Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Šaman

Audiokniha Šaman

Délka:

26 hod 44 min

Čte:

Lukáš Hlavica

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Gentleman v Moskvě

Gentleman v Moskvě

Hrabě Alexandr Iljič Rostov je roku 1922 po konci občanské války jako „nenapravitelný aristokrat“ odsouzen bolševickým tribunálem k doživotnímu vězení v moskevském hotelu Metropol. Uhlazený vzdělanec s důvtipem na rozdávání, člen Klubu žokejů a Mistr honu, jenž v životě

Obrázek podcastu CIAO sexu

CIAO sexu

Přestaňte doufat, že ti vaši mužští někdy mentálně a emočně dorostou do takové dospělosti, že jim budete moci svoje potřeby vysvětlit tak, aby jim dávaly smysl. Muži přecházejí rovnou z infantility do senility, takže s nimi musíte věčně zacházet jako s dítětem. Přestaňt

Obrázek podcastu Tajemství zázračné paměti

Tajemství zázračné paměti

Audiokniha učí stočlenné paměťové asociační listině (neboli PAL), kterou David Gruber poprvé v této podobě zpracoval do českých poměrů. Paměťová asociační listina už dlouhá staletí patřila a patří ke klenotům duševní výbavy úspěšných lidí - od starořímského Cicera po mo

Obrázek podcastu Nejhorší děti na světě 1

Nejhorší děti na světě 1

Sbírka deseti báječně zlomyslných historek o děsných dětech jako Slinta Sam, Špindíra Štěpka, Všivák Véna, Brečivá Berta nebo Dlouban Dan… Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami! Třeba s Žofkou, která stojí jen o jedno: válet se celý den na pohovce

Obrázek podcastu Bludiště

Bludiště

„Je to povídka o setkání s mimozemšťany. Věnoval jsem tomuto tématu nejeden příběh a také rozepsal několik scénářů, jak by takový kontakt mohl vypadat. Jsem v této věci krajně pesimistický. Při kontaktu by měl vždy jeden partner navrch a to by nemohlo dopadnout jinak ne

Obrázek podcastu Temnota

Temnota

Po devíti krocích jsme dospěli ke konci – přímo do srdce Temnoty. A je příznačné, že nás vítá ikonický autor z Irska jménem Bram Stoker. A s Drákulou po boku. Tedy – ne tak docela. Drakulův host je jedna z povídek, které vydala vdova po něm až po jeho smrti. A ač v názv

Obrázek podcastu Římská jízda

Římská jízda

Král Karel IV. touží změnit svět, k tomu ale potřebuje korunu římského císaře. Boj o moc se ovšem nevede pouze mečem a schopný panovník musí umět válčit i na diplomatickém poli. Ve světě plném intrik to ovšem není snadné; o vládu bojují i zhrzení Wittelsbachové a Karlov

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Tobiáš Lolness

Tobiáš Lolness

Román francouzského autora Timothée de Fombelle patří mezi současná nejúspěšnější díla pro děti. Rozhlasová dramatizace nás zavede mezi obyvatele jednoho stromu, kde je skoro po celý rok slunečno a veselo. Tedy téměř po celý rok. Příběh s mnoha zápletkami a odbočkami je

Obrázek podcastu Bretaňské světlo

Bretaňské světlo

BRETAŇSKÉ PRÁZDNINY A ZÁLUDNÝ ZLOČIN. Šestý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. Zatímco Claire se spokojeně oddává prázdninovému lenošení u moře, komisař Dupin využívá každou vhodno

Obrázek podcastu Blízcí

Blízcí

Fotografka Bára se přestěhuje za svým partnerem Igorem na venkov, kde místo klidu narazí na tvrdou realitu. Nepřijetí ze strany jeho přátel a rodiny, v čele s neústupnou a manipulativní matkou Jarkou, ji vrhá do nejistoty. Postrádá starý život, zápasí s tvůrčí krizí a č

Obrázek podcastu Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Na jednom zámečku v Čechách žije podivná rodinka. Upíří rodinka! Nejmladší ze tří bratrů Tyrano se ale jako upír moc nevyvedl. Má zrzavé vlasy a nenarostly mu ani upíří špičáky. Když už rodina neví, co s ním, vystěhuje ho do opuštěné chatky v lese, kde má žít a každý mě

