Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Špinavá práce

Audiokniha Špinavá práce

Délka:

14 hod 26 min

Čte:

Petr Pochop

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Vdovou proti své vůli

Vdovou proti své vůli

OSUDOVÁ CHYBA POSTAVÍ MLADOU ŠLECHTIČNU PŘED NEČEKANÉ VÝZVY Nic netušící Elinor Rochdaleové, nemajetné šlechtičně, se změní život přesně v té chvíli, kdy nedopatřením nastoupí do špatného kočáru. Nestane proto před prahem svého budoucího zaměstnavatele, ale ocitne se na

Obrázek podcastu Obraz Doriana Graye

Obraz Doriana Graye

Rozhlasová dramatizace slavného románu Oscara Wilda z roku 1980 o stále mladičkém Dorianovi, který nadchl Basila Hallwarda svým půvabem a nevinností, a tak jeho tvář zvěčnil na plátnu. Basilův přítel poté Doriánovi ukázal všechny krásné možnosti života včetně drogových

Obrázek podcastu Pekař Jan Marhoul

Pekař Jan Marhoul

Pekař Jan Marhoul je románovou prvotinou Vladislava Vančury. Dílo vyniká nevšedním patosem a lyrismem, jedinečným metaforickým stylem a je velmi výrazným příkladem meziválečné avantgardní tvorby. Vančura v něm zobrazil hrdinu donquijotského typu, jehož zhoubná dobrota a

Obrázek podcastu Amber 1 - Devět princů Amberu

Amber 1 - Devět princů Amberu

AMBER je opravdu jediný opravdu skutečný svět. Všechny ostatní jsou jen stíny. Nekonečný je svět Amberu vrhajícího stíny, jejichž velkolepé odlesky vytvářejí všechny ostatní světy, včetně toho, v kterém žijeme. Nekonečný jako velkolepá tajemství, před kterými se nám, sm

Obrázek podcastu Plody vzdělanosti

Plody vzdělanosti

Komedie o tom, co se stane, když se smíchá ruská duše, spiritismus a potřeba přikoupit pozemky. Inscenace z roku 1962, ve které uslyšíte legendární herce Otomara Korbeláře, Nelly Gaierovou, Eduarda Kohouta, Jiřinu Šejbalovou, Stanislava Neumanna a další.Komedii Plody vz

Obrázek podcastu Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.

Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.

Já jsem typ, co utíká. Teď už je ale na čase, abych se probudil… V sedmdesátých letech 20. století se na severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kåsund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich živo

Obrázek podcastu Rok na vsi

Rok na vsi

Fiktivní moravská ves Habrůvka koncem 19. století je jevištěm, na němž se odehrávají každodenní radosti a strasti místních obyvatel. Staré lidové obyčeje, církevní svátky, život v harmonii s přírodou i Bohem, ale také sousedské spory, závist, láska, cizoložství, nemanže

Obrázek podcastu Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Po loňském úspěšném titulu přichází pokračování dramatizací povídek Sira A.C.Doyla z archivu brněnského rozhlasu. Povídka Tři Garridebové přináší zamotaný příběh podivného dědictví, k jehož naplnění je třeba hned tří mužů podivného příjmení. V povídce Umírající detekti

Obrázek podcastu Tři

Tři

„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“ 1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. O

Obrázek podcastu O myších a lidech

O myších a lidech

Poetická novela o síle přátelství, dnes již klasické dílo světové literatury, vychází v mistrném podání Vladislava Beneše. George a Lennie spolu putují za prací od jednoho kalifornského ranče k druhému. Ačkoli se píší 30. léta 20. století a chudý zemědělský dělník by si

Obrázek podcastu Ať žije Spejbl!

Ať žije Spejbl!

Panu Spejblovi je letos 100 let - a tak to řádně slaví Kompilace nejzajímavějších archivních nahrávek, doplněný úplnými novinkami a jedním vzácným objevem. Všichni tři historičtí interpreti slavného "taťuldy", tedy Josef Skupa, Miloš Kirschner a Martin Klásek, jsou tu

Obrázek podcastu Kde kvete tráva

Kde kvete tráva

V noci na 27. května 1980 proběhl v jihokorejském Kwangdžu nejhorší masakr civilistů nařízený vlastní vládou, jaký moderní dějiny země pamatují. Pod záminkou potírání komunistické diverze schválili čelní představitelé státu vojenský zásah k potlačen í lidových nepokojů,

Obrázek podcastu Infico

Infico

Předcházely tomu hodiny a hodiny testování, ověřovacích simulací a modelových scénářů. Jenže když pak došlo k tomu, že akce musela být najednou neplánovaně spuštěna, muselo se improvizovat. A každá improvizace generuje chyby. Ta, která se stala mně, ovšem byla megachybo

Obrázek podcastu Betonová zahrada

Betonová zahrada

Čtyři nedospělí sourozenci se po smrti rodičů rozhodnou žít sami a po svém v rodinném domě uprostřed takřka opuštěné příměstské zástavby. Čas peskování a výchovných opatření vystřídala volnost, místo svazujících povinností je teď důležitější hra – hra na dospělé. Proslu

Obrázek podcastu Dobrý proti severáku

Dobrý proti severáku

{'cs': 'Milostný román v e-mailech podle knižního bestselleru.\nEmmi/ Jana Štvrtecká-Kaločová\nLeo/ Martin Sláma\nBernard/ Vladimír Hauser\nRežie: Lukáš Kopecký\nNECHRÁNĚNÉ SPOJENÍ Známe to skoro všichni. Když se v naší mailové schránce objeví neznámé jméno, obvykle jen

Obrázek podcastu Čarodějnice Bordelína

Čarodějnice Bordelína

"Do klidného tichého lesa Bambručáku se jednoho dne nastěhuje lesní čarodějnice Bordelína. A nic z toho, co vidí, jí není po chuti. Však také není čarodějnicí nadarmo – přečaruje celé okolí k obrazu svému... všude rozhází různobarevní papírky, pytlíky a lahve. Špiní vod

Obrázek podcastu Pohádka pošťácká (1956)

Pohádka pošťácká (1956)

Karel Čapek napsal pohádku o poště, kde se v noci hemží poštovní skřítci a pilně pracují. A také o panu pošťákovi Kolbabovi, kterému skřítci svěří dopis bez adresy. Ovšem skřítci vědí, že je napsán z velké lásky... Režie Jiří Horčička (1956).

Obrázek podcastu Adventní kletba

Adventní kletba

Snaha rozřešit záhadu starší než jedno století přivede Oldřicha z Chlumua jeho pomocníky do řídce obydlených lesů kolem Berounky. Zdánlivě obyčejná návštěva hradu Krašova se změní v noční můru. Královský prokurátor Oldřich z Chlumu slíbil pomoci příbuzné, která se mu sv

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Neruda: Povídky malostranské

Neruda: Povídky malostranské

Jan Neruda (*9. července 1834 - †22. srpna 1891) Malostranské povídky Jana Nerudy - sbírka povídek, které původně vycházely samostatně v časopisech jako Květy, Podřipan, Lumír či Národní listy - knižně vyšly poprvé společně v roce 1877. Dodnes jsou považovány za jedno z

Obrázek podcastu Marmeláda a její sardinky

Marmeláda a její sardinky

Že chcete zažít neobyčejné a dobrodružné prázdniny? Poslechněte si, jak je stráví holčička přezdívaná Marmeláda! Nejdřív se s tatínkem vydá na výlov přemnožených sardinek do Tyrkysového moře, odkud si přiveze několik plechovek s vlastními etiketami. Po návratu její teta

Obrázek podcastu Tichý pláč

Tichý pláč

Pokud chce Josie Quinnová zachránit další životy, musí rozluštit, kdo skrývá temné tajemství. Zvládne Josie rozehnat mlhu lží včas? Odpověď přináší další audiokniha bestsellerové autorky Lisy Reganové v přesvědčivém podání Jitky Ježkové.

Obrázek podcastu Zrození vrány

Zrození vrány

Co stojí za podivným chováním dětí v nápravném zařízení? Proč středověké město sevřel strach před blížícím se svátkem? Komu patří oči slídící ve tmě jeskyně a jaké tajemství ukrývá psychiatrická léčebna? Čtyři příběhy, které spolu zdánlivě nesouvisejí, a přesto se v nic

Obrázek podcastu Neumann,S.K.: Kniha lesů, vod a strání

Neumann,S.K.: Kniha lesů, vod a strání

Původní audio kazetu 8 28 0156 "S.K.Neumann Kniha lesů, vod a strání" vydal Supraphon v roce 1973 - nyní tento titul v interpretaci Otakara Brouska vychází poprvé digitálně. Básnická sbírka KNIHA LESŮ, VOD A STRÁNÍ vznikla v tichých a klidných moravských lesích, kam se