Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Strážci země

Audiokniha Strážci země

Délka:

8 hod 41 min

Čte:

Natálie Mlejnková

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Imunita

Imunita

Prebudíte sa, škriabe vás v hrdle a pobolieva hlava. Mierne otrávení chystáte deti do školy. Nie je to také zlé, aby ste nemohli ísť do práce. Kým sa sťažujete, priamo pod vašou kožou prebieha intenzívna vojna. Milióny buniek umierajú, aby ste vy mohli žiť. Zamysleli st

Obrázek podcastu Nejdivočejší sny

Nejdivočejší sny

Dylan Casablancasová je pro Rhylanda Coltridge zakázané ovoce – mladší sestra nejlepšího kamaráda a žena s pořádnou dávkou problémů. Jenže když okolnosti donutí oba sehrát roli zasnoubeného páru, hra na lásku začne být až nebezpečně skutečná. Sukničkář Rhyland je přesně

Obrázek podcastu Tma

Tma

Triler, z ktorého vás zamrazí až do špiku kostí! Jozef Karika nám už neraz dokázal, že má jedinečný talent na vybudovanie mrazivej atmosféry, ktorý sa snúbi s rozprávačským majstrovstvom. Aj preto je jeho knihy tak ťažké odložiť. Napriek tomu, že nám pri nich behá mráz

Obrázek podcastu Nejhorší děti na světě 3

Nejhorší děti na světě 3

Sebranka sígrů, otravných opičáků, drsných darebáků a příšerných prevítů. Nové příšerné historky o příšerných dětech jako Vzteklá Tekla, Manekýn Valentýn, Jedovatý Jošt, Bezohledná Bella a dalších. Zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou

Obrázek podcastu Kandidát z Oráčova

Kandidát z Oráčova

Detailní popis produktu Představte si, že se konají prezidentské volby. Představte si, že jeden z favoritů klání je právě odsouzen do vězení. Představte si, že volby vyhraje. A představte si, že přímo za mřížemi skládá slib a stává se novou hlavou státu. Bláznivá předst

Obrázek podcastu Lucemburská epopej IV.

Lucemburská epopej IV.

Karel IV. na vrcholu sil Čtvrtý díl historické románové fresky začíná návratem Karla IV. z Itálie. Korunovaný římský císař plní domácí povinnosti, zároveň mu však leží na srdci osud jednotného křesťanského světa i budoucnost jeho syna Václava. Karel IV. se vrací z Itáli

Obrázek podcastu Rodiny a rodinky

Rodiny a rodinky

Ty nejdůležitější okamžiky, dobré i špatné, zažíváme se svými nejbližšími. A přesně to platí i pro hrdiny deseti povídek soudobých českých autorů. Ať už se zrovna v roce 1975 nacházejí v letadle mířícím do Londýna a jejich spolucestujícím je Belmondo, trnou hrůzou v raf

Obrázek podcastu Emma

Emma

Emma, která pracuje jako masérka v jednom z bretaňských center thalassoterapie, přijme nabídku vyškolit personál luxusního wellness centra v Ománu. Exotická země ji zcela okouzlí, stejně jako šéf resortu, syn vlivného ministra. Neskutečně přitažlivý muž však za svým oko

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Měl jsem psa a kočku

Měl jsem psa a kočku

Mistrný projev Václava Vosky humorného popisu Čapkových trampot s přáteli člověka. Osobně prožité chvíle od pořízení si pejska, průběhu, kdy se z miláčka rodiny stane rozmazlený jedinec projevující bezohledně svou autoritu, a co si potom počít. Čtení, které by neměl brá

Obrázek podcastu Jáchymovští démoni

Jáchymovští démoni

Jiří Adam z Dobronína v kraji stříbrných žil Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína byl právě jmenován písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro. Do živelně vznikající osady se stahují horníci z dr

Obrázek podcastu Dobrodružství Huckleberryho Finna

Dobrodružství Huckleberryho Finna

Humor prosycený smutkem. Každý z nás má stejnou hodnotu, bez ohledu na barvu kůže nebo postavení rodičů, zjistí Huckleberry Finn, když se plaví po řece Mississippi s uprchlým otrokem Jimem. Kdo by neznal Toma Sawyera, Huckleberryho Finna a jejich dobrodružství? Pokud s

Obrázek podcastu Vnitřní hlas

Vnitřní hlas

Sériový vrah omylem propuštěný na svobodu se stává noční můrou pro San Francisco – a smrtící výzvou pro detektiva Frosta Eastona. Před čtyřmi lety byl Rudy Cutter odsouzen za své činy na doživotí. Aby ho dostali za mříže, někdo záměrně falšoval spisy. Po odhalení této m

Obrázek podcastu Krvavé léto

Krvavé léto

Děj historické detektivky se odehrává v srpnu 1306, bezprostředně po olomoucké vraždě posledního přemyslovského krále Václava III. Nevyjasněné okolnosti královy smrti, kterou královský soudce Melichar z Roupova nedokáže vyřešit, ho staví do nepříznivého světla před nový

Obrázek podcastu Neštěkej na svého psa

Neštěkej na svého psa

>>Cpou se k nám do postele, blátivými tlapami špiní koberce, kradou boty... Ale stejně je milujeme, že? Protože oni nás taky, z celého svého psího srdce.

