Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Říkali mi Leni

Audiokniha Říkali mi Leni

Délka:

5 hod 0 min

Čte:

Tereza Marečková

Vydavatel:

Albatros

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Hurvínkův kouzelný gramofon

Hurvínkův kouzelný gramofon

Výjimečný archiv: S + H + Supraphon = 90 let spolu Je to opravdu tak! První nahrávky Spejbla a Hurvínka byly pořízeny v roce 1929 a katalogově spojené firmy Ultraphon, Esta a Supraphon jsou od té doby celých devadesát let při tom. Nová kompilace producentky Denisy Kirs

Obrázek podcastu Z povídek Oty Pavla 2.

Z povídek Oty Pavla 2.

Povídky českého spisovatele a novináře Oty Pavla čtou: Jaromír Spal, Marek Eben, Jiří Klem, Bořivoj Navrátil a Jiří Lábus.Ota Pavel, původně Popper, se narodil roku 1930 rodičům, které známe z jeho povídek: otec Leo byl obchodní cestující a maminka Hermína zajímavá a si

Obrázek podcastu Hadí král

Hadí král

Volné třetí pokračování sourozeneckých osudů Alison alias Vlčpanny a Wolfiho, kterého sestra vysvobodila z vlčího zakletí.V posledním příběhu stojíme na prahu nového dobrodružství, kdy se s magicky pohádkovým číslem tři opět projeví tajemné rodové prokletí.Pohádka je vo

Obrázek podcastu Chovejte se jako kočka

Chovejte se jako kočka

Kočka je váš nejlepší kouč! Svobodná, klidná, zvědavá, pozorující, odolná, elegantní, charismatická, hrdá, nezávislá... Kočka všechno pochopila, dělejme to jako ona! Tato samozřejmost inspirovala Stéphana Garniera k napsání příručky o osobním rozvoji pojaté jinak než p

Obrázek podcastu Zelený děs a Neodbytný duch

Zelený děs a Neodbytný duch

Dva tajemné příběhy z pera irského spisovatele, jednoho ze zakladatelů detektivního žánru a hororu. Spojuje je motiv hrozivého přízraku. V dramatické miniatuře Zelený děs má podobu opice, která dožene hrdinu k zoufalému činu. V hlavních rolích František Němec a Taťána M

Obrázek podcastu Komunikuji, tedy jsem

Komunikuji, tedy jsem

Potřebujeme to denně - sdělovat své myšlenky, přesvědčit okolí, komunikovat. Čeká vás veřejné vystoupení? Pracovní pohovor? Proslov na rodinné akci? S řadou tipů a triků této audioknihy budete jistější a úspěšnější. Lektorka Dita Fuchsová čerpá především ze svých trénin

Obrázek podcastu Faëthon

Faëthon

Starořecká báje o synovi boha slunce Hélia se stala základem rozhlasové pohádkové hry. Pohádková hra vypráví příběh mladíka, který chtěl dokázat svůj božský původ, a proto si vypůjčil Héliovo čtyřspřeží a vydal se vzhůru oblohou po sluneční cestě...

Obrázek podcastu Mikulášovy patálie

Mikulášovy patálie

Mikuláš je malý nezbedný kluk s partou kamarádů, kupou bláznivých nápadů a úžasným dětským pohledem na svět. „Když jsem přišel domů, maminka mi vynadala, že jsem přišel pozdě na večeři. Když jsou takoví, tak tedy bez milosti: Zítra uteču z domova. Tatínek s maminkou se

Obrázek podcastu Myšlenky z Citadely Antoina Saint Exupéryho

Myšlenky z Citadely Antoina Saint Exupéryho

Sled beletrizovaných meditací na existenciální téma, přemítání o smyslu života a světa, proud úvah o lidském údělu, podobenství o lásce, přátelství, řádu a naději na lepší svět. Ztište se, vstupte do nitra svého srdce a zaposlouchejte se do myšlenek z pokladnice duchov

Obrázek podcastu Herecký portrét Jiřiny Šejbalové

Herecký portrét Jiřiny Šejbalové

Herecký portrét Jiřiny Šejbalové vydal pod kat.číslem 0 48 0105 Supraphon v roce 1967 - nyní vychází titul poprvé digitálně: JIŘINA ŠEJBALOVÁ (17.9. 1905 – 23.8.1981) pocházela z kulturně založené rodiny, studoval na konzervatoři v Praze operní zpěv, později přesotupil

Obrázek podcastu Slavomír Pískatý. 20 let kapitánem Jumbo Jetu

Slavomír Pískatý. 20 let kapitánem Jumbo Jetu

Příběh prvního obřího dopravního letadla v dějinách lidstva a jeho pilota. Legendární americké dopravní letadlo B-747 (první let 9. února 1969) a jeho první český kapitán, bývalý vojenský letec ČSLA Slavomír Pískatý (narozen 23. května 1958). Jak k sobě našli cestu? Pro

Obrázek podcastu Homér: Ilias a Odyssea. Výběr zpěvů z básnických eposů řeckého starověku

Homér: Ilias a Odyssea. Výběr zpěvů z básnických eposů řeckého starověku

Komentář k původnímu LP 0 18 0424 z roku 1968: Přebohatou obrazností plastickou zvládl řecký člověk vzrušení, úžas i tíhu dojmů z tohoto světa a dal mu jméno kosmos, tj. řád. Sám pak vystoupiv nad přírodu tvořivou a dodnes udivující činností mýtotvornou, v níž usiloval

Obrázek podcastu Ostrov pokrytců

Ostrov pokrytců

Ostrov pokrytců byl prvním v řadě satirických románů Johna Galsworthyho. Autor v něm podal zevšeobecněný kritický obraz anglické "ctihodné" společnosti, kterou v románě představuje buržoazie. Námět Ostrova pokrytců není složitý. Jeho hrdina Richard Shelton, typický před

Obrázek podcastu Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška v podání Františka Filipovského.

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..)

Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..)

Z naší původně zamýšlené miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" se časem stala docela početná řada titulů se známými i méně známými pohádkami z archivu Supraphonu. Tento již 20. díl představuje svým malým i velkým posluchačům pohádky poprvé digitalizované, jež byly "

Obrázek podcastu Emilovy další skopičiny

Emilovy další skopičiny

Ve švédské vesničce Lönneberze zná rošťáka Emila každý. Ano, to je ten roztomilý kluk ze statku Kocouří, který vypadá jako andílek a provádí ty neuvěřitelné kousky. Možná že ho znáte i vy z knížky Emilovy skopičiny. A už jsou tu další, a pěkně vykutálené! Však Emil zase

Obrázek podcastu Stará tajemství

Stará tajemství

Autorka bestsellerů Ukradené životy a Andělé smrti. Třetí případ inspektorky Lottie Parkerové. Zvrat, ze kterého se vám zastaví srdce. Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde

Obrázek podcastu Narcismus – vnitřní žalář

Narcismus – vnitřní žalář

Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za výc

Obrázek podcastu Nešpor: Kudy do pohody

Nešpor: Kudy do pohody

Kniha "Kudy do pohody" získala ocenění "Český Bestseller" v kategorii "Zdraví & životní styl". Nyní nově vychází v audioknižní podobě. Audiokniha známého lékaře MUDr. Karla Nešpora, kterou namluvil společně s herečkou Terezou Bebarovou, ukazuje cestu přímo "do pohody".

Obrázek podcastu V podezření

V podezření

„Občas můžete zapomenout, co je pravda, když slyšíte lež dostatečně často.“ Klinický psycholog Joseph OʼLoughlin vede v Londýně s krásnou manželkou a milovanou dcerou život, který mu leckdo závidí – dokonce i jeho přítel Jock, povrchní zazobanec a sukničkář. Přitom stač

Obrázek podcastu Počkám na Tebe

Počkám na Tebe

Na něco se vyplatí si počkat… Devatenáctiletá Avery Morganstenová nastupuje na malou univerzitu v Západní Virginii, tisíce kilometrů od domova. Domnívá se, že vzdálenost jí pomůže uniknout před tím, co se jí stalo na halloweenském večírku před pěti lety, kdy se její ž

Obrázek podcastu Chata ve Švýcarsku

Chata ve Švýcarsku

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala hitem internetu. S jasným cílem dát s

Obrázek podcastu Písničky u kamen

Písničky u kamen

Typický přednes a vyprávění Františka Nepila patří neodmyslitelně k adventu a vánočnímu času. V pořadu Písničky u kamen doplňují oblíbeného fejetonistu české vánoční melodie.

Obrázek podcastu Národní umělkyně Jiřina Petrovická - Portrét herečky

Národní umělkyně Jiřina Petrovická - Portrét herečky

Z původního komentáře Jana Procházky k původnímu LP album 1118 2650 "Národní umělkyně Jiřina Petrovická - Portrét herečky" vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Portrét národní umělkyně JIŘINY PETROVICKÉ, členky činohry Národního divad