Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Strážci brány

Audiokniha Strážci brány

Autor:

Jan Urban

Délka:

13 hod 1 min

Čte:

Jiří Wittek

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Medvídek Pú

Medvídek Pú

Klasické dětské vyprávění prokládané básničkami a písničkami vychází nově ve fantastickém, originálním podání Vojty Kotka. Medvídek Pú je dobrosrdečný popleta, milovník medu, který rád skládá písně a je vždycky ochotný pomoci. Někdy mu k tomu ale jeho vlastní síly nesta

Obrázek podcastu My proti vám

My proti vám

Bude to něčí vina! Po událostech, jež otřásly Medvědínem na sklonku zimy, tráví nejlepší kamarádky Maya a Ana léto na odlehlém ostrově a snaží se nechat všechno za sebou. Jenže řevnivost mezi jejich a sousedním městem přerůstá v zuřivý boj o peníze a moc, který vypukne

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 18

Hovory o józe a mystice č. 18

Vnitřní pránájáma s vědomím Já Jsem . Jednota projevu a neprojevu neboli jednota vědomí a jeho tvořivé moci. Přímý záznam promluvy ze semináře v Kostolanech a následného cvičení vnitřní pránájámy v červnu 2006. Záznam nebyl režírován ani jinak upravován. Je z jedné denn

Obrázek podcastu Zaparkuj a jeď - s Posázavským pacifikem

Zaparkuj a jeď - s Posázavským pacifikem

Vydejte se s námi vlakem. Při stejnoměrném klapání kol se pěkně poslouchá a je-li průvodcem člověk, který znal snad každé nádraží, každý pražec, každou odbočku - můžeme odkrýt krásné kouty naší země, které by nám jinak třeba zůstaly utajeny. Tím zasvěceným je ing. Jan Z

Obrázek podcastu Čtvrtek: To nejlepší z Rumcajse

Čtvrtek: To nejlepší z Rumcajse

K dnes už klasickým a stále oblíbeným televizním večerníčkům patří příběhy loupežníka Rumcajse z lesa Řáholce nedaleko Jičína. Na jeho úspěchu se podílely tři velké osobnosti: spisovatel Václav Čtvrtek, výtvarník Radek Pilař a herec Karel Höger. Tento titul vám nabízí z

Obrázek podcastu Vacík: Pod hvězdami

Vacík: Pod hvězdami

POD HVĚZDAMI aneb Povídky z pouště a moře "Pod hvězdami" je kniha, audiokniha a nahrávka Miloše Vacíka, hudebníka, perkusisty a výtvarníka. Autora známého svými hudebními výlety a nahrávkami inspirovanými Brazílií, Kubou či Afrikou. Miloš však na svých četných cestách

Obrázek podcastu O synech Šťastného chána a princezně Ašu

O synech Šťastného chána a princezně Ašu

Pohádka, kterou na motivy dávných kalmyckých příběhů napsala Olga Krejčová a režisér Karel Weinlich si vybral do hlavních rolí známé české herce: Karla Högera, Vladimíra Ráže, Jiřího Plachého, Klára Jerneková a další...

Obrázek podcastu Dcera královská

Dcera královská

Dcera královská, snad nejpopulárnější dílo Františka Křeliny, je nejen románem o životě a díle Anežky České. Spisovatel provází své čtenáře osudy mnoha postav kolem této nejznámější středověké Přemyslovny - a oni se tak stávají svědky dramatických a přelomových událostí

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Smlouva s ďáblem

Smlouva s ďáblem

Hayes Flynn je arogantní blbec známý především svou zálibou ve skotské a ženách, přičemž si s žádnou neužije víc než jednou. Je to ten poslední člověk, pro kterého bych chtěla pracovat, jenže má tvář, od níž nedokážu odtrhnout oči, a čím déle jsme spolu, tím těžší je ho

Obrázek podcastu Vernisáž, Anděl strážný

Vernisáž, Anděl strážný

První původně divadelní jednoaktovku natočila pro rozhlas Lída Engelová v roce 1992. Setkáme se v ní s manželským párem klasické středostavovské rodiny sedmdesátých let, Věrou a Michalem, kteří se chlubí zrekonstruovaným bytem disidentu Bedřichovi. Druhá nahrávka je z

Obrázek podcastu Žádný sex a žádný spánek

Žádný sex a žádný spánek

Populární irský sloupkař Pat Fitzpatrick přichází ve své knize s pár dobrými tipy, jak přežít v roli novopečeného otce. Popisuje v ní úplně všechno – od shánění kočárku, záludností porodního oddělení, vybírání jmen a chození na nočník až po výběr správné školy, formy tr

