Obrázek podcastu Stříbrná díra

Audiokniha Stříbrná díra

Délka:

6 hod 23 min

Čte:

Libor Böhm

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Hranice

Hranice

"Máte len silu zmeniť seba. Nemôžete zmeniť iného človeka." V bestselleri New York Times s názvom Hranice vám doktor Henry Cloud a John Townsend pomôžu naučiť sa, kedy povedať áno a vedieť povedať nie, aby ste prevzali kontrolu nad svojím životom a stanovili si zdravé …

Obrázek podcastu Petiška: Řecké báje a pověsti

Petiška: Řecké báje a pověsti

Petiškovy Staré řecké báje a pověsti jsou už pro několik generací vstupní branou do bohatého světa antické mytologie, jejíž ozvuky najdeme v umění všech slohů i staletí. Bájný Olymp, sídlo Diaa jeho manželky Héry i celá plejáda dalších bohů a hrdinů ožívá v autorově vyp…

Obrázek podcastu Sociopatka

Sociopatka

Memoáre ženy, ktorá kvôli duševnej poruche kradla, neváhala sa vlámať do cudzích domov a bola násilná. Patric Gagne si už pred nástupom do škôlky uvedomovala, že s ňou nie je niečo v poriadku. Emócie totiž neprežívala tak ako ostatné deti. Pocity strachu a viny či empat…

Obrázek podcastu Psychologie peněz

Psychologie peněz

Umět zacházet s penězi není nutně otázka toho, co všechno víte. Důležité je, jak se chováte. Jenže vštípit lidem – dokonce i těm opravdu chytrým – správné vzorce chování není snadné. K penězům, investování, osobním financím a podnikatelskému rozhodování se obvykle přist…

Obrázek podcastu Zlobilky

Zlobilky

Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala. Další se toulaly, bály se a byly strašné nepořádnice. A co teprve ty ostatní! S takovými zlobilkami si ani rodiče ne…

Obrázek podcastu Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

Původní LP album 1118 2505 Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá vydal Supraphon v roce 1979, na CD SU 5840-2 pak vyšel titul mírně zkrácen v roce 2007. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řady S+H v plné délce a s původním ob…

Obrázek podcastu O Ječmínkovi

O Ječmínkovi

Jsem hanácké král Ječmínek!, prohlásil o sobe bájný panovník narozený na poli s ječmenem. Dobrým pomáhá a na lenochy má spadeno.Rozhlasová pohádka s nezapomenutelným Karelm Högerem v hlavní roli. Režie Jan Berger.

Obrázek podcastu Máma zabiják

Máma zabiják

Každá pracující máma to zná. Ten pocit viny a úzkosti, když jde první den po mateřské do práce. Ale tahle pracující máma je jediná svého druhu. Alexis Tylerová, elitní agentka tajné služby Jejího Veličenstva. První úkol po návratu je rovnou operace mezinárodního významu…

Obrázek podcastu Byl jsem Petrem Vokem

Byl jsem Petrem Vokem

Myšlenky posledního pána z Růže, které letopisy neuvádějí, napsal Miloš Kopecký a Jiří Melíšek, tlumočí Miloš Kopecký. Poprvé na LP albu 11 0510-1 vydal Supraphon v roce 1989 - nyní titul vychází poprvé digitálně

Obrázek podcastu Ubu se vrací

Ubu se vrací

Dramatická variace na téma Alfreda Jarryho. Rozhlasová nahrávka z roku 1999. V titulní roli Leoš Suchařípa, dále hrají Jan Vondráček, lenka Vychodilová, Ivan Řezáč, David Prachař, Pavel Tesař, Miloslav Kopečný, Miroslav Hanuš, Bořík Procházka, Tomáš Pergl. Úprava Štěpán…

Obrázek podcastu Haló, Jácíčku

Haló, Jácíčku

Příběhy a lesní dobrodružství malého zajíčka doprovázené písničkami čte Vlastimil Brodský.Daleko za městem rostl les a v tom lese, v suché růžové trávě, byl zaječí pelíšek. V něm bydlel malý hezký zajíček Jácíček se svou maminkou a tatínkem. Kamarádil se s Veverkou a sp…

Obrázek podcastu Plakala panna, plakala

Plakala panna, plakala

Na podzim roku 1969 se rozhodl Jiří Šlitr vytvořit pro Československou televizi zajímavý neformální pořad s anonymními mladými lidmi. Šlitr seděl u klavíru, hlouček mládeže jej obklopoval a společně velmi otevřeně a neškrobeně rozprávěli a zpívali písničky z Reduty, Sem…

