Obrázek podcastu Rok ušatého Majka

Audiokniha Rok ušatého Majka

Délka:

1 hod 22 min

Čte:

Rikka Muchowová

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Psi z Rigy

Psi z Rigy

Rok po událostech předchozí audioknihy Vrazi bez tváře řeší tým komisaře Kurta Wallandera nový případ: ke švédskému pobřeží připlul člun, v němž byly nalezeny dvě mrtvoly, přimrzlé k sobě v hrůzostrašném objetí. Zabití muži byli východoevropští zločinci a do švédského m…

Obrázek podcastu Narcismus – vnitřní žalář

Narcismus – vnitřní žalář

Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za výc…

Obrázek podcastu Kolo času VI.: Pán chaosu

Kolo času VI.: Pán chaosu

Moc pána zla uvězněného v Šajol Ghúlu sahá každým dnem dál a dál.… Rand al’Thor se snaží sjednotit státy k Poslední bitvě, k níž dojde, až se Temný jednoho dne osvobodí. Ten už ostatně po zlomení několika věznících pečetí nabývá na síle, oživuje dva obávané Zaprodance …

Obrázek podcastu Biblia – Starý zákon

Biblia – Starý zákon

Cyklus biblických príbehov, ktorý formou rozhlasovej dramatizácie približuje záujemcom nový, netradičný pohľad na jednotlivé knihy Starého zákona. Celý cyklus sa snaží rešpektovať základný biblický text, ale na mnohých miestach rozkrýva psychologický charakter postáv a …

Obrázek podcastu Jiné místo

Jiné místo

Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá…

Obrázek podcastu Osada

Osada

Uprostřed lesa se ukrývá malý shluk chýší. Žijí v nich lidé – či lépe řečeno přežívají, neboť okolní svět živých stromů a nočních netvorů je zlé a nepřátelské místo, kde je člověk nevítaným hostem. Záhuba zde číhá v tisíci různých podob a každičký krok může přinést smrt…

Obrázek podcastu Zpověď vraha, vyprávěná během jedné noci

Zpověď vraha, vyprávěná během jedné noci

Z česky dosud nevydaného románu rakouského spisovatele, ve kterém prostřednictvím strhujícího celonočního monologu líčí bývalý příslušník tajné carské policie svůj tragický život, čte Jan Vlasák. Režie Vlado Rusko.

Obrázek podcastu Muž bez tváře

Muž bez tváře

Dobrý novinář riskuje krk i pro pravdu, o kterou nikdo nestojí… Velkou Británii čekají volby, ale ostřílený britský novinář Neil Bannerman má jiné starosti. Během jeho pracovního pobytu v Bruselu totiž došlo k tragédii, při níž zemřeli britský ministr zahraničí a místní…

Obrázek podcastu Stříbrný vítr

Stříbrný vítr

Horoucí příslib krásy, štěstí, lásky a dobra - tím vším zní Jeníkovi Ratkinovi "stříbrný vítr" jeho mládí? A zrovna tak naléhavě jako ústřednímu hrdinovi stejnojmenného románu Fráni Šrámka zněl nejen jeho současníkům, ale i nejméně dvěma pokolením českých čtenářů, pro n…

Obrázek podcastu Svěrák: Horká neděle aneb Vynechané povídky

Svěrák: Horká neděle aneb Vynechané povídky

V roce 2009 vyšel v Supraphonu dvoudiskový komplet s názvem Zdeněk Svěrák Povídky. Obsahoval šest příběhů ze stejnojmenné knihy, vydané nakladatelstvím Fragment, čtených autorem. Čtyři povídky se do tehdejšího vydání nevešly, a proto vycházejí nyní samostatně. Tato nová…

Obrázek podcastu Francouzština do práce A1-B1

Francouzština do práce A1-B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Francouzština do práce/Obchodní francouzština A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na…

Obrázek podcastu Svět podle Garpa

Svět podle Garpa

Když se Amerika změnila v minové pole, braňme se groteskou. Přestože na svět přišel skoro neposkvrněným početím a matčina drsná výchova z něj učinila syna nevídaných schopností, snaží se T. S. Garp i bez otce obstát. Vaří, uklízí, naslouchá a hlavně jedná fér s přísluš…

Obrázek podcastu Gemrot: Tance a reflexe, Košut: Gepard, Podešva: Koncert pro violu a orchestr, Matys: Naléhavost času

Gemrot: Tance a reflexe, Košut: Gepard, Podešva: Koncert pro violu a orchestr, Matys: Naléhavost času

Původní LP album 81 0920-1 011 "Jiří Gemrot: Tance a reflexe, Michal Košut: Gepard, Jaromír Podešva: Koncert pro violu a orchestr, Jiří Matys: Naléhavost času" vydal Panton v roce 1989 - nyní tento titul vydává Supraphon poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Německá konverzace

Německá konverzace

Německá konverzace: Cestujete často do Německa či Rakouska? Tento kurz je určrn pro mírně a středně pokročilé uživatele, kteří chtějí zlepšit úroveň komunikace při cestování. Skládá se z okruhů: pozdravy, představování, restaurace, rozhovor se zahraničním návštěvníkem, …

Obrázek podcastu Percy Jackson - Prokletí Titánů

Percy Jackson - Prokletí Titánů

Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl…

Obrázek podcastu Proč jsem tady doma

Proč jsem tady doma

Z komentáře Donáta Šajnera k původnímu LP albu 1 18 1656 "Proč jsem tady doma" vydanému Supraphonem v roce 1974 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Už název naší malé básnické antologie napovídá, o co nám šlo. Udělat průřez třiceti lety české poezie a z děl básníků v…

Obrázek podcastu Luca

Luca

Moderní technologie jsou všude… a děs jim jde v patách jako stín. Sharkův tým se potýká se zlověstnými událostmi. Těhotná mladá žena, která za vysokou cenu pronajala svou dělohu bezdětnému páru, hned po svém příjezdu do hotelu zmizí z pokoje. Na dně jámy vykopané v lese…

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 14 - Na spadnutí

Deník malého poseroutky 14 - Na spadnutí

Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům. Jenže brzo se zjistí, že taková rekonstrukce není žádná legrace. S každou zdí, která jde k zemi, se objeví nějaký nový problém: shnilé dřevo, jedovatá plíseň, nevítané potvůrky a ještě něco mnohem z…

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v…

Obrázek podcastu Jak se stát milionářem za minimum práce aneb 16 důvodů proč investovat do nemovitostí

Jak se stát milionářem za minimum práce aneb 16 důvodů proč investovat do nemovitostí

Kniha Jak se stát milionářem za minimum práce s podtitulem 16 důvodů, proč se vyplatí investovat do nemovitostí je nezbytným základem k pochopení a vstupní branou na cestě k úspěšnému investování do nemovitostí a finanční svobodě. Kolem investování koluje řada mýtů a po…

Obrázek podcastu Příběhy Pata Hobbyho

Příběhy Pata Hobbyho

Pět epizod ze života stárnoucího hollywoodského scénáristy. Už nemá chuť, ani sílu, ani nápady. A přece musí denně bojovat o svoje místo na výsluní.V titulní roli Václav Postránecký.Seriál na motivy výrazně autobiografických povídek Francise Scotta Fitzgeralda o stárnou…

Obrázek podcastu Z mámy poutníkem

Z mámy poutníkem

Je opravdu poutní cesta do Santiaga de Compostela tou zázračnou a nezapomenutelnou, jak se o ní tvrdí? Skutečně se na ní dějí zázraky, jak všichni říkají? Je vůbec možné, že vás může změnit? A vskutku díky ní začnete věřit na anděly? Kniha je velmi intimním příběhem o ž…

Obrázek podcastu Zlatý kořenáč

Zlatý kořenáč

E. T. A. Hoffmann: Zlatý kořenáč. Pouť za pravou láskou v jedné z nejkrásnějších pohádek německého romantismu.Novela Zlatý kořenáč, s podtitulem Moderní pohádka vyšla poprvé v roce 1814. Dopisy, deníkové záznamy a eseje, které Hoffmann napsal souběžně s prací na Zlatém …

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1981

Neumannovy Poděbrady 1981

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0631-33 v roce 1982 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Vzestup (úryvek…