Obrázek podcastu Katyně

Katyně

Jak pomoci přenádherné dívce Lízince Tachecí, které by každý muž snesl modré z nebe, když ji nevezmou ani na gymnázium ani na konzervatoř ani na jinou školu s maturitou?? Nezbývá než otevřít složku PST! a přijmout ji do nultého ročníku tajné školy pro popravčí, aby se s

Obrázek podcastu Usměvavý muž

Usměvavý muž

Policajt musí umět v pravý čas odejít. Nebo ve správnou chvíli zůstat. Poté, co komisař Kurt Wallander při výkonu služby zabil člověka, podléhá existenciální krizi, utápí v depresích a nezadržitelně propadá alkoholu. Nakonec se rozhoduje definitivně odejít od policie. O

Obrázek podcastu Encantra

Encantra

Když Genevieve Grimmové zemře matka, zůstane jí řada otázek, na něž nikdo nedokáže odpovědět – dokud neobdrží pozvánku do Encantry, prokleté vily v Itálii, zamrzlé v čase. Hříšně pohledný ale nepřátelský Rowin Silver se ji sice pokusí zahnat, ovšem Genevieve si dovnitř

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Stříbrná díra

Stříbrná díra

Novela ze světa Křivého ostří, která navazuje na Zdvořilostní návštěvu. Po návratu z Trasky se o rytíři Jenu Mantichorovi šíří zvěsti, že by mohl být skutečným paladinem, což mnohým vlivným dvořanům není právě po chuti. Nebezpečný úkol v odlehlé části království Sevaru

Obrázek podcastu Stínem políbená

Stínem políbená

Noční můry ochránkyně Rose. Další strhující příběh z prostředí vampýrské akademie. Rose se připravuje na maturitu, ale jejím větším úkolem je chránit princeznu Lissu. Vše se začne komplikovat, když se Rose zamiluje do strážce Dimitrije. Naši hrdinové jsou zpět. Princezn

Obrázek podcastu Odpojený muž

Odpojený muž

Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi. Upozorňují na zoufalou neschopnost současných mladíků dospět a odolat nástrahám virtuální reality.

Obrázek podcastu S povolením zatýkat

S povolením zatýkat

Hlavně nic nepodcenit a nic nevzdávat! Říká se, že každý policista se má deset let učit, deset let pracovat a deset let předávat zkušenosti. Od píky začínal i Martin Baláž, dnes brigádní generál ve výslužbě, který od roku 1991 sloužil jako řadový policista ve Zlíně a na

Obrázek podcastu Panáček z popela

Panáček z popela

Zora je rozvedená matka hyperaktivního chlapce, se kterým to nemá snadné. Pomáhá jí mimo jiné i „babička“ Sedláčková, která ji hlídala, když byla malá, a zůstaly si blízké až do Zořiny dospělosti. Místo obvyklé návštěvy přijde jednou šok – Zora najde Emu Sedláčkovou mrt

Obrázek podcastu Kapka jedu

Kapka jedu

Nechci vám mazat med kolem huby, takže to řeknu na rovinu – život může být tak lehkej, jak si ho sami uděláte. A tak těžkej, jak si zasloužíte. Nikdo vám nikdy neřekne, jaká cesta je ta správná, jakou odbočkou se vydat. Musíte si na to přijít sami a po cestě párkrát zab

Obrázek podcastu Mumínci: Tatínek a moře

Mumínci: Tatínek a moře

Jaké taje ukrývá „opuštěný ostrov“? Změna je život. Rodina mumínků se nalodila a přestěhovala do nového domova: na ostrov, který zmáhají vichry a vlnobití. Tatínek by se tu ze srdce rád stal strážcem majáku a poznal veškeré jeho záhady, ale protože nesvede rozsvítit sig

Obrázek podcastu Plástev jedu

Plástev jedu

Povrch všech kontinentů je zastavěný do výše několika set metrů. Většina lidských bytostí zdegenerovala a žije jen proto, aby mohla dennodenně jen pracovat. Nic víc. Společnost je ostře rozdělená na pracující a vyvolené. Nic mezi tím. Neříká nám to něco? Svět připomíná

Obrázek podcastu Aforkalypsa

Aforkalypsa

Humoristický fantasy román ze sarkastické dílny Jakuba Boudy, kde barbar Conan hraje až druhé housle. Svět, ve kterém řinčení mečů, doplňuje hučení metaných ohnivých koulí a rachot blesků, zatímco ti co nebojují, kouří zakázaný herb rostoucí v horách. Schyluje se k válc