Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Stopy dávnej minulosti - Slovensko v staroveku

Audiokniha Stopy dávnej minulosti - Slovensko v staroveku

Délka:

12 hod 51 min

Čte:

Martin Kaprálik

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Malinský: Vánoční pohádky

Malinský: Vánoční pohádky

Pohádky zahalené do vánoční atmosféry obsahují nejrůznější příběhy od touhy sněhuláka po vzdělání až po odvážnou plavbu ořechové skořápky.

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu N0S4A2: Vánoční říše

N0S4A2: Vánoční říše

Victoria McQueenová je talentovaná mladá žena, která má odjakživa zvláštní schopnost – dokáže najít ztracené věci i skryté odpovědi. Proto není divu, že zkříží cestu ďábelskému padouchovi, v jehož starém černém autě s poznávací značkou NOS4A2 mizí děti. Dokáže zachránit

Obrázek podcastu Dívky nalehko

Dívky nalehko

Komisař Holina pátrá po vrazích vietnamské dívky. Další případ komisaře Holiny známého z knižní i televizní série Vraždy v kruhu. Je vražda mladé Vietnamky motivovaná sexuálně, nebo je za zločinem něco víc? Je vražda vietnamské dívky nalezené v soukromé zahradě v lehké

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 4

Smích prodlužuje život! 4

...aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka

Obrázek podcastu Hovory s T. G. M.

Hovory s T. G. M.

Četba z rozsáhlé knihy rozhovorů s T. G. Masarykem zaznamenaných v letech 1928-1936 českým prozaikem, dramatikem a překladatelem Karlem Čapkem.Souborné vydání Čapkových Hovorů s T. G. M. vzniklo z devíti let vyptávání, uvažování, vzpomínání a vypravování. Vypravování od

Obrázek podcastu Životní styl blázna

Životní styl blázna

Pokud tě neuspokojuje uspěchaný životní styl moderní společnosti, máš pocit, že ti problémy přerůstají přes „hlavu“, nechceš se honit za věcmi a zážitky, které, jak později zjistíš, jsi vlastně nepotřeboval (ale společnost ti je nabízí), a také už tě unavují neustále de

Obrázek podcastu Jak zahnat stesk

Jak zahnat stesk

Poplach u zvířecího zásahového komanda lesních zvířátek, která jsou připravena pomoct každému dítěti z lesní školky, pokud má nějaké malé nebo velké trable. Jaké štěstí! Davídkovi se totiž do nové lesní školky nechce a hrozně se mu tam stýská. Dobře že mu Chrochtík, Mak

Obrázek podcastu Rudolfinská noc

Rudolfinská noc

Hra Oldřicha Daňka má dva hrdiny: hvězdáře a matematika Keplera a rudolfínskou Prahu. Keplerova životní dráha, vykoupena omyly i ztrátami, je ve hře vylíčena jako cesta ke svobodě ducha. Historie se ve hře váže s Kellerovým osudem a živé téma svobody s problémem její kř

Obrázek podcastu Chyť mě, jestli to dokážeš

Chyť mě, jestli to dokážeš

Skutečný příběh toho nejtroufalejšího lháře a podvodníka v dějinách. Zločincům obvykle nefandíme, ale Frankovu stylu nikdo neodolá! Každý dostihový sázkař vám řekne, že nejjistější způsob, jak zůstat švorc, je sázet na mladé klisničky. Dívky, s nimiž Frank Abagnale chod

Obrázek podcastu Vladana a Prasopes 3

Vladana a Prasopes 3

Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země

Obrázek podcastu Operace Banány

Operace Banány

Máte rádi banány, špionážní mise a gorily plivající do obličeje? Bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž není nouze ani o humor. Londýn, 1940. Británie je ve válce s Německem. Jedenáctiletý sirotek Erik tráví dny na místě, kde se cítí nejvíc šťastný, v

Obrázek podcastu Sběratel

Sběratel

Dny obyčejného úředníčka Fredericka Clegga prosvětluje pouze jeho sbírka motýlů a okamžiky, v nichž po cestě do práce zahlédne krásnou studentku výtvarného umění Mirandu Greyovou. Když ale mladík vyhraje v loterii značnou finanční částku, nové okolnosti mu umožní platon

