Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Šťastný princ (dramatizace)

Audiokniha Šťastný princ (dramatizace)

Délka:

41 min

Čte:

Miriam Chytilová

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Život víry 2023/01

Život víry 2023/01

Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Marek Valda: Pere se ve mně strach a víra V 16 letech začal br

Obrázek podcastu Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Na jednom zámečku v Čechách žije podivná rodinka. Upíří rodinka! Nejmladší ze tří bratrů Tyrano se ale jako upír moc nevyvedl. Má zrzavé vlasy a nenarostly mu ani upíří špičáky. Když už rodina neví, co s ním, vystěhuje ho do opuštěné chatky v lese, kde má žít a každý mě

Obrázek podcastu Den nula

Den nula

Byl to den jako každý jiný. Až na to, že byl náš poslední… V tomto apokalyptickém dobrodružství se známý spisovatel a scénárista Marvelovského Doctora Strange C. Robert Cargill zabývá bojem o smysl a postavení mezi lidmi a roboty v rozpadajícím se světě. Dráp, stylová

Obrázek podcastu Rozhovor v Delfách

Rozhovor v Delfách

Rozhovor v Delfách je hrou o sváru antických bohů, ke kterému dochází těsně po pádu Tróje. Trojici bohů, kteří se setkávají v Delfách, představují Apollón, Dionýsos a bohyně sváru Eris. Jejich spor o jeden lidský život brzy přerůstá v ostrý střet postojů k základním otá

Obrázek podcastu Kuráž

Kuráž

Odhodlání, vášeň a houževnatost. Stručně řečeno kuráž! Sama Brackena v dětství znásilňovali. Jeho zločinecký nevlastní otec a sadistický starší bratr ho týrali. Matka se psychicky zhroutila a opakovaně se jej zřekla. Zapálili ho, byl živým terčem, do kterého se trefoval

Obrázek podcastu Klan Rudé lišky

Klan Rudé lišky

Audiokniha Klan Rudé lišky obsahuje třináctý díl úspěšné fantasy série Johna Flanagana. Hraničářův učeň #13 Nastal čas, aby přicházející nová generace hraničářů převzala svou zodpovědnost a chránila Araluenské království. Hraničářka Maddie úspěšně ukončila třetí rok své

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života

Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života

Žijeme hektický život, v neustálém běhu zapomínáme na sebe a přestáváme vnímat své okolí. Jsme neustále pod tlakem, ze všech stran nás atakuje reklama, a neskutečné množství informací, zcela protichůdných. Dva roky covidu a válka na Ukrajině už jen dokonaly to, co v nás

Obrázek podcastu Sůl moře

Sůl moře

Druhá světová válka je téměř u konce. Statisíce Němců prchají před postupující Rudou armádou. Stejně jako Joana, Emilia a Florian, jejichž cesty se zkřížily na lodi, která slibovala spásu a cestu ke svobodě. Donuceni okolnostmi drží při sobě, ale když se zdá záchrana na

Obrázek podcastu Rozhlasová historie

Rozhlasová historie

Ještě nikdy na žádném zvukovém nosiči nevyšly historické nahrávky z rozhlasového archivu v takovém rozsahu a v tak rozmanitém výběru! Nyní vám nabízíme záznamy rozvržené do pěti kapitol postihující zásadní epochy naší historie v rozmezí let 1923 až 2013. Upřímně řečeno

Obrázek podcastu Narozeninový příběh pejska a kočičky

Narozeninový příběh pejska a kočičky

V této knížce se čtenáři dozví, jak to dopadlo, když se pejsek s kočičkou rozhodli oslavit narozeniny nejen své, ale i pana Bobra. Nastaly velké přípravy: připraví dort, vyzdobí domeček, přichystají pohoštění, a to všechno si udělají pěkně po svém. Dozvíte se také, jak

Obrázek podcastu Bílá paní na hlídání (2.série)

Bílá paní na hlídání (2.série)

Pokračování vtipných příhod nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní dů

Obrázek podcastu Špion, který přišel z chladu

Špion, který přišel z chladu

Kdo chce přežít studenou válku, musí být tvrdší než železná opona… Podzim 1961. Protože útěk z čerstvě zazděného východního Berlína skončil katastrofou a tamní rozvědka síť jeho kontaktů postřílela, je agent britské MI6 Alec Leamas nadřízenými poslán k ledu. Přesněji od

