Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Síla pozitivního jednání

Audiokniha Síla pozitivního jednání

Délka:

5 hod 24 min

Čte:

David Viktora

Vydavatel:

Bookmedia

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Další příběhy Sherlocka Holmese

Další příběhy Sherlocka Holmese

Další dva příběhy Sherlocka Holmese z rozhlasového archivu královehradeckého studia Českého rozhlasu. Novinka z archivu, která potěší nejen zanícené milovníky ikonických příběhů A.C.Doyla.

Obrázek podcastu Čtvrtek: O Rumcajsovi, Cipískovi a vodníku Volšovečkovi

Čtvrtek: O Rumcajsovi, Cipískovi a vodníku Volšovečkovi

Další zvukové pokračování pohádek z lesa Řáholce vychází ze stejnojmenné knižní předlohy Václava Čtvrtka. Vypravěč Josef Dvořák se tak stal důstojným pokračovatelem interpretačního mistrovství Karla Högera a Eduarda Cupáka, jejichž "Rumcajs" se proslavil sérií televizní

Obrázek podcastu Couchsurfing v Rusku

Couchsurfing v Rusku

Co je propaganda a co je skutečnost? O žádné části zeměkoule nepanují tak zmatené a rozporuplné informace jako o Rusku. V tom případě pomůže jediné: vyrazit na cestu a udělat si svůj vlastní obrázek. Po deset týdnu sbírá autor bestselleru Stephan Orth mezi Moskvou a Vla

Obrázek podcastu Růžička a duhový princ

Růžička a duhový princ

Pohádkový příběh o princezně Růžičce a jejích nápadnících. Původní rozhlasovou pohádku na starofrancouzské motivy napsala Markéta Zinnerová.Osoby a obsazení: vypravěč (Miroslav Moravec), král (Svatopluk Beneš), Růžička (Hana Maciuchová), Růžový princ (Luděk Munzar), Pav

Obrázek podcastu Pravda o mém muži

Pravda o mém muži

Příběh manželství Haliny Pawlowské „Jak jste se seznámila s vaším mužem? Co na něm nejvíc nesnášíte? Co na něm máte nejradši? Prožili jste nějakou manželskou krizi? Máte recept na šťastné manželství? Co je to vlastně láska?“ Takhle zněly otázky, které jsem často dostáva

Obrázek podcastu Hra na vraždu

Hra na vraždu

„Já jsem příšerná Mrtvola,“ řekla… Již zítra se v Nasse House, v jednom z posledních panských sídel, které ještě nepředělali na školu nebo penzion, pořádá velká dobročinná slavnost. Kromě tradičních atrakcí, jako je věštecký stan, hádání váhy dortu, srážení pyramid koko

Obrázek podcastu Verne: Tajemný hrad v Karpatech

Verne: Tajemný hrad v Karpatech

Všem milovníkům verneovek známý příběh hraběte Teleka, geniálního vynálezce Orfanika a zlověstného barona Gortze Kolem tajemného, polozříceného hradu v sedmihradských Karpatech, kam se uchýlil před lety zmizelý poslední majitel se svým společníkem, geniálním, avšak zatr

Obrázek podcastu Člověk s příběhem

Člověk s příběhem

Ani 70 let po konci druhé světové války nebyly uzavřeny všechny příběhy, které v jejím chaosu započaly. Ladislav Mrkvička v roli muže, který prožil celý život na cizí účet. Ve hře Petra Dudka se děj odvíjí ve dvou časových pásmech - v roce 1942 a v současnosti. Brzy se

Obrázek podcastu Dášeňka čili život štěněte

Dášeňka čili život štěněte

{'cs': 'Když se to narodilo, bylo to jenom takové bílé nic, do hrsti se to vešlo; ale anižto to mělo pár černých ušisek a vzadu ocásek, uznali jsme, že to je psisko, a protože jsme si přáli mít psí holčičku, dali jsme tomu jméno Dášeňka…\n\nObjevujte svět s Dášeňkou, kt

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Nejmilejší pohádky 2

Nejmilejší pohádky 2

V roce 1989 vydal Panton audio kazetu 81 1082-4 s pohádkami, které původně vyšly jednotlivě na malých deskách. Pohádky Čert a Káča, O Smolíčkovi, Sněhurka, Smrt kmotřička, Otesánek, Honza se učí latinsky a další ve skvostné interpretaci Blanky Bohdanové, Václava Postrán

Obrázek podcastu Horníček: Listy z Provence

Horníček: Listy z Provence

Komentář z původního supralongu (2 18 0409): Jsou věci rozumem pochopitelné a naopak věci, před kterými, jak se říká, rozum zůstává stát. Pochopit lze například splachovadlo. Nepochopitelná je láskanějakého člověka k zemi, kterou nikdy neviděl. Ostatně i tady hraje rozu