Obrázek podcastu Vyděšená k smrti

Vyděšená k smrti

V budově opuštěné biologické laboratoře je nalezeno tělo zmizelé studentky. Vypadá to na únos, který se zvrtnul, ale detektiv seržant Kay Hunterová o tom není přesvědčená – a ve svém podezření se jen utvrdí, když je nalezen mrtvý i muž s výkupným. S únosem další student

Obrázek podcastu Boskovická svodnice

Boskovická svodnice

Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem a služebnou Rozárkou putuje na Moravu. Ačkoli tam byl vyslán z rozkazu nadřízených, těší se, že si po suchopárných povinnostech svého úřadu trochu odpočine u sklenky vína, které tu má lepší chu

Obrázek podcastu Trpělivě obnošené tělo

Trpělivě obnošené tělo

Výběr z knihy životních osudů a vzpomínek režiséra, herce a překladatele Josefa Červinky. Prošel exilem, totalitou a dožil se i demokracie. Cestou potkal mnoho známých a zajímavých lidí, vytvořil řadu divadelních a rozhlasových her a nepočítaně překladů z angličtiny. S

Obrázek podcastu Polské uši

Polské uši

První část Sidonova románu Boží osten vyšla pod názvem Polské uši společně s novelou Brány mrazu pod titulem Dvě povídky o utopencích v Kolíně n. Rýnem 1988. Po vypjatě autentickém autobiografismu Snu o mém otci a Snu o mně (1970) se Sidon soustředil na výpověď, která

Obrázek podcastu Zásah

Zásah

Jack Reacher na speciální misi v utajení. Podaří se mu odhalit všechny přetvářky a kšefty dřív, než začne jít do tuhého? Někdejší vyšetřovatel vojenské policie Jack Reacher se omylem přichomýtl k únosu mladíka z prominentní rodiny. V průběhu zběsilého zátahu vystřelí rá

Obrázek podcastu Penderwickovi

Penderwickovi

Nostalgický a svérázně vtipný příběh je stejně bezstarostný jako letní den. Jsou letní prázdniny a čtyři sestry Penderwickovy - Rosalinda, Skye, Jane a Batty - se po změně plánů vydávají se svým otcem do pronajaté chaty na panství Arundel. To, co mělo být odpočinkovým

Obrázek podcastu Úzkosti a jejich lidé

Úzkosti a jejich lidé

Buď lže jeden, nebo všichni. Někdo ví, kde se ten pachatel skrývá… Takhle by mohl znít závěr vyplývající z výpovědí osmi svědků prapodivného přepadení, které provedlo „to pako s pistolí“, přestože vlastně nic drsného neplánovalo... K politováníhodnému incidentu došlo de

Obrázek podcastu Panoptikum města pražského

Panoptikum města pražského

Panoptikum města pražského (1971), tak se jmenuje závěrečný díl souborů detektivních povídek Jiřího Marka z prostředí prvorepublikové Prahy. Povídky vznikaly na základě skutečných událostí, které za starých časů vyvolaly senzace. Jde o případy vrchního policejního rady

Obrázek podcastu Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Původní titul DM 15252 "Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor" vydal Supraphon v roce 1965 - nyní titul s vyprávěním malíře JANA SLAVÍČKA ( *22. 1.1900 - † 5.4.1970 ) a sochaře KARLA LIDICKÉHO (*17.6.1900 - † 21.5. 197) vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Jubileum

Jubileum

Absurdní poezie textů Jana Vodňanského je nadčasová a trvalá K nedožitým osmdesátým narozeninám textaře, básníka, zpěváka, herce a autora svérázných proslovů vychází výběr z představení Jana Vodňanského a Hani Navarové, které uváděli v Činoherním klubu v novém tisícile

Obrázek podcastu Vražda v Orient expresu

Vražda v Orient expresu

Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo na palubě luxusního rychlíku Orient-expres, který je mimo sezónu nečekaně plný. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který ho požádá o ochranu, protože se obává, že mu

Obrázek podcastu Páni mají radši blondýnky

Páni mají radši blondýnky

Odhalte tajemství, proč si pánové vybírají… no víte koho! „Líbat ruku dělá sice divce moc dobře ale brilijantový a safýrový náramek má navěky,“ mudruje Lorelei Leeová, hrdinka legendární humoristické knihy Anity Loosové Páni mají radši blondýnky, která baví čtenáře už c