Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Španělština pro středně pokročilé B2

Audiokniha Španělština pro středně pokročilé B2

Délka:

14 hod 1 min

Čte:

audioacademyeu

Vydavatel:

audioacademyeu

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Těžké melodično

Těžké melodično

Tenhle chlapík s kytarou hraje jako o život… totiž o svůj život. Kolikrát jste už o nějakém koncertu prohlásili, že to byl vskutku magický zážitek? Není proto divu, že na Zeměploše, kde magie opravdu existuje, může síla hudba přemoci dokonce i smrt. Tedy trochu jí pomoh

Obrázek podcastu Adept

Adept

Audiokniha Adept, kterou napsal Adam Przechrzta, je první díl série Materia Prima. Detektivní fantasy s rychlým spádem a s pořádnou dávkou akce! Začátek dvacátého století, Varšava. Uprostřed města se objevila enkláva a její rozrůstání může zastavit jen zeď protkaná stří

Obrázek podcastu Jiřímu Voskovcovi k narozeninám

Jiřímu Voskovcovi k narozeninám

K výročí narození Jiřího Voskovce (19. června 1905) vychází soubor zvukových dopisů, posílaných životnímu příteli Janu Werichovi do Prahy v šedesátých a sedmdesátých letech. Na tzv. dopimluvech, jakje V+W nazývali, jsou písně, vyprávění o snech, nejrůznější nápady, nevš

Obrázek podcastu Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí

Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí

Viete ako urobiť dobrý dojem, efektívne komunikovať a získať si priazeň ľudí? Nadčasový bestseller Dalea Carnegieho je nabitý spoľahlivými radami a na vrchol úspechu vyniesol už tisíce ľudí. Uplatnením jeho princípov dosiahnete aj vy svoj maximálny potenciál v osobnom

Obrázek podcastu Ekonomie dobra a zla

Ekonomie dobra a zla

Bestseller Tomáše Sedláčka, který se stal v Něměcku Ekonomickou knihou roku - získal 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu 2012 (Wirtschaftsbuchpreis). Čte Tomáš Sedláček, Lukáš Hejlík a Alan Novotný. Ekonomie dobra a zla ukazuje, jak barvitě uměli o

Obrázek podcastu Caligo

Caligo

Zem sa stáva neobývateľnou. Ignorantské správanie ľudí ju priviedlo na pokraj existencie a zdá sa, že cesta späť je nemožná. Veľká skupina ľudí sa chystá Zem opustiť a začať nový život na planéte SOLU. Posledná generácia dospievajúcich, ktorí sa narodili už ako Vigilovi

Obrázek podcastu Nejkrutější měsíc

Nejkrutější měsíc

Vrchní inspektor Armand Gamache dokáže ocenit nejen dobré jídlo a pití, ale především ryzost lidské povahy. Za dlouhá léta, co slouží u quebecké Sûreté, pochopil, že v zárodku každé vraždy se skrývá lidské neštěstí a že k nemyslitelnému činu mohou vést i drobné křivdy,

Obrázek podcastu Životopisy císařů

Životopisy císařů

Životopisy římských císařů od Caesara po Domitiana zachycují osobní život a povahové rysy jednotlivých panovníků. Suetonius se narodil v r. 70 n. l. a působil jako římský císařský archivář. Jeho nejznámějším dílem jsou tyto životopisy.Životopisy mají podobnou strukturu,

Obrázek podcastu Největší záhady zločinu

Největší záhady zločinu

Tucet neobjasněných případů naší kriminalistiky a nové informace vedoucí k vyřešení. Badatel a reportér Jaroslav V. Mareš se pustil do troufalého počinu a pokusil se rozkrýt proslulé případy, které otřásly naší společností. Kniha tematicky volně navazuje na bestseller N

Obrázek podcastu Středa nám chutná

Středa nám chutná

Super pořádek není zárukou štěstí. Pohádkový příběh o holčičce, které rostou na hlavě jablka. Odehrává se v dětském domově Slunečnice, plném pohody, kterou vytváří ředitelka Pralinka. Po jejím onemocnění však nastupuje ředitel, který nemá pro volnost a svobodu pochopen

Obrázek podcastu Gump

Gump

Příběh vyprávěný očima toulavého psa Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí, o lásce, která má sílu až za duhový most, o psí obětavosti, která bez váhání dá za život člověka svůj vlastní. Se psem mě baví svět je organizace, která vnímá zvířata, jako nejbližší přáte

Obrázek podcastu Vozíčkov

Vozíčkov

Audiokniha Vozíčkov vychází z tištěné knihy, která je nesmírně hravá a jejíž obsah bylo těžké převést z papíru jen do zvukové podoby. Ale povedlo se, a vy si vy můžete poslechnout příběh železného muže nejen z Havaje, Zbyňka Švehly, v bravurním podání herce Jana Hájka.

