Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Smrt číhá na jarmarku

Audiokniha Smrt číhá na jarmarku

Délka:

12 hod 59 min

Čte:

Libor Hruška

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Žena v polární noci

Žena v polární noci

Daleko od světa bez pohodlí moderních technologií zažívá autorka vzrušující, ale ne neblahé období. Arktida je část světa, kde se nebe dotýká země. Ne všichni dokážou snést oslepující světlo, neproniknutelnou tmu a ohromnou samotu. V ledových Špicberkách, mnoho set mil

Obrázek podcastu Ze světa lesních samot (četba)

Ze světa lesních samot (četba)

Román klasika české literatury zobrazuje dramatické změny poměrů na česko-bavorském pomezí v posledním čtvrtletí 19. století, kdy ustálený životní řád "světa lesních samot" narušila živelná katastrofa.Klostermannův příběh nabízíme nyní i jako jednohlasou četbu na pokrač

Obrázek podcastu Pani Medeného vrchu

Pani Medeného vrchu

Audiokniha Pani Medeného vrchu – obsahuje 2 rozprávky Vasilisa premúdra a Pani medeného vrchu, ktoré na motívy klasických rozprávok napísala Dagmar Kovářová. Žil raz dávno jeden šikovný, múdry ale chudobný mládenec – sirota a bol sám. Nič nemal, okrem zdravého rozumu a

Obrázek podcastu Na návštěvě u Karla Čapka

Na návštěvě u Karla Čapka

Seriál Českého rozhlasu z roku 2017 natáčený ve vile Karla Čapka na Vinohradech popisující život a dílo slavného autora na základě konkrétních předmětů nalezených ve spisovatelově vile. Průvodce: Ondřej Kepka Hosté: Tomáš Halík, Hana Maciuchová, Václav Větvička, Jiří G

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu The Hound of the Baskervilles

The Hound of the Baskervilles

Audio verze příběhu o Sherlocku Holmesovi a doktoru Watsonovi, kteří řeší tajemná úmrtí v temné oblasti blat a vřesovišť v Devonu v jihozápadní Anglii, je určena pro začátečníky učící se angličtinu. Audiokniha nabízí zkrácenou verzi příběhu načtenou rodilým mluvčím.

Obrázek podcastu Stilzel, skřet šumavský

Stilzel, skřet šumavský

Čtení drsné jako sama Šumava Volné pokračování Legend a pověstí staré Šumavy. Pověsti, které si vyprávěli obyvatelé Šumavy o darebném nalezenci jménem Stilzel, který dokázal zkrotit i samotného ďábla. Mrzoutský, znetvořený, lidí se stranící mlynář, jednoho dne sestřelil

Obrázek podcastu Bertík a čmuchadlo

Bertík a čmuchadlo

Když děti pochopí, že se svět netočí jen kolem nich, potřebují kamaráda. Třeba čmuchadlo! Devítiletý Bertík je pořádně otrávený. Musí totiž jet na chalupu s mámou a jejím novým přítelem, kterému tajně říká Rypouš, i když by radši trávil prázdniny se svým tatínkem. Rozvo

Obrázek podcastu Andělé a démoni

Andělé a démoni

V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který se později znovu objevuje ve světovém bestselleru Da Vinciho kód. Ve špičkovém švýcarském výzkumném ústavu CERN je nalezen brutálně zavražděný

Obrázek podcastu Alžběta a Nina

Alžběta a Nina

V pochmurných i krásných Sudetech se skrývají stíny minulosti, které Alžbětinu rodinu rozdělily na desítky let. Když ji vnučka Nina navštíví v léčebně, vymyslí způsob, jak babičce udělat radost: vyrazí s ní na výlet do míst, kde strávila dětství a mládí. Během cesty po

Obrázek podcastu Já, Iulia

Já, Iulia

Má s manželem i impériem vlastní plány. A tak budou jeho války hlavně jejími válkami. V roce 192 budoucího křesťanského letopočtu je zavražděn tyran Commodus a upadající Řím zabředává do další vleklé občanské války. Z krvavých šarád vzejde jako vladař slaboch Pertinax,

Obrázek podcastu Kvak a Žbluňk od jara do Vánoc

Kvak a Žbluňk od jara do Vánoc

Zelený žabák Kvak a hnědý ropušák Žbluňk jsou velcí kamarádi a jeden bez druhého neudělá krok. Ale ani jejich přátelství není bez mráčku. Někdy má podnikavý Kvak příliš bláznivých nápadů, do kterých se pohodlnému Žbluňkovi moc nechce. Nakonec si ale jak sáňkování, tak Š

Obrázek podcastu Nepil: Makový mužíček

Nepil: Makový mužíček

Dramatizace, ve které účinkují Eduard Cupák, Libuše Havelková, Ladislav Pešek, Ondřej Kepka a další vypráví příběhy maličkého mužíčka, který se dědečkovi a babičce narodil na Štědrý večer z makového zrníčka..

