Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Stříbrný vítr

Audiokniha Stříbrný vítr

Obrázek podcastu Stín Otce

Stín Otce

V tomto románovém příběhu o Josefovi z Nazaretu se autor ujímá náročného úkolu převyprávět život významné biblické postavy, která je spojena s narozením a dětstvím Ježíše Krista. Zachycuje nesnáze jeho každodenního života stejně jako napjatou atmosféru tehdejší doby, v

Obrázek podcastu Vražda se zárukou

Vražda se zárukou

Září 1938. Nad Československem se stahují válečná mračna, zatímco v pražském Braníku dojde k záhadné vraždě. Hitler žádá Sudety a ve vile čp. 383 v ulici Nad myslivnou je nalezen zastřeleny pár. Major Československé armády Dušan Činovskyý a dcera ministerského rady Zuza

Obrázek podcastu BASIL – Valašský vojvoda

BASIL – Valašský vojvoda

Legendární stvořitel mnoha fantasy hrdinů, Miroslav Žamboch, nepřestává překvapovat. Po všech fantastických hrdinech vytáhne na světlo světa obyčejnýho chlapa z Moravy. A pište si, že to není jen tak nějakej obyčejnej chlap. Protože tohle je… Basil! První polovina třin

Obrázek podcastu Glatz – Smršť

Glatz – Smršť

Před sto lety se v Kladsku mordovalo ostošest. Jakpak by ne, když si přisadil i rozlícený Krakonoš… Na sklonku února 1923 visí z okna Vilémovy rozhledny na pruské straně hřebene Králického Sněžníku mrtvola. Prazvláštní místo činu, čnící nad celým kladským krajem, jakož

Obrázek podcastu Posmrtná predace

Posmrtná predace

ANOTACE Básník české akční fantastiky se vrací na místo činu v deštivém krimi noiru. V životě každého soukromého vyšetřovatele se objeví případ, po kterém už nic není jako dřív. Před Vincentem Krhavým se jeden takový zvedne ze dna věčně prázdné lahve, a když se ho nezba

Obrázek podcastu Liščí pohádka

Liščí pohádka

Pohádka Marie Kubátové o jedné šikovné lišce nebo, lépe řečeno, liščí mamince. Tu čeká nelehký úkol. Postarat se o svá mláďata a zároveň i splnit pohádkové povinnosti.Osoby a obsazení: liška Ryška (Dana Černá), král (Jaromír Meduna), bílá sudička (Eliška Kasanová), temn

Obrázek podcastu Nové hrůzostrašné pohádky

Nové hrůzostrašné pohádky

Děti, které se rády bojí doma pod peřinou, se mají na co těšit! Josef Somr opět vypráví o dracích, loupežnících, jednoočkách, trojočkách a dalších strašidelných bytostech. Ale buďte bez obav – Jiří Žáček svým výběrem textů a jejich dokonalým převyprávěním nikterak nepře

Obrázek podcastu Oni a já

Oni a já

Román o rodičích a dospívajících dětech je plný anglického humoru, ale nechybí v něm ani moudrá zamyšlení nad nejdůležitějšími hodnotami v lidském životě. Na tapetě je mnoho témat všedního dne, počínaje druhem bydlení, způsobem obživy, volbou zaměstnání, přes vztah k př

Obrázek podcastu Atomové šelmy: Aréna

Atomové šelmy: Aréna

Po světě běhají atomové šelmy – zmutovaní lidé, pozůstatky poslední války – a ti, kdo atomové šílenství přežili bez mutací, se před nimi skrývají v krytech a opevněných městech. Aréna je místo, kde se potkávají obchodníci ze všech koutů světa, kde lidé dokázali přežít

Obrázek podcastu Erben: Pohádky

Erben: Pohádky

Ve zlatém fondu archivu Supraphonu patří nahrávky pro děti k jistotám a z těchto jistot pak klasika Erbenových pohádek v interpretaci Karla Högera k dosud nepřekonaným vrcholům! Na našich dvou albech je shromážděn výkvět pohádkářské romantické slovesnosti. Všichni znám

Obrázek podcastu Autoři

Autoři

Umění a život mají své vlastní zákonitosti. Zvlášť když probíhají ve dvou... Komedie o dvou kamarádech, kteří spolu píší hru a zároveň prožívají nejrůznější problémy ve skutečném životě. Hrají: Vladimír Brabec a Petr Kostka.