Obrázek podcastu Obrazy ze Šumavy

Obrazy ze Šumavy

„Jsem synem svých domovských lesů, miluji jejich drsnou přírodu … a to celou silou své duše.“ Karel Klostermann. „Obíral-li jsem se ve svých pracích převážně Šumavou, stalo se tak proto, že ji znám snad lépe než kdo jiný; přírodu, kraj, lid, z něhož jsem vyšel a s nímž

Obrázek podcastu Kulíšek a Bobísek na cestě po Česku

Kulíšek a Bobísek na cestě po Česku

Kouzelný skřítek Kulíšek se svým mladším bráškou skřítkem Bobískem poznávají svět, lépe řečeno celou Českou republiku a to všechno za zad jejich kamarádky vlaštovky Vendulky. V každém kraji se setkají s různými bytostmi, jež jsou pro danou oblast typickými. Vodníci, čer

Obrázek podcastu Vampýrská akademie

Vampýrská akademie

Vstupte do tajemného a ponurého světa upírské školy. Kniha z young adult série Vampýrská akademie. Morojská upírka, princezna Lissa, je překážkou plánu Strigojů na ovládnutí světa vampýrů. Na akademii je v obrovském nebezpečí, ale stojí při ní její nejlepší přítelkyně

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Zvrácení

Zvrácení

Rika byla vždycky poslušná a hodná holka. Ve skrytu duše se však nejednou toužila utrhnout ze řetězu. A vždycky ji to táhlo k bratrovi jejího přítele, Michaelovi, ze kterého jí běhá mráz po zádech. Potom ale jedna osudová noc změní život všem zúčastněným a Rika by měla

Obrázek podcastu Výnimočný stav

Výnimočný stav

„Všade, kde sa dá žiť, sa dá žiť dobre.“ Marcus Aurelius. Audiokniha hľadá odpovede ako naplniť tento citát. Martin M. Šimečka ďalej hovorí: "Za celý svoj už relatívne dlhý život som sa nestretol s takou mohutnou vlnou zla, ktoré sa dnes valí z úst takého obrovského mno

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Budoucnost lidstva: Náš úděl mezi hvězdami

Budoucnost lidstva: Náš úděl mezi hvězdami

„Život je příliš křehký, než aby byl uložen na jediné planetě. Musíme vypracovat záložní plán.“ Michio Kaku je vědec s verneovskou představivostí, jíž nečiní potíže rozletět se kosmickými sférami rychlostí světla. Věhlasný mistr myšlenkových experimentů navýsost přístup

Obrázek podcastu Kód života

Kód života

Je naše osobnost utvářena více prostředím, či za vše můžou vrozené dispozice? Otázka, kterou se lidstvo zabývá po staletí, se zdá být s rozvojem genetiky blíže svému rozluštění: pochopitelný vliv mají oba faktory, ale geny v tomto souboji dominují. Jsme, kým jsme ne dík

Obrázek podcastu Chaloupka na muřích nožkách

Chaloupka na muřích nožkách

Babo Jago, stůj, nijak nečaruj! Chaloupko, otoč mě k životu čelem! Zatímco v Mrazíkovi se uměla otočit jen k Ivanovi a zase k lesu vchodem, tahle strašidelná chaloupka obávané baby Jagy má daleko širší repertoár. Pokud trochu pohne muřími nožkami a zčerstva popoběhne, z

Obrázek podcastu Uzly a kříže

Uzly a kříže

V Edinburghu řádí škrtič a jemu chodí poštou zauzlované provázky. Že by křížovka? Cítí se jako vyhořelá svíčka, ale málokomu se s tím svěřil. Nejdřív zkrachoval v přijímači do elitních jednotek SAS, pak odumřelo jeho soužití s intelektuální manželkou a ani mezi členy ed

Obrázek podcastu Povídání o pejskovi a kočičce

Povídání o pejskovi a kočičce

Pejsek a kočička spolu žijí v domečku a vedou svoji malou domácnost a chtějí všechno dělat jako velcí lidé, umývají špinavou podlahu, pečou dort, chodí v neděli na procházku, píšou dopis dětem nebo hrají divadlo. Ale protože pejsek a kočička lidmi nejsou, nedopadne všec

Obrázek podcastu Legendy a příběhy Mayů

Legendy a příběhy Mayů

Mayští stařešinové a otcové vyprávějí dětem legendy a příběhy, aby se jejich potomci mohli seznámit s ovzduším slávy civilizace dávných Mayů. Tématy jsou staré zvyky, legendy o dávných panovnících a jejich činech, kouzelných bytostech, ve které Mayové věřili, o zaniklýc