Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Snídaně v osm, oběd ve dvanáct

Audiokniha Snídaně v osm, oběd ve dvanáct

Délka:

1 hod

Čte:

Milan Neděla

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Zimování

Zimování

Nelze si vybrat, kdy budeme zimovat, ale je jen na nás, jak k přerodu přistoupíme… I ona si jako kdekdo namlouvala, že má věci pod palcem, jenže osud si nevybírá. Stačilo akutní ohrožení manželova života, její vážná choroba, synova fobie ze školy – a rázem se propadla n

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství

Žabákova dobrodružství

Slavná anglická kniha pro děti i dospělé o Panu Krtkovi, Vodní Kryse, Panu Jezevcovi a domýšlivém Žabákovi, kterému přátelé pomohou z velkých nesnází. S příchodem jara se Krtek chce věnovat jarnímu úklidu, ale už po chvíli ho smýčení nebaví a vyrazí do světa za dobrodru

Obrázek podcastu Buď jako řeka

Buď jako řeka

Některé řeky plynou poklidně a tiše, některé divoce, všechny ale míří vpřed. Poetický román o nezlomnosti lidského ducha. Sedmnáctiletá Victorie Nashová, jediná žena v rodině plné problematických mužů, vede domácnost na rodinném statku s broskvoňovým sadem v malém farmá

Obrázek podcastu Globální samoobsluha - Jeff Bezos a věk Amazonu

Globální samoobsluha - Jeff Bezos a věk Amazonu

Vstupte do světa vizionáře internetového prodeje. Nejlepší ekonomický titul roku 2013 dle britského deníku Financial Times. Vyprávění oceňovaného amerického novináře nabízí unikátní vhled do jedné z nejvýznamnějších firem naší doby, jež navždy změnila způsob, jak nakupu

Obrázek podcastu Šesté dítě

Šesté dítě

„Otče, odpusť mi.“ Tato tři slova vyvolávají v detektivu Samu Porterovi dávno vytěsněné nepříjemné vzpomínky. Pro Ansona Bishopa naopak představují jediné pojítko mezi jeho dětstvím a současností. A také podnět k tomu, aby konečně vyjevil pravdu, která zůstala dlouhou ř

Obrázek podcastu Zdravotnická angličtina

Zdravotnická angličtina

Zdravotnická angličtina je poslechový kurz, který se skládá z 500 specializovaných slovíček a kontextových vět (1000 poslechových jednotek celkem) rozdělených do lekcí: aktivity, lidské tělo, nemocnice, vlastnosti, nemoci, léky profese a nástroje. Je určen nejen lékařům

Obrázek podcastu Vzplanutí

Vzplanutí

Nadpřirozený jev, zvláštní shoda okolností, nebo rafinovaná snaha zničit důkazy? To je případ, nad kterým kroutí hlavou i vyšetřovatel požárů. Najít odpovědi rozhodně nebude snadné. Poručík Tomáš Volf na novém působišti v Praze mezi nové kolegy zrovna nezapadl a na slož

Obrázek podcastu Husité

Husité

"Bitvou na Vítkově, kde husité porazili křižáky, to jenom začíná. Útok rozzuřené bachyně je úplná legrace v porovnání s tím, co všechno ještě Báru a mladičkého husitského bojovníka, práče Borka, čeká cestou do Tábora – a vlastně i v Táboře samotném. Historička Veronika

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 3 - Středně pokročilí

Angličtina pro tebe 3 - Středně pokročilí

Angličtina pro tebe 3 - středně pokročilí - audiokniha obsahuje anglické rozhovory a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se domluvit. Na těchto nahrávkách najdete 39 rozhovorů a 36 mini příběhů, které se vá

Obrázek podcastu Temná věž

Temná věž

Vy jste ti zachmuření, cílevědomí jedinci, kteří nikdy neuvěří, že radost spočívá spíš v cestě než v cíli, bez ohledu na to, kolikrát vám to již bylo dokázáno. Závěr neuvěřitelné knižní série Stephena Kinga patří k jednomu z rozsáhlejších děl celé Temné věže. Susannah/M

Obrázek podcastu Prečo mi to nikto nepovedal?

Prečo mi to nikto nepovedal?