Obrázek podcastu Exotem na této zemi

Exotem na této zemi

Audiokniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi. Krátké příběhy jsou vyprávěny samotným autorem a doprovázeny jeho vlastní hudbou. Setkávají se v nich dva světy: svět Heryánovy kněžské

Obrázek podcastu Vlk a Červená Karkulka, Vlk a kůzlátka

Vlk a Červená Karkulka, Vlk a kůzlátka

Audiokniha pokračováním nedávno započaté série s názvem Dětský svět. První díl této série nesl název Zlatá studánka, ve které zazněl nezaměnitelný hlas Borise Rösnera. Druhý díl Dětského světa přináší všem dobře známé příběhy – Vlk a kůzlátka a Vlk a Červená Karkulka. V

Obrázek podcastu Doživotí

Doživotí

Za knihu Doživotí získal Luboš Xaver Veselý cenu Egona Ervina Kische za rok 2007. Jedná se o zcela unikátní dílo, které nemá v Čechách obdoby. V českých věznicích žije více než třicet doživotně odsouzených vězňů. Všichni odsouzení odpykávají trest za hrůzné činy, které

Obrázek podcastu Hvězdopravec

Hvězdopravec

Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Nestydaté plavky

Nestydaté plavky

Důležitý je zápal pro věc. Zvlášť se zapálenými lýtky! Po absolutoriu prestižní univerzity hodlá pohledný mladík Colm Moran s investiční pomocí svého bohatého otce začít závratnou kariéru hollywoodského producenta. Pan Moran starší má ale se synem jiné plány: než mu bud

Obrázek podcastu Má sestřenka Rachel

Má sestřenka Rachel

„Jsou ženy, které ne vlastní vinou přivolávají neštěstí…" Píše se rok 1830. Po náhlé smrti bratrance Ambrože, jenž mu byl opatrovníkem i rádcem, je čtyřiadvacetiletý Filip Ashley na cornwallské panství sám. I když ne docela. Zakrátko z daleké Florencie přicestuje polovi

Obrázek podcastu Idiot

Idiot

Dostojevského román Idiot se řadí k nejznámějším dílům ruské literatury. Mladý kníže Myškin, zcela zchudlý a postižený epilepsií, prožije po návratu ze švýcarského sanatoria tak podivuhodné příběhy, že upadne znovu do své duševní nemoci. Autor představuje svého hrdinu j

Obrázek podcastu Byl jsem Petrem Vokem

Byl jsem Petrem Vokem

Myšlenky posledního pána z Růže, které letopisy neuvádějí, napsal Miloš Kopecký a Jiří Melíšek, tlumočí Miloš Kopecký. Poprvé na LP albu 11 0510-1 vydal Supraphon v roce 1989 - nyní titul vychází poprvé digitálně

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Všetko, čo som ti nestihol povedať

Všetko, čo som ti nestihol povedať

Urastený tanečník z folklórneho súboru. Šuhaj spod Kremnických vrchov. Slovák ako repa – vybíjaný opaštek, čižmičky a košeľa vyšívaná. Volá sa Jakub Spevák, no nespieva, lebo z jeho hlasu sa často vysmievali, že je teplošský, buzošský alebo zženštilý. A tak klamal a kla

Obrázek podcastu Lada: Nezbedné pohádky 2

Lada: Nezbedné pohádky 2

Málokteré novodobé pohádky setrvají v paměti tolika generací, jako popletené Nezbedné pohádky Josefa Lady. Pobavit se nad nimi ovšem může jen ten, který zná původní báchorky, ze kterých autor rošťácky vyšel a celé je po svém zamotal. Například v pohádce o líném Honzovi

Obrázek podcastu A jestli se nezabili…

A jestli se nezabili…

Miranda zažívá typický příběh ženy kolem padesátky – zůstala svobodnou matkou a jediné dítě se co nevidět postaví na vlastní nohy. Její rodiče žijí ve zchátralém domě na francouzském venkově, kde mají dvě lamy, osm kachen, pět slepic, dvě kočky a prastarý mrazák napěcho

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství

Žabákova dobrodružství

Humorné vyprávění o dobrodružných i veselých příhodách lehkomyslného Žabáka, kterého se snaží napravit jeho přátelé ? Jezevec, Krysa a Krtek.Další z rozhlasových setkání režiséra Jiřího Horčičky s vtipnou a poetickou předlohou pro chytré děti a dospělé, kteří dětmi nikd

Obrázek podcastu Dívka, která utekla z Osvětimi

Dívka, která utekla z Osvětimi

Osvětim nikdo neopouští živý… Román na motivy skutečného příběhu Maly Zimetbaumové, která jako první žena utekla z Osvětimi. Mala, vězeňkyně 19880, začala chápat, co se děje, až v okamžiku, kdy vystoupila z dobytčáku přímo do spárů pekla. Jako tlumočnice SS využívala sv