Obrázek podcastu Pište jako copywriter

Pište jako copywriter

Zjistíte důležitost sloganů, headlinů, výzev k akci a mnoha dalších textů na vašem webu, a jak na ně. Na jejich umístění, výstižnost a překvapivost. Proč a jak si dát na web opravdový magnet, který návštěvníky zaujme. Proč je efekt prvního daru zásadní a proč zákazníky …

Obrázek podcastu Čo figeľ - to groš

Čo figeľ - to groš

Ľudové rozprávky vznikali ústnym podaním, ľudia si v nich rozprávali múdre príbehy o radostiach aj starostiach a o všetkom tom, čo prežívali. Na CD ČO FÍGEĽ- TO GROŠ sme pozbierali niekoľko takýchto obyčajných vtipných príbehov, ktoré pobavia, ale aj poučia. Stretnete s…

Obrázek podcastu Prahou staletí (1). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Prahou staletí (1). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Z komentáře k původnímu 2LP albu 1018 2961 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:..Co bylo kdy o Praze napsáno, je alespoň v malém výběru v každé knihovně, na stěnách každé domácnosti i na nejvzdálenějším venkově ja alespoň jeden motiv …

Obrázek podcastu Malý tyran

Malý tyran

Příčiny dětské panovačnosti aneb co vlastně děti potřebují? Paní Marplová v oboru psychologie pátrá po stopách a příčinách narušených vztahů mezi dětmi a jejich nejbližším okolím. Kniha Malý tyran se zrodila ze setkání s dětmi a jejich utrápenými rodiči a patří k bes…

Obrázek podcastu Franta Habán ze Žižkova

Franta Habán ze Žižkova

Audiokniha zdarma ke stažení! Ať žije Svobodná republika Žižkov! V prosinci 2022 si připomeneme 140 let od narození „posledního žižkovského bohéma“ Franty Sauera. MČ Praha 3 připravila při této příležitosti audiopremiéru Sauerovy knihy „Franta Habán ze Žižkova“, ve kter…

Obrázek podcastu Muži, kteří mě zkazili

Muži, kteří mě zkazili

Pro všechny tragédy, aby viděli, že v tom taky nejsou sami. Pro všechny pěkné a inteligentní holky, aby viděly, že nejen ony to mají v životě těžké. Pro všechny, kteří chápou ironii a sarkasmus. Pro všechny, kteří nechápou ironii a sarkasmus, aby je už konečně pochopili…

Obrázek podcastu Rozprávění

Rozprávění

Od listopadu 2022 se v nepravidelných intervalech potkávají za jedním mikrofonem moderátor Jan Kovařík a herec, hudebník a zpěvák Alfred Strejček, aby rozmlouvali o životě, vztahu k významným státním svátkům, historických událostech i zdánlivě zcela obyčejných lidských …

Obrázek podcastu Setkání

Setkání

Povídky Po letech a V Paříži jsou o setkáních dvou lidí. O setkání s láskou, s osudem, taky s nepochopením, setkání v pravý čas nebo tvrdém setkání s realitou. "Jen málo věcí je smutnějších než setkání s člověkem, který přesně ví, co by měl dělat, ale nedokáže se k tom…

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 92 - Miroslav Motejlek 08.06.2014

100 statečných - Host č. 92 - Miroslav Motejlek 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Motejlek (ekonomický publicista)

Obrázek podcastu Váš kapesní terapeut

Váš kapesní terapeut

>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Obrázek podcastu Milý mouřeníne - milý Béďo

Milý mouřeníne - milý Béďo

Zlata Kufnerová: Milý mouřeníne - milý Béďo. Odvrácená tvář klasiků marxismu aneb Píší si otcové proletariátuŽe si Karel Marx a Bedřich Engels psali o kapitálu, asi nikoho nepřekvapí. Nečekané ale je, že to bylo velmi často o nedostatku toho jejich díla. V rozhlasové k…

Obrázek podcastu Pinocchio

Pinocchio

Mistru Antoniovi, neboli mistru Třešničkovi, se jednoho dne dostalo do rukou pěkné polínko. Chtěl si z něho udělat nohu ke stolu, když tu se z polínka ozval slabounký hlásek! Ještěže přišel kmotr Geppetto a mluvící kus dřeva odnesl! Co se stalo pak? Jak Pinocchio přišel…