Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Spotify

Audiokniha Spotify

Délka:

9 hod 5 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Prázdné křeslo

Prázdné křeslo

Lincoln Rhyme jede i se svou spolupracovnicí Amélií Sachsovou do Severní Karolíny, aby se podrobil riskantní operaci, která by mu mohla navrátit hybnost. Zde jej poprosí o pomoc šerif nedalekého městečka, v němž byl zavražděn chlapec a uneseny dvě dívky. Nejzdatnějším s

Obrázek podcastu Polnočná knižnica

Polnočná knižnica

Nora má tridsaťpäť a život plný premárnených príležitostí. Cíti, že všetkých sklamala. Otca, pretože sa nestala úspešnou plavkyňou; brata Joea, keď sa rozhodla opustiť čoraz populárnejšiu hudobnú skupinu a tiež snúbenca, s ktorým sa rozišla dva dni pred sobášom. V depre

Obrázek podcastu Kapka hněvu

Kapka hněvu

Laskavost? Spíš lístek do pekla. Když vám někdo řekne, že by po vás chtěl laskavost, buďte ve střehu. Laskavosti dneska ve světě moc není, je to nedostatkový zboží a je pitomost s ní plýtvat. A když s tím navíc přijde váš kamarád policajt, můžete si bejt jistý, že se l

Obrázek podcastu Velice lehká smrt

Velice lehká smrt

Krátká a stručná audiokniha o smrti. Jak pochopit a přijmout stáří. Novela z roku 1964, která vyšla česky jedinkrát v roce 1967, v mnohém překročila svou dobu. Autorka v ní líčí posledních několik týdnů života své matky. Téměř reportážní až naturalistické líčení fyzické

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Nobody – muž z Neznáma

Nobody – muž z Neznáma

Geniálnější než Poirot, nápaditější než Houdini. Klasický dobrodružný román z cyklu Nobody o záhadném Angličanovi, pro kterého nic není nemožné. Člověk s pronikavým úsudkem, eskamotér a detektiv vyřeší jakoukoliv záhadu. Po celou plavbu ze Southamptonu do New Yorku se n

Obrázek podcastu Řád není všechno

Řád není všechno

Další dávka pravidel proti chaosu. Dlouho očekávané pokračování knihy 12 pravidel pro život, které se po celém světě prodalo více než 5 milionů výtisků. Oceňovaný komentátor a psycholog nás vyzývá k hledání rovnováhy mezi dvěma zásadními principy – řádem a chaosem – a

Obrázek podcastu Alias Grace

Alias Grace

OZNAČENÍ VRAŽEDKYNĚ JE CEJCH. ZATOČILO S NÍ PRÁVO NEPRÁVEM? Ve staré Kanadě se píše rok 1859 a původem irská služtička Grace Marksová sedí už šestnáctým rokem ve vězení za vraždu svého pána a jeho rozverné hospodyňky. Soud dospěl k přesvědčení, že Grace je oba ještě v d

Obrázek podcastu Odkaz zpovědníka z Loudunu

Odkaz zpovědníka z Loudunu

Souboj dvou mágů o syna. Pole, ze kterého sklízí úrodu jen vyvrženci. Přestup dospívajícího čaroděje na novou školu. A nebo vás zajímá, co se stane, když se mladé čarodějky ocitnou ve středověkém klášteře? Povídková sbírka je tématicky laděná směrem do klasické, humorn

Obrázek podcastu Tatínek píše paměti

Tatínek píše paměti

Buďte teď pěkně potichu, protože tatínek vám dnes začne vyprávět své paměti. Věříme, že mnozí z vás při poslechu zamyšleně vykřiknou: To byl ale mumin! Nebo: Toto je opravdový život! Než potkal maminku, než měl rodinu, žil tatínek život plný dobrodružství. Svůj příběh v

Obrázek podcastu Bohatý otec, chudobný otec

Bohatý otec, chudobný otec

Ľudia sa naučia, ako pracovať za peniaze, ale nenaučia sa, ako docieliť to, aby peniaze pracovali pre nich. Robert Kiyosaki vyvracia mýtus, že vysoké príjmy z vás spravia boháča, spochybňuje predstavu o dome ako o majetkovej hodnote, ukazuje rodičom, prečo sa nemôžu spo

