Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov

Audiokniha Sherlock Holmes 3: Pes rodu Baskervillovcov

Délka:

7 hod 28 min

Čte:

Marek Koleno

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Veterinářka vypráví

Veterinářka vypráví

Chyťte papouška v supermarketu! Příběhy o zvířatech a o tom, co je možné při jejich léčení zažít. Veterinářka se snaží za každých okolností zvířatům pomoci. S láskou a velkým osobním nasazením. Lýdia Suková je veterinářkou v severních Čechách. Specializuje se na koně a

Obrázek podcastu Dědictví

Dědictví

Andrea, prostřední sestra, se marně pokouší proniknout do blízkosti, kterou spolu máma a starší Ulrika vždycky měly. Ať se snaží sebevíc, zůstává stranou. Ullis naopak vidí mladší sestru jako tatínkovu oblíbenkyni, která vždycky dostala, co chtěla, pokaždé si prosadila

Obrázek podcastu Stručný manuál úspěšného lenocha

Stručný manuál úspěšného lenocha

Jak dostat od života, co chceme Lenost je přirozená lidská vlastnost. Bohužel v žádné době není žádoucí. Proto se neustále vymýšlejí nové metody, jak tento vrozený atribut lidské povahy dostat pod kontrolu. Audiokniha Stručný manuál úspěšného lenocha, však není o lenost

Obrázek podcastu Trpaslíci, Prasněhurka, děda a já

Trpaslíci, Prasněhurka, děda a já

Víte, jak se rodí trpaslíci? Nejlíp by vám to řekla paní Mašitová z Horních Mokropes. Jednoho si totiž přinesla domů z lesa, pojmenovala ho Pepa a posadila do skalky. Ale copak takový živý trpaslík chce trčet mezi kamením? Ani náhodou. Zvlášť poté, co v lese objevil dal

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Vrcholné dílo z dob největšího flámu v dějinách USA, který Francis Scott Fitzgerald označil za „jazzový věk“ a sám do něj vydatně přispěl mnoha soukromými improvizacemi a pocity „ztracené generace“, přináší milostný příběh z lepší společnosti. Selfmademan Jay Gatz řečen

Obrázek podcastu Román o růži

Román o růži

Oldřich z Chlumu, mladý královský prokurátor na dvoře Přemysla Otakara II, se uchází o ruku krásné Ludmily z Vartemberka, proti němu ale stojí mocný pán Hynek Berka z Dubé. Aby toho nebylo málo, kdosi zavraždí bezdězského purkrabího Jindřicha a vzápětí je Oldřich králov

Obrázek podcastu Mlynářská pohádka

Mlynářská pohádka

Mlynářská pohádka zavoní puškvorcem i hastrmanským řemeslem, ale také obyčejnou lidskou leností. Uvidíme, zda vyhraje lenivý Ondra, anebo Terezka, která už má jeho lenosti právě tak dost.V hlavních rolích účinkují Ljuba Krbová a Marek Eben.

Obrázek podcastu Weberova romantická cesta

Weberova romantická cesta

Karl Maria von Weber se vydal společně se svou milenkou, zpěvačkou S. Brandtovou na cestu z Bavor do Prahy, kde chtěl zkusit svoje štěstí. Když překročili šumavské hranice, ztratili v hlubokých lesích cestu. Dlouho bloudili pozdním večerem, bezradní a vystrašení připom

Obrázek podcastu Malá vánoční

Malá vánoční

Jakubovo magické putování štědrovečerní Prahou začíná u kádě s kapry na Václavském náměstí, kde se chlapec ztrácí tatínkovi, vede na Malou Stranu, kde se Jakub setká s lampářem a děvčátkem se zápalkami, s poštovským koněm, který je ve skutečnosti kobyla Karlička, a s po

Obrázek podcastu Všední obličej Jessie Woodpeckerové

Všední obličej Jessie Woodpeckerové

Hra o reklamě a hledání životního partnera, o štěstí a o tom, jak jsme si v roce 1986 představovali USA. Okouzlující Jiří Bartoška v roli černocha, který není "tak docela černej", a Eduard Cupák jako jeho kámoš.