Obrázek podcastu Vrazi

Vrazi

Ve čtvrtém kroku k temnotě s názvem Vrazi se posluchač přenese do hájemství příběhů o upírech a strašidelných domech. Prvním z nich je Sářina hrobka anglického námořního důstojníka a spisovatele Fredericka George Loringa. Není bez zajímavosti, že její první překlad do č

Obrázek podcastu Pohádky s pejsky, psy a hafany

Pohádky s pejsky, psy a hafany

Věřte nebo nevěřte, ale ani pohádky (zvláště ty moderní), se neobejdou bez našich čtyřnohých miláčků. Ať už jsou malí (Škubánek, Štaflík a Špagetka), střední, (tedy psi Jonatán a Žeryk, Hurvínkůvkamarád), velcí (Hektor a Sultán z Ladovy Chytré kmotry lišky) či dokonce m

Obrázek podcastu Na Větrné hůrce

Na Větrné hůrce

Nemá slitování s nikým a jediným hnacím motivem jeho jednání je touha po pomstě. Klasické dílo anglické literatury. Autorka mistrně vystihla nejtemnější zákoutí lidské duše, zlobu a záludnost. Jeden z nejtemnějších a nejsmutnějších příběhů světové literatury. Ponurost

Obrázek podcastu Mému mladšímu já

Mému mladšímu já

Napsali jsme dopisy... Těm, kdo zatím opatrně našlapují kolem sebe, i Těm kdo se vrhají střemhlav do vln. Těm, kdo hledají správný směr i Těm, kdo si před radami zakrývají uši. Těm, kdo ještě věří pohádkám, i Těm kdo už nevěří ani sami sobě. Těm, kdo potřebují obejmout,

Obrázek podcastu Nikdo není vinen

Nikdo není vinen

Kriminální román z periferního prostředí předválečné Prahy s Ivanem Trojanem v hlavní roli Nikdo není vinen (1941) je kriminální román z periferního prostředí předválečné Prahy. Obchodní zástupce, který zbankrotoval a zůstal zcela bez prostředků, dorazí do Prahy, aby p

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 81 - Miroslav Rybák 08.06.2014

100 statečných - Host č. 81 - Miroslav Rybák 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - M. Rybák (řidič tramvaje)

Obrázek podcastu Stopy davnej minulosti - Zrod národa

Stopy davnej minulosti - Zrod národa

"Tento diel série Stopy dávnej minulosti rozpráva o príchode Slovanov, ktorí sa usadili na oboch brehoch rieky Moravy, na sever od Dunaja v Dolnom Rakúsku a na Slovensku, v Zadunajsku a azda aj v Potisí. Prišli ako blízki príbuzní, niekoľko stáročí zdieľali spoločný osu

Obrázek podcastu Šlachta - Třicet let pod přísahou

Šlachta - Třicet let pod přísahou

Robert Šlachta poskytuje prostřednictvím rozhovoru se známým českým investigativním novinářem Josefem Klímou osobní zpověď svého neobyčejného života, a to nejen osobního, ale především toho profesního. Jako bývalý ředitel Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu a n

Obrázek podcastu Podařený párek

Podařený párek

Texty folkloristy a dialektologa Josefa Štefana Kubína jsou pozoruhodné využitím nejrůznějších forem lidového nářečí. Tím spoluvytvářejí autentickou atmosféru časů krajánků, kteří za dobrou večeři platili hostitelům povídáním veselých i tajemných příběhů. Podařený páreč

Obrázek podcastu Březový háj

Březový háj

Kniha o válce. Pervitinu. Ztraceném mládí. Svědectví člověka o hrůzách a zoufalství války a přátelství zpřetrhaném nenávistí doby. Květen 1940, Francie, vojáci na pervitinu. Zdrcující úder nacistického Německa, po kterém zůstane svobodný svět ležet v troskách, se nezadr

Obrázek podcastu Klasické pohádky

Klasické pohádky

Deset klasických českých pohádek – Červená Karkulka, Hrnečku, vař!, Tři zlaté vlasy děda Vševěda, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Sněhurka a sedm trpaslíků, Čert a Káča, Princ Bajaja, O rybáři a zlaté rybce, Sedmero krkavců, O Smolíčkovi pacholíčkovi Čtou Barbora Hrzánov

Obrázek podcastu Jak Kuba vyzrál na Papejše

Jak Kuba vyzrál na Papejše

Co nutí děti občas zlobit ? Kdo je k tomu navádí ? No přece Papejši! Skřítkové, kterým není nic svaté. Úsměvnou pohádku s písničkami napsala Viola Fischerová. V hlavních rolích Bára Hrzánová a Radek Holub. Dále hrají: Jiří Lábus, Hana Vagnerová, Jana Paulová, Renata Vis

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj o světě

Dědečku, vyprávěj o světě

Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi. Tentokrát se společně vypraví na cestu po pěti důležitých evropských zemích. Viktorka se brzy naučí orientovat se na letišti, chovat se v hotelu, vy