Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Srab

Audiokniha Srab

Délka:

10 hod 24 min

Čte:

Vojtěch Hamerský

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasah

Obrázek podcastu O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

Našel jsem ve sklepě krabici po tatovi a na ní bylo jeho rukou napsáno Staré nepotřebné hadry. A uvnitř opravdu nebylo nic jiného, i když jsem tam čekal skrytý poklad. A to mě přivedlo na myšlenku napsat pohádky O nepotřebných věcech a lidech a tak se bude jmenovat i kn

Obrázek podcastu Diabol v zrkadle

Diabol v zrkadle

Nad Viedňou, niekdajším sídlom cisára, sa sťahujú mračná. Špióni biskupa Khlesla zavetrili stopu protestantského sprisahania, ktorého cieľom je likvidácia najvyšších katolíckych hodnostárov. Obeťou prvého útoku sa stane sám arcivojvoda Matej Habsburský. Kým lekári bojuj

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v lahůdkářství

Krotitel rizik podnikání zasahuje v lahůdkářství

Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahuje“ představuje příběhy ze života podnikatelů, které se skutečně staly. Krotitel navštěvuje firmy podnikající v různých oborech a potýkající se s problémy a krizí. Poslech jednotlivých příběhů vás nejen pobaví, ale velmi

Obrázek podcastu Nejhorší mazlíčci na světě

Nejhorší mazlíčci na světě

Zapomeňte na roztomilé čumáčky a sametovou hebkost kožíšků. text pro distribuce: U příběhů o nejšílenějších zvířecích stvořeních světa se budete válet smíchy. Už nikdy se na domácí mazlíčky nebudete dívat jako doteď! Většina domácích mazlíčků je roztomilá a přítulná.

Obrázek podcastu Šimek & Sobota Komplet 1977-1983 - Klasika a objevy

Šimek & Sobota Komplet 1977-1983 - Klasika a objevy

Hovoří a zpívají Miloslav Šimek, Luděk Sobota, Petr Nárožný, Jana Svobodová, Luboš Svoboda, Uršula Kluková, Valerie Čižmárová, Viktor Sodoma, Pavel Bobek, Zuzana Burianová, Miluše Voborníková, Miroslav Paleček, Michael Janík, Hana Zagorová, Petra Černocká, Jitka Molavco

Obrázek podcastu Trhani

Trhani

Česká literární klasika v přednesu herce Luďka Munzara.

Obrázek podcastu Hamnet

Hamnet

Přišli o syna, jeho jméno však učinili nesmrtelným… Když strádající domácí učitel William Shakespeare potká energickou a svobodomyslnou Agnes, vznikne mezi nimi silné a osudové pouto. Jejich láska přivede na svět tři děti – starší Susannu a mladší dvojčata Hamneta a Jud

Obrázek podcastu Vzpoura mozků - Galaxia

Vzpoura mozků - Galaxia

Pokračování oblíbeného rozhlasového seriálu Vzpoura mozků, o kterém jeho autor Václav Šorel mj.píše:Příběh, který jsem později nazval Vzpoura mozků, jsem nosil v hlavě někdy od začátku sedmdesátých let minulého století. V té době jsem byl ovlivněn Stanislawem Lemem a je

Obrázek podcastu Němeček, Štíplová: Čtyřlístek v pohádce

Němeček, Štíplová: Čtyřlístek v pohádce

Kocour Myšpulín, prasátko Bobík, pejsek Fifinka a zajíček Pinďa jsou čtyři kreslení přátelé, jejichž dobrodružné a legrační kreslené komiksové příběhy baví od roku 1969 děti i jejich rodiče. Zadesetiletí své existence v časopisech, knihách, na poštovních známkách, mincí

Obrázek podcastu Už teď mi chybíš

Už teď mi chybíš

Kdo vám kdy v životě nejvíc chyběl? Třináct renomovaných autorek a autorů napsalo povídky o tom, jak bolestně nám může scházet ten, koho jsme velmi milovali, ale pak ho vlivem osudových okolností ztratili – ať to byl manžel, milenec, učitel či rodič – a s jakou intenzit

Obrázek podcastu Úsměv psa

Úsměv psa

Původní rozhlasová hra Úsměv psa zachycuje dramatické setkání lékaře a uprchlého recidivisty. Po smrti manželky a milovaného psa prodává čerstvý důchodce Horáček byt v Praze a stěhuje se na penzi na Šumavu. Čerstvý penzista už od svého života nic nečeká, nejméně ze všeh

Obrázek podcastu Letuška z economy

Letuška z economy

Audiokniha je shrnutím roku jedné letušky v Dubaji. Objeví se v ní pár trapných a nemístných vtipů a poznámek, trocha rasismu a sexuálních narážek, špetka pomluv a stereotypů. Na druhou stranu se nejedná o nic šokujícího ani revolučního. Bukowski nejsem, ani Hemingway.

