Obrázek podcastu Šťastné peníze

Audiokniha Šťastné peníze

Autor:

Ken Honda

Délka:

6 hod 6 min

Čte:

Jan Faltýnek

Vydavatel:

ProgresGuru

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Nadace

Nadace

Ani na předem vytyčené cestě k budoucnosti není nouze o překvapení a nebezpečí… Dvanáct tisíc let trvající galaktické Říši by jen málokdo předpovídal brzký zánik. Když se takový člověk přesto objeví, dostane se mu okamžitě nálepky sýčka a pozornosti bezpečnostních slože…

Obrázek podcastu Konec

Konec

Konec světa přijde za pár týdnů, jak naložíš se svým časem? K Zemi se řítí obří kometa Foxworth a lidstvo se dozvědělo přesné datum svého konce. Co si počít se zbytkem svého života? S touto otázkou se potýkají hlavní hrdinové úspěšného mrazivého románu Konec švédského s…

Obrázek podcastu Slow Horses

Slow Horses

Vítejte ve světě pomalých koní, agentů MI5, kteří to královsky zvorali! Londýnský Slough House je místem, kam legendami opředená kontrarozvědka své průšviháře uklízí. Někteří z nich svou nešikovností zničili nespočet životů, jiní zkřížili cestu ambicióznějším kolegům, d…

Obrázek podcastu Adventní kalendář

Adventní kalendář

Co mají společného vzpomínky letce RAF na štědrovečerní večeři ve válečné Anglii s vánoční tramvají v brazilském Porto Alegre a příhodou o staropražském Mikuláši, jak si ji kdysi vyslechl Eduard Bass? A může se potkat poezie Ivana Martina Jirouse s vánočním přáním Jana …

Obrázek podcastu Fotbaláci I. - Záhada usínajících rozhodčích

Fotbaláci I. - Záhada usínajících rozhodčích

Jak může rozhodčí usnout uprostřed zápasu? A co když se to stane ve dvou zápasech po sobě? Jmenuju se Francisco, ale všichni z týmu mi říkají Pešek. Nedávno mi bylo jedenáct a právě jdu kopat tu nejdůležitější penaltu v dějinách Soto Alta. Sedmý fotbalový tým Soto Alto…

Obrázek podcastu Stříbrná maska

Stříbrná maska

Oldřich z Chlumu a jeho pátrací tým řeší další případ. Historické detektivky Vlastimila Vondrušky si již získaly popularitu. Detektivní umění rytíře Oldřicha z Chlumu nás tentokrát zavede do Jihlavy, města, kde právě propukla stříbrná horečka… Šlechtic Oldřich z Chlumu,…

Obrázek podcastu Babička

Babička

Knížka o stárnutí, mládnutí a sexu. Nová Irenina kniha je jejím návratem k „původní Obermannové, “autorce bestseleru Deník šílené manželky, který byl také zfilmován. Ve svém novém románu se tak navrací k tomu, v čem je nejsilnější – ke sdílení silných ženských emocí, ta…

Obrázek podcastu Chata ve Švýcarsku

Chata ve Švýcarsku

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala hitem internetu. S jasným cílem dát s…

Obrázek podcastu Spalující bůh

Spalující bůh

„Nenávist byla dalším druhem ohně a hřála, když nebylo k dispozici nic jiného.“ Z nevýznamné vesnické siroty v chudé jižní provincii se Rin pozvedla až k nejvyšším příčkám velení armády Nikanu. Přesto je vítězství pro její národ, jemuž obětovala vše, stále v nedohlednu.…

Obrázek podcastu Konec nylonového věku

Konec nylonového věku

Marná sláva, je konec swingování. A milování… Je s podivem, že se ten bál v Reprezentačním domě vůbec koná. Byť ho pořádá pražský Americký ústav a všude se blýskají taftové róby, datum napovídá, že tímhle plesem marnosti se uzavírá krátká epizoda znovunabyté svobody. V …

Obrázek podcastu Novinářem v Číně 2

Novinářem v Číně 2

Ponořte se do víru zážitků jeho asijské dekády, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen? Jaký byl laureát Nobelovy ceny Liou Siao-po, nejznámější čínský disident? Máme se bát rozpínavosti Číny? Po…

Obrázek podcastu Na dně

Na dně

Audiokniha Na dně obsahuje severskou detektivku s vrchním komisařem Williamem Wistingem. William Wisting #6 Během jediného letního týdne vyplaví moře na pláž poblíž Stavern postupně čtyři levá chodidla obutá v teniskách. Místní policie čelí záhadě: Kde jsou těla, k nimž…

Obrázek podcastu Petr Pan

Petr Pan

Kouzelný příběh o chlapci, který se nikdy nestal dospělým Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Tenhle kouzelný malý vejtaha, který se rozhodl, že se z něj nikdy nestane nudný dospělák, žije na ostrově v Zemi Nezemi. A nežije tu sám! Kro…