Obrázek podcastu Pelyněk: Díl 3

Pelyněk: Díl 3

Na hlavy odpůrců Nové republiky dopadá ostří mechanické sekery. V císařských laboratořích se rodí bojové stroje, metropoli brzy pohltí plameny vzdušné bitvy. Válka vrcholí a naděje na vymýcení pelyňku mizí. O záchranu světa se pokusí syn vůdce monarchistů i žena putujíc

Obrázek podcastu Dětství s Vrchlickým (2008)

Dětství s Vrchlickým (2008)

Kniha vzpomínek známé české herečky, dcery Jaroslava Vrchlického, na dětství, na básnickou osobnost svého otce, na jeho přátele i nepřátele i na problematický vzájemný vztah rodičů. Autorka dala nahlédnout i do svého intimního života, myšlenkového světa a uměleckého výv

Obrázek podcastu Jednou za život

Jednou za život

Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho namluvili, hodně jsme se nasmáli a pak s

Obrázek podcastu Stínem políbená

Stínem políbená

Noční můry ochránkyně Rose. Další strhující příběh z prostředí vampýrské akademie. Rose se připravuje na maturitu, ale jejím větším úkolem je chránit princeznu Lissu. Vše se začne komplikovat, když se Rose zamiluje do strážce Dimitrije. Naši hrdinové jsou zpět. Princezn

Obrázek podcastu Opravdu šíleně hluboce

Opravdu šíleně hluboce

Domýšlivý, nepřekonatelný a doslova k nakousnutí. Přesně takový je šéfkuchař s michelinskou hvězdou Ambrose Casablancas, který má v životě jedinou vášeň – jídlo. Ženy pro něj znamenají nebezpečné rozptýlení, které dokonale ztělesňuje Cal Litvinová. Nejlepší kamarádka je

Obrázek podcastu Na druhý pokus

Na druhý pokus

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitel

Obrázek podcastu Vilma běží o život

Vilma běží o život

Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, z

Obrázek podcastu Správná pětka opět v akci

Správná pětka opět v akci

{'cs': 'Vánoční dobrodružství! Chudák maminka zrovna na Vánoce chytila spálu, takže se sourozenci Anna, Dick a Julián spolu s kamarádkou George vracejí z internátních škol rovnou do Kirrinu. Pejsek Tim je radostí bez sebe, že jsou zase všichni pohromadě a těší se spolu

Obrázek podcastu Večer, kdy nás opustil

Večer, kdy nás opustil

JEDNA NOC. JEDNO TAJEMSTVÍ. CELÝ ŽIVOT VE LŽI. Nořin otec Liam byl muž mnoha tváří. Pro veřejnost obdivovaný hotelový magnát, jehož luxusní resorty patřily k nejvyhledávanějším na světě. Pro své tři bývalé manželky milující, byť citově uzavřený partner, který si pečlivě

Obrázek podcastu Spiknutí oběšenců

Spiknutí oběšenců

Kolem hradu Ostrý se šíří tiché zlo. V okolí přibývá vražd a ze šibenice zmizela těla trestanců. Kolem hradu Ostrý se šíří tiché zlo. Ze šibenice zmizela těla trestanců a je zavražděn rychtář. Oldřich z Chlumu se pouští do vyšetřování v utajení. Poblíž Benešova nad Plo

Obrázek podcastu Sedmikrásky

Sedmikrásky

Tři příběhy v různých částech světa spolu nějak souvisí. Na jedné straně sebevraždy kněze a jeho manželky na stockholmském náměstí. Na druhé straně Ali, který utekl z Iráku do Švédska, kde po něm jeho dobrodinec požaduje protislužbu, o které se ale nikdo nesmí dozvědět.

Obrázek podcastu Moskva-hranice

Moskva-hranice

Román Moskva - hranice popisuje děsivý rozklad charakteru, individuality a lidské důstojnosti v sovětské společnosti třicátých let. Vychází z autentického svědectví autora Jiřího Weila, kterému nikdo nechtěl uvěřit a které ovlivnilo celý jeho život.Weil v románu píše o