Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu S Blbounem do říše pohádek

Audiokniha S Blbounem do říše pohádek

Délka:

2 hod 10 min

Čte:

Jiří Lábus

Vydavatel:

T-SoftEternity

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Krásný satyr

Krásný satyr

Harry Jelínek uměl být kýmkoli. Šlechticem s vytříbenými způsoby, uznávaným znalcem umění, váženým vydavatelem i mužem, kterému ženy bez váhání otevíraly dveře i srdce. Za uhlazeným úsměvem se však skrýval mistr přetvářky – šejdíř obchodující s falešnými obrazy a muž oc

Obrázek podcastu Letní návrh

Letní návrh

Když Georgia souhlasí se schůzkou naslepo, moc toho neočekává. Jenže pak se objeví nebezpečně charismatický muž s odzbrojujícím úsměvem a neodolatelným sexy pohledem. Ti dva si hned od začátku padnou do noty a Georgia je příjemně překvapená. Nakonec se však ukáže, že te

Obrázek podcastu Hlava XXII

Hlava XXII

„Hlava XXII. ta mi zamotala hlavu.“ Ve své nejslavnější knize Joseph Heller na základě vlastních zkušeností s armádou píše o světě, v němž je vše postavené na hlavu; a protože absurdita je věčná, zamotal tento skvělý protiválečný román hlavu už několika generacím čtenář

Obrázek podcastu Šimek, Grossmann: Návštěvní den 1

Šimek, Grossmann: Návštěvní den 1

V roce 1962 jsem jako student Pedagogické fakulty založil ve Spálené ulici v sále České státní pojišťovny divadelní klub Olympik. S kapelou Dixi-party přišel v témže roce do klubu Jiří Grossmann. A bylo rozhodnuto. Osud tomu chtěl, abychom se rychle spřátelili a začali

Obrázek podcastu Slečna Elsa

Slečna Elsa

Příběh o čistotě duše a oddanosti vedoucí až na hranu smrti... Mladičká Elsa je nečekaně postavena před zásadní rozhodnutí, zda se obětuje pro záchranu vlastního otce. Podobně jako autorova další díla, vyniká i tato autorskou citlivostí pro emoční svět postav, zasněnou

Obrázek podcastu Zlá babička

Zlá babička

Její vnoučata a široká rodina ji znají jen jako „zlou babičku“. Jaký byl ale její skutečný osud? Vyrůstala na českém venkově na konci 19. století bez matky, jen s otcem. Zamilovala se, vdala a celý život pak zápasila s tím, co si vysnila – a co ji nakonec potkalo. Roky

Obrázek podcastu Nenech to být

Nenech to být

Malé lži a velká tajemství dokážou zničit vztahy nejen v kruhu rodinném, ale přímo v celém městě. Co přesně se tenkrát za parných letních dní stalo, na to se zádumčivý detektiv Napoleon „Nap“ Dumas snaží nalézt odpověď už patnáct let. Proč skončil jeho bratr Leo pod kol

Obrázek podcastu Hašek: Povídky o zvířatech - Můj obchod se psy, Má drahá přítelkyně Julča

Hašek: Povídky o zvířatech - Můj obchod se psy, Má drahá přítelkyně Julča

Lidé mají rádi zvířata - nejen, že je pozorují, ale že se v nich vidí. Tuší a čtou z nich vlastnosti, jež v nich samých bývají utajeny. To je všeobecná věc. Někdy si z nich odvozují vlastnosti, které jim samým chybí. U psů hledají věrnost, přítulnost, nahrazují jim kama

Obrázek podcastu Môj Macík

Môj Macík

Hračky malej Ely si lámu hlavu nad tým, čo sa asi stalo, že sa s nimi Ela prestala hrávať. Veď s nimi obyčajne trávila celé dni. A teraz? Hneď ráno odíde z detskej izby a vracia sa až po obede. Vari si našla nových, lepších kamarátov? Špekulujú nad tým, či sa nebodaj na

Obrázek podcastu Za vše můžu já

Za vše můžu já

Věra Špinarová se nikdy nedívala zpátky, nikdy nebilancovala, vždycky byla zvědavá, co jí budoucnost teprve přinese. Jenže: "Najednou jsem zjistila, že jsou takové chvíle v životě lidském, kdy myšlenky samy začnou utíkat do minulosti a ze zapomenutých koutků duše neodby

Obrázek podcastu Koľko stojí vaše šťastie?

Koľko stojí vaše šťastie?