Obrázek podcastu Černý jezdec, bílý kůň

Černý jezdec, bílý kůň

Příběh, na jehož počátku stojí podivný vztah otce k synovi, je vyprávěním o hledání sebe sama i vztahu i k lidem, kteří by nám měli být nejblíž.Účinkují: Josef Somr, Antonín Hardt, Tomáš Juřička, Věra Hučínová, Pavel Rímský, Ivan Gübel, Věra Kubánková, Karel Pospíšil, S

Obrázek podcastu Vzhlédnout k nebi

Vzhlédnout k nebi

Dvacetiletá Paisley chce jedinou věc – osvobodit se z vlivu svých rodičů, kteří ji po smrti její sestry úzkostlivě střeží. Ano, má sice stejnou srdeční vadu jako ona, ale taky má dlouhý seznam vysněných přání. Jagger, bezstarostný a pohledný student nejprestižnější lete

Obrázek podcastu Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou - Mistři slova

Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou - Mistři slova

Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou je psychologická novela, která je inspirována skutečnými událostmi. Arnošt Lustig tuto knihu napsal během 12 dní. Děj se odehrává v roce 1943.Němci zajali na Sicílii skupinu dvaceti židovských obchodníků pod vedením pana Cohena pod zám

Obrázek podcastu Život víry 2024/07–08

Život víry 2024/07–08

Život víry 2024/07–08 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Domácí násilí - Dokud nás násilí nerozdělí? – Znamená slib „v dobré

Obrázek podcastu Jak být úspěšný realitní makléř a přitom se z toho nezbláznit

Jak být úspěšný realitní makléř a přitom se z toho nezbláznit

Tato knížka je návod od člověka, který se již téměř 20 let pohybuje v realitním obchodě v pozici realitního makléře, majitele RK investora a developera. Přináší cenné rady a návody, jak docílit toho, abyste byli úspěšnými realitními makléři a případnými investory do nem

Obrázek podcastu Jak si po anglicku učesat trávník

Jak si po anglicku učesat trávník

ANGLICKÉ PŘÍHODY Svět se mění, ale Kingston zůstává. Na loukách se pasou zvědavé ovečky místního farmáře, zámecká paní stále vymýšlí nové projekty, jak vybřednout z dluhů, sousedka Muriel překypuje převratnými novinkami z vesnice a rázovití staromládenečtí bratři Rusty

Obrázek podcastu Spasitel

Spasitel

6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka. O 12 let později… v Oslu panuje nejen adventní atmosféra, ale také největší mráz za posledních čtyřiadvacet let. Armáda spásy pořádá na nám

Obrázek podcastu Pentagram

Pentagram

V Oslu řádí sériový vrah a kromě obětí za sebou nechává symboly pěticípé hvězdy – pentagramu. / 5. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V Oslu začíná období prázdnin a dovolených a město zasáhla vlna letních veder. V jednom bytě nedaleko hřbitova Našeho Spasitele

Obrázek podcastu Měl jsem psa a kočku

Měl jsem psa a kočku

Mistrný projev Václava Vosky humorného popisu Čapkových trampot s přáteli člověka. Osobně prožité chvíle od pořízení si pejska, průběhu, kdy se z miláčka rodiny stane rozmazlený jedinec projevující bezohledně svou autoritu, a co si potom počít. Čtení, které by neměl brá

Obrázek podcastu Na volné noze

Na volné noze

„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred

Obrázek podcastu Exorcista – Souboj s ďáblem

Exorcista – Souboj s ďáblem

Mysteriózní thriller vás díky fascinujícím hlasům Jiřího Klema a Jitky Moučkové doslova pohltí. A nepustí. Strhující příběh plný napětí, mystiky a děsu je považovaný za nejdramatičtější horor všech dob od vydání „Draculy“ Brama Stokera. Stejného úspěchu jako román mezi

Obrázek podcastu Velcí Češi 1918

Velcí Češi 1918

Jak dobře znáte osobnosti první republiky? Co objevil v poušti šejk z Hané? S kým byl na nože Edvard Beneš? Jak platila dluhy Ema Destinnová? Kdo byl prvním překladatelem příběhů Karla Maye? Odpovědi jsou stejně překvapivé jako zjištění o zásluhách antropologa Hrdličky