Obrázek podcastu Železný kruh

Železný kruh

Románová trilogie Karla Nového Železný kruh, shrnující romány Samota Křešín, Ve vichru a Tváří v tvář, zůstává jedním z významných děl moderního českého románu. V rozhlase byla postupně adaptována do pěti dramatických celků. Rozhlasová dramatizace Jan Poš a Kateřina Poš

Obrázek podcastu Feťák

Feťák

Droga vyhrává kontumačně Burroughsova prvotina, v níž se autor pokouší „co možná nejpřesnějšími a nejjednoduššími slovy“ zachytit svou zkušenost s drogami. Nevzrušené dětství na americkém Středozápadě. A také strach z nočních můr a fyzického násilí, halucinace a plachos

Obrázek podcastu Buď se mnou

Buď se mnou

Tereza Hamiltonová má za sebou těžký rok. Zamilovala se do nejlepšího kamaráda svého bratra a od jejich prvního, nezapomenutelného polibku s ní Jase nepromluvil jediné slovo. K tomu se přidává bolestivý rozchod a zranění, které jí může navždy zavřít dveře ke kariéře tan

Obrázek podcastu Život víry 2022/12

Život víry 2022/12

Život víry 2022/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Daniela Nováková: Nesplňovala jsem církevní standardy Maminka současného p

Obrázek podcastu Jak pan Spejbl prášil

Jak pan Spejbl prášil

Nový titul Divadla S+H parafrázuje klasickou literární předlohu shrnující neuvěřitelné historky barona Prášila. Jak se pan Spejbl - a pochopitelně též Hurvínek, Mánička i paní Kateřina - dostali dosvízelných situací na místech vyjmenovaných v názvech jednotlivých obrazů

Obrázek podcastu Pohádka loupežnická (1990)

Pohádka loupežnická (1990)

Oblíbená dramatizace jedné z nejznámějších pohádek ze sbírky Karla Čapka Devatero pohádek. "Strašně rád jsem měl třeba Pavlíčkovu dramatizaci Čapkovy Loupežnické pohádky...." režisér Jiří Horčička.

Obrázek podcastu Winterbergova poslední cesta

Winterbergova poslední cesta

Takhle o dějinách střední Evropy ještě nikdo nevyprávěl. Cesta vlakem zmizelou zemí po stopách osudové lásky. Jan Kraus je pečovatel a v Berlíně se stará o umírající. Pochází z Vimperku, od roku 1986 žije v Německu. S umírajícími tráví poslední chvíle jejich života. Ně

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se

Obrázek podcastu Životom na zelenú

Životom na zelenú

Nezvyčajné memoáre oscarového herca Matthewa McConaugheyho obsahujú pol storočia úvah a životných lekcií, sú nasiaknuté nenúteným šarmom i emóciami a oslavujú myšlienku, že to, čo nás napĺňa, je cesta a nie cieľová destinácia. V tejto audioknihe sa snúbia zábavný životo

Obrázek podcastu Krása nesmírná

Krása nesmírná

Krása nesmírná - výbor ze sbírky ruských lidových pohádek, dnes již skutečně kultovní knihy, na kterou s láskou vzpomínají čtenáři dospělí a ke které přivádějí malé čtenáře znovu a znovu. Určitě všichni znají Babu Jagu, krásnou Vasilisu, Žabku, carevnu, Kostěje Nesmrtel

Obrázek podcastu Vánoce na Manhattanu

Vánoce na Manhattanu

Vítejte v kouzelně zasněženém New Yorku, kde vánoční světla září na každém rohu. A možná tam čeká láska. Evie Greenová měla sen podívat se do New Yorku na dosah – ovšem jen do chvíle, než zjistila, že se stala obětí podvodu. Její zoufalá reakce se stala virálem a jí se

Obrázek podcastu Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Ancijáš je muflón. A nie hocijaký muflón, ale dobrosrdečný muflón kamionista. Nadovšetko miluje svoje tepláčiky a rád robí druhým radosť. Spolu s kamarátkou dážďovkou Milicou precestuje celý svet. Do Číny vezie klince na stavbu priehrady, na Čukotku ryžu, do New Yorku k

Obrázek podcastu Medová léta

Medová léta

Mládí voní medem, hořkne trapasy a sládne vzpomínkou. V pozadí klukovských rošťáren, trápení s láskou jsou jen lehce načrtnuty příběhy lidí, které semlela doba. Nepřátele lidu a strach potlačující člověka najdete v knize také, ale starosti dospívání hrdinu a jeho klukov

Obrázek podcastu Ve vlaku

Ve vlaku

Spisovatel a terapeutka se potkají ve vlaku. Tak nezačíná anekdota, ale chytlavá konverzační komedie rakouského bestselleristy! Ve vlakovém kupé se během cesty z Vídně do Mnichova náhodně seznámí nesourodá cizí dvojice, postarší vyhořelý autor úspěšných milostných román