Obrázek podcastu Případ Lída Baarová

Audiokniha Případ Lída Baarová

Délka:

3 hod 12 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Průšvihy Billa Madlafouska

Průšvihy Billa Madlafouska

10 příběhů z úspěšné knížky pro děti čte Oldřich Kaiser. Ahoj, já jsem Bill, a tohle je deník o naší partě. Teda o vaší ne, vy v ní přece nejste. Nebo jste, když budete poslouchat, co se nám všechno stalo? No, ať je to, jak je to, tak já vám chci říct, jaký jsme letos …

Obrázek podcastu Cesta zpátky

Cesta zpátky

„Válka nás přejela jako parní válec…“ Na zprávu ze západní fronty, kde klid byl jen přízračnou předehrou k umírání, navázal velký německý humanista žalozpěvem o mladých, jejichž odhodlání změnit svět zmařila první světová válka. Ernst Birkholz z roty padlého Paula Bäum…

Obrázek podcastu Pochovejte mě pod podlahu

Pochovejte mě pod podlahu

„Dostojevský střihlý Dickensem. Kniha se v Rusku držela více než deset let na špičce literárních žebříčků a prodalo se jí přes milion výtisků. Částečně autobiografická kniha přináší příběh osmiletého Saši žijícího s babičkou a dědou v Moskvě koncem sedmdesátých let minu…

Obrázek podcastu Vládcové ostatků I.

Vládcové ostatků I.

Další příběhy Martina ze Stvolna, odehrávající se v polovině 14. století, zavedou českého rytíře a obchodníka s ostatky svatých opět za hranice Českého království. Když Karel IV. potvrdí jeho sňatek s bývalou manželkou třeboňského kata Johankou, Martin ze Stvolna se pro…

Obrázek podcastu Dar nedar

Dar nedar

Pohádka o třech narozeninových dárcích, které věnuje pastucha Prokop starostově dceři.Mají-li se dva lidi potkat, má-li to tak po správnosti být, pak se to jednoho dne natotata stane, ať si třeba jeden uhání na koni jako ztřeštěný a druhý třeba leze po kolenou v křoví? …

Obrázek podcastu Až na kost

Až na kost

Co se stalo s čtyřiadvaceti zmizelými středoškoláky ze školního autobusu? Třetí případ neurovědkyně Sayer Altairové. Ve Washingtonu se ztratí autobus plný středoškoláků a neurovědkyně Sayer Altairová musí dopadnout viníka, s nímž ji pojí její vlastní minulost. Poté, c…

Obrázek podcastu Noc na Karlštejně (1956)

Noc na Karlštejně (1956)

Oblíbená úsměvná veselohra Jaroslava Vrchlického, která se odehrává během jedné noci na hradu Karlštejn, kam císař Karel IV. zakázal přístup ženám. Starší rozhlasové zpracování v režii Jiřího HorčičkyOsoby a obsazení: Karel IV., císař římský a král český (Otomar Korbelá…

Obrázek podcastu Muž jménem Ove

Muž jménem Ove

Určitě toho starého protivu znáte – všechno ví a umí nejlépe, nesmyslně škudlí, chová se jako samozvaný strážce pořádku v nejbližším okolí a neustále otravuje se zbytečnostmi, protože mu „jde o princip“. Jenže s Ovem život pěkně zametl. Teď je mu 59 let, před několika r…

Obrázek podcastu Případ na Zlaté horečce

Případ na Zlaté horečce

Již čtvrtá autorova detektivka z trampsko-vodáckého prostředí. Celý kraj kdysi vzrušila série loupeží v klenotnictvích, zejména ta poslední, ze které si lupiči odnesli obzvlášť bohatou kořist. Pak ale byli odhaleni a zatčeni. Jen jejich lup se nikdy nenašel. Šéf lupičsk…

Obrázek podcastu Sleva 30% - Alfa & Omega: Falešná hra

Sleva 30% - Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

Obrázek podcastu Walló: Sněhurka a sedm trpaslíků

Walló: Sněhurka a sedm trpaslíků

Půvabná animovaná pohádka Walta Disneye ožívá ve zvukové podobě v přebásnění známé režisérky a překladatelky Olgy Walló. Vyprávění o Sněhurce, kterou pro její krásu pronásleduje zlá macecha královna patřila vždy k těm nejoblíbenějším příběhům. Ochranu najde Sněhurka u t…

Obrázek podcastu Vždyť je to hračka

Vždyť je to hračka

Zabíjet je tak snadné! – Když vás nikdo nepodezírá. Policista Luke Fitzwilliam se vrací z Dálného východu do rodné Anglie a ve vlaku mu milá stará dáma vypráví o sérii vražd v městečku, kde žije. Luke jí zprvu nevěří, ale jedno oznámení v černé kronice ho přesvědčí, že…