Peniaze nie sú cieľ. Predstavujú nástroj na šťastnejší život. Pre väčšinu ľudí sú však zdrojom stresu. Táto audiokniha vás naučí narábať s nimi tak, aby vám prinášali pokoj, istotu a viac slobody v rozhodovaní. V desiatich praktických krokoch si na začiatku upraceme oso

Obrázek podcastu Nebezpečná hra

Nebezpečná hra

Strhující propojení napínavé detektivky a zábavné romantiky! „Řekněte mi, jak se jmenuje,“ naléhal Tom a modlil se, aby měl dost času ubohou ženu ochránit. „Laurant,“ zašeptal ďábel. „Jmenuje se Laurant.“ Toma se zmocnila panika. „Moje Laurant?“ „Ano. Teď už to víte, ot

Obrázek podcastu Spát v moři hvězd - Kniha II.

Spát v moři hvězd - Kniha II.

Xenobioložka Kira Navárezová na průzkumné misi objevila mimozemský organismus a celý život se jí obrátil vzhůru nohama. Měkké ostří – jak organismus pojmenovala – ukrývá řadu děsivých tajemství. Poté, co se Kiře a jejím přátelům nepodaří najít mystický artefakt pro boj

Obrázek podcastu Nauč se to!

Nauč se to!

>> Nauč se to! je návod, jak se efektivně porvat s učením a pamatováním si – a pokud jste pedagog nebo lektor, tak i s tím, jak svoje znalosti předávat co nejúčinněji. Schválně, vzpomenete si, kdy vám naposledy někdo radil s tím, jak se vlastně učit? A kolik vám tehdy b

Obrázek podcastu Plavby „sebevrahů“

Plavby „sebevrahů“

Aby mořeplavec a dobrodruh Thor Heyerdahl dokázal svou teorii, že praobyvatelé Tichomoří můžou být potomci jihoamerických civilizací, postavil vor a vydal se na moře. Proti sobě měl celý svět a celý divoký Pacifik. Podle jeho vzoru podnikl v padesátých letech 20. stolet

Obrázek podcastu Obchodníci s vesmírem

Obchodníci s vesmírem

Klasika zlatého věku sci-fi. Píše se rok 2050 a právě se rozjíždí největší kšeft lidské historie – právo kolonizovat Venuši. Úkolem získat co nejvíce dobrovolníků je pověřen Mitch Courtenay z velké reklamní agentury. Reklamní byznys však ovládá svět a konkurence jde Mit

Obrázek podcastu Mimo obraz

Mimo obraz

Šestý případ je pro kriminalistu Tomáše Volfa tím, který ho nejvíce ovlivnil. A to hned v několika směrech. Vše odstartuje nález dodávky odstavené na okraji jihomoravského lesa, která ukrývá hrůzný náklad. Tomáš Volf rozplétá případ, jehož stopy vedou i do Prahy a zahra

Obrázek podcastu Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života

Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života

Žijeme hektický život, v neustálém běhu zapomínáme na sebe a přestáváme vnímat své okolí. Jsme neustále pod tlakem, ze všech stran nás atakuje reklama, a neskutečné množství informací, zcela protichůdných. Dva roky covidu a válka na Ukrajině už jen dokonaly to, co v nás

Obrázek podcastu Dvacet šest krásných let

Dvacet šest krásných let

Pětidílná četba ze vzpomínkové knihy manželky Vladislava Vančury. Od prvního setkání až po osudový telefonát s anonymním vzkazem informujícím o manželově smrti.Vzpomínková kniha Ludmily Vančurové Dvacet šest krásných let svým titulem sice sugeruje zdání idyly, ale ve sk

Obrázek podcastu Čtyři ženy a jeden pohřeb

Čtyři ženy a jeden pohřeb

Štěstí přichází, když ho nejméně čekáme. Román o lásce, která dokáže člověka postavit na nohy a zmírnit křivdy, které ho v životě potkaly. Příběh čtyř žen, kterým arménský zedník Simon pomůže překonat jejich bolesti. „Připoutala se k Simonovi z hloubi celého srdce, a kd

Obrázek podcastu Cesta kolem Měsíce

Cesta kolem Měsíce

Jules Verne téměř věšteckým způsobem předpověděl řadu prvků, které později lidé při cestě na Měsíc využili, konfrontoval protichůdné vědecké názory a vždy se včas zastavil, když vyprávění začalo být až příliš neuvěřitelné. Humorem a ironií pak maskoval nedostatek lidský

Obrázek podcastu Faktomluva

Faktomluva

Kniha tak důležitá pro pochopení světa, že ji Bill Gates daroval všem americkým vysokoškolským absolventům roku 2018. Kniha odhalující naši naprostou neznalost současného stavu – zázraků lidského pokroku v tvrdých datech. Kniha, která je vaším novým antidepresivem ve

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila

Obrázek podcastu Biomanžel

Biomanžel

Biomanžel je volným pokračováním Vieweghova bestselleru Biomanželka (2010), kterého se prodalo více než sto tisíc výtisků a dočkal se úspěšného divadelního zpracování. Známému spisovateli Mojmírovi praskne v cíli pražského maratonu aorta a někdejší sebevědomý světák se