Ak zažívate ťažké obdobie, alebo si neviete dať rady so spracovaním niektorých emócií, klinická psychologička Julie Smith vám touto audioknihou môže zmeniť život. Vďaka nej zistíte, prečo sa cítite tak, ako sa cítite, a poradí vám, čo sa s tým dá robiť. Vlastná myseľ ná

Obrázek podcastu Faktor Omega

Faktor Omega

"Vatikán nikdy nezapomíná. Akční thriller balancující na ostří skutečné historie." Co skrývá Gentský oltář a proč byl tolikrát v historii ukraden či poničen? Tajemstvím opředená relikvie vstoupí i do života bývalého agenta FBI Nicka Leeho. Jeho bývalá snoubenka právě v

Obrázek podcastu Hovory s Bohem I. - Neobvyklý dialog

Hovory s Bohem I. - Neobvyklý dialog

Světový bestseller o samé podstatě víry přináší odpovědi na zásadní otázky života a smrti, lásky a nenávisti, dobra a zla, odpuštění a spásy. Hovory s Bohem změnily milionům čtenářů po celém světě chápání Boha. Byly přeloženy do téměř čtyřiceti jazyků, a pojednávají o

Obrázek podcastu Němčina na dovolenou A1 - B1

Němčina na dovolenou A1 - B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Němčina na dovolenou A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu a fráze, které můžete využít při cestování, a hlavně na dovolené. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se

Obrázek podcastu Se žlutou hvězdou v prázdném kupé

Se žlutou hvězdou v prázdném kupé

Věnováno mojí mamince a dalším šesti milionům těch, kteří zahynuli. Bylo jí necelých 16 let, když stála před nacistou a lékařem Josefem Mengelem v Osvětimi. Rozsudek smrti nad ní sice nevynesl, ale nad mámou ano. Autentický příběh jedné z posledních žijících pamětnic O

Obrázek podcastu Ani slovo

Ani slovo

Pátý případ inspektorky Lottie Parkerové. Jedenáctiletý Mikey se vrací s kamarády domů. O dva dny později několik místních teenagerů objeví jeho tělo v záhoně květin. Pro inspektorku Lottie Parkerovou je tento případ osobní. Mikey byl kamarádem jejího syna Seana a ona c

Obrázek podcastu Holka, která zachránila Vánoce

Holka, která zachránila Vánoce

Pomohla přivést na svět Vánoce. A teď musí bojovat o jejich záchranu… Amélie Darrecková z Londýna se stala prvním dítětem, které uvěřilo v Otce Vánoce, a on jí to nikdy nezapomněl. Loni měl však na Štědrý den poněkud jiné starosti: Elfhelm totiž zákeřně napadli obludní

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Dědictví skotských templářů

Dědictví skotských templářů

Tajemství templářského pokladu. Vražda na skotském hradě. A pravda, která může zabíjet. Lingvistka a historička Afrodita Rossová publikuje nález pokladu ukrytého templáři na Templštejně, a to samozřejmě vyvolá zájem nejen odborníků. Obrátí se na ni její skotský strýc Ma

Obrázek podcastu Humoristické povídky O.Henryho

Humoristické povídky O.Henryho

Povídky amerického humoristy O. Henryho svým vtipem a překvapivou pointou nepřestávají bavit nové a nové generace čtenářů. Jejich autor byl mužem mnoha talentů a nepostrádal dobrodružnou povahu, která ho dokonce na čas přivedla až do vězení. Své vtipné příběhy však psal

Obrázek podcastu Světlo pulsaru

Světlo pulsaru

V roce 2217 skončily Koloniální války, největší a nejničivější konflikt, který kdy lidstvo poznalo. Obě znepřátelené strany, jak pozemské megakorporace, zastoupené Vesmírnou asociací, tak Extrasolární společenství, sdružující svobodně smýšlející lidské kolonie, utrpěly

Obrázek podcastu Cyrano z Bergeracu

Cyrano z Bergeracu

Cyrano z Bergeracu je ušlechtilým mužem. Potajmu miluje svou sestřenici Roxanu, ale vyznat lásku se neodváží. Chce aby byla štastná, a tak po tajmu podporuje svého soka Kristiana, do kterého je Roxana zamilována. Pomáhá mu psát milostné dopisy i vyznávat lásku.

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu Dračinka

Dračinka

Co je silnějšího než odhodlaná žena? Povídka z oblasti Zeměmoří Irie, kde žije dívka Dračinka, která touží naučit se kouzlům a studovat magii na škole, kam je vstup ženám zapovězen. V době, kdy přišla na svět dívka jménem Dračinka, patřilo irijské panství k nejkrásnější

Obrázek podcastu Listopad 1989

Listopad 1989

Dne 21. října 2009 padl rekord v délce nepřetržitého trvání demokracie na území dnešní České republiky. První etapa začala 28. října 1918 a skončila 30. září 1938. Druhá odstartovala 17. listopadu 1989 a trvá dosud. Toto CD se zabývá den po dni, hodinu po hodině okolnos