nádherná z Borutína, přítelkyně básníka Rainera Marii Rilka i kritika a spisovatele Karla Krause, zvelebitelka a ochranitelka zámku a parku ve Vrchotových Janovicích, není typickou famme fatale.Alena Wagnerová ve své biografické knize Sidonie Nádherná s podtitul…

Manželovo tajemství
Tři ženy, tři tajemství, tři osudy propletené v jediný tragický příběh... Ceciliin zdánlivě dokonalý rodinný život převrátí naruby nález starého manželova dopisu, která má otevřít jen v případě jeho smrti. Tess ztratí v jediném okamžiku veškeré iluze o svém muži i o své…

Kufrové tango
Mafiánska vražda? Keď Harry hľadá pravdu, zastaviť ho môže jedine guľka… Detektív Harry Bosch je naspäť v hre a hneď musí riešiť jednu z najzávažnejších vrážd v Hollywoode. V kufre auta sa našla mŕtvola filmového producenta a všetko naznačuje, že išlo o vybavovanie účto…

Logika nočního rybolovu
Pravda je jako ryba pod hladinou – musíme si posvítit na moře lží, aby se ukázala… Giovanna Guarrasiová už sice nevede Útvar pro odhalování organizovaného zločinu v Palermu, ale ve svém novém působišti nedaleko Etny rozhodně nezahálí. Na stole jí zrovna přistál případ v…

Jak se stát dobrým psychoterapeutem
Váš průvodce po galaxii psychoterapie. Co všechno má umět dobrý psychoterapeut a co ho může vést či svést? Do toho zájemce sro-zumitelně a čtivě zasvětí příručka určená laikům i profesionálům. Odborná, a přitom čtivě a srozumitelně pojatá příručka je užitečná pro každ…