Obrázek podcastu Hrdinové severu

Hrdinové severu

Historie dobývání Severního ledového oceánu. Na motivy knihy Příběhy objevitelů a dobyvatelů napsal Jiří Hromádko.Jak vzniklo jméno Antarktida a jak probíhala plavba k ní? Jak se objevovalo spojení mezi Evropou a bohatou Asií. Po kom nese jméno Beringovo moře? Kdy byla

Obrázek podcastu Můj dlouhý běh

Můj dlouhý běh

Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory. Podíváte se s ním do rozpálené pouště v Badwateru, přiblíží vám atmosféru jedinečného závodu s mexickými indiány z km

Obrázek podcastu Galerie slávy - Václav Upír Krejčí

Galerie slávy - Václav Upír Krejčí

Galerie slávy - Václav Upír Krejčí - audiokniha obsahuje biografický rozhovor se známou osobností, který moderuje Luboš Xaver Veselý, účinkuje Václav Upír Krejčí. Vydavatelství Six Fresh s.r.o. připravilo pro posluchače cyklus poutavých biografických rozhovorů se známý

Obrázek podcastu Rande

Rande

Divadelní hra Rande. je komedií o seznamování mužů a žen. A o tom, jak nečekaně může dopadnout jedno rande. Navazuje na některé humorné autorovy knížky o ženách například Všechny moje plesové sezóny a Dana.

Obrázek podcastu Il Decamerone

Il Decamerone

Příběhy ze sbírky Dekameron mistra italské renesance Boccaccia pojí jedna historická událost, a sice mor, který zasáhl Florencii v roce 1348. V tomto bodě začíná vyprávění, kdy deset mladých Florenťanů utíká z města a usadí se v jednom sídle na venkově. Tam zůstanou dva

Obrázek podcastu Epizody z císařského Říma

Epizody z císařského Říma

Z vlastních překladů děl Tita Livia, P. Cornelia Tacita, G.Tranquilla Suetonia, Josepha Flavia, L. Aennea Seneky, P. Ovidia Nasona, Q. Horatia Flacca, Plútarcha, Homéra a Platóna zpracoval dr. JOSEF PÁVEK Z komentáře k původnímu LP albu 0 68 0403 vydaného Supraphonem v

Obrázek podcastu Krysař (1979)

Krysař (1979)

Restaurované, méně známé zpracování Dykovy předlohy. Námět Krysaře vychází ze saského, staroněmeckého motivu, který Dykovi posloužil jako volné schéma svého díla. Účinkují Vladimír Šmeral, Miloš Hlavica, Jana Šulcová, Jan Teplý, Svatopluk Skládal a další.

Obrázek podcastu Křest svatého Vladimíra

Křest svatého Vladimíra

Křest svatého Vladimíra, poslední ze tří satirických veršovaných skladeb napsaných v době Havlíčkova pobytu ve vyhnanství v Brixenu, patří mezi nesmrtelnou klasiku české literatury. Jeden z největších českých novinářů a Mistr satirických epigramů v ní v roce 1855 zveršo

Obrázek podcastu Vyhasínání mozku Martina Kleina

Vyhasínání mozku Martina Kleina

Svědectví člověka, kterému ve stáří postupně zhasíná mozek. Od prvních náhlých příznaků, téměř roztomilé zapomnětlivosti, až k chaotickým koncům, kdy už mozek vnímá z reality jen jakési záblesky a nemocný je zcela odkázán na péči svého okolí. Ale není to příběh jen o ch

Obrázek podcastu Bílá nemoc

Bílá nemoc

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •maršál – Milan Enčev •baron Krüg – Antonín Hardt •novinářka – Romana Goščíková •dcera maršála – Anna Kulovaná •Sigelius – Jan Szymik •voják / gen

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 17

Hovory o józe a mystice č. 17

Podstata úsilí o poznání sebe a vysvobození - díl 2. Základní zásady a postupy, které vedou k poznání vědomí, kterým jsme a výklad účinného soustředění, meditace, která přináší poznání našeho pravého božského Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Bergman: Kryštofova myš

Bergman: Kryštofova myš

Hrdinou příběhu je desetiletý Kryštof, který se v mnohém liší od svých vrstevníků. Nemá žádné kamarády a od chvíle, kdy mu zemřel tatínek, je jeho svět plný samoty a smutku. Svoje štěstí hledá ve světě iluzí a snů, který je jen malou náhražkou za život, který žije. To v