Obrázek podcastu Dům u kanálu

Dům u kanálu

Další případ detektivní dvojice Tommyho a Pentličky Román dům u kanálu vydala Christie v roce 1968 v pokročilém věku a zestárli i oba její hrdinové, kteří po posledním válečném dobrodružství v románu N či M vychovali tři děti a pomalu se chystají na odpočinek. Do záhlav

Obrázek podcastu Orbity

Orbity

Jak vypadá den, během něhož člověk vidí šestnáct východů a západů slunce? Posádku vesmírné stanice, která obíhá kolem modré planety ve vzdálenosti několika set kilometrů, tvoří šestice astronautů: čtyři muži a dvě ženy. Američan, Japonka, Ital, Angličanka a dva Rusové.

Obrázek podcastu Ženitba

Ženitba

Gogolova satirická komedie. Mistrná typizace střední vrstvy ruské společnosti 19. století. Poslechněte si klenot světové dramatiky. V rozhlasové adaptaci Ženitby, kterou v roce 1982 natočil režisér Jan Lorman, účinkují kromě Ivy Janžurové v hlavní roli Agáty ještě Jiři

Obrázek podcastu Šestnáct způsobů, jak bránit opevněné město

Šestnáct způsobů, jak bránit opevněné město

Prostě si nemohl pomoci! A tak se zapsal do dějin. Byl jednou jeden muž, na kterého se štěstí usmívalo víc než na druhé, i když byste to při pohledu na jeho životopis možná neřekli. V dětství mu zabili rodiče a jeho prodali do otroctví, nový pán ho vyučil tesařskému řem

Obrázek podcastu Patriot

Patriot

Táto audiokniha je Navaľného posledným listom svetu, v ktorom opisuje roky strávené v brutálnom ruskom väzení. Ruský opozičný politik Alexej Navaľnyj, ktorý upozorňoval na spreneveru a kauzy Putinovho režimu, napísal svoje pamäti. S vášňou, vtipom, úprimnosťou a statočn

Obrázek podcastu Pokud neprodáte, jako byste nebyli

Pokud neprodáte, jako byste nebyli

Vážení posluchači, čeká vás 111 stručných rad, seřazených do deseti kapitol. Abyste měli přesnější představu, zde jsou jejich názvy, popřípadě bližší charakteristiky: Kapitola první – prodej, směna, vlastnictví. o tom, že všichni jsem vlastně prodejci a nikdo před prode

Obrázek podcastu Zahradnictví

Zahradnictví

Rodinný přítel vezme za srdce, z Dezertéra zamrazí a Nápadník vás rozesměje. Tragikomická rodinná sága, pokrývající plochu mezi roky 1939 a 1959, vykresluje osudy tří sester Bedřišky, Ely a Vilmy a jejich blízkých od 2. světové války až po 50. léta. Válečnou romanci (Ro

Obrázek podcastu Domovní důvěrnosti (E. Balzerová)

Domovní důvěrnosti (E. Balzerová)

Úsměvné povídky, jejichž hrdiny jsou osobití a svérázní lidé z autorčina okolí, svérázné figurky z Malé strany, a řada přátel.Začínáme Ódou na kvetoucí brambor, který jí kdysi dávno pomohl objevit, jak je důležité podívat se docela jinak na běh světa i na věci a událost

Obrázek podcastu Démonologové

Démonologové

Zapomeňte na lacinou duchařinu, čeká vás naprosto seriózní výprava do hrůzyplných domů, k postelím posedlých lidí a do prostorů, kam byste se báli jít i za denního světla. Neříkejte, že nevěříte na duchy, netvrďte, že se jich nebojíte – po přečtení této knihy, založené

Obrázek podcastu Pláňata

Pláňata

Žádný lidský život není při pohledu zblízka obyčejný… Pavlína vyrůstá v domácnosti, kde to každý myslí dobře, a přesto se všichni dennodenně hádají. Otec nesnese matčiny nářky, ona v něm vidí opilce, prarodiče vědí všechno nejlíp, ségra má svůj svět. První roky na zákla

Obrázek podcastu Čtvrtek: O víle Amálce

Čtvrtek: O víle Amálce

Pohádky Václava Čtvrtka okouzlují nádherným jazykem, zvláštními a mimořádně trefnými výrazy, fantazijním prostředím, podivuhodnými příhodami hrdinů a zjevnou láskou, se kterou je spisovatel vytvářel. VílaAmálka patří k nejoblíbenějším Čtvrtkovým postavám. Podle dnes již