Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu

Audiokniha Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu

Délka:

8 hod 50 min

Čte:

Přemysl Boublík

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Vrcholné dílo z dob největšího flámu v dějinách USA, který Francis Scott Fitzgerald označil za „jazzový věk“ a sám do něj vydatně přispěl mnoha soukromými improvizacemi a pocity „ztracené generace“, přináší milostný příběh z lepší společnosti. Selfmademan Jay Gatz řečen

Obrázek podcastu 3x Salanderová & Blomkvist #2

3x Salanderová & Blomkvist #2

3× Salanderová & Blomkvist Švédsko, a idyla? K smíchu. Tamní drsné vody melou břehy nejvíc. Ona je svéhlavá asociální osoba, tělo má samou kérku a její zraněné duši není co závidět, zato v komunitě hackerů nemá konkurenci. On je investigativní novinář a vypátrá každou

Obrázek podcastu Vodníkovy pohádky

Vodníkovy pohádky

Vodníka, o kterém mistrovsky vypráví paní Kubátová ve svých pohádkách, se děti bát nemusí. Má je rád a bude jim dobrým průvodcem vodní říší, seznámí malé čtenáře s tajemstvími jejích obyvatel, dovolí jim nahlédnout do zákonů, které jsou zapsány v Knize přírody...

Obrázek podcastu Zahrada

Zahrada

Fantazijní příběh Jiřího Trnky má pět dětských hrdinů, dále pět slonů, jednoho zlomyslného kocoura, jednoho trpaslíka a spoustu psů, kteří si do tajemné zahrady, kde se dějí zázraky, chodí pít psí víno... Pohádkový příběh mohou znát děti i z animovaného filmu Břetislava

Obrázek podcastu Ochráním tě

Ochráním tě

Manželé Niamh a Ruairidh Macfarlaneovi vlastní hebridskou luxusní oděvní značku Ranish Tweed. Když se společně vypraví na služební cestu do Paříže, Niamh se dozví o manželově poměru s ruskou módní návrhářkou a vzápětí se stane svědkem toho, jak Ruairidh i s milenkou zah

Obrázek podcastu Pohádky skřítka Medovníčka a Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka

Pohádky skřítka Medovníčka a Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka

Pohádky skřítka Medovníčka - Pod osamělým mohutným dubem uprostřed paseky si postavil svoji chaloupku malý mužíček – skřítek Medovníček. Nenosil plnovous jako ostatní skřítkové a měl zdravé červené tváře, protože moc rád jedl med. Také byl kamarád se všemi včelkami v ok

Obrázek podcastu Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Svatopluk Čech. Dramatizace satirického románu, ve kterém je pražský měšťan ze sklonku 19. století konfrontován s éterickými Měsíčňany.Libreto Viktor Dyk. Osoby a obsazení: Tomáš Töpfer (Matěj Brouček), Ladislav Frej (redaktor), hostinský Würfl (Jiří Lábus), Hvězdomír B

Obrázek podcastu Spiknutí oběšenců

Spiknutí oběšenců

Kolem hradu Ostrý se šíří tiché zlo. V okolí přibývá vražd a ze šibenice zmizela těla trestanců. Kolem hradu Ostrý se šíří tiché zlo. Ze šibenice zmizela těla trestanců a je zavražděn rychtář. Oldřich z Chlumu se pouští do vyšetřování v utajení. Poblíž Benešova nad Plo

Obrázek podcastu Jiřímu Voskovcovi k narozeninám

Jiřímu Voskovcovi k narozeninám

K výročí narození Jiřího Voskovce (19. června 1905) vychází soubor zvukových dopisů, posílaných životnímu příteli Janu Werichovi do Prahy v šedesátých a sedmdesátých letech. Na tzv. dopimluvech, jakje V+W nazývali, jsou písně, vyprávění o snech, nejrůznější nápady, nevš

Obrázek podcastu Bourneův mýtus

Bourneův mýtus

Nacpali ho do boxu jako koně. A má běžet tam, kde ho chtějí mít. Chtěl na hrůzy zapomenout, jenže osud je proti. Nějaký zabiják podřízl čínského pohlavára v hongkongském baru a na zeď krví připojil podpis: JASON BOURNE. Byť je jasné, že ten to určitě být nemohl, protože

Obrázek podcastu Vladana a Prasopes 3

Vladana a Prasopes 3

Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 6

Hovory o józe a mystice č. 6

Meditace na pozorovatele a uvědomění sebe. Princip a ukázka cvičení. Hovory č. 6 jsou namluveny tak, že je podle nich možno cvičit meditaci na pozorovatele. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Návrat Medicejů

Návrat Medicejů

Když se Cotton Malone pustí do vyšetřování podezřelého kardinála, netuší, že stojí na prahu největšího finančního skandálu v dějinách církve. Statisíce eur, mrtvý člen švýcarské gardy a nájemný vrah spouštějí lavinu událostí, které vedou až do srdce Sieny a Florencie. M

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Naschválníčci

Naschválníčci

František Nepil (autor) a Vlastimil Brodský (vypravěč) v příběhu, který vás vrátí do dětství! Naschválníčci poprvé v nezkrácené, rozhlasové, verzi jako četba na pokračování.Naschválníčci jsou malí trpaslíci a většinu času prospí. Jakmile ovšem uslyší řinčení stanových k

Obrázek podcastu BUSINESS RISK BUSTER INTERVENES 2

BUSINESS RISK BUSTER INTERVENES 2

Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successful, but even a seemingly small mistake can cause big trouble. In the second part, which takes place at a well-known seaside resort, you will learn how the business ri

Obrázek podcastu Erilian 3 - Střípky hvězd

Erilian 3 - Střípky hvězd

Erilian 3 - Střípky hvězd Fínka se umí ohánět smyčcem i dýkami a v žilách jí koluje magie, stejně jako její matce Zie a babičce Kiaře. Přichází doba krátkých vlasů a krátkých sukní, v ulicích města Erilian jezdí tramvaje a čarodějové poslouchají jazz. Na dávné časy a le

Obrázek podcastu Winnetou

Winnetou

Audiokniha v němčině nabízí zkrácenou verzi příběhu Vinnetoua, jeho pokrevního bílého bratra Old Shatterhanda a statečného lovce Old Firehanda. Tito tři muži se postaví proti Parranohovi, zlodějskému náčelníku kmene Ponků, aby pomstili smrt milované Ribanny. Příběh je n

Obrázek podcastu Muž z Brna

Muž z Brna

Jejich revírem je štatl, jejich tempo je rozvážné, jejich protivníky jsou všichni, kdo narušují provoz policejní služebny v Brně-Komárově. Vše změní nedobrovolná posila z Prahy. Josef Ječmínek doplní tým majora Vítámváse zahrnující bývalého fotbalistu strážmistra Píče,

Obrázek podcastu Letní olympijské hry: Emil Zátopek

Letní olympijské hry: Emil Zátopek

Přímé reportáže ze dvou vítězných závodů Emila Zátopka na XV. letních olympijských hrách v Helsinkách v roce 1952. (komentují Bohuslav Ujček a Vítězslav Mokroš) LOH Helsinky 24. 7. 1952, běh na 5km zpravodajství z průběhu atletických soutěží a běh na 5 km - od času 4:1

Obrázek podcastu Mlsné medvědí příběhy

Mlsné medvědí příběhy

Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi, které znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevyjde podle jejich představ, a to je pak v medvěd

Obrázek podcastu O Ječmínkovi

O Ječmínkovi

Jsem hanácké král Ječmínek!, prohlásil o sobe bájný panovník narozený na poli s ječmenem. Dobrým pomáhá a na lenochy má spadeno.Rozhlasová pohádka s nezapomenutelným Karelm Högerem v hlavní roli. Režie Jan Berger.

Obrázek podcastu Osamělý mořeplavec

Osamělý mořeplavec

Rozhlasová hra Pavla Soukupa Osamělý mořeplavec dramatickým způsobem zpracovává skutečný příběh německého studenta Hanse Zitta, jenž v roce 1929 podnikl na malém říčním plavidle osamělou cestu z Evropy do Indie. Účinkují: Pavel Soukup, Jiří Schwarz, Jiří Bruder, Jiří Ho

Obrázek podcastu Krakatit

Krakatit

Čapkovi se román psal velmi těžce. Není divu – zpracovává v něm totiž i své osobní dilema. V té době je totiž postaven před otázku, zda se oženit se svou přítelkyní Olgou Scheinpflugovou. Lékaři ani rodina, vzhledem k jeho neutěšenému zdravotnímu stavu, nejsou této vari

Obrázek podcastu Jako stín

Jako stín

Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka. Vyšetřovací tým se proto rozrůstá o nekonvenční americkou forenzní psycholožku Connie W