Audiokniha Příšerný host

Nebezpečná láska
Luxus skrývá zločin. V domě plném bohatství se skrývá svět, ze kterého není úniku. Mladá ošetřovatelka Paige z New Yorku získává na doporučení svého předchozího zaměstnavatele práci u zámožné rodiny Bavettových, italských podnikatelů. Jejím úkolem je pečovat o jejich sy…

Skandál v Milfordu
Detektivka z anglického venkova. Dvě vážené dámy z Milfordu jsou obviněny z únosu patnáctileté dívky. Najmou si proto právníka Roberta Blaira, aby očistil jejich jméno. Robertu Blairovi, milovníku klidného života s jistotami koláčků na prostřeném podnose a právníkovi ct…

Strakonický dudák
Strakonický dudák patří mezi nejhranější Tylova díla na českých divadelních scénách. Nemůže proto chybět ani v naší nabídce tentokrát v nastudování z roku 1956.

Tři mušketýři (1960)
Jeden za všechny, všichni za jednoho!Toto heslo hrdinů klasického historického románu Alexandra Dumase zlidovělo. Svůj podíl na tom má jistě i skutečnost, že dobrodružství tří královských mušketýrů a jejich mladého přítele d´Artagnana se dočkala několika filmových podob…

Čakanie
Harry Bosch je nielenže dávno na dôchodku, navyše ho čoraz väčšmi trápi zdravie. Jeho dcéra Maddie však usilovne pokračuje v otcových šľapajach a snaží sa vypracovať na detektívku LAPD. Začne pracovať na dvoch prípadoch s Renée Ballardovou. Získajú horúcu stopu DNA spoj…

Padesát odstínů temnoty
Druhý díl erotického románu o temných touhách v každém z nás! Poté co Anastasia Steeleová na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou tajemství Christiana Greye, opouští ho. Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj stále nemůže zapomenout. Když jí tedy Christian předloží nov…

Kolo času IX.: Srdce zimy
Zatímco se Drak Znovuzrozený chystá skoncovat s odvěkou hrozbou, svět kolem něj se otřásá v základech… Saidín – mužská polovina jediné síly – je vinou Temného už tisíce let otrávený. Každý muž, který se ho odváží použít, je předem odsouzen k šílenství a zkáze. Ale Rand…

Hovory o józe a mystice č. 18
Vnitřní pránájáma s vědomím Já Jsem . Jednota projevu a neprojevu neboli jednota vědomí a jeho tvořivé moci. Přímý záznam promluvy ze semináře v Kostolanech a následného cvičení vnitřní pránájámy v červnu 2006. Záznam nebyl režírován ani jinak upravován. Je z jedné denn…

Píseň písní
Starozákonní Píseň písní bývá také nazývána Velepísní, či písní Šalomounovou – za autora této sbírky milostné lyriky je totiž tradičně považován právě král Šalomoun, který se prý inspiroval mnohem starší milostnou poezií staroegyptskou. Texty svatebních židovských písní…

Vánoce na Manhattanu
Vítejte v kouzelně zasněženém New Yorku, kde vánoční světla září na každém rohu. A možná tam čeká láska. Evie Greenová měla sen podívat se do New Yorku na dosah – ovšem jen do chvíle, než zjistila, že se stala obětí podvodu. Její zoufalá reakce se stala virálem a jí se …

Komunikací k Vítězství
Audiokniha Komunikací k Vítězství obsahuje mnohem více praktických rad a metod, zaměřených na každou stránku obchodu a interpersonální komunikace, než podobné tituly. Obsahuje nové a aktualizované pohledy na to, jak řeč těla ovlivňuje vaši image, jak řídit dobrou konver…

Ženitba
Gogolova satirická komedie. Mistrná typizace střední vrstvy ruské společnosti 19. století. Poslechněte si klenot světové dramatiky.V domě stárnoucí a vdavekchtivé Agáty se díky dohazovačce Tekle schází čtveřice nápadníků. Každý z nich bezostyšně sleduje především své vl…

Jako hvězdy v temné noci
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala. Nadšeně tedy uvítá možnost zapojit se jako dobrovo…

Proces aneb Zrádce národa
Na jaře roku 1914 se na stránkách Národních listů objevil materiál, který usvědčoval poslance Karla Švihu z placené spolupráce s pražskou policií. Švihovi, který list zažaloval, se obvinění nepodařilo vyvrátit ani u soudu. Po válce a po vzniku Československa, bylo proká…

Alfa & Omega: Falešná hra
Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

O písaní
Vedeli ste, že Stephen King si na písanie niektorých svojich textov ani nepamätá, pretože trpel závislosťou od drog a alkoholu? Že viackrát unikol smrti a zachránila ho len láska rodiny – a láska k príbehom? Že jeden z najúspešnejších a najbohatších spisovateľov na svet…

Vzpoura proti globalizaci
Globalizace vytrhla stamiliony lidí z chudoby, přispěla k rozšíření vzdělanosti a zdravotní péče, díky mezinárodním normám je počet konfliktů nejnižší v historii. To jsou skvělé zprávy. Proč se tedy proti ní lidé bouří? Protože také umožňuje vykořisťování, poškozuje kom…

Karibské tajemství
Slečna Marplová tráví prázdniny na karibském ostrově St. Honoré. Nikoho z fanoušků oblíbené hrdinky jistě nepřekvapí, že nádherné počasí a překrásná přímořská scenérie jejímu zvídavému duchu nestačí. Ani historky jejího společníka majora Palgravea ji příliš nezaujmou. Z…

Jediná kniha o financiách, ktorú by ste si mali prečítať
Jediná kniha o financiách, ktorú by ste si mali prečítať dostala príťažlivú prezývku „nemecká finančná biblia". Táto audiokniha zbaví strachu z financovania aj tých, ktorí matematiku veľmi nemusia. Finančné poradenstvo Thomasa Kehla je cenným a prepotrebným základom pre…

Ešte si to premysli
Kedy ste naposledy prehodnotili názor? Ešte si to premysli je audiokniha o dôležitosti pochybovania a o tom, ako ľahšie spracovať nové fakty a nazerať na vlastné omyly pozitívnou optikou. Výskumy ukazujú, že tí najlepší vedia prehodnotiť svoje stanoviská a sú schopní me…

Ema nejde do školky
Ema měla jít se školkou na plavání, ale protože zakašlala, maminka ji nikam nepustila, aby v bazénu neprochladla. Co se Ema rozhodla doma dělat, o tom vám bude vyprávět Hajaja. Seriál je citlivým obrázkem trampot, které prožívá asi každé dítě v době, kdy do jeho domácí…

Tak leť
Všetci si občas kladieme otázku, kam by sa uberal náš život, keby... Do pokojného súžitia dlhoročných manželov Samuela a Izabely vstúpi žena, ktorá kedysi Samuela milovala. Vzťah založený aj na kompromisoch, zraniteľnosti a sebaúcte, tak vystaví náročnej skúške. Izabela…