Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Sherlock Holmes: Štúdia v krvavočervenom a Podpis štyroch

Audiokniha Sherlock Holmes: Štúdia v krvavočervenom a Podpis štyroch

Délka:

10 hod 56 min

Čte:

Marek Koleno

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Moc

Moc

První kniha z kultovní série Věrní a padlí od uznávaného autora fantasy Johna Gwynna. Mladý Corban se závistivě dívá, jak se z chlapců stávají muži a učí se umění války. Sám už touží držet meč a kopí, aby chránil zemi svého krále. Ten den však nastane dřív, než čekal. T

Obrázek podcastu Hodina modrých slonů

Hodina modrých slonů

Pohádkové vyprávění podle stejnojmenné knihy Oty Hofmana, ve kterém se společně s Vlastimilem Brodským dozvíme, jak Tomáš a Zuzanka dorazili na Vánoční ostrovy a objevili tam stádo modrých slonů, jak našli sloní oko a nakonec i to, jak jim oběma začali Vánoce...

Obrázek podcastu Pohádky s pejsky, psy a hafany

Pohádky s pejsky, psy a hafany

Věřte nebo nevěřte, ale ani pohádky (zvláště ty moderní), se neobejdou bez našich čtyřnohých miláčků. Ať už jsou malí (Škubánek, Štaflík a Špagetka), střední, (tedy psi Jonatán a Žeryk, Hurvínkůvkamarád), velcí (Hektor a Sultán z Ladovy Chytré kmotry lišky) či dokonce m

Obrázek podcastu Kniha hřbitova

Kniha hřbitova

Neodvážíš-li se ničeho, pak na konci dne nic bude vše, co jsi získal. Hřbitov není místo, kterého bychom se měli bát. A Neil Gaiman nás o tom přesvědčí. Jedna ze sta nejlepších knih z oblasti young adult podle časopisu Time. Chtělo by se říct, že Nikdo Owens (v originál

Obrázek podcastu Velká kniha fuckupů

Velká kniha fuckupů

Celosvětový fenomén Fuckup Nights, během kterých známé a zdánlivě vždy úspěšné osobnosti v deseti minutách mluví nikoli o svých výhrách, ale naopak o věcech, které se zrovna dvakrát nepovedly, má i svou českou verzi. V audioknize vás čeká téměř čtyřicet zpovědí: výběr t

Obrázek podcastu Mrs Dalloway

Mrs Dalloway

Audiokniha Mrs Dalloway namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C1 pro velmi pokročilé posluchače. London 1923. The First World War has been over for five years, but the effects are still being felt all round the metropolis. A ocialite and politician’s wife prepares

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Zvláštní kurýr pana Horáčka

Zvláštní kurýr pana Horáčka

Svěží komedie o veterináři a případu jednoho geniálního psa.Veterinář se stará nejen o zdraví svých svěřenců, ale je i katalyzátorem vztahů v malém vesnickém společenství. Veterinář Hradecký má co vyprávět. Třeba historku o důchodci Josefu Horáčkovi a jeho psovi, který

Obrázek podcastu Opravdová láska

Opravdová láska

Co je to opravdová láska? Při svém pátrání po odpovědi na tuto otázku posbíral autor mnoho příhod, které mu vyprávěli nebo sepsali přátelé a věrní čtenáři. Jejich příběhy vykreslují lásku v nejrozličnějších podobách. Může to být hluboký cit, který přestojí veškeré nástr

Obrázek podcastu Maigret se brání

Maigret se brání

Tak tohle Maigret za svou třicetiletou kariéru u policie nezažil! Když ho vyděšená dívka Nicole nenadále požádá o pomoc, zachová se jako gentleman a opilou dceru státního návladního dopraví do bezpečí. Druhý den je však obviněn z pokusu o znásilnění a mladý policejní pr

Obrázek podcastu Poslední Mohykán

Poslední Mohykán

Tenhle příběh uchvacoval, uchvacuje a bude uchvacovat děti i dospělé. Howgh. Slavný dobrodružný příběh na motivy skutečných událostí francouzsko-indiánské války z roku 1757, který proslavil film s Danielem Day-Lewisem a Madeleine Stoweovou. Poslední Mohykán, nejznámější

Obrázek podcastu Smrt bývá nehezká

Smrt bývá nehezká

VY ZNÁTE PŘÍBĚH SVÉHO AUTA? Spisovatel Daniel Hejtman se vyrovnává s životní ztrátou. Po smrti dcery se rozpadá i jeho manželství. Ale zůstává ještě jeden stín. Stín uvnitř jeho starého vozu. Stín na starých fotografiích… Je temná postava přítel? Cesta, jak se spojit s

