Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Šest případů Sherlocka Holmese

Audiokniha Šest případů Sherlocka Holmese

Délka:

3 hod 1 min

Čte:

Zuzana Slavíková

Vydavatel:

Tebenas

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Olomoucký bestiář

Olomoucký bestiář

Na panství olomouckého biskupa se stalo několik žen obětí bestiální vraždy, kterou vesničané připisují vlkodlakovi. I když se místním po usilovné snaze podaří vraha chytit vraha a odsoudit k smrti na hranici, po čase vraždy pokračují. Přemysl Otakar II. dojde k závěru,

Obrázek podcastu Vyděšená k smrti

Vyděšená k smrti

V budově opuštěné biologické laboratoře je nalezeno tělo zmizelé studentky. Vypadá to na únos, který se zvrtnul, ale detektiv seržant Kay Hunterová o tom není přesvědčená – a ve svém podezření se jen utvrdí, když je nalezen mrtvý i muž s výkupným. S únosem další student

Obrázek podcastu Čtyři ženy Alexandra Makedonského

Čtyři ženy Alexandra Makedonského

Když Alexandr Makedonský získá do svého zajetí čtyři ženy perského krále Dareia III., jeho matku, ženu a dvě dcery, doufá, že jeho dlouholetý nepřítel konečně kapituluje. Jenže Dareios se k ničemu nemá a urozené ženy nehodlají nečinně čekat, jak boje mužů dopadnou. Mají

Obrázek podcastu P jako pivo

P jako pivo

P jako poutavá, poetická, poučná, překvapivá, podivuhodná a vtiPná pohádka. Příběh o pivu pro děti? Proč ne? Šestiletá předškolačka Gracie je zkrátka zvídavá a zlatavý mok ji zajímá. Leccos zábavného i poučného jí o něm tudíž prozradí oblíbený strýček Moe a chmelových t

Obrázek podcastu The Secret Garden

The Secret Garden

Audiokniha The Secret Garden namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. One day, in India, nine-year old Mary wakes up and finds that she is completely alone. Back home in England, she is sent to live with an uncle she has never met.

Obrázek podcastu Encyklopedie víl Emily Wildové

Encyklopedie víl Emily Wildové

Dávejte si pozor na svá přání. Mohla by se vyplnit! Věříte v nadpřirozeno? A máte dost odvahy mu čelit? Na odlehlý severský ostrov Ljosland, kde vítr od moře šeptá staré příběhy a hranice mezi světy lidí a víl je tenčí než jinde, přijíždí mladá profesorka Emily Wildová.

Obrázek podcastu Hory zpívají

Hory zpívají

Román o lidské vytrvalosti, odhodlání a rodinných poutech na pozadí pohnutých dějin Vietnamu. Audiokniha Hory zpívají je příběhem několika generací rodiny Tranovy mapujícím téměř celé jedno století vietnamských dějin – od francouzské koloniální nadvlády přes nástup osvo

Obrázek podcastu Angličtina na dovolenou A1 - B1

Angličtina na dovolenou A1 - B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Angličtina na dovolenou A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu a fráze, které můžete využít při cestování, a hlavně na dovolené. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že

Obrázek podcastu Buď jako řeka

Buď jako řeka

Některé řeky plynou poklidně a tiše, některé divoce, všechny ale míří vpřed. Poetický román o nezlomnosti lidského ducha. Sedmnáctiletá Victorie Nashová, jediná žena v rodině plné problematických mužů, vede domácnost na rodinném statku s broskvoňovým sadem v malém farmá

Obrázek podcastu To nejlepší z české humoresky

To nejlepší z české humoresky

Humoreska bývala krátká a slibovala pobavení. Stavěla na příhodě a vypravěči, který neváhal nadsazovat. Bytostné zalíbení v novinkách ji sbližovalo s obecnou mluvou a nespisovnými výrazy. Svým domovským právem patřila do novin a časopisů. Lačnila tudíž po námětech atrak

Obrázek podcastu A vy jste?

A vy jste?

