Obrázek podcastu Štorch: Osada Havranů

Audiokniha Štorch: Osada Havranů

Délka:

43 min

Čte:

Soběslav Sejk

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Anglická zahrada

Anglická zahrada

Náhlé zmizení dvou desetiletých chlapců zasáhne dramatickým způsobem do životů všech obyvatel malého městečka. Obětí bezhlavého vyšetřování se stává rodina zmizelých chlapců, stejně jako celá řada dalších místních postav. Myslíte si, že něco takového se ve skutečnosti s…

Obrázek podcastu Moudrost psychopatů

Moudrost psychopatů

Fascinující cesta do myšlení psychopatů. Známý oxfordský psycholog nás naučí odhalovat psychopaty mezi námi a ukáže, jak se můžeme snadno ubránit jejich často rafinovaným a nečekaným útokům. Psychopati bývají nebojácní, sebevědomí, okouzlující, bezohlední a soustředění …

Obrázek podcastu Proměna myšlení - Nová věda o víře, názoru a přesvědčování

Proměna myšlení - Nová věda o víře, názoru a přesvědčování

Tahle kniha zkoumá, proč je tak těžké změnit názor a jaké transformační účinky to má, když se o změnu pokusíte a podaří se vám. Ne v průběhu staletí, ale během necelé jedné generace, necelé dekády, a někdy i během jediné konverzace. Dozvíme se, co děláme špatně, když ne…

Obrázek podcastu Muž a stín (1968)

Muž a stín (1968)

Muž a stín, to je název detektivního příběhu, který autor Emil Vachek situoval do doby předválečné republiky. Příběh začíná vraždou a případ řeší inspektor Klubíčko - tentokrát ovšem za výrazného přispění instinktu, který do příběhu vnese jedna z ženských postav...

Obrázek podcastu Lazar

Lazar

V bytě na předměstí Osla objeví policisté tělo mrtvého muže. Když pak nahlédnou do jeho mrazáku, jsou v šoku. Je totiž evidentní, že zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel hrůzných „trofejí" a kanibal. O několik dní později požádá švédskou policii o pomoc německá komis…

Obrázek podcastu Osmijankove rozprávky

Osmijankove rozprávky

Osmijanko sa raz vybral do sveta, aby pre deti nazbieral rozprávky. A nazbieral ich veru neúrekom! Osem o zvieratkách, osem o zázračných krajinách, osem o detektívoch, osem o vtáčikoch, osem podvodných rozprávok, osem sladkých a osem lesných rozprávok nuž a napokon aj o…

Obrázek podcastu Slavné případy Sherlocka Holmese 6

Slavné případy Sherlocka Holmese 6

Dům u měděných buků, Makléřův úředník. Hrají: Viktor Preiss (Holmes), Otakar Brousek st. (Dr. Watson), Iveta Dušková, Simona Stašová, Antonín Molčík, Miriam Kantorková, Ivan Trojan, Jan Přeučil, Jiří Bruder.

Obrázek podcastu Nůž

Nůž

Harry Hole v nejsložitějším případu své kariéry. 12. díl bestsellerové série. Harry Hole balancuje nad propastí. Už mnohokrát se probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má …

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr…

Obrázek podcastu V překrásném měsíci máji (Družina májová)

V překrásném měsíci máji (Družina májová)

Původní EP album 1039 9776 "V překrásném měsíci máji (Družina májová)" vydal v roce 1979 Supraphon jako přílohu stejnojmenné knihy, souboru básní a dokumentárních textů většiny autorů, kteří se v r. 1858 představili v almanachu Máj. Na gramofonovou desku byly nahrány bá…

Obrázek podcastu Vánoční hudba středověku a renesance

Vánoční hudba středověku a renesance

Pořad o mnohotvárných podobách vánoční hudby ve středověkých a renesančních Čechách. Ukázky vánoční vokální polyfonie s odborným výkladem a komentářem. V roce 1989 připravil muzikolog Jaromír Černý. Zpívají soubory Dyškanti a Pražští madrigalisté. Slovem provázejí Dan…

