Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Šarlatové písmeno

Audiokniha Šarlatové písmeno

Délka:

1 hod 17 min

Čte:

Drahomíra Fialková

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Trable

Trable

Příběh o 5 kamarádech, kteří se scházeli v hospodě při partičkách mariáše od konce šedesátých let, kdy dokončovali vysoké školy až do současnosti. Tam diskutovali o životě a toto téma se postupně měnilo od studia a dívek, po rodiny, pracovní problémy až k nemocím a úmrt

Obrázek podcastu Síla lítosti

Síla lítosti

Non, rien de rien. Non, je ne regrette rien. Ne, ničeho. Ne, nelituji vůbec ničeho. … zpívá ve svém slavném šansonu Edith Piaf. Je ale vůbec možné ničeho nelitovat? Každý cítí lítost, vysvětluje Daniel H. Pink. Procesy lítosti jsou univerzální a zdravou součástí lidskéh

Obrázek podcastu Eragon

Eragon

{'cs': 'Jeden chlapec, jeden drak, svět dobrodružství…\n\nChudý farmářský chlapec Eragon najde v Dračích horách modrý kámen, z něhož se vyklube dračí mládě - Safira. Spolu se vydají na nebezpečnou cestu královstvím ovládaným králem, jehož zlo nezná mezí. \n\nDokáže Erag

Obrázek podcastu Pražský kavárník

Pražský kavárník

Dalimil Klapka čte z knihy esejisty a historika umění Josefa Kroutvora. Kroutvorovy toulky historií se nesoustředí pouze na samotný prostor kaváren, ale právě skrze ně a společnost v nich sedící jsou akcentovány změny kulturní, společenské i politické. Nabízí se tak jed

Obrázek podcastu Kubátová: Nová dobrodružství skřítka Nedoubka

Kubátová: Nová dobrodružství skřítka Nedoubka

Pohádkové příběhy skřítka Nedoubka.

Obrázek podcastu Okraj nebe

Okraj nebe

Elen se pokouší zachránit to, co z jejího života zbylo. Její dospívající dcera Viky přežívá jen skrze bolest. Bývalá učitelka Vilma ztratila blízké i důstojnost. Všechny stojí na hraně a stačí málo, aby přepadly na špatnou stranu. Když je kriminalistka Elen povolaná do

Obrázek podcastu Deníček moderního fotra 2

Deníček moderního fotra 2

Jak dostat „tatínka“ do ošetřovny? Nebo spíš do sanatoria pro choromyslné… Pokračování nyní už kultovního Deníčku moderního fotra, v němž otec na mateřské dovolené odhaluje strasti rodičovství, o kterých se obvykle nahlas nemluví. Nemilosrdný a až brutálně upřímný humor

Obrázek podcastu Ptačí domek

Ptačí domek

Co vypovídají příběhy sýkorek o světě lidí? A je vůbec možné vymanit se z očekávání druhých? Ptačí domek vypráví o hudbě a ptačím zpěvu, ale i o tom, co znamená někam patřit. Úspěšná houslistka Len Howardová se rozhodla opustit kariéru v londýnském orchestru a přestěhov

Obrázek podcastu O dracích a lidech

O dracích a lidech

Už je to dávno, co se svět rozpadl. Už je to dávno, co stvůry běhaly po zemi jako svobodní lidé. Už je to dávno, co světu vládli draci. Ti, co přežili, chtějí klid, život, jako každý jiný. Jenže je tu Řád, který chce jen čisté a pase po měňavcích. Řád, jehož členové a

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 6

Smích prodlužuje život! 6

...aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka

Obrázek podcastu Belinda a tajemný výlet

Belinda a tajemný výlet

Belinda žije střídavě u mámy a u táty. Má pocit, že není nikde doma. Její maminka Jasmína ji po dlouhém váhání vezme na tajemný výlet do krajiny svého mládí. Za branou z lipových větví se ocitají v poklidném světě uprostřed čarokrásné přírody, platí tam ovšem přísná pra

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 5.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 5.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herec Tomáš Racek.

Obrázek podcastu Z pekla štěstí

Z pekla štěstí

Když se tři pekelníci vydají do světa lidí, aby splnili svůj poslední školní úkol, začnou se dít nevídané věci.Veselá pohádka Václavy Ledvinkové s Markem Ebenem.Účinkují: Václav Neužil, Jan Gross, Zdeněk Sedláček, Antonín Procházka a další. Režie: Maria Křepelková. Nat

Obrázek podcastu Přiveď mě zpátky

Přiveď mě zpátky

Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala

Obrázek podcastu Odyssea

Odyssea

Bývali Řekové chrabří junáci. Nejmazanější z nich byl ithacký král, jenže i jeho finty jsou na bohy krátké… Protože měl Odysseus za ušima, sestrojil danajský dar v podobě koně a pomohl Řekům – tehdy si ovšem ještě říkali Achajové – vyhrát desetiletou válku s Trójany. Av

Obrázek podcastu Moudrost koní

Moudrost koní

Všechno, co v životě opravdu potřebujete znát, se můžete naučit od koní. „Před koňmi nic neskryjete, mají vůči nám takovou úroveň citlivosti, jakou nemáme ani jeden pro druhého,“ říká zaříkávač koní a kouč Grant Golliher. Během své dlouholeté zkušenosti s prací s koňmi

Obrázek podcastu Černý písek

Černý písek

Nález mrtvoly je pro Vaninu hotovým darem z nebes. Nikoli posledním. Sicilská Katánie podléhá vrtkavosti Etny už celá staletí – spalující slunce může v okamžiku vystřídat déšť sopečného písku. Na vlastní kůži to poznává náměstkyně policejního ředitele Giovanna Guarrasio

Obrázek podcastu O kulatém princi a nezbedné víle

O kulatém princi a nezbedné víle

Za vrchem Nevímdál a řekou Dřímavicí leží království kulaté jako úplňkový měsíc. Všechno je tu dokulata a nejkulatější ze všech je princ Otík, který je akorát na ženění. Po království už se šušká, že si zaslouží za ženu nějakou pěknou boubelku. Toho využije trochu škodo

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Život víry 2024/06

Život víry 2024/06

Život víry 2024/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Když jsem založil sbor, přestalo se v naší čtvrti vraždit – rozhovor s Dimasem Salaberriosem H

Obrázek podcastu Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Bitevní vřavy a magie v historické fantasy. Akční historická fantasy odehrávající se na někdejším území dnešního Slovenska, v níž autor oživuje hrdiny starých řeckých bájí. Trójský princ se vydává hledat jantarový poklad, aby vykoupil rodné město ze spárů Hérakla, ale m

Obrázek podcastu Hurvínek plete páté přes deváté

Hurvínek plete páté přes deváté

Čtrnáct vtipných a svižných dialogů z pera ředitelky Divadla S+H a interpretky ženských protějšků Hurvínka a Spejbla - Máničky a paní Kateřiny - Heleny Štáchové těží ze slovního a situačního humoru hraných anekdot. Jejich téma je vyjádřeno názvy jednotlivých "tracků". T

Obrázek podcastu Jak se hladí duše

Jak se hladí duše

Autorská četba z knihy Jak se hladí duše (2020), souborů drobných textů a básní oblíbeného spisovatele a moderátora Františka Novotného, jako např. Studánky v srdci, Chvála otázek, Jak číst myšlenky, O hradech z písku, Jak jsem ani tentokrát neporazil Františka Nepila,

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast