Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pták Ohnivák a liška Ryška

Audiokniha Pták Ohnivák a liška Ryška

Délka:

42 min

Čte:

Otakar Brousek

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Nástrahy zubařského křesla

Nástrahy zubařského křesla

„Málokterý muž je hrdinou sám před sebou při návštěvě zubního lékaře.“ Hercule Poirot si byl této skutečnosti velmi intenzivně vědom. Ale také měl smysl pro systém a pořádek, který mu velel dvakrát ročně podstoupit preventivní prohlídku. Proto se i tentokrát dostavil do

Obrázek podcastu V práci nemusí být blázinec

V práci nemusí být blázinec

Amazon Bestseller #1 ve třech kategoriích O AUDIOKNIZE Nastal čas skoncovat s érou přepracovanosti, chaosu, stresu a otravného „nestíhám“. Obdiv už nesklízí workoholik, ale ten, kdo si při zachování profesionality dokáže v klidu užít své odpolední volno i víkendy a dok

Obrázek podcastu Stvůra

Stvůra

V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem. Hlavním podezřelým se stává nedávno usvědčený vra

Obrázek podcastu Začněte s PROČ

Začněte s PROČ

# O knize Při studiu vůdčích osobností a organizací, které velkou měrou ovlivnily svět, Simon Sinek zjistil, že všichni uvažovali, jednali a komunikovali přesně stejným způsobem – vždy začali s otázkou PROČ a až poté řešili, JAK a CO realizovat. Autor tento model nazýv

Obrázek podcastu Spolčení hlupců

Spolčení hlupců

Ignácius Reilly, dnes už legendární postava, je výstřední třicátník s akademickým vzděláním, který odmítá pracovat a žije se svou ovdovělou matkou. Notorický mudrlant a zápecník Ignácius považuje za své životní poslání sepsání význačného díla, ve kterém odhalí pomýlenos

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Valentýnka a daleké kraje

Valentýnka a daleké kraje

Poté, co Valentýnka s tetou vyrazí do cestovní kanceláře vybrat si zájezd k moři, dostane parádní nápad. Založí si vlastní cestovku! A tak za pomoci kamarádů vyrobí katalogy, a jeden děti roznesou do několika poštovních schránek ve městě. To bude zábava! Jenže nečekaně

Obrázek podcastu Ljuba Hermanová

Ljuba Hermanová

Původní LP album 1218 0477 "Večer s Ljubou Hermanovou" složené ze starších snímků i aktuálního vyprávění a rozhovoru umělkyně s Bohumilem Bezouškou vydal Supraphon v roce 1983 - nyní tento kompilační titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Válečný pilot

Válečný pilot

Příběh nesmyslného a málem sebevražedného průzkumného letu. Románové vyprávění prokládané esejisticky laděnými úvahami líčí průběh nebezpečného průzkumného letu z května 1940 nad hořícím severofrancouzským městem Arras, do něhož právě pronikají tankové jednotky nacisti

Obrázek podcastu Důvod k naději

Důvod k naději

Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých letých letech 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu. Zjistila například, že tito primáti používají nástroje, že dokážou projevova

Obrázek podcastu Putování za Svatým Grálem

Putování za Svatým Grálem

Putování za Svatým Grálem je mimořádným dílem nejen v kontextu celého pětidílného cyklu, ale i v kontextu celého francouzského písemnictví 13. století. Dokonale zvládnutý mýtus hledání grálu se stává velkolepou metaforou cesty k osobnímu zdokonalení a k nadosobnímu řádu

Obrázek podcastu Nic nebude jako dřív

Nic nebude jako dřív

Zlo má ďábelskou podobu… Abigail Campanová, zámožná matka sedmnáctileté dcery, přijíždí domů dřív, než měla v plánu. Dveře nachází odemčené a jedno z oken rozbité. Vyděšená spěchá k dceřinu pokoji a už na chodbě ji čeká hrůzný výjev: nad bezvládnou krvácející Emmou se t

Obrázek podcastu Vzpomínání v bílém

Vzpomínání v bílém

Vlídné vyprávění o lékařském řemesle "pěšáka" medicíny. Ale také svědectví o době a místě na Šumavě v padesátých letech. Jiří Pejša (*1912) po válce začínal jako obvodní lékař v Železné Rudě. Jeho vzpomínková kniha vás vrátí v čase o téměř sedmdesát let zpátky do šuma

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 88 - Jiří Mikeš 08.06.2014

100 statečných - Host č. 88 - Jiří Mikeš 08.06.2014

Hostem L. Výborné - J. Mikeš (lektor VŠE, odborník na reklamu)

Obrázek podcastu Démon z East Endu

Démon z East Endu

Velká Británie je vržena do víru průmyslové revoluce. Ulicemi se pohybují rozličné párou poháněné stroje šílených vědců, ale také věci mnohem temnější – nadpřirozené bytosti. A právě s nimi bojují sourozenci Kelbyovi – vyšetřovatelé ve službách královny Viktorie. Po zd

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - začátečníci - audiokniha obsahuje anglické rozhovory, tematiky a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 45 rozhovorů a

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Emoční inteligence

Emoční inteligence

Proč může být emoční inteligence důležitější než IQ? Emoční inteligence je podle řady výzkumů klíčovým faktorem pro úspěch nejen v práci Ještě donedávna byla míra úspěšnosti v IQ testech nejčastěji skloňovaným faktorem, určujícím inteligenci člověka. Zajistí nám však po

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka

Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka

Karl a Egon jsou dva nadšení učitelé němčiny. Oba mluví česky, Egon však s velkými chybami. O to ochotněji vysvětlují významy německých slov českým začátečníkům. Oblečeni do tradičních bavorských krojů, netají se vřelým vztahem k rodnému českému pohraničí. Komponují lek

Obrázek podcastu Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě

Když člověk stojí v koutě, může si všimnout spousty úžasných věcí. Ale pak přijde chvíle, kdy je třeba vykročit na parket a začít opravdu žít. Příběh o dospívání na střední škole, který Charlie vypráví v dopisech, je otevřenější a důvěrnější než leckterý deník, zároveň

Obrázek podcastu Kleopatra a Frankenstein

Kleopatra a Frankenstein

Není všechno zlato, co se třpytí. A ve vztahu to platí dvojnásob. Cleo a Frank. Ona je Britka, on Američan. Zatímco ona stojí teprve na počátku malířské dráhy, on coby muž v nejlepších letech velí úspěšné reklamní agentuře. Když se o jednom silvestru jejich cesty protno

Obrázek podcastu Povídky z Oděsy a odjinud

Povídky z Oděsy a odjinud

Hrdinové příběhů v citlivém podání Pavla Soukupa prožívají své (ne)všední osudy mezi Oděsou, válečnou vřavou v Evropě a New Yorkem. Výbor povídek představuje působivý průřez dějinnými mezníky 20. století vnímanými optikou všednodennosti. Hrdinové příběhů v citlivém pod

Obrázek podcastu Co má společného malá nožka s Kámasútrou

Co má společného malá nožka s Kámasútrou

Příběh dvou čtyřicátníků, Ireny a Petra, které zcela nečekaně zasáhne vzájemný cit. Oba jsou velmi zranitelní a zároveň ochotní ještě jednou podstoupit martyrium lásky. Oba úspěšní, jeden pro druhého dostatečně atraktivní… Jak to, že ani tohle nestačí na udržení vztahu?