Obrázek podcastu Jak jsem stopoval letadlo

Jak jsem stopoval letadlo

Je krásný, mladý, bohatý, úspěšný. Během jednoho roku se všechno změní: projekty nevychází, přichází o peníze a rozpadá se mu manželství. Jak teď naloží se svým životem? Rozhodne se vyrazit kolem světa. Stopem. Ale ne obyčejným! Stopuje letadla i limuzíny, spí v pětihvě

Obrázek podcastu Disney - Kniha džunglí

Disney - Kniha džunglí

Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. Vyprávění pro volné chvíle i před spaním. Pohádka, Kniha džunglí, je o nezbedném klukovi Mauglím, který žije v indické džungli s medvědem Bálúem, černým panterem Baghírou a dalšími divokými zvířat

Obrázek podcastu Pes baskervillský

Pes baskervillský

Nejznámější dílo, ve kterém figuruje Sherlock Holmes. Hrůzostrašné zvíře obchází místními bažinami a naplňuje kletbu, která v minulosti padla na slavný baskervillský rod. Kdo za touto tragédií stojí, kdo spřádá plány, jak se zmocnit značného majetku? To pochopitelně odh

Obrázek podcastu Modrý korund

Modrý korund

Druhého dne Vánoc se doktor Watson vydal popřát Sherlocku Holmesovi vše nejlepší a našel ho, jak zkoumá ošuntělý plstěný tvrďák, který nalezl poslíček Peterson na ulici společně s tučnou vánoční husou. Tak podivně začíná jediný Holmesův vánoční příběh. Osoby a obsazení

Obrázek podcastu Zločiny s tajemstvím

Zločiny s tajemstvím

Audiokniha Zločiny s tajemstvím – speciální edice bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil autor Vlastimil Vondruška. Edice obsahuje tyto tituly: Apage satanas! – čte Aleš Procházka Ďáblův sluha – čte Jan Hyhlík Adventní kletba – čte Aleš Procházka Strážce bole

Obrázek podcastu Srdce z ledu

Srdce z ledu

V době, kdy většina lidí vyspává kocovinu ze silvestrovských oslav, dva mladí studenti ohlásí nález ledové princezny. Ačkoli spojovatelka pokládá jejich telefonát za nevkusný novoroční žert, svědomitý kapitán René Kašmír z jindřichohradecké kriminálky okamžitě vyráží na

Obrázek podcastu Všechno, co máme

Všechno, co máme

Měl to být svatební den, místo toho se všichni sešli na pohřbu. Pro Aimee byl James doslova vším – životní láskou, oporou, jistotou v těch nejtěžších časech. Jeho nepochopitelná a zbytečná smrt kdesi v Mexiku znamenala, že se jí zhroutil celý svět. Postupně však s pomo

Obrázek podcastu Reminiscencie

Reminiscencie

V kriminalistike platí zásada, že čím skôr sa detektívi dostanú k mŕtvole, tým väčšie majú šance na dolapenie vraha. Inak povedané, čím je prípad čerstvejší, tým je viac stôp na porovnávanie, tým je viac očitých svedkov, tým je lepšia východzia pozícia na vyšetrovanie.

Obrázek podcastu Zinnerová: Drak Mrak

Zinnerová: Drak Mrak

Úsměvná pohádka osvědčené autorky dětské literatury Markéty Zinnerové, která se v knižní podobě dočkala několika vydání, vypráví tentokrát o hodném drakovi v jednom království, o králi, princezně a princi a také o uhlířovic Lidušce tak, jak to v pohádce má být. Zvuková

Obrázek podcastu Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema

Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema

Další vyprávění plné fantazie od autora legendárního Nekonečného příběhu Jim Knoflík je obyčejný kluk, jemuž se dějí neobyčejné věci. Už jako miminko se octl v Jasmánii, ostrovním královstvíčku, jemuž vládne král Alfons Třičtvrtěnadvanáct. Jeho nejlepším kamarádem je s