Obrázek podcastu Rosemary má děťátko

Rosemary má děťátko

Snad v každém domě se tu a tam stane něco hrozného… Ďábelský rok 1966. Novomanželé Woodhouseovi si pronajali byt v honosném činžáku na newyorské Sedmé avenue, počali v něm první dítě a budoucí otec zázračně obdržel lukrativní hereckou roli. Rosemary jde z toho stresu hl…

Obrázek podcastu Chyť mě, jestli to dokážeš

Chyť mě, jestli to dokážeš

Skutečný příběh toho nejtroufalejšího lháře a podvodníka v dějinách. Zločincům obvykle nefandíme, ale Frankovu stylu nikdo neodolá! Každý dostihový sázkař vám řekne, že nejjistější způsob, jak zůstat švorc, je sázet na mladé klisničky. Dívky, s nimiž Frank Abagnale chod…

Obrázek podcastu Chovejte se jako kočka

Chovejte se jako kočka

Kočka je váš nejlepší kouč! Svobodná, klidná, zvědavá, pozorující, odolná, elegantní, charismatická, hrdá, nezávislá... Kočka všechno pochopila, dělejme to jako ona! Tato samozřejmost inspirovala Stéphana Garniera k napsání příručky o osobním rozvoji pojaté jinak než p…

Obrázek podcastu Povídky

Povídky

Výběr z mistrovských povídek anglického spisovatele v báječném hereckém obsazení.Hector Hugh Munro, používající umělecký pseudonym Saki, byl navzdory orientálně znějícímu jménu britský spisovatel, který získal popularitu krátkými černohumornými povídkami s často ďábelsk…

Obrázek podcastu Bohatý táta, chudý táta

Bohatý táta, chudý táta

Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým. Je to jedinečný úvod do psychologie tvoření bohatství. Abyste se dostali nad finanční vrchol, musíte si přečíst tuto knihu Roberta Kiyosaki…

Obrázek podcastu Království

Království

Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu. Jeho bratr Roy se těší, že v malém hospodářství, kde oba vyrůstali, bude konečně živěji. Jenže Carl s sebou přináší také velké prob…

Obrázek podcastu Moje Las Vegas

Moje Las Vegas

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného…

Obrázek podcastu Smrt a odpuštění

Smrt a odpuštění

Psychologický román o české emigrantce, která na prahu stáří a tváří v tvář smrti svého manžela přehlíží svůj život.V režii Ivana Holečka čte: Taťjana Medvecká.

Obrázek podcastu Kdo je mým soudcem?

Kdo je mým soudcem?

Josef Pohl vytvořil na soudobé poměry nezvyklou spolupracující dvojici: soudce a kapitán kriminálky, přesněji Veřejné bezpečnosti. V den soudcových narozenin přichází policista za soudcem s případem, který se stal na stejném místě a za velmi podobných okolností jako rok…

Obrázek podcastu Smrt s odkladem

Smrt s odkladem

Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s dalšími kriminálními příběhy, v jejichž centru je atraktivní vyšetřovatelka Klára Radová.

Obrázek podcastu Nikdy nedělej kompromis

Nikdy nedělej kompromis

Audiokniha Nikdy nedělej kompromis vás naučí vyjednávací taktiky používané agenty FBI, které se nejvíc osvědčily v kritických, ale i každodenních situacích. Její autor Chris Voss desítky let působil jako hlavní vyjednavač FBI s únosci. Dnes patří k nejvyhledávanějším le…

Obrázek podcastu Chirurg

Chirurg

Chirurg v příhraniční nemocnici MUDr. Hynek Grábl se ocitl v mrtvém bodě a balancuje se svou neutěšenou profesní i osobní situací. Jeho kariéru špičkového odborníka na pražské klinice uťal opilecký karambol – a následky teď nese nejen on, ale i jeho věčně nespokojená že…

Obrázek podcastu Vatikánská princezna

Vatikánská princezna

Byla legendami opředená pověstná kráska Lucrezia Borgia, dcera kardinála a pozdějšího papeže Alexandra VI., zákeřnou femme fatale, nebo nevinnou dívkou, kterou příbuzní zneužívali pro své cíle? Vztahy v rodině Borgiů jsou bouřlivé... Dámou, která se skrývá pod označením…

Obrázek podcastu Percy Jackson - Prokletí Titánů

Percy Jackson - Prokletí Titánů

Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl…