Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Řetěz

Audiokniha Řetěz

Délka:

12 hod 20 min

Čte:

Kamil Halbich

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Paklíč

Paklíč

Detektivní komedie plná záměn, chyb a omylů. Slavný spisovatel detektivek Ludva Láce náhodou zjistí, že pražské podsvětí dostalo zálusk na jeho víkendovou vilu. Rozhodne se krádeži zabránit za pomoci inspektora Čepeláka. Jenže i za něj se vydává jeho dvojník. Situace se

Obrázek podcastu Kočka a město

Kočka a město

Tokio je největší vězení na světě – třicet milionů obyvatel. A přece mají šanci. V mraveništi hustě obrostlém mrakodrapy se člověk šťastnějších obzorů nedohledá, a tak v něm mnohdy živoří jako samotář, zoufalec či troska. Když však jistá kaliková kočka se zelenýma očima

Obrázek podcastu Žít ještě jednou

Žít ještě jednou

Román novináře Edvarda Valenty lze vnímat ve dvou rovinách - jako napínavý kriminální příběh neobyčejně komplikované trojnásobné vraždy a současně jako určitou životní bilanci středoevropského intelektuála Valentovy doby. Připomínka autorovy příslušnosti k Lidovým novin

Obrázek podcastu Všichni moji strýčkové

Všichni moji strýčkové

Láskyplné vyprávění o rodinné sounáležitosti příslušníků rozvětvené židovské rodiny Lípů v první polovině 20. století. Různorodé životní cesty jedenácti strýčků vypravěče provázela neokázalá láska a úcta k rodičům i vzájemná solidarita, které zůstávají jako dědictví pro

Obrázek podcastu Můj mladší bratr

Můj mladší bratr

Marek žije typickým životem studenta v osmdesátkovém Československu. Chodí na přednášky, mejdany a povinná vojenská cvičení a vytrvale usiluje o krásnou a nedostupnou Annu. Jenže ta má jiné starosti. Aktivně se zapojila do šíření petice Augustina Navrátila za nábožensko

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Znamení Jidáš

Znamení Jidáš

z detektivního cyklu Hříšní lidé Království českého Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky. Král Přemysl II. Otakar nemá k lidem na svém dvo

Obrázek podcastu Čaroděj a sklo

Čaroděj a sklo

Čtvrtý díl fantasy ságy Temná věž vypráví o tom, jak se skupina poutníků, známá z předchozích dílů Pistolník a Tři vyvolení, zachránila přechodem z jednoho světa do druhého. Zatímco pokračují v dlouhé cestě k Temné věži, vypráví vůdce skupiny Roland svým souputníkům o j

Obrázek podcastu Hlava XXII

Hlava XXII

„Hlava XXII. ta mi zamotala hlavu.“ Ve své nejslavnější knize Joseph Heller na základě vlastních zkušeností s armádou píše o světě, v němž je vše postavené na hlavu; a protože absurdita je věčná, zamotal tento skvělý protiválečný román hlavu už několika generacím čtenář

Obrázek podcastu Tsunami blues

Tsunami blues

Osobní kubánské zkušenosti a kontakty posloužily jako inspirace při psaní třetího románu Markéty Pilátové s názvem Tsunami blues.Příběh je zasazen do současnosti, ale jeho kořeny spočívají hluboko ve 20. století: Mladá trumpetistka Karla přijde v roce 2004 v Thajsku kvů

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Královna Kunhuta a Záviš

Královna Kunhuta a Záviš

Ve chvíli, kdy v bitvě na Moravském poli vyhasne život českého krále Přemysla Otakara II., se královně Kunhutě zhroutí celý svět. Má jediné přání: postarat se o osud sedmiletého synka Václava, zajistit mu právo na český trůn a potom se stáhnout do ústraní. Nečekané setk

Obrázek podcastu Filigránský případ

Filigránský případ

Poklidný konec noční služby na kriminalistickém oddělení naruší oznámení o pokusu propašovat do zahraničí vzácné tisky. Vzápětí starší žena ohlásí zmizení svého souseda. Oním sousedem je známý antikvář a tak je jen otázka času, kdy se oba případy propojí...Helena Šoltés

Obrázek podcastu Pohodová produktivita

Pohodová produktivita

V této revoluční knize Ali odhaluje, jak může věda o dobré produktivitě změnit váš život. Představuje tři skryté "energizéry", které jsou základem příjemné produktivity, tři "blokátory", které musíme překonat, abychom porazili prokrastinaci, a tři "udržovače", které zab