Obrázek podcastu Horský křišťál

Horský křišťál

Nejpůsobivější příběh, který Stifter napsal. Sugestivně popsané ticho zasněžené a ledovcem pokryté krajiny je přímo slyšet. Popis pro distribuci: Jednoduchý poetický příběh, který vás zavede do zimních hor, nádherných a nemilosrdných. Rodiče sourozenců Konráda a Sann

Obrázek podcastu Zrzavý Orm: Plavci na západ

Zrzavý Orm: Plavci na západ

Viking Orm a jeho veselá tlupa. Klasická kniha o námořních výpravách vikingů v 10. století. Autor s humorem, avšak v přesných historických souvislostech líčí příhody vikingského náčelníka a jeho druhů na dobyvatelských trasách. Příběh z dob, kdy vikingové otřásali zákla

Obrázek podcastu Busy Day - Handling Big Order

Busy Day - Handling Big Order

Audiokniha Busy Day - Handling Big Order nabízí příběh o jednom velmi rušném dni, díky kterému se posluchač nenuceně naučí spoustu nových anglických slovíček z pracovního prostředí. Napsal i namluvil Richard Ludvík. Audiokniha je pro středně pokročilé studenty. Moderní

Obrázek podcastu Žít ještě jednou

Žít ještě jednou

Román novináře Edvarda Valenty lze vnímat ve dvou rovinách - jako napínavý kriminální příběh neobyčejně komplikované trojnásobné vraždy a současně jako určitou životní bilanci středoevropského intelektuála Valentovy doby. Připomínka autorovy příslušnosti k Lidovým novin

Obrázek podcastu Biomanželka

Biomanželka

Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu o Modrovousovi, který vraždí své ženy. Jistě jej znáte: nezkušená kráska se provdá za chlípné bohaté monstrum, které jí naoko poskytuje svobodu, ale ve skutečnosti z

Obrázek podcastu Potom

Potom

Vždycky existuje šance Dvě židovské děti uprchnou z transportu do koncentračního tábora a na polském venkově hledají možnosti, jak přežít. Válka je realita, ale ony chtějí prožívat normální dětská dobrodružství. Felix je obyčejný desetiletý kluk, který chce prožívat nor

Obrázek podcastu Případ Collini

Případ Collini

Co dožene k vraždě člověka, který se nikdy ničeho nedopustil? V hotelovém pokoji je zastřelen starý muž. O motivech, které ho vedly k vraždě, pachatel mlčí. Advokátem ex offo je pověřen Caspar Leinen, kterého pátrání po důvodech činu dovede do minulosti. Fabrizio Collin

Obrázek podcastu Rakev

Rakev

Sklonek jednadvacátého století. Úkolem Nathaniela Reeda je těžit diamanty v drtivých hlubinách planety Uran. Jedinou jeho společností je tajemná Miranda, která se s ním spojuje z jiného těžebního modulu. Jednoho dne se však odmlčí. A zděšený Nathaniel se dozvídá, že nej

Obrázek podcastu Osada havranů

Osada havranů

O statečném Havranpírkovi a jeho odvážných činech. Napínavý dobrodružný román od autora Lovce mamutů vás vtáhne tentokrát do života prvních osadníků a zemědělců na českém území v mladší době kamenné. Nádherně napsaný dobrodružný příběh přibližuje představu o životě n

Obrázek podcastu Pavel: Smrt krásných srnců

Pavel: Smrt krásných srnců

Tragikomické povídky, které mapují život spisovatelovy rodiny od první republiky až do poloviny minulého století, vzbudily hned po svém prvním knižním vydání v roce 1971 mimořádné překvapení a neuvěřitelný zájem čtenářů. Kniha se okamžitě stala bestsellerem a většina po

Obrázek podcastu Mrtvé vzpomínky

Mrtvé vzpomínky

Zničila jim život. Teď se oni chystají zničit ten její... Smrt mladého narkomana v bytě na sídlišti na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, ale detektiv inspektorce Kim Stoneové do nejmenších podrobností připomene hrůznou událost z jejího dětství. Ačkoli si to zpr

Obrázek podcastu Čajovna v Tokiu

Čajovna v Tokiu

Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska. Když vyhraje čtrnáctidenní cestu do Tokia, má pocit, že se jí splnil sen. Na místě s hrůzou zjistí, že jejím průvodcem je muž, který jí kdysi zlomil srdce. Popadněte cestovní pas a vydejte se do země