Co všechno se může stát, když se dvacetiletá studentka francouzštiny ocitne před velkými starými dřevěnými dveřmi? Ještě včera byla zapřisáhlou romantičkou se zdravým sebevědomím, jenže teď má v hlavě jen nevěru člověka, který jí sliboval společnou budoucnost. Nad jejím

Obrázek podcastu Píseň o Viktorce

Píseň o Viktorce

Známá postava Babičky Boženy Němcové rozehrála autorovu fantazii tak, že básnicky ztvárnil její osobnost, osudy i city, jimiž hořelo i trpělo její srdce, a promítl do nich spisovatelčin trpký lidský a citový úděl. „Prvně jsem ji četl (a z úst spolužáků ji poslouchal) v

Obrázek podcastu Kat, který miloval hudbu

Kat, který miloval hudbu

Kat, který miloval hudbu - neotřelý pohled na Reinharda Heydricha. Jak je možné, že se v rodině uctívaného ředitele konzervatoře narodí masový vrah ? A jaké životní křižovatky jej do této role dovedou? Dílo obsahuje jako bonus ve světové premiéře nahrávky písní Bruno He

Obrázek podcastu Panský dům a jeho dědictví

Panský dům a jeho dědictví

Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu. Jeho sestra Elisabeth se se svou novou láskou nastěhuje zpátky do rodného domu. Paulova žen

Obrázek podcastu Barikáda z rozkvetlých kaštanů

Barikáda z rozkvetlých kaštanů

Supraphon vydal v roce 1964 v edici Gramoklub album DV 15223 Barikáda z rozkvetlých kaštanů - pásmo poezie českých básníků s motivy Pražského povstání v květnu 1945. Verše Františka Hrubína (úryvek z Jobovy noci a Pražského máje), Vítězslava Nezvala (sloka z Historickéh

Obrázek podcastu Anežka Česká

Anežka Česká

Než se Anežka, nejmladší dcera krále Přemysla Otakara I. rozhodla vstoupit do kláštera a zbytek svého života zasvětit Bohu, urazila dlouhou a trnitou cestu, lemovanou strastmi a povinnostmi královské dcery. Historický román z pera proslulé autorky Hany Whitton se věnuj

Obrázek podcastu Zlodějka knih

Zlodějka knih

„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat

Obrázek podcastu Rájem i peklem

Rájem i peklem

Jediný dobrodružný román Otakara Batličky vypráví o příhodách kanadské výpravy, která v brazilských pralesích hledá naleziště vzácných nerostů. Bojuje přitom s divokou přírodou, s nepřáteli a především s nástrahami, které do jejich cesty klade jistý bohatý ziskuchtivec.

Obrázek podcastu GÉNIUS v nás

GÉNIUS v nás

Jedna z mezinárodně nejlépe prodávaných autorek a cenami ověnčená univerzitní profesorka Tina Seelig vyučuje kreativitu nejlepší a nejbystřejší studenty na Stanfordu. Rovněž učí kreativnímu myšlení podnikatele a vrcholové manažery po celém světě. V audioknize Génius v n

Obrázek podcastu Vango

Vango

Odjakživa se cítil nejlíp poblíž nebe. Jenže svět začal být nesnesitelně přízemní… Romantikové mladí duchem, těšte se! Nejvýřečnější Francouz dneška pro vás umotal klubko úkladů, do jehož středu skryl záhadu hrdinovy totožnosti v čase nelidských ideologií 30. let 20. st

Obrázek podcastu Život víry 2023/06

Život víry 2023/06

Život víry 2023/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Miro Tóth: Každou neděli jsem na jiném místě Miru Tóthovi z Nitry leží na srdci především mě

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Z pekla štěstí

Z pekla štěstí

Když se tři pekelníci vydají do světa lidí, aby splnili svůj poslední školní úkol, začnou se dít nevídané věci.Veselá pohádka Václavy Ledvinkové s Markem Ebenem.Účinkují: Václav Neužil, Jan Gross, Zdeněk Sedláček, Antonín Procházka a další. Režie: Maria Křepelková. Nat

Obrázek podcastu Začátečník na dovolené

Začátečník na dovolené

Na této audioknize budete na základní úrovni vést rozhovory a učit se lépe anglicky reagovat. Budete se ptát, ale i nakupovat, radit, poslouchat, objednávat, rozměňovat, ztěžovat si, jíst a pít nebo něco vysvětlovat. Také se budete bavit o tom, kudy se někam dostanete.

Obrázek podcastu Malý princ

Malý princ

Námětem Exupéryho krátkého, a přitom hlubokého textu je setkání s tajemnou postavou malého prince, který se znenadání zjeví letci havarovanému uprostřed pouště. Ušlechtilé „dítě“, které letci-vypravěči zprvu klade jakoby dětinské otázky, jež ho vyrušují od seriózních zá