Obrázek podcastu Terapia

Terapia

ŽIADNI SVEDKOVIA ŽIADNE STOPY ŽIADNE TELO Josy, dvanásťročná dcéra renomovaného psychiatra Viktora Larenza, za nejasných okolností zmizne z ambulancie vyšetrujúceho lekára, zatiaľ čo ju otec čaká v čakárni. Lekár aj sestrička zhodne tvrdia, že tam nikdy nevstúpila. Odvt…

Obrázek podcastu Bílé noci

Bílé noci

Osamělý mladík narazí jednoho dne na břehu řeky na půvabnou dívku, k níž vzplane touhou. Dívka ale čeká na svého nastávajícího, který by měl každým dnem dorazit do města. Čas ovšem běží, snoubenec o sobě nedává vědět a zamilovaný mladík se rozhodne jednat.

Obrázek podcastu Doktor Proktor a prdící prášek

Doktor Proktor a prdící prášek

Audiokniha pro dítko, co není žádný prdítko! Knihy Joa Nesbøho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě v po…

Obrázek podcastu Není úniku

Není úniku

Studentka pedagogiky Sóldís potřebuje po rozchodu rychle najít nové bydlení a práci, a tak s nadšením přijme místo soukromé učitelky dcer bohatého páru obývajícího luxusní sídlo v odlehlém, zapadlém koutě západoislandského venkova. Zaměstnavatelé na ni sice působí poněk…

Obrázek podcastu Hranice stínu

Hranice stínu

Román českého spisovatele žijícího po roce 1948 v exilu líčí dramatickou cestu moderního vykořeněného člověka k nalezení vlastní identity: třicátník Prokop Randa se vrací do rodné vesnice, kde hledá klid a vyrovnání s životními neúspěchy.Účinkuje: František Derfler Reži…

Obrázek podcastu Košlerová: Pohádky ze ZOO

Košlerová: Pohádky ze ZOO

Herci, kteří byli kmotry mláďat, narozených v pražské ZOO, nahrávají příběhy o svých kmotřencích nazvané Pohádky ze ZOO. První posluchačkou je malá gorilka Moja. Aby neplakala, každý po svémjí vyprávějí Aňa Geislerová, Marek Eben, Veronika Žilková, Tomáš Töpfer, Květa F…

Obrázek podcastu Kipling: Mauglí - Kniha džunglí

Kipling: Mauglí - Kniha džunglí

Původní supraphonské 2LP album 1 18 2207 vydané v roce 1977, bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5399-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Obrázek podcastu Život víry 2021/5

Život víry 2021/5

Život víry 2021/5 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Ludmila Hojková, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Brát Boha za Slovo Jak číst Bibli, abych z toho měl užitek? A co když ne…

Obrázek podcastu Hodiny pro nevěstu

Hodiny pro nevěstu

Pohádka básníka Karla Šiktance - příběh starého hodináře Matouše a jeho ztracené, zakleté dcery. Účinkují Jana Štěpánková, Jaromír Meduna, Štěpánková, Jaromír Meduna, Dana Černá, Ladislav Županič, David Prachař, Svatopluk Schuller, Jaroslav Vlach, Marek Libert, Lenka Kr…

Obrázek podcastu Kartouza parmská

Kartouza parmská

Ze slavného a oblíbeného Stendhalova románu "Kartouza parmská", jehož děj se odehrává v Itálii, zemi dvorských intrik, volných mravů a vášnivých emocí, čte Vladimír Čech. Dramatický a romantický obraz napoleonské doby a osudu Fabrizzia del Donga pro rozhlas upravil a ta…

Obrázek podcastu Nesmírný

Nesmírný

Oddělení Q se pod velkým tlakem vrací k sedmnáct let starému a mimořádně tragickému případu dopravní nehody, při níž byla mladá dívka vymrštěna vysoko do větví stromu. Střízlivě uvažující Carl tentokrát čelí zvláštní záhadě a jeho protivník, zkušený manipulátor se želez…

Obrázek podcastu Doktore, šťastný a veselý!

Doktore, šťastný a veselý!

Adventní čas na krásném irském venkově, milí svérazní lidé, laskaví doktoři a fantastická hospodyně Kincaidová. Ať už jste staří známí, anebo se s oběma doktory a jejich bližními setkáváte dnes poprvé, vítejte do světa humoru, přátelství a lásky! Mladý doktor Barry Lav…

Obrázek podcastu Mačacia stopa

Mačacia stopa

"Detektívi z oddelenia vrážd práve vyriešili vraždu šoféra dodávky známej tabakovej firmy. Radosť z úspešnej akcie zatieňuje hanba, ktorú páchatelia vrhli na celý policajný zbor. Napriek rozpačitým pocitom vládne v kancelárii stoštyridsaťjeden pohodová atmosféra, no len…