Obrázek podcastu Plakala panna, plakala

Plakala panna, plakala

Na podzim roku 1969 se rozhodl Jiří Šlitr vytvořit pro Československou televizi zajímavý neformální pořad s anonymními mladými lidmi. Šlitr seděl u klavíru, hlouček mládeže jej obklopoval a společně velmi otevřeně a neškrobeně rozprávěli a zpívali písničky z Reduty, Sem

Obrázek podcastu Chladnokrevně

Chladnokrevně

Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení… Ale na to, co doopravdy najdou uvnitř, když se jim zrezivělý kufr podaří na několikátý pokus otevří

Obrázek podcastu Vzpoura na lodi Bounty

Vzpoura na lodi Bounty

Jediná odpověď na příkoří je vzpoura. Strhující román popisující skutečnou událost – vzpourou námořníků proti kapitánu Williamu Blighovi na britské lodi Bounty z roku 1789. „Čas šumí jako oceán a z jeho hlubin zaznívá píseň touhy po volnosti až k nám.“ Dobrodružný romá

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Existuje opravdu záhadný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával? Teď je mu šestnáct a po rodinné tragédii se vydává na cestu, která mu umožní pochopit, kým vlastně je. Nezodpovězené otázky jej zavedou na vzdálený ostrov u pobřeží

Obrázek podcastu Zaslepení

Zaslepení

"Wistingova dcera Line čeká dítě, a proto se rozhodne přestěhovat zpátky do rodného města Stavern, kde potkává svou bývalou spolužačku Sofii. Sofie je svobodnou matkou, která právě zdědila dům po svém dědečkovi – o němž se proslýchalo, že byl kápem místního podsvětí. Př

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Věk mloků

Věk mloků

Záhuba lidstva se neodvratně blíží! Sci-fi ze série Agent JFK. Hlavní postava Nikita Bernstein se nakazí nemocí přivlečenou z paralelního světa. Při pátrání po jejím zdroji jí pomáhá agent JFK. Agent John Francis Kovář, hledaný muži z mocné Agentury, pomáhá své kolegyni

Obrázek podcastu Něfo

Něfo

Myrta má všechno, na co si vzpomene. Jenže mít všechno jí pořád ještě není dost. Její rodiče, manželé Marcel a Miriam Mírní jsou velmi milí, zdvořilí, až stydliví. Oba pracují v knihovně a milují knihy. Jejich dcera Myrta je ovšem jejich pravým OPAKEM. Myrtini trpěliví

Obrázek podcastu Pohádky bratří Grimmů s písničkami bratří Ebenů

Pohádky bratří Grimmů s písničkami bratří Ebenů

Pohádky bratří Grimmů patří k nejznámějším a celosvětově nejoblíbenějším příběhům pro děti. Podnítily řadu sběratelů, u nás z nich čerpali K. J. Erben i Božena Němcová. Spojují se zázračnou fantazií nadpřirozené děje s obyčejným pozemským životem. Jsou svědectvím dávnýc

Obrázek podcastu Bludiště

Bludiště

„Je to povídka o setkání s mimozemšťany. Věnoval jsem tomuto tématu nejeden příběh a také rozepsal několik scénářů, jak by takový kontakt mohl vypadat. Jsem v této věci krajně pesimistický. Při kontaktu by měl vždy jeden partner navrch a to by nemohlo dopadnout jinak ne

Obrázek podcastu Popol všetkých zarovná

Popol všetkých zarovná

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, ale to, čo stvárajú sa môže niekomu zdať akési povedomé... A možno nie. Neobyčajný detektívny román od najpredávanejšieho slovenského spisovateľa! Na

Obrázek podcastu Věc na prahu

Věc na prahu

Nemohu sice popřít, že jsem prohnal svému nejlepšímu příteli hlavou šest kulek, ale přesto doufám, že touto výpovědí dokážu, že nejsem vrah... Mrazivý příběh šílenství, věrného přátelství a věcí sahajících za horizont lidského vědomí. Druhá audiokniha věnovaná velikánov

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Vrcholné dílo z dob největšího flámu v dějinách USA, který Francis Scott Fitzgerald označil za „jazzový věk“ a sám do něj vydatně přispěl mnoha soukromými improvizacemi a pocity „ztracené generace“, přináší milostný příběh z lepší společnosti. Selfmademan Jay Gatz řečen

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 2 - Zlatovláska & O kocourovi, kohútovi a kose

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 2 - Zlatovláska & O kocourovi, kohútovi a kose

Zlatovláska, O kocúrovi, kohútovi a kose - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.