Obrázek podcastu Poslední smrt roku

Poslední smrt roku

Občas ochotná oběť. Blíží se Silvestr 1932 a na malebném řeckém ostrově Lamperos se chystá nový rok přivítat i Hercule Poirot. A protože inspektor Catchpool miluje plavání v moři, samozřejmě svého přítele doprovází. Ubytují se v Domě trvalé pohostinnosti ležícím v zátoc…

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

Obrázek podcastu Ententýky - říkadla, hádanky a rozpočítadla pro nejmenší

Ententýky - říkadla, hádanky a rozpočítadla pro nejmenší

Říkadla, hádanky, písničky a pohádky pro děti Hrají, vyprávějí a zpívají Taťána Medvecká, Alfréd Strejček a Pavel Jurkovič Malé děti rády poslouchají pohádky, milují říkadla, básničky, rozpočítadla a zvláště pak písničky. To všechno přirozeně a zábavně rozvíjí jejich sc…

Obrázek podcastu Chytré pohádky

Chytré pohádky

Existují i pohádky, ve kterých se nevyskytují pohádkové obludy, kde nevítězí mocné kouzlo či hrubá síla, ale navrch má rozum, moudrost a vtip. Hrdiny chytrých pohádek bývají lidé zdánlivě obyčejní, kteří se v životních zkouškách téměř vždy osvědčí jako lidé naopak neoby…

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 1

Jóga vědomí slovem 1

Jóga vědomí slovem 1 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 4. 11. 2017. Obsah: 1. Princip vědomí – kultivace celotělesného vědomí, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla, 3. Kultivace vědomí dechu, 4. Jóga celotělesného dýchání. Neje…

Obrázek podcastu Nezapomeň na zlé časy

Nezapomeň na zlé časy

Günter K. Koschorrek nebyl vojevůdcem, ani vědcem nebo historikem. Válku prožíval jinak než ti ve štábech nebo na velitelských stanovištích. Bylo mu 19 let, když byl povolán do války v její nejhorší fázi a ta mu ukázala svou neúprosnou tvrdost. Nacistický režim, který n…

Obrázek podcastu Lockdown

Lockdown

Pod nebem je peklo. Pod peklem je Výheň. Když teprve třináctiletého Alexe křivě obviní z vraždy, jeho život se obrátí vzhůru nohama a už nikdy nebude jako dřív. Najednou se ocitá ve Výhni – přísně střeženém vězení pro mladistvé delikventy. Nejtvrdším místě na světě scho…

Obrázek podcastu Opravář osudů

Opravář osudů

Geroge Novak přijíždí do Prahy aby hledat své české kořeny. Brzy ale zjistí, že vlastně hledá odpověď na jinou otázku: Kdo jsem? Kdo si myslím, že jsem? V živé staropražské hospodě U Devíti Draků a jedné ovce potkává svérázné přátele, kteří v něm však spíše otázky vyvol…

Obrázek podcastu Ze starobylých proroctví

Ze starobylých proroctví

Audiokniha Ze starobylých proroctví obsahuje příběhy ze Starých pověstí českých od našeho klasika Aloise Jiráska s mistry slova Norbertem Lichým a Zdeňkem Maryškou, kteří vás provedou za doprovodu bohaté zvukové skladby starými proroctvími o naší zemi. OBSAH: 1. Sybil…

Obrázek podcastu Anna Svídnická – Krásná Anna – nečekaná láska Karla IV.

Anna Svídnická – Krásná Anna – nečekaná láska Karla IV.

Anna Svídnická zdědila po matce nevšední krásu a po otci zase důležitá území. Není proto divu, že ruku nejkrásnější ženy Evropy chce pro svého syna Václava získat i český král Karel IV. Po Václavově náhlé smrti se o Annu rozhodne ucházet sám, a to pouze z jediného důvod…

Obrázek podcastu Císařova hvězda – Rudolf II

Císařova hvězda – Rudolf II

Rudolf II., římský císař, český a uherský král, proslul jako obzvlášť zajímavý panovník, který zbožňoval ženy, astrologii, magi a čekal na svou šťastnou hvězdu. Fulget caesaris astrum. Poté co přesídlil na milovaný Pražský hrad, postupně se uchyloval do ústraní a věnova…

Obrázek podcastu Historka šumaře Willieho

Historka šumaře Willieho

Neuvěřitelný příběh starého dudáka Steenieho, který věrně sloužil v družině sira Roberta Redgauntleta. Když však rozmařilému a bezbožnému rytíři začaly docházet peníze, domáhal se tvrdě zaplacení dluhu za pronajatý dvorec, kde dudák žil se svou rodinou. Steenie peníze s…