Obrázek podcastu Chytrý osel a jiné povídky

Chytrý osel a jiné povídky

Nechte se vtáhnout do světa, kde se zvířata chovají (skoro) jako lidé, a lidé by se od nich mohli ledasčemu přiučit. Objevte želvu, která obětovala svůj domov za svobodu, straku, jež se bojí výšek, nebo mrzutého kapra, z něhož se stal mistr v přežívání. Knížka Chytrý os

Obrázek podcastu Zaklínač - Rozcestí krkavců

Zaklínač - Rozcestí krkavců

Zaklínači se nerodí. Zaklínači jsou vytvářeni. Toto je příběh o tom, jak vznikají legendy – a jaká je cena za její stvoření. Než se stal Bílým vlkem a Řezníkem z Blavikenu, byl Geralt z Rivie pouhým čerstvým absolventem Kaer Morhen, který vstoupil do světa, jenž jeho dr

Obrázek podcastu Najbohatší muž v Babylone

Najbohatší muž v Babylone

Táto nadčasová klasika, ktorú zbožňujú milióny ľudí, obsahuje kľúč ku všetkému, po čom túžite a ku všetkému, čo chcete dosiahnuť. Odhaľuje tajomstvo, ako dosiahnuť osobný blahobyt. TAJOMSTVÁ ÚSPECHU STARÝCH NÁRODOV – ISTÁ CESTA K ŠŤASTIU A PROSPERITE Nespočetnému množst

Obrázek podcastu Velice dlouhé schody

Velice dlouhé schody

Ota Fink pátrá po zmizelých lidech. Sympatický chlapík, soustružník Ota Fink, je důvtipný a neohrožený sukničkář. V detektivce Jaroslava Velinského aka Kapitána Kida pátrá po zmizelých lidech a dostává se na stopu sériového vraha. Soustružník Ota Fink je sympatický chl

Obrázek podcastu POE

POE

Mrazení v zádech povoleno. Mistr hororu Edgar Allan Poe uměl tak mistrně vyprávět hrůzostrašné příběhy, že mrazení v zádech pocítíme po pár větách. Soubor obsahuje výběr povídek, které se řadí k nejlepším: Jáma a kyvadlo, Černý kocour, Berenice, Medailón a další. Lidé s

Obrázek podcastu Elita

Elita

Do Selekce vstoupilo 35 dívek. Nyní jich je jen šest, ale soutěž o srdce prince Maxona je tvrdší než kdykoli předtím. A k tomu všemu se America nemůže rozhodnout, po kom vlastně touží. Je to Maxon, s kterým by mohla žít jako v pohádce? Nebo Aspen, její první láska? Amer

Obrázek podcastu Hory zpívají

Hory zpívají

Román o lidské vytrvalosti, odhodlání a rodinných poutech na pozadí pohnutých dějin Vietnamu. Audiokniha Hory zpívají je příběhem několika generací rodiny Tranovy mapujícím téměř celé jedno století vietnamských dějin – od francouzské koloniální nadvlády přes nástup osvo

Obrázek podcastu Pět malých prasátek

Pět malých prasátek

Audiokniha Agathy Christie Pět malých prasátek obsahuje slavný případ Hercula Poirota. Čte Pavel Soukup. Detektiva Hercula Poirota oslovuje mladá dáma Carla Lemarchantová – dcera známého malíře Amyase Cralea, kterého před 16 lety měla zavraždit jeho vlastní žena. Ta byl

Obrázek podcastu Tajemství abatyše z Assisi

Tajemství abatyše z Assisi

z detektivního cyklu Hříšní lidé Království českého Pouť ke svatému Jakubovi do Compostely patří k vrcholným projevům křesťanské zbožnosti. Oldřicha z Chlumu dosud plně zaměstnávaly světské starosti, ale král Přemysl II. Otakar nařídí, aby jeho prokurátor byl členem dru

Obrázek podcastu Jak nebýt úplným blbcem

Jak nebýt úplným blbcem

Jak nebýt úplným blbcem - audiokniha obsahuje motivační nahrávku, jejímž autorem i interpretem je David Gruber. Pod žertovným názvem se skrývá svěží nahrávka na vážné téma: Jak vyžít ve stále náročnější a mnohdy stále nestydatější mezilidské komunikaci; převážně při prá

Obrázek podcastu Římská jízda

Římská jízda

Král Karel IV. touží změnit svět, k tomu ale potřebuje korunu římského císaře. Boj o moc se ovšem nevede pouze mečem a schopný panovník musí umět válčit i na diplomatickém poli. Ve světě plném intrik to ovšem není snadné; o vládu bojují i zhrzení